Modul în care IMM-ul malaezian poate intra online – calea rapidă și ușoară!

Modul în care IMM-ul malaezian poate intra online – calea rapidă și ușoară!

Știi că cele mai bune afaceri supraviețuiesc prin a fi adaptabile. Lumea se schimbă mai repede în fiecare an și trebuie să vă mențineți pentru a continua să faceți afaceri.


Luați în considerare cum în urmă cu zece ani, nimeni nu ar suspecta că puteți face aproape totul printr-un smartphone, că mașina dvs. ar putea fi computerizată, iar internetul va juca un rol atât de mare în viața dvs..

În cazul în care IMM-ul dvs. din Malaezia este digital?

V-ar putea să vă întrebați dacă este nevoie să vă luați afacerea online. Iată câteva motive pentru care IMM-ul dvs. ar putea utiliza o platformă digitală:

 1. Spune la revedere hârtiei bani În prezent, există atât de multe modalități de a plăti pentru lucruri care nu implică utilizarea banilor fizici. Cardurile de debit, cardurile de credit și serviciile bancare online facilitează plata. Și apar noi evoluții.

  Portofelul mobil, care este utilizat pe scară largă în China urbană și India, face valuri aici, în Malaezia. Băncile locale precum CIMB, Hong Leong și Maybank fac parteneriat cu servicii precum Alipay, WeChat Pay și Samsung Pay pentru a face mai convenabil pentru toți consumatorii cu smartphone-uri.Even Axiata a lansat Sporirea portofelului electronic unde consumatorii pot beneficia de reduceri grele la diferite camioane alimentare, pot trece malamuri și terenuri alimentare din Valea Klang.

 2. Guvernul nostru recunoaște semnele Guvernul malaezian a văzut venirea tsunami-ului noilor tehnologii pe calea noastră și a făcut măsuri pentru a încuraja adoptarea comerțului electronic:

  • Banca Negara ia măsuri pentru îmbunătățirea plății online, inclusiv renunțarea la taxele de transfer instant online și creșterea taxelor de cec.
  • Malaezia, împreună cu compania chineză de internet Alibaba Group, au lansat recent un Zona de liber schimb digital pentru a încuraja afacerile locale care au afaceri online să își exporte produsele
  • Agențiile guvernamentale SME Corp și MDEC au lansat diverse programe pentru a ajuta la stimularea economiei digitale din Malaezia, inclusiv eRezeki, eUsahawan, eLadang, precum și programe de e-plăți și certificare.
 3. Accesul la Internet este într-adevăr mare Business O afacere de succes este în legătură cu linia de jos, iar rambursarea este mare. Luați în considerare aceste povești de succes ale antreprenorilor locali care au realizat-o atât pe piața locală, cât și pe cea internațională:

Dar de unde să înceapă?

Așadar, acum că am interesat, este posibil să vă întrebați despre următorul pas. Poate că doriți să vă lansați în această lume nouă curajos sau doriți să vă îmbunătățiți prezența online și mai departe. Dar de unde să înceapă?

Exabytes, o IMM locală care oferă servicii de găzduire web, ne-a contactat pentru a ne oferi un tur pentru a arăta ce pot face pentru a ajuta.

Prezentarea Exabytes – un tur ghidat

Care este exabytes?

Premiile Exabytes

Premiile câștigate de Exabytes au fost prezentate la sediul central Penang

Înființată în 2001, Exabytes este locală premiat IMM-uri. Aceștia se laudă cu un CV impresionant, cu 75.000 de clienți din 121 de țări și 30% din cota de piață de gazduire web din Malaezia. Al lor viziune este de a ajuta IMM-urile să își dezvolte afacerile online și să își îndeplinească visele ca partener digital de încredere.

Aceștia au extins recent obținând 15% din cota de piață de găzduire web din Singapore cu achiziții precum Usonyx și Signetique. Au centre de date sigure în AIMS Menara, Malaezia, precum și în Singapore, Denver (Statele Unite) și Kuningan (Indonezia).

Exabytes fac multe pentru întreprinderile locale și comunitatea tehnică:

Chan Kee Siak și Echipa de gandaci Exabytes

Chan Kee Siak și Echipa de gandaci Exabytes

 1. Recent lansat Exabytes Cockroach Tech-Finanțare Programul ajută la creșterea startup-urilor tehnologice locale, care vor fi supraviețuitori puternici și adaptabili la fel ca insecta neplăcută.
 2. Ei organizează Premiile site-ului Malaysia (MWA) 2017 să recunoască și să recompenseze munca celor mai buni dezvoltatori web, designeri și agenții din toată țara.
 3. Exabytes Summit-ul de marketing pe Internet, recent organizat în Cyberjaya, a conectat diverși marketeri și guru digital cu experiență cu antreprenori tehnologici locali pentru a oferi informații despre situația actuală și pentru a discuta strategiile și avansările industriei de marketing digital.

Omul din spatele Exabytes – domnul Chan Kee Siak

Daren Low având un moment cu domnul Chan Kee Siak

Daren Low, având un moment cu domnul Chan Kee Siak, CEO al Exabytes, la sediul lor Penang

Ne-am luat ceva timp să ne întâlnim cu domnul Chan Kee Siak, fondatorul și CEO-ul Exabytes, la sediul central din Penang. Născut dintr-o familie de vrăjitori, acest antreprenor autodidact a construit această companie de la vârsta de 19 ani și este foarte familiar cu încercările și necazurile de a începe propria afacere..

În prezent, el ocupă funcția de președinte al Internet Alliance, Malaezia, o platformă de rețea pentru ca diferiți antreprenori să împărtășească învățare și expertiză valoroasă între liderii de internet și directorul local al Institutul fondator, un program global de accelerare și lansare de start-stage.

De asemenea, el a co-fondat alte două platforme de servicii, EasyStore, o platformă de comerț electronic online pentru cei care doresc să înceapă un magazin online și primul serviciu de transport integrat din Malaezia EasyParcel.

Experiența clienților – o privire către centrul de asistență pentru clienți Exabytes

Exabytes Dedicat Echipa Serviciului Clienți greu la locul de muncă

Exabytes Dedicat Echipa Serviciului Clienți greu la locul de muncă

Următoarea oprire a fost centrul de asistență 24/7 al clienților Exabytes din Penang. Echipa lor de servicii cuprinde trei echipe diferite pentru diferite tipuri de conturi de hosting: hostinguri partajate, servere dedicate și conturi de revânzători. Acestora li se alătură și o echipă tehnică de ingineri de la Menara AIMS pentru orice probleme tehnice care pot apărea.

Monitoarele de rezultate ale echipei de suport și tehnică

Monitoarele de rezultate ale echipei de suport și tehnică

Ne-au arătat cum fiecare bilet rezolvat vine cu un sistem de vot pentru a-și evalua serviciul. Toate voturile sunt înregistrate și consolidate în numere și obiective semnificative pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

Turul tehnologic – în centrul de date al Exabyte din Menara AIMS, Kuala Lumpur

Exabytes Datacenter la Menara AIMS

Daren vizitând centrul de date cu managerul & inginer de sistem

În cele din urmă, am fost introduși în Data Center din Menara AIMS. Site-ul Exabytes susține că gestionează peste 1.000 de servere cu peste 100.000 de site-uri web și peste 1.000.000 de conturi de e-mail. Am aflat că acest centru este în prezent evaluat ca un centru de nivel III, care oferă 99,98% disponibilitate, dar va fi modernizat la cel mai înalt nivel al nivelului IV în viitor..

Exabytes Server Cloud

O privire la unele dintre echipamentele lor tehnologice

Deși nu am reușit să obținem fotografii ale rack-urilor serverului lor din motive de securitate, am reușit să aruncăm o privire asupra unora dintre noile lor servere de hosting care nu sunt conectate..

Sala de operare a centrului de date

Echipa tehnică a Exabyte urmărește cu atenție serverele din sala de operații

Am avut șansa să vedem Sala de operare în care ingineri instruiți veghează serverele în schimburi la fiecare oră din zi pentru a fi gata să abordăm imediat orice probleme tehnice care pot apărea..

Gândurile noastre despre Exabytes

Daren Low, Chan Kee Siak și Vickson Tan (Exabytes Penang Tour)

Daren Low cu Chan Kee Siak, CEO (centru), și Vickson Tan, vicepreședinte de marketing (stânga)

La sfârșitul turului, am fost convinși că Exabytes, ca IMM-uri locale, înțeleg cultura locală și implicarea lor în comunitatea antreprenorilor locali ține cu degetul asupra pulsului mediului IMM malasian..

De asemenea, aceștia au demonstrat că infrastructura lor gata îi echipează pentru a fi o companie lider de găzduire web în Asia de Sud-Est. Link-uri către companii de servicii precum EasyStore le oferă prezență activă și în alte țări precum Singapore, Indonezia și Taiwan.

Exabytes oferă în principal trei servicii de bază proprietarului IMM-ului:

 1. Business Email Gazduire (de la numai RM17,99 lunar) EBizMailPro oferă servicii de e-mail care oferă o difuzare excelentă și sigură a e-mailurilor, precum și o sincronizare excelentă a calendarelor, sarcinilor și conținutului pe diverse dispozitive digitale și Microsoft Outlook. .
 2. Servicii de proiectare a site-urilor Web (de la doar RM39 pe lună) Website-ul instant oferă un site unic, personalizat, care se potrivește nevoilor dumneavoastră. De asemenea, vine cu asistență tehnică, servicii de marketing și consultare de apeluri de telefonie expertă. .
 3. Builder de site-uri All-In-One (RM23.29 – RM69.96 lunar) EBizPro, un constructor drag-and-drop, vine cu șabloane personalizabile care funcționează pe toate platformele digitale. Acest abonament include asistență profesională prin e-mail. .

Noțiuni introductive – Sfaturi practice pentru a vă impulsiona afacerea online

La sfârșitul zilei, modul în care îți construiești cu adevărat o afacere online eficientă depinde de tine.

Dar construiește-l, trebuie. Gândiți-vă la avantaje! Cu platforma dvs. digitală, puteți oferi servicii pentru clienți personalizate la un tarif mai competitiv, cu o mai bună comoditate pentru clienții dvs. De asemenea, puteți ajunge la clienți nu doar în Malaezia, ci și peste mări și toate cu o fracțiune din cost!

Unul dintre cele mai ieftine moduri de a face acest lucru este prin adoptarea unui instrument eficient și focalizat numit email marketing. Prin intermediul unor buletine informative lucrate cu atenție, puteți ajunge la toți din lista de contacte și să-i țineți imediat în cunoștință și să vindeți vânzările către afacerea dvs..

Consultați aceste articole utile pentru a vă lăsa într-adevăr amprenta cu publicul țintă:

 • Cum să construiți o listă de e-mail de la zero & Trimiteți-vă prima buletin informativ
 • Ghidul de marketing prin e-mail definitiv (partea 1)

Dacă nu vă place să cheltuiți un pic în plus pentru a permite experților să se ocupe de promoția dvs. online, puteți lua în considerare Exabytes Servicii de marketing digital de asemenea.
avatar

Despre autor

Samuel Low adoră să scrie despre o varietate de subiecte, inclusiv despre antreprenoriat, tehnologie și articole juridice pentru diverse companii. Când nu este ocupat să facă asta, el își urmărește cealaltă pasiune: artele spectacolului!

Cum ar fi ceea ce ai citit?

Alăturați-vă abonaților noștri care primesc actualizare de la Bitcatcha. Trimitem sfaturi și trucuri exclusive pentru afaceri online.

Următor → “

Internetul & Tu în 2018: 3 schimbări uriașe care îți vor afecta afacerea

«Anterior

Ghid în 5 pași pentru angajarea unui manager de social media independent

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map