Zaslužite 15.000 USD na POST. Zakaj je Instagram zdaj najboljše socialno omrežje za spletne prodajalce

Pozabite na Facebook. Pozabi na Twitter.


Instagram je zdaj najpomembnejši socialni medij za spletne trgovce.

Niso samo selfiji, smoothiji in ljubke mucke tam! To je resen donos naložbe. Na tisoče lastnikov spletnih trgovin postane več tisoč.

Zakaj?

Ker objave na Instagramu zbirajo več angažiranosti kot Facebook in Twitter skupaj. In ustvarja novo legijo neodvisnih proizvajalcev okusov in vplivnih vplivov.

Zgodba o 15.000 USD

Spoznajte Danielle Bernstein. Je lastnica Instagram račun z 1,3 milijona sledilcev. Stara je 22 let in vodi neodvisno spletno trgovino in modni blog. To se imenuje Nosili smo kaj, in ogromno je.

Danielle - Nosili smo kaj

Ni velikega poslovnega ali korporativnega premoženja, ki bi vlekel strune. Samo pametna ženska z prenosnikom in Instagram računom. Neodvisen in butik.

Preko svoje spletne strani prodaja čevlje, torbe in oblačila. Vodi tudi podružnično trgovino, ki prodaja oblačila prek Stelle McCartney, Miu Miu in Moda Operandi.

Toda tu je naslov. Glede na an intervju v Harper’s Bazaar, ona zasluži 15.000 dolarjev vsakič, ko na Instagram objavi sponzorirano objavo.

15.000 dolarjev!!

To je nov poslovni model v spletni maloprodaji.

Zakaj deluje? Ker gre dlje od tradicionalne nakupovalne izkušnje. da, vodi spletno trgovino. Toda Danielle je tudi okusnica. Modni guru in poslovna ženska.

Instagram efekt

V svetu spletnih trgovcev Instagram prevzema Instagram. Zdaj so močnejši kot Facebook in Twitter za neodvisne prodajalce.

Tu so dejstva:

Instagram je tudi najhitreje rastoča platforma socialnih medijev. Pravkar je prehitel Twitter po celotnem številu uporabnikov.

Stopnja spremljevalna rast na Instagramu je tudi bistveno hitrejši in višji od Facebooka.

Instagram je trenutno najbolj privlačna, najhitreje rastoča in najbolj družbeno najpomembnejša platforma na planetu.

Instagram sponzorstvo

Pogovorimo se več o donosnem Instagram / maloprodajnem modelu Danielle Bernstein. Zahvaljujoč svoji spletni trgovini, njenemu spletnemu dnevniku in njenemu Instagramu, ki velja za vpliv na Instagramu.

Tu je velik denar. Blagovne znamke vsako leto porabijo več kot milijardo dolarjev za sponzoriranje objav v Instagramu. Zahvaljujoč njenemu milijonu sledilcev lahko udobno zapoveduje med 5.000 in 15.000 dolarjev za sponzorirano objavo.

Na primer, Danielle bo objavila sliko z določeno torbo. Ali pa bo za plačilo nosila sončna očala določene blagovne znamke. Objave Danielle so zelo subtilne in zelo naravne. Skoraj vzvišeno. Vsaka objava hkrati pošlje na tisoče ljudi nazaj v njeno spletno trgovino in krepi svojo blagovno znamko.

Doseg Daniele je ogromen, toda tudi Instagram računi s 5000 ali več sledilci lahko začnejo zaslužiti malo denarja s sponzorstvom.

5000 spremljevalcev je precej dosegljivo za povprečno spletno podjetje, ne bi rekli?

Vaš 5-koračni načrt za izgradnjo Instagram imperija

Zdaj se verjetno že sprašujete, kako povečati svoje številke! Dolg je milijon sledilcev, vendar bomo začeli majhni.

1. Uporabite življenjske posnetke izdelkov

Obstaja en preprost razlog, zakaj Instagram določa pravila za spletne prodajalce.

Zaradi tega so njihovi izdelki videti resnični.

Pametni tržniki vedo, da je najboljši način za prodajo izdelka prodaja življenjskega sloga. Ne povejte nam, kaj je izdelek, pokaži nam, kako bo spremenilo naše življenje.

Nike-ov motivacijski Instagram Feed

Samo poglejte Nikeev motivacijski Instagram vir. Polno je pravih ljudi, ki tečejo maratone, igrajo košarko, plavajo. Vse je resnično. To je prenosljivo. Je življenjski slog.

2. Uporabite fotografije strank

Nihče od nas se v katalogu ne more povezati s sliko modela.

Ko pa stranke na Instagramu objavijo resnične slike vaših izdelkov, reagira z ljudmi. Izgleda resnično. Kupci si lahko predstavljajo, da nosijo isto stvar. Za prodajo je veliko bolj učinkovit.

Spletna trgovina Nasty Gal od svojih strank zahteva, da sami fotografirajo in uporabijo poseben hashtag na Instagramu. Slike zbirajo in poudarjajo na svojem spletnem mestu.

Slike strank Nasty Gal

Dosegajo ogromen družbeni doseg in cel katalog posnetkov naravnih izdelkov.

Njihove stranke opravljajo vse delo zanje!

3. Uporabite sponzorirane objave

Infektorjem Instagrama (na primer Danielle) lahko plačate objave o vas in vaših izdelkih. Marsikdo od nas nima 15.000 dolarjev! Toda za začetek obstajajo manjši računi.

To res deluje.

Bachlr

Moško modno podjetje Bachlr začeli od skoraj nič sledilcev Instagrama. Za sponzorirane objave so plačevali različne vplivneže. Odziv je bil tako močan, da je zrušil njihov strežnik.

Vzpostavil sem stik in sklenil ponudbe z nekaj računi s 100 k + sledilci, ki so bili namenjeni moškim. Na moje presenečenje je bilo veliko teh uporabnikov pripravljenih narediti promocijske objave za približno 50 dolarjev … super!

Zdaj imajo 15.000 sledilcev in uživali 20.000 obiskovalcev v njihovo trgovino čez dva tedna.

Ne samo to, ampak zdaj lahko sami zaračunajo sponzorirane objave!

4. Izposodite si privržence od vrstnikov

Najtežji del gradnje Instagrama, ki sledi, je to, da se žoga kotali. Kako najdete prvih 100 sledilcev? Prvih 1.000?

Najhitrejši in najučinkovitejši način je lov na aktivne uporabnike, ki jim bodo všeč vaše objave in izdelki. Začnite gledati podobne račune kot vi. Naložite seznam sledilcev in začnite sodelovati z najbolj dejavnimi spremljevalci.

“Všeč” so njihove fotografije, komentirajte slike in jih spremljajte. Ne bo minilo dolgo, preden boste dobili svoj prvi sled. In potem podobno ali dve. Ta postopek ponavljajte v nekaj fazah vsak dan in začeli boste graditi dobro.

5. “Bodi moda!”

Končal bom citat našega dobrega prijatelja v Kalenu na Bon Bon Boutique. Pred kratkim nam je sporočila skrivnosti uspešnosti njene spletne trgovine.

Eden od izstopajočih citatov intervjuja je bil “biti moda”. Odnos, ki je ustvaril ogromen uspeh za Danielle Bernstein, o kateri sem govoril na začetku članka.

Če želite spletno trgovino popeljati na naslednjo raven, morate postati več kot le prodajalec. Postati moraš okusnik. Vplivalec. Vse je v ustvarjanju poslovnega modela 360, ki presega tradicionalno nakup in prodajo.

In zato je Instagram najboljši socialni medij za spletne prodajalce.

To je nov model, ki združuje spletno prodajo in revije / medije. In to je tisto, kar lahko obvladate za svoje domače podjetje.

Ali kdo tam dosega odlične rezultate na Instagramu? Rada bi se oglasila od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map