Sync.com Review: 8 argumente pro și 5 contra de utilizare a sincronizării Cloud Storage

sigla sincronizare stocare cloud


Sync.com

https://www.sync.com/

tl; dr

Sync oferă utilizatorilor o impresionantă dublă putere de securitate rock și opțiuni flexibile de partajare a folderului. Dacă apreciați confidențialitatea în funcție de instrumentele de productivitate, Sync ar putea fi o opțiune excelentă care oferă atât liniște sufletească, cât și o valoare destul de minunată pentru bani.

Sync.com Review: 8 argumente pro și 5 contra de utilizare a sincronizării Cloud Storage

În anii 90, ne întrebam cum am umplut harddrive-ul nostru de 30 MB. Adăugați câțiva ani, iar 100 USD pentru o unitate flash de 1 GB păreau a fi o afacere.

Și cu cât dimensiunile fișierelor au crescut și cresc, cu atât vom fi mai înfometați pentru GB. Heck, TBC.

Astăzi, cei mai mulți dintre noi ne așteptăm cu nimic mai puțin decât o soluție de stocare ieftină, fiabilă și sigură, care ne permite să accesăm datele noastre în voie. Introduceți furnizorul de stocare în cloud.

Iată unul despre care ați auzit despre ea – se numește Sync.com.

Introducere în Sync.com

În primul rând – cine și ce este Sync.com?

Povestea este așa: apărută din Canada în 2011 de către Thomas Savundia și echipa, Sync a dorit să creeze o soluție de stocare care să pună pe primul loc confidența utilizatorului. A fost nevoie de câteva runde de dezvoltare pentru a deveni sincronizarea pe care utilizatorii ei o cunosc și îi iubesc astăzi. Și până acum sunt 750.000 de utilizatori!

Sync își propune „să ușureze accesul utilizatorilor și să-și partajeze fișierele de pe orice computer, telefon sau dispozitiv mobil – fără a renunța la dreptul lor la confidențialitate”.

Oricine se poate înscrie gratuit la Sync, dar oferă, de asemenea, niveluri mai ridicate pentru uz personal și personal, fiecare având spațiu suplimentar de stocare și o anumită cantitate de utilizatori per cont. Mai multe despre asta într-un pic.

Am auzit o mulțime de lucruri bune despre Sync și ofertele sale de securitate. Nimeni nu se joacă după zvon, Bitcatcha aruncă astăzi o privire de primă mână a avantajelor și contra lui Sync.

Configurarea sincronizării – cât de ușor este?

Așadar, în primul rând, cum este instalarea Sync?

Se dovedește – super simplu. Puteți începe procesul aici.

Înregistrarea pentru primul dvs. 5 GB necesită secunde și câteva detalii simple.

După înregistrare, vi se va afișa o listă de verificare a pașilor pentru configurarea completă a sincronizării (completarea listei deblochează și un spațiu suplimentar de stocare de 1 GB!)

ghiduri de sincronizare pentru a configura

Al doilea prompt este să descărcați aplicația desktop și folderul Sync corespunzător. Ceea ce face acest lucru practic este că creează un spațiu în care puteți face backup cu ușurință fișierele dvs. și puteți începe să le partajați. Orice lucru din folderul Sync este creat în mod automat.

Aplicația desktop vă ajută să accesați și să căutați folderul de sincronizare de pe computer, precum și să căutați în „Data Vault” (mai multe despre acest lucru în sec.). Veți avea, de asemenea, acces la istoricul versiunilor, la activitatea fișierului și la recuperarea fișierelor șterse.

Adăugarea fișierelor în folderul dvs. de sincronizare este o problemă simplă de a putea duce la scăderea. Îl puteți trata ca orice folder obișnuit de pe computer și puteți lucra chiar din el.

Cu toate acestea, nu a fost imediat evident modul în care cineva a fost menit să acceseze Vault, deoarece nu a existat niciun fel de avans pop-up după instalare. Lucrurile sunt puțin mai clare în interfața panoului web, unde veți vedea câteva instrucțiuni reale:

ghiduri de sincronizare pentru a configura

8 lucruri care ne plac despre Sync.com

Odată ce a fost instalat, am mers înainte și am avut o joacă bună cu el.

Deci, ce am crezut cu adevărat? În primul rând, iată tot ce ne-a plăcut:

1. Sincronizarea respectă într-adevăr confidențialitatea

Acest punct este cel mai bine apreciat cu un pic de context. Știați că majoritatea aplicațiilor de stocare în cloud – inclusiv Google Drive și Dropbox – au termeni care permit angajaților lor să acceseze, să scaneze și să partajeze oricare dintre fișierele dvs. stocate pe serverul lor?

Un gând îngrozitor, nu?

Cu Sync, s-au configurat într-un mod în care nu există nicio șansă să se întâmple acest lucru. Acesta este probabil punctul de vânzare pe care îl împing cel mai tare. Cu un motiv întemeiat!

Toate fișierele încărcate în Sync sunt protejate cu criptare AES de 256 biți de la capăt la capăt. Asta înseamnă că este criptat la sursă și numai proprietarul contului – dvs. – controlează cheia de date.

Așadar, chiar dacă fișierele dvs. sunt online, acestea nu au niciun sens pentru alții, deoarece au nevoie de cheia de criptare pentru a înțelege.

Aceasta este cunoscută și sub denumirea de confidențialitate cu cunoștințe zero. Cu toate acestea, deoarece Sync.com nu deține deloc cheile de criptare, înseamnă că veți avea probleme dacă uitați parola, deoarece Sync nu o poate reseta.

Mai mult decât atât, Sync nu permite accesul terților. Majoritatea furnizorilor de stocare în cloud au o API publicată care permite aplicațiilor terților să interfețe cu ele, dar nu și Sincronizare. Ce sigur, ar putea fi un downer pentru unii utilizatori. Dar este cu siguranță un câștig pentru securitate.

Probabil, de asemenea, veți dori să utilizați autentificarea în doi factori pe o parolă puternică – gestionată prin e-mail sau Google Authenticator.

sincronizare setare bună de securitate

Ce înseamnă asta? Practic, nu există un marketing deloc sau transferuri de date legale și nu există mari încălcări ale datelor. Cue suspine de ușurare peste tot.

2. Conformitate globală privind confidențialitatea datelor

Adăugându-ne la punctul anterior, există și alte motive pentru care avem o astfel de încredere în protecția confidențialității Sync. În realitate, are sediul în Canada, o regiune cunoscută pentru legile sale private de confidențialitate.

Ca atare, Sync respectă în totalitate standardele globale de date, cum ar fi GDPR, PIPEDA și multe alte. Puteți citi mai multe despre acest lucru aici.

3. Este o unitate locală integrată cu mai multe puncte de acces

Un alt lucru care ne-a plăcut la Sync este cât de bine funcționează ca unitate locală integrată.

Backup-urile automate ușoare înseamnă că ar trebui să fiți ușor știind că fișierele dvs. sunt în siguranță, fără a fi nevoie să luați măsuri proactive.

Și multiplele puncte de acces ale Sync îl fac o unitate care este excelentă pentru drumuri și cam orice stil de viață sau stil de lucru..

 • Aplicatie mobila
  Disponibil atât pentru iOS cât și pentru Android, aplicația este actualizată destul de frecvent.
 • Panou Web
  Vă permite să vă accesați fișierele din orice browser web, fără descărcări necesare.

4. Opțiunea Vault vă permite să stocați datele în afara folderului Sync

Un alt lucru pe care îl apreciem cu adevărat despre Sync este funcționalitatea sa de date.

Ce este acest Vault misterios, vă întrebați?

Ei bine, este o locație de stocare ultra-securizată numai în cloud. Deci, spre deosebire de ceea ce este pus în folderul Sync, fișierele din Vault nu se sincronizează automat. În schimb, este un spațiu sigur la care se poate accesa prin aplicația web sau aplicația mobilă.

Acest lucru îl face ideal pentru copii de rezervă pentru tipul de fișiere și foldere importante pe care nu vă puteți permite să le pierdeți, față de fișierele de lucru pe care le puteți actualiza în mod regulat. Și este minunat pentru a elibera spațiu!

Mutarea lucrurilor în Vault este o chestiune super simplă de a selecta fișierul, de a face clic pe „Mutare” și de a bifa caseta Vault.

sincronizare stocare securizată numai în cloud

Fișierele pot fi descărcate cu ușurință din cloud înapoi în computer, oricând.

5. Restaurare ușoară a fișierelor

Este întotdeauna reconfortant să știi că, nu numai că este salvat un fișier, dar puteți accesa și diversele sale forme încă de demult.

Incurcat? Nu vă faceți griji – Sync vă permite să săriți cu ușurință un fișier înapoi la o perioadă anterioară și să lucrați de acolo. Puteți returna orice fișier la orice dată sau oră anterioară.

Pur și simplu selectați „…” în partea dreaptă a fișierului dvs. și faceți clic pe „Istoricul versiunilor”, care creează următorul ecran:

restaurarea ușoară a fișierelor de sincronizare

Același lucru este valabil și pentru fișierele șterse:

 • Clienții Free Sync pot restaura orice fișier sau folder șters în ultimele 30 de zile.
 • Sync Pro & Clienții de afaceri pot restaura orice fișier sau folder șters într-o perioadă foarte impresionantă de 365 de zile.

Mai multe vești bune – fișierele șterse nu contează pentru niciun spațiu alocat de stocare!

6. Opțiuni excelente pentru corporații

Sincronizarea oferă, de asemenea, o serie de funcții pe care credem că le-ar fi utile în special firmelor.

Acestea includ ștergerea de la distanță a fișierelor, precum și audituri ale fișierelor furate pentru orice lucru sau pentru orice persoană necinstită.

De asemenea, urmărirea schimbărilor, statisticile detaliate și versiunea de fișiere sunt instrumente foarte utile atunci când vine vorba de tratarea fișierelor la care lucrează mai multe persoane și de a vă ajuta să urmăriți cine a făcut ce și când.

Acest nivel de control este un plus uriaș pentru mulți.

7. Partajare ușoară de fișiere și dosare

Amintiți-vă când am vorbit mai devreme despre diferitele funcții de stocare în cloud?

Deși păstrarea lucrurilor în siguranță este un lucru, este, de asemenea, foarte important ca o platformă de stocare în cloud să permită partajarea și transferul ușor al acestor fișiere către alte persoane și dispozitive.

Sincronizarea nu dezamăgește. Puteți:

 • Partajează fișiere de orice dimensiune utilizatorilor care nu sunt sincronizați.
 • Fă partajare ușoară cu link-uri către destinatari, fără a fi nevoie de cont (cu toate acestea, aceste fișiere sunt numai citite).
 • De asemenea, puteți configura partajarea prin folderele partajate ale echipei.
 • Setați notificări pentru activitatea de legătură pentru a ajuta urmărirea partajării.
 • „Confidențialitate îmbunătățită” extinde criptarea de cunoștințe zero a Sync.com la partajarea fișierelor.

Și ceea ce ne-a plăcut cel mai mult este cât de personalizabil și granular poți merge cu permisiunile. Aveți posibilitatea să dezactivați un link, să setați o parolă sau să setați o dată și o dată de expirare, folder după dosar.

sincronizarea permite personalizarea permisiunii

Ecranul de mai sus este preluat din versiunea gratuită (unde puteți seta doar protecția cu parolă), dar veți primi ideea!

Toate acestea fac din Sync o alternativă excelentă de partajare a fișierelor la atașamentele de email greșite.

8. Date libere exponențiale

Acesta este unul rapid – vă amintiți cum obțineți date gratuite de 5 GB? Ei bine, Sync oferă de fapt un program de recomandare care vă permite să vă măriți spațiul de stocare cu 1 GB pentru fiecare recomandare pe care o faceți.

Fără limită! Deci, dacă nu sunteți înclinat să plătiți, puteți deschide cu siguranță un spațiu mai mare pentru dvs. dacă reușiți să primiți câteva recomandări în.

Având în vedere acest lucru, considerăm că Sync este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pentru stocarea în cloud gratuită. Chiar recomandăm să dăm drumul.

Ce nu ne-a plăcut despre Sync.com

Acestea fiind spuse, cu siguranță am observat câteva dezavantaje ale platformei.

1. Doar contracte anuale

Deși multe gazde de stocare în cloud oferă planuri lunare, am fost repede să observăm că Sync nu este valabilă.

Va trebui să plătiți cel puțin 49 de dolari (pentru planul personal de 500 GB) pe un an.

Pentru a fi echitabil, nu este exclusiv bancare și prețurile sunt destul de competitive, mai ales dacă optați pentru nivelurile mai mari de stocare și calculați elementele pe care le plătiți în fiecare lună..

Dar nu este opțiunea absolută cea mai ieftină de pe piață și obținem în totalitate că planul lor anual ar putea să nu fie cea mai bună opțiune de flux de numerar pentru toată lumea.

2. Fără acces la o aplicație terță parte

După cum am menționat, nivelul de securitate solicitat de Sync nu permite integrarea instrumentelor terților.

Asta înseamnă niște lucruri enervante. De exemplu, nu veți putea previzualiza documente, muzică, filme sau chiar fotografii din browser. Nu, mai întâi, va trebui să descărcați fișierele.

Acesta poate fi cu siguranță un distribuitor pentru modul în care unii oameni trebuie să își folosească soluția de stocare. Mai ales, spuneți, dacă aveți de-a face cu sute de fotografii simultan cu nume de fișiere numerice.

3. Suport limitat

În timp ce citim o mulțime de lucruri bune despre calitatea suportului, metodele sunt puțin limitate.

Toate cererile trebuie trimise prin e-mail – nu prin telefon sau prin chat live 24/7, ceea ce poate fi o problemă pentru probleme urgente care necesită răspunsuri imediate.

4. Sincronizarea poate fi lentă

Având în vedere că criptarea end-to-end trebuie făcută, am citit destul de multe comentarii despre viteza de încărcare și descărcare lentă a fișierelor. Așadar, este posibil să nu fie grozav pentru utilizatorii care foarte repede trebuie să se deplaseze între fișiere.

Viteza maximă absolută a acestora este de 40 Mbps, fără a include criptarea. Site-ul lor menționează că, deși întârzierile de criptare nu sunt în mod obișnuit observate pe fișiere mici, poate adăuga timp suplimentar la transferul fișierelor foarte mari.

Deși acest lucru variază foarte mult cu viteza conexiunii dvs. la internet. Noi personal nu ne-a deranjat timpul necesar mutării fișierelor și folderelor.

5. Fără suport Linux

În prezent, nu există o aplicație Sync care să poată fi accesată pe Linux. Cu toate acestea, veți putea accesa panoul web Sync.com pe Linux folosind un browser web acceptat.

Planurile de sincronizare & Prețuri

Puteți alege atât planurile de afaceri cât și cele personale ale Sync:

Planul personal

Sincronizare StarterPersonal ProPersonal Pro+
Preț / lună 0 USD De la 4,08 USD * De la 8 USD *
Spațiu de stocare / utilizator5GB500GB2TB
Transfer de dateLimitatUnlimitedUnlimited

* Prețul se bazează pe o bază de abonament de 12 luni.

Plan de afaceri

SoloProPro Advanced
Preț / lună 10 USD * 5 USD * 15 USD *
Depozitare / user3TB1TB10TB
Multiple UserNoYesYes

* Prețul se bazează pe o bază de abonament de 12 luni.

Deși unele prețuri sunt defalcate în plăți lunare, așa cum am menționat, fiecare plan are, din păcate, opțiunea de facturare anuală.

Fiecare dintre ele are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să puteți încerca planul dvs. pentru dimensiuni.

Plățile pot fi efectuate prin card de credit, PayPal și Bitcoin. O veste bună este că nu putem detecta taxe ascunse și pare să permită flexibilitatea planurilor de schimbare ulterior, dacă decideți că doriți să.

Cum se compară Sync.com cu alți concurenți?

Prin urmare, am atins toate lucrurile pe care le iubim și pe care le urăsc despre Sync.

Dar, piața de stocare în cloud este imensă. Există o mulțime de jucători mari acolo, care concurează gâtul și gâtul la lucruri precum prețul, securitatea și multe altele.

Să aruncăm o privire rapidă la doi concurenți de frunte pentru a vedea cât de bine stă la baza Sync.

Sync VS pCloud

Este întotdeauna o idee bună să comparăm furnizorii de stocare cloud în aceeași nișă. Și din moment ce Sync funcționează cel mai bine în ceea ce privește confidențialitatea, ne-am gândit că ar fi corect să o comparăm cu un alt furnizor excelent de criptare cu cunoștințe zero – pCloud.

Deci, cum se compară??

 • Valoare

  Prețurile pentru planurile anuale ale pCloud și Sync se desfășoară foarte aproape. Ambele oferă o opțiune de 500 GB (atât de bună pentru cei care nu au nevoie de 2 TB).

  Costă 47,88 USD pe pCloud și 49,99 USD pe Sync (anual). DAR pCloud are opțiunea de plăți lunare.

  Sigur, veți obține o reducere de 20% pentru a avansa suma forfetară anuală, dar putem vedea de ce o mulțime de oameni ar prefera plățile mai mici.

  Ceea ce ne place cel mai mult despre pCloud este planul său de viață.

  Încă nu suntem siguri dacă este un cadou bine intenționat pentru umanitate sau un mod inteligent de a obține o tracțiune de marketing. Tot ce știm este că putem economisi 129,40 USD în 5 ani dacă plătiți pentru planul de viață Premium Plus 2TB.

  Ce zici de freebies? PCloud vă oferă 10 GB de stocare gratuită pentru a începe, comparativ cu 5 GB de Sync. Cu toate acestea, în timp ce spațiul liber al lui Sync poate crește exponențial odată cu trimiterile, pCloud vă recompensează trimiterile în dolari. Depinde de tine să decizi care este mai bine!

 • intimitate

  pCloud a fost, de asemenea, proiectat cu intimitate în minte. in orice caz!

  pCloud percepe un cost suplimentar pentru criptarea cunoașterii zero și versiunea extinsă. Sync.com îl oferă în mod implicit.

  Complementul se numește pCloud Crytpo și costă 4,99 USD / lună. Cu toate acestea, puteți obține o singură dată, o viață de plată pentru 125 USD.

  Ambele servicii utilizează AES 256 pentru protecție maximă. Cu toate acestea, pCloud nu are autentificare cu doi factori, astfel încât este nevoie de o mai mare nevoie de a veni cu parole puternice.

 • comoditate

  Iată un fapt amuzant, în timp ce Sync funcționează din folderul Sync, pCloud vă oferă opțiunea de a defini relațiile personalizate de sincronizare prin intermediul panoului său de control desktop.

  Practic, acest lucru vă permite să conectați folderele alese din sistemul dvs. de fișiere, la folderele din cloud. Este o opțiune destul de neobișnuită. Și cu siguranță la îndemână!

  pCloud și Sync sunt, de asemenea, bine evoluate pentru partajarea fișierelor și folderului. Ambele vă permit să faceți lucruri precum parolele setate și datele de expirare. Cu toate acestea, pCloud nu permite limitele de descărcare sau notificările de activitate.

 • Previzualizări fișiere

  Iată un avantaj extraordinar pentru pCloud – aveți opțiunea de a previzualiza fișierele.

  Documente, fotografii … puteți chiar redimensiona imagini și puteți face prezentări de diapozitive! Nu mai vorbim de fluxul direct de orice muzică și video în afara folderului dvs. Crypto, care este doar în afara problemei din Sync.

 • Păstrarea fișierelor

  Sincronizarea pare, cu siguranță, să dea peste versiunea de fișiere și păstrarea fișierelor șterse. Cu pCloud, versiunile de fișiere și fișierele șterse sunt păstrate doar 15 zile (utilizator gratuit) sau 30 de zile (utilizator plătit). Dacă doriți să vă măriți perioada de păstrare a istoricului la un an, mai bine tusezi cu 36 USD mai mult.

Sync VS Dropbox

Dropbox este un nume al gospodăriei și, fără surprindere, un lider în furnizorii de stocare în cloud.

Sincronizarea mai are kilometri de parcurs pentru a atinge popularitatea, dar cum ar fi altfel?

 • Valoare

  Dropbox oferă, de asemenea, plăți lunare în loc de o sumă forfetară anuală (tuse tuse, Sync).

  Cu toate acestea, în general, acestea par să perceapă mai mult pentru stocare și au mult mai multe suplimente care, după părerea noastră, nu ar trebui să le fie taxate. Indemnizația de stocare gratuită este de asemenea de 2 GB în loc de 5 GB de sincronizare.

 • Viteza de sincronizare

  Iată locul în care Dropbox începe să strălucească cu adevărat. Cu siguranță au stabilit un standard de aur altor furnizori de cloud cu privire la modul de sincronizare rapidă și simplă a datelor pe diferite dispozitive.

  Acest lucru este în parte, deoarece Dropbox oferă copiere la nivel de bloc, care vă ajută să vă asigurați că vitezele de sincronizare sunt întotdeauna zippy.

  De asemenea, este dotat cu o infrastructură superioară a mai multor centre de date, la care la Sync pur și simplu nu avem acces.

 • Productivitate

  Dropbox oferă o grămadă de instrumente pentru viața de zi cu zi. Ca și Dropbox Paper, care vă permite să înregistrați gânduri și note în cloud.

  Sau doar a fi capabil să previzualizați fișierele din browserul dvs. și să editați documentele Microsoft Office.

  Ca să nu mai vorbim, meniul bara de activități Dropbox este probabil mai ușor de utilizat.

 • intimitate

  În fața ofertelor de securitate impresionante ale Sync, știm cu siguranță care dintre acestea sunt preferatele noastre din acest domeniu.

  Dropbox nu oferă criptarea end-to-end – datele sunt decriptate înainte de a fi introduse pe server.

  Este, de asemenea, stocat pe serverele din SUA – o regiune care este puțin tristă pentru tratarea vieții private a utilizatorilor. Sincronizarea este însă stocată în Canada, unde confidențialitatea este absolut esențială.

  Îndrăznim să menționăm, de asemenea, că Dropbox își continuă recuperarea din hacking-ul din 2012, unde au fost furate 68 de milioane de parole de utilizator?

 • Partajarea dosarelor

  Partajarea folderelor pe Dropbox permite opțiunile de permisiune pentru a edita conținutul, în timp ce Sync este aproape toate numai în citire.

  Cu toate acestea, capacitatea Sync de a personaliza permisiunile de fișiere și folder depășește cu adevărat ofertele de bază ale Dropbox. Setările de legătură și de expirare sunt disponibile, dar numai prin Dropbox Professional mai scump.

  Verdict: Vă recomandăm Sync.com?

  Toate lucrurile luate în considerare, suntem destul de periculoși impresionați de tot felul de mâncare Sync.

  Cu criptarea și confidențialitatea end-to-end încorporată în nucleul mărcii, este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni pentru o stocare în cloud complet securizată.

  Sigur, din punct de vedere valoric, planul de viață al pCloud este, de asemenea, o opțiune excelentă. Dacă sunteți dispus să vă extindeți pentru pCloud Crypto, primiți un nivel comparabil de protecție optimă în piață, plus comoditatea previzualizărilor fișierelor.

  Și lângă Dropbox? deși Sync nu are toate clopotele, fluierele și instrumentele de productivitate, suntem în continuare echipa-Sincronizare datorită securității sale superioare și partajării folderului. În orice moment, nu avem liniște sufletească absolută.

  Și apreciem cu adevărat că Sync vă permite să plătiți doar pentru cantitatea de stocare de care aveți nevoie – indiferent dacă este de 500 GB sau shebang complet de 10TB.

  Cumpărați Sync acum pentru o securitate incomparabilă SAU dați-le stocarea gratuită de 6 GB în ziua de azi. Ce mai astepti?

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map