Cele mai bune 8 găzduire web pentru site-uri Malaezia 2020 (clasate!)

Vânătoarea pentru cea mai bună gazdă a site-ului poate fi epuizantă. Mai ales dacă căutați o anumită regiune, cum ar fi Malaezia.


Site-urile web sunt pline de jargon și cifre complicate. Ce înseamnă totul? (!)

Astăzi, voi reduce zgomotul și vă voi arăta cele opt cele mai bune gazde web pentru site-urile web din Malaezia.

Cel mai important, mă voi concentra pe lucrurile care vă interesează de fapt:

 • Viteză
 • Fiabilitate
 • Securitate
 • Locație
 • Serviciu clienți
 • Preț

Contents

Înțelegerea evaluărilor de viteză ale Bitcatcha

 1. Evaluarea vitezei la nivel mondial Am clasificat viteza fiecărei gazde folosind testerul unic de viteză al serverului Bitcatcha. Înregistrează timpul de răspuns din opt locații de pe glob și evaluează rezultatul față de recomandările Google timp de răspuns de 200 ms. O notă „A” este mai rapidă decât 210 ms.
 2. Viteza medie în Asia Am combinat timpii de răspuns ai gazdei web din Singapore, Sydney și Japonia – cele mai apropiate locații de Malaezia – și am calculat o medie. Vă arată cât de rapid va răspunde o gazdă web pentru publicul malaezian.

Ce să caute într-o gazdă web

Cel mai bun Gazduire Web Malaezia

La prima vedere, majoritatea gazdelor web par destul de asemănătoare. Dar când priviți cu atenție, există o diferență URILE între ei.

Dacă sunteți un începător, o modalitate de a vă gândi la gazda dvs. web este motorul sau temelia site-ului. Trebuie să fie puternic, rapid și de încredere. Așadar, în timp ce citiți lista noastră, iată care sunt principalele puncte pe care le căutați:

1. Viteza

Dacă doriți ca site-ul dvs. web să se încarce rapid, o gazdă web bună este esențială. Acesta este motorul dvs., amintiți-vă. Vrem un motor rapid! Google recomandă ca serverele de gazdă web să răspundă în termen de 200 de metri. La Bitcatcha, măsurăm viteza serverului și oferim fiecărei gazde un scor de la A + la D.

2. Viteza unde este publicul tău

Viteza serverului variază în întreaga lume. De ce? Deoarece gazdele web își localizează serverele în diferite părți ale globului. Deci gazda dvs. web ar putea fi foarte rapidă în Malaezia, dar lentă în SUA. Dacă publicul dvs. este în mare parte malasian, alegeți o gazdă web cu viteze rapide în acea regiune. Dacă publicul dvs. este global, alegeți o gazdă care răspunde bine peste tot în lume. Acesta este motivul pentru care verificatorul de viteză Bitcatcha vă arată viteza serverului din opt locații diferite.

3. Timpul liber

„Timpul de funcționare” este măsurat cu un procent și vă indică cât de des funcționează sau funcționează serverele unei gazde web. Doriți o gazdă web cu cel mai mare timp de funcționare posibil. Căutați cel puțin 99,8% sau mai mare.

4. Securitate

Căutați gazda web cu credențe de securitate puternice pentru a vă ajuta să nu o protejați de hacks. În special, o gazdă web cu actualizări automate și scanare malware este ideală.

5. Serviciu clienți

Dacă ceva nu merge bine cu site-ul dvs. web, este bine să știți că există cineva care să vă ajute. Căutați o gazdă web cu 24/7/365 servicii pentru clienți umani. Căutați și opțiunile preferate, indiferent dacă este acces la telefon, chat online sau un sistem de bilete.

6. Copii de rezervă

O gazdă web bună va păstra copii de rezervă automate ale site-ului dvs. web. Doar în cazul în care.

7. Depozitare și lățime de bandă

Aceasta este practic cât de multe date puteți stoca pe site-ul dvs. web (imagini, conținut etc.) și cât de mult trafic vi se permite. Mai mult, de obicei este mai bun, dar alegeți nivelul potrivit pentru site-ul dvs. (adică, dacă administrați un site web mic, nu plătiți mai mult decât aveți nevoie).

8. Preț

Prețul va fi întotdeauna o considerație. Dar nu vă conformați neapărat cu cele mai ieftine. Poate ajunge să îți creeze mai multe probleme în viitor. Alegeți prețul care vă oferă caracteristicile de care aveți nevoie (și puțin spațiu pentru a crește).

Local sau global?

Dacă căutați găzduire web din Malaezia, aveți două opțiuni.

 1. Alegeți o mică gazdă locală cu servere în Malaezia
  (Ideal pentru: Site-uri cu audiență malaeziană.) O gazdă locală poate oferi viteze mai rapide pentru publicul din regiunea dvs. De asemenea, puteți prefera o echipă locală de servicii pentru clienți.
 2. Alegeți o gazdă web mai mare, globală, care acoperă Malaezia
  (Ideal pentru: site-urile malaeziene cu audiență globală.) Acest lucru vă va oferi viteze mari în întreaga lume. S-ar putea să vă bucurați și de o mai bună tehnologie și securitate din partea companiilor mai mari.

Vom analiza ambele opțiuni de mai jos, astfel încât să puteți alege gazda potrivită (globală sau locală) pentru dvs..

Clasat: Cele mai bune gazde web pentru site-uri malaeziene

Notă

Utilizăm un curs de schimb de 1 USD până la 4,1 MYR pentru toate prețurile listate.

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Asia

56 ms

Preț (MYR)

213.30 / an

Caracteristici cheie

 • 10 GB stocare SSD
 • 10.000 de vizite / lună
 • cPanel & Acces SSH
 • CDN gratuit Cloudflare
 • Backup zilnic gratuit

"Cel mai bun om de top din listă. Rapid (în special în Malaezia) și accesibil."

SiteGround este alegerea noastră numărul unu pentru combinația de viteză și preț.

Mai bine, nu veți câștiga viteza sacrificiului la nivel global. SiteGround obține un rating A + în restul lumii. Cu alte cuvinte, este foarte rapid în Malaezia și este rapid și peste tot!

Mai bine, nu veți câștiga viteza sacrificiului în restul lumii. SiteGround obține un rating A + în restul lumii. Cu alte cuvinte, este foarte rapid în Malaezia și este rapid și peste tot!

Puteți accelera și mai mult viteza mondială activând funcția CDN gratuită a SiteGround. Creat de Cloudflare, acesta stochează site-ul dvs. local pe serverele din întreaga lume. Deci, indiferent unde este publicul tău, ei sunt întotdeauna serviți din cea mai rapidă locație.

SiteGround este, de asemenea, accesibil. La RM213, este (aproape) cea mai ieftină gazdă din listă. Și vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Nu numai asta, dar SiteGround este o gazdă web globală care alimentează peste 500.000 de site-uri web. Ești pe mâini bune. Ai și copii de rezervă zilnic, astfel încât să nu pierzi toată munca grea. FYI, găzduim acest site Bitcatcha.com pe serverul SiteGround!

Ce nu este bun cu SiteGround

 • Preț de reînnoire relativ ridicat pentru contractul din anul următor.

SiteGround în acțiune

Mărturie utilizator

Am creat un site de testare pe serverul Singapore SiteGround. Urmărim timpul de funcționare al serverului, precum și viteza de răspuns. Ca gazdă # 1, SiteGround face performanțe perfecte.

2. Hostinger

https://www.hostinger.my/

Hostinger

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Asia

89 ms

Preț (MYR)

168.60 / an

Caracteristici cheie

 • Numele de domeniu gratuit
 • Depozitare nelimitată
 • Lățime de bandă nelimitată
 • hPanel
 • Suport localizat

"Valoarea maximă pentru funcțiile pe care le veți primi. Preț mare!"

Hostinger este una dintre cele mai rapide companii de găzduire web de acolo, indiferent de locul în care se află clienții. Mediile lor la nivel mondial (preluate din centrul lor de date din Singapore) le-au oferit un A + solid și au înregistrat un număr foarte mare de 88,7 ms în Asia.

Partea cea mai bună în opinia noastră este că, în Singapore, Hostinger a obținut un uimitor de 5 ms, ceea ce înseamnă că clienții dvs. din Malaezia vor avea de asemenea să experimenteze timpii de răspuns la fel de plăcuți.!

Cu stocare nelimitată, lățime de bandă și e-mail, nu va trebui niciodată să vă faceți griji pentru a plăti mai mult pentru resursele de care aveți nevoie. De asemenea, vă veți odihni cu garanția de disponibilitate 99,9% și veți economisi și mai mult, deoarece vă oferă 1 nume de domeniu gratuit.

Asistența lor pentru clienți este una dintre cele mai bune pe care le-am experimentat, deservind peste 20 de țări în limbile lor native. Chiar au intenții să adauge mai multe!

Ce nu este bine cu Hostinger

 • Fără SSL gratuit
 • Fără copii de zi cu zi

Hostinger în acțiune

3. Gazduire A2

https://www.a2hosting.sg/

A2 Gazduire

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Asia

71 ms

Preț (MYR)

190.92 / an

Caracteristici cheie

 • SSD nelimitat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • WP optimizat A2
 • Migrare site gratuit
 • Oricând bani înapoi

"Cel mai bun pentru întreprinderile mici și site-urile personale care rulează pe WordPress."

O gazdă ecologică, cu viteze rapide în Asia (datorită centrului său de date din Singapore) și o mulțime de caracteristici de calitate a vieții, A2 a zguduit cu adevărat lumea noastră când le testam viteza..

Dacă sunteți în căutarea de a satisface clienții din regiunea Asiei de sud-est, A2 este de fapt una dintre cele mai bune gazde web pe care le puteți obține (la 6 ms de la Singapore!).

Cu toate acestea, dacă decideți să vizați un public mai global, puteți face acest lucru fără griji; Viteza medie a A3 de 173,2 ms la nivel mondial va asigura viteza de încărcare rapidă pentru site-ul dvs., indiferent de locul în care clienții vizați sunt.

Planul Swift a venit cu o listă de funcții luxoase pentru îmbunătățirea vitezei, cum ar fi stocarea SSD, PHP7 și aplicația lor exclusivă A2 Optimizată WordPress. Aplicația optimizează site-ul dvs. WordPress, economisindu-vă o mulțime de timp și asigurându-vă că veți obține cele mai bune viteze.

În timp ce planul Swift este bun așa cum este, vă recomandăm planul Turbo dacă vă puteți permite să scurgeți puțin. Acest lucru vă oferă acces la serverele lor Turbo (cu 20 de ori mai rapid decât serverele obișnuite)!

O gazdă web foarte recomandată pentru regiune (și nu numai!)

Ce nu este bine cu A2 Hosting

 • Dacă nu aveți ghinion, poate dura destul de mult să vă conectați la echipa lor de chat live.

A2 Gazduire în acțiune

4. Exabytes

https://www.exabytes.my

exabytes

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Asia

74 ms

Preț (MYR)

269 ​​/ an

Caracteristici cheie

 • 50 GB Spațiu pe disc
 • Transfer de disc 100GB
 • 99,5% Guar Uptime.
 • WordPress, Joomla
 • Suport prin e-mail 24 × 7

"Excelent pentru publicul local din Malaezia, dar îi lipsește fiabilitatea gazdelor mai mari."

Exabytes este gazda noastră cel mai bine cotată din Malaezia. Cu sediul în regiunea Malaezia, are un punctaj mare pentru viteza locală. Este ideal dacă doriți o gazdă web rapidă și accesibilă pentru un public asiatic.

Are un timp de funcționare de 99,5%, care nu este atât de mare pe cât recomandăm în mod obișnuit, dar este totuși respectabil.

Exabytes este optimizat pentru WordPress și oferă o instalare cu un singur clic, ceea ce facilitează nou-veniții.

Ce nu este bine cu Exabytes

 • Garanția uptime este mai mică decât valoarea noastră de referință de 99,8%.
 • Nu la fel de rapid la nivel global.

5. Găzduire cu mișcare

https://www.inmotionhosting.com

Gazduire Inmotion

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteza în Asia

147 ms

Preț (MYR)

215 / an

Caracteristici cheie

 • Numele de domeniu gratuit
 • Zonele maxime de viteză ™
 • Transfer nelimitat
 • Acces SSH
 • Suport 24 × 7 din SUA

"Inmotion este o altă gazdă web puternică. De fapt, folosesc Inmotion pentru a găzdui propriile mele site-uri."

Dacă vizați un public global, acesta este unul dintre cele mai rapide gazde de acolo. Se înscrie A + în întreaga lume.

La 147 ms în Asia, aceasta nu este cea mai rapidă gazdă pentru audiența malaeziană, dar se află în continuare în ghidul Google de 200 ms.

Este livrat cu o stocare și o lățime de bandă nelimitată, astfel încât nu veți ajunge niciodată să plătiți pentru mai multe resurse. Acesta garantează, de asemenea, 99.9% uptime și face backup pentru datele dvs. în fiecare zi.

Asistența lor pentru clienți este de top. A primit un rating A + independent pentru serviciul de telefonie 24/7.

Ce nu este bine cu Inmotion Hosting

 • Timpuri de răspuns ușor mai lente în Asia, comparativ cu unele gazde.

6. ServerFreak

https://www.web-hosting.net.my

ServerFreak

Scorul Mondial de Viteză

B

Viteza în Asia

78 ms

Preț (MYR)

299 / an

Caracteristici cheie

 • 25 GB Spațiu pe disc
 • Transfer de disc 100GB
 • 99% Guar Uptime.
 • 1 Domeniu gratuit
 • 340+ Script

"O altă gazdă web malaeziană rapidă și accesibilă."

ServerFreak este a doua gazdă web locală din Malaezia pe listă. Este doar o fracție mai mică decât Exabytes în regiunea malaeziană și se află pe locul B în întreaga lume.

ServerFreak garantează uptime de 99%. Din nou, aceasta este mai mică decât valoarea noastră de referință, dar nu va provoca o întrerupere prea mare. În timp ce ServerFreak este puțin mai scump decât Exabytes, primiți o garanție de înapoiere de 30 de zile, care este la îndemână.

Ce nu este bine cu ServerFreak

 • Garanția uptime este mai mică decât valoarea noastră de referință 99,8%.
 • Mai lent în restul lumii decât majoritatea gazdelor mai mari.

7. Shinjiru

https://www.shinjiru.com.my

Shinjiru

Scorul Mondial de Viteză

B

Viteza în Asia

113 ms

Preț (MYR)

265 / an

Caracteristici cheie

 • 100 GB Spațiu pe disc
 • Transfer neschimbat
 • Protecție anti-DDoS de 1 Gbps
 • R1Soft Backup
 • Bitcoin acceptat

"O gazdă web sigură, anonimă, la un cost relativ redus."

Shinjiru este o gazdă web solidă din Malaezia. Este livrat cu stocare și lățime de bandă generoase, precum și viteze decente în regiunea asiatică și în întreaga lume.

Dar punctul de vânzare unic al lui Shinjiru este confidențialitatea și confidențialitatea. De fapt, puteți configura gazda web în mod anonim pentru a vă oferi un strat suplimentar de securitate. Puteți plăti chiar și folosind Bitcoin.

Ce nu este bine cu Shinjiru

 • Nu este la fel de rapid în Malaezia ca alte gazde locale.

8. Gazduire Sempoi

https://www.sempoihosting.com

Gazduire Sempoi

Scorul Mondial de Viteză

A

Viteza în Asia

226 ms

Preț (MYR)

500 / an

Caracteristici cheie

 • 10 GB Spațiu pe disc
 • Transfer de 100 GB
 • Domenii nelimitate
 • cPanel & Softaculous
 • Backup zilnic

"O gazdă web din Malaezia este excelentă dacă aveți o audiență americană sau globală."

Sempoi este o opțiune demnă dacă site-ul dvs. web are o audiență mondială. Se înscrie un A pe toată lumea și este deosebit de rapid în SUA.

Vă rugăm să rețineți că serverele Sempoi sunt localizate în Canada (conform testelor noastre de pe site-urile lor de eșantion). Deci, dacă site-ul dvs. web are doar o audiență malaeziană, nu este o alegere grozavă. Timpul de răspuns în regiunea Malaezia este mai lent decât toate celelalte din această listă. La 226 ms, este în afara valorii de referință Google de 200 ms.

Ce nu este bine cu Sempoi

 • Timp slab de răspuns pentru publicul malaezian.
 • Mai scump decât multe alte planuri de pe listă.

Verdict

Dacă căutați o gazdă web care să gestioneze traficul din întreaga lume, optați pentru SiteGround. Este o gazdă consacrată, globală, cu o durată de funcționare impecabilă și timpi de răspuns rapide pe toată planeta.

Pentru viteze și mai rapide în Malaezia, alegeți baza de date Singapore când vă înscrieți cu SiteGround (vi se va solicita să alegeți locația).

Și dacă doriți o altă privire asupra celor mai mari cinci gazde web pentru Malaezia, iată tabelul nostru util:

VITEZĂ DE VITEZĂ

AVG. VITEZA IN ASIA

PRET (MYR / AN)

SiteGround

A+

56 ms

213.30

Hostinger

A+

89 ms

168.60

A2 Gazduire

A+

71 ms

190.92

exabytes

B

74 ms

269

Vânătoarea de gazdă este o afacere complicată, așa că dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map