Semua Yang Perlu Diketahui Tentang Laman SuperCacherGround & Cara Mempercepat Laman Web Anda 4X Lipat

Sebelum kita masuk ke artikel ini, izinkan saya dengan setiap keterangan dengan mengatakan apa yang kita gunakan menggunakan artikel teknologi boleh menjadi sangat membingungkan (dan mungkin sedikit membosankan) dengan semua jargon & istilah teknikal yang ada.


Jadi, kami belajar untuk menulis ini dengan cara sesederhana mungkin untuk membantu Anda, pengguna langsung, untuk lebih banyak mengenai SiteGround SuperCacher (Catatan: SiteGround adalah webhosting terbaik di Bitcatcha.) dan mengoptimalkan laman web Anda tanpa semua istilah teknologi yang membingungkan.

Daftar Isi

SiteGround SuperCacher

 1. Apa itu caching & lihat mereka mempercepat laman web
 2. Panduan TapakGround SuperCacher
 3. Cara mengaktifkan SuperCacher

Kesimpulan

 • SiteGround SuperCacher penting untuk mempercepat laman web Anda

Apa Itu Caching & Bagaimana Mereka Mempercepat Laman Web Anda

Sebenarnya, apa itu caching?

Anda tahu beberapa orang mengoptimalkan meja kerja atau dapur mereka dengan menata peralatan yang paling sering digunakan di lokasi yang mudah dijangkau atau selesa untuk membuat alur kerja yang lebih cepat?

Begitulah cara kerja Caching.

Caching simpan data dalam RAM Anda saat berikutnya Anda cari laman web yang sama, ia menarik maklumat dari data yang tersimpan dalam memori Anda, mengoptimalkan proses memaparkan laman web Anda, membolehkan anda untuk pergi ke tempat yang Anda butuhkan untuk pergi dan melihat apa yang Anda perlukan melihat lebih cepat dari biasa.

Bagaimana cache memengaruhi kita?

Jalankan laman web yang kita kunjungi setiap hari mengoptimalkan laman web mereka dengan cache, tetap kita sudah terbiasa diambil sehingga kita tidak ada sadar keberadaannya.

Contoh, coba buka tab baru, lalu muat laman web kegemaran Anda. Laman web itu mungkin akan dimuat dalam waktu hubungan antara 5 detik, dan itu semua berkat semua data yang di-cache.

Sekarang, bayangkan jika kita mesti menunggu lebih dari 12 detik untuk pilihan halaman tersebut. Ini adalah ketidaknyamanan kecil, hanya pada jaman serba instan ini, itu adalah waktu yang SANGAT LAMA.

Bagaimana cepat memengaruhi perniagaan Anda

Rata-rata pengguna mengharapkan laman web dapat dimemuat waktu dalam masa hubungan 2 atau 3 saat, atau mereka akan memikirkan itu terlalu lambat. Ada yang lebih dari 4 detik? Orang-orang Orang Besar hanya akan menarik minat dan pindah ke laman web lain.

Cepat sangat penting untuk kedai dalam talian. Jika raksasa berbelanja secara dalam talian seperti Amazon membuat laman web mereka melambat hanya 1 detik saja, mereka akan menghabiskan sekitar USD116.000 per minit! Sekarang pikirkan tentang berapa banyak potensi penjualan yang hilang kerana jarak yang cepat. Menarik untuk dipikirkan, bukan?

(Kembali Ke Atas)

Panduan TapakGround SuperCacher

SiteGround SuperCacher Dijelaskan

Siteground SuperCacher mengklaim dapat secara signifikan meningkatkan waktu pemuatan laman web sebesar 4x. Ini juga akan meningkatkan jumlah memukul yang boleh ditangani laman web Anda hingga 100 kali, dengan menggunakan 3 kaedah cache berbeza untuk mengoptimalkan laman web Anda, yang semuanya cukup mudah untuk diterapkan.

Opsi cache yang berbeza berfungsi secara berbeza untuk mengoptimalkan pelbagai jenis laman web. Jadi, mari kita melihat lebih banyak dalam dari pelbagai pilihan tersebut untuk membantu Anda memilih yang terbaik untuk Anda!

Statistik Cache

TL; DR

Tapak Tapak Cache Statis:

 1. Mengoptimalkan penghantaran kandungan ke pengguna akhir
 2. Memberi dorongan kecepatan yang signifikan pada laman web lambat
 3. Meningkatkan kemampuan laman web untuk lebih banyak memukul
 4. Cocok untuk semua jenis laman web

Cache Statis Siteground menyimpan semua data statis laman web Anda (termasuk gambar, file CSS, dan file Javascript) dalam pelayan RAM Anda, bukan dalam SSD, dan pengunjung akan menggunakan kandungan Anda langsung dari cache.

Kandungan Anda akan diantarkan jauh lebih cepat dan akan memberikan pengunjung pengalaman yang mulus saat menjelajah laman web Anda, kerana masa pemuatan yang lebih unggul dari RAM berbanding SSD.

Cache Statis juga membersihkan & memperbaharui data Anda secara automatik setiap 3 jam. Jadi, jika ada perubahan pada laman web Anda, itu akan diperbaharui secara automatik tanpa kerumitan.

Dinamis Cache

TL; DR

Dinamis Cache:

 1. Sangat sesuai untuk laman web asas Joomla, WordPress, dan Drupal
 2. Mengaktifkan Cache Dinamis secara automatik mengaktifkan cache statis
 3. Bekerja sama dengan Cache Statis
 4. Meningkatkan prestasi & laman web pantas

Seperti namanya, Cache Dinamis semasa membuat banyak salinan kandungan laman web Dinamis Anda. Data tersebut kemudian disimpan pada pelayan RAM, dan bekerja sama dengan Cache Statis.

Orang pertama yang membuka laman web yang baru dibuka dengan Cache Dinamis akan menggunakan seluruh kandungan laman web dari basis data server, tetapi semua pengunjung seterusnya akan memperoleh data mereka mengambil dari RAM server, yang jauh lebih cepat.

Jika untuk melakukan memerah (membersihkan) data Anda, Anda mesti menyediakan sendiri secara manual. Ini sebenarnya cukup mudah dilakukan, tetapi ada satu langkah lagi yang mesti diambil kompilasi memperbaharui laman web Anda.

Anda boleh menggunakan cache dinamis dengan Joomla, WordPress & Drupal. (Untuk laman web WordPress, plugin cache dinamis milik SiteGround sudah diinstal sebelumnya. Yang perlu anda lakukan adalah mengaktifkannya di admin area WordPress Anda).

Opsi Memcache

TL; DR

Memcache:

 1. Merupakan pilihan terbaik sekiranya anda menjalankan kedai dalam talian yang bergantung pada permintaan pangkalan data
 2. Meningkatkan kecepatan secara signifikan dengan menggunakan data yang tersimpan di RAM untuk pangkalan data permintaan permintaan
 3. Bisa digunakan dengan WordPress, Magento, Mediawiki, Drupal, dan Joomla!
 4. Tidak ada Auto-Pembilasan

Memcache sebenarnya adalah ciri milik Siteground sendiri yang menggunakan sistem Memcache, dibuat untuk pembangunan laman web yang sangat diperlukan pada pangkalan data permintaan. Ciri ini berfungsi dengan menyimpan data & objek dalam RAM server Siteground, mempercepat data dasar permintaan, API permintaan, dan halaman rendering.

Singkatnya, maklumat yang dihantar dari RAM akan digunakan untuk penggunaan pangkalan data, berapa kali pangkalan data aktual dipertimbangkan. Sekiranya anda menjalankan kedai dalam talian, Memcache mungkin merupakan pilihan terbaik untuk Anda.

Setelah Anda mengaktifkan perkhidmatan ini, proses Memcache baru akan muncul, dan Anda dapat mengontrolnya melalui cPanel.

Tidak ada data pembersihan secara automatik dengan Memcache. Jadi, Anda mesti ingat untuk membuat kompilasi Anda membuat perubahan pada laman web Anda

Kami menggunakan host ini!

Kami benar-benar meng-host laman web pengujian kami dengan SiteGround dengan paket GrowBig mereka, menguji kecepatan dengan mengaktifkan Cache Statis, Cache Dinamis, dan Memcache. Hasilnya seperti yang diharapkan, sangat fenomenal.

Untuk laman web pengujian kami yang dihosting di pusat data SiteGround di Singapura, kami menggunakan GTmetrix untuk mengukur kecepatan pemuatan. Kami menetapkan wilayah pelayan pengujian kami ke Vancouver, Kanada, dan penyemak imbas menjadi Chrome. Pengaturan tetap sama untuk kedua pengujian, dengan dan tanpa mengaktifkan SuperCacher.

SuperCacher Review: menguji laman web dengan dan tanpa supercacher

Hasilnya

Dengan mengaktifkan SuperCache, situs uji coba dapat dimuat dalam 1.8 detik; laman web yang sama dimuat dalam 3 detik tanpa SuperCache. Perbedaannya 40%!

* N.B .: Dengan pantas & keandalan SiteGround yang telah terbukti, kami menggunakan laman web host ini, bitcatcha.com di Cloud SiteGround juga!

(Kembali Ke Atas)

Cara Mengaktifkan SuperCacher Dan Mendapatkan Kecepatan Super

Mengaktifkan SuperCacher untuk laman web Anda sebenarnya cukup mudah. Anda hanya perlu menjalani pemasangan pasangkan yang benar untuk sistem Anda (Siteground mempunyai tutorial untuk Anda), buka cPanel -> SuperCacher, dan aktifkan pilihan cache yang anda mahukan!

Cari SuperCacher di cPanel

Langkah 1: Cari SuperCacher di cPanel

Aktifkan caching yang berbeza dengan flip suis

Langkah 2: Mengaktifkan pelbagai caching dengan mengalihkan butang.

(Kembali Ke Atas)

SiteGround SuperCacher Penting Untuk Cepat Laman web Anda

Setelah melihat peningkatan prestasi & kecepatan besar-besaran saat menggunakan SuperCacher, saya menggunakan setiap pengguna perniagaan mesti mengaktifkannya untuk laman web mereka.

Pembeli dalam talian adalah kumpulan yang berubah-ubah, dan jika anda tidak dapat memenuhi keperluan mereka dengan cepat, mereka akan melupakan Anda dan membelanjakan wang mereka di tempat lain.

Setiap tahun, saya akan menyebutkan raksasa seperti Amazon akan memakan USD116.000 per minit sekiranya laman web mereka melambat hanya sedetik.

Meski kami tidak dapat menghitung dengan pasti berapa banyak penjualan Anda akan bertambah dengan mengaktifkan SiteGround SuperCacher, kami menggunakan dapat dengan pasti mengatakan bahawa anda akan lebih banyak mempunyai lebih banyak pelanggan yang kembali jika laman web Anda yang lebih cepat, dapat diandalkan, dan dapat masalah tekanan – dan tujuan yang menjadi tujuan Laman SuperCacherGround dibuat.

Ayo aktifkan SuperCacher untuk laman web Anda sekarang. Anda tidak akan menggunakan kos tambahan, tetapi anda akan mendapat semua faedah dari hal itu.

(Kembali Ke Atas)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map