Review Sync.com – 8 Kelebihan & 5 Kelemahan Menggunakan Sync

Segerakkan


Segerakkan.com

https://www.sync.com/

tl; dr

Sinkronisasi keselamatan dua dan ciri folder yang fleksibel. Jika Anda suka keleluasaan, maka Sync mungkin menjadi pilihan bagus yang memberikan Anda ketenangan fikiran dan nilai wang yang sangat sepadan. Pelajari lebih lanjut.

Ulas Sync.com – 8 Kelebihan & 5 Kelemahan Syn Penyegerakan

Pada tahun 90-an, kita bertanya-tanya bagaimana cara boleh menggunakan seluruh cakera keras komputer dengan kapasiti 30MB. Beberapa tahun kemudian, harga Rp 1.394.800 untuk flash drive 1GB kesannya sangat murah.

Kerana ukuran file telah bertambah dan semakin besar, kita jadi semakin bertambah GB. Oh, bukan deh, TB.

Saat ini, banyak dari kita menginginkan penyelesaian simpanan yang murah, dapat diandalkan, dan aman untuk mengakses data sesuka hati. Sekarang, muncullah perkhidmatan penyimpanan awan.

Mungkin Anda pernah mendengarnya – namanya adalah Sync.com.

Daftar Isi

 • Pengantar Segerak
 • Pengaturan Awal Sync – Semudah Apa Sih?

Kelebihan Sync.com

 1. Segerakkan sangat menghormati privasi Anda
 2. Data privasi Kepatuhan global
 3. Merupakan drive lokal yang terhubung dengan beberapa titik akses
 4. Pilihan gudang penyimpanan data menyimpan data di luar folder penyegerakan
 5. Mudah memulihkan fail
 6. Pilihan yang bagus untuk syarikat
 7. Fail berbagi & folder dengan mudah
 8. Lebih banyak kapasiti data secara percuma

Kelemahan Sync.com

 1. Hanya ada pakej kontrak tahunan
 2. Tidak ada akses aplikasi pihak ketiga
 3. Dukungan terhad
 4. Sinkronisasi boleh lambat
 5. Tidak dapat dioperasikan di Linux

Pakej & Harga Sync.com

 • Paket Peribadi
 • Pakej Perniagaan

Bagaimana Sync.com Dibandingkan Dengan Pesaing Lain?

 • Segerakkan VS pCloud
 • Segerakkan VS Dropbox

Kesimpulan

 • Adakah kami menyelesaikan Sync?

Catatan

Kami menggunakan kurs 1 USD untuk 13.948 IDR untuk semua harga yang tertera.

Pengantar Sync.Com

Pertama-tama – siapa dan apa itu Sync.com?

Kisahnya seperti ini: Berawal di Kanada pada tahun 2011 oleh Thomas Savundia dan timnya, Sync ingin membuat penyelesaian simpanan yang mengutamakan privasi pengguna. Butuh beberapa tahap pengembangan untuk menjadi Sync yang dikenali dan disukai penggunaanya saat ini. Sejauh ini, Sync sudah memiliki lebih dari 750,000 pengguna!

Segerakkan jawapan untuk “pengguna untuk mengakses dan menggunakan fail dari hampir semua komputer, telefon, atau peranti seluler apa pun – tanpa mengabaikan hak privasi pengguna…

Siapa pun boleh mendaftar Sync secara percuma, tetapi mereka juga menawarkan tingkatan lebih tinggi untuk penggunaan perniagaan dan peribadi, masing-masing dengan ruang penyimpanan tambahan dan beberapa pengguna setiap akaun. Kurang lebihnya seperti itu.

Kami telah banyak mendengar hal yang baik mengenai Sync dan keselamatan yang ditawarkannya. Tanpa mempedulikan khabar angin-khabar angin itu, kali ini Bitcatcha akan melihat langsung keuntungan dan kelemahan dari Sync.

(Kembali Ke Atas)

Pengaturan Awal Sync – Semudah Apa Sih?

Pertama-tama, bagaimana cara memasang Sync?

Ternyata – sangat simpel. Anda boleh memulakan prosesnya di sini.

Untuk pendaftaran dan dapatkan 5GB Pertama Anda, hanya butuh waktu beberapa saat dan beberapa detail sederhana.

Setelah terdaftar, Anda akan memperoleh langkah lengkap mengenai penginstalan Sync (selesaikan pendaftaran juga akan memberi anda penyimpanan tambahan sebanyak 1GB!)

panduan segerak untuk menyediakan

Langkah kedua adalah mengunduh aplikasi desktop dan menyesuaikan foldernya. Pada masa, ini akan membuat satu ruang agar anda dapat dengan mudah membuat fail sandaran Anda dan mula membagikannya. Segala sesuatu yang ada di dalam folder Penyegerakan akan di-backup secara automatik.

Aplikasi desktop membantu dan mencari folder Sync di komputer, serta mencari ‘Data Vault‘Atau Data Gudang (lebih lanjut mengenai ini akan dibahas kemudian). Anda juga akan mempunyai akses ke riwayat versi, file aktiviti, dan pemulihan file yang dihapus.

Menambahkan file ke folder Sync sangat mudah, iaitu dengan menyeret & menjatuhkan fail. Anda bolehχεali sebagai folder biasa di komputer dan langsung mencuba dari situ.

Namun, cara penyimpanan gudang lebih sukar difahami, kerana tidak ada langkah-langkah yang muncul setelah instalasi. Pada panel antarmuka panel, hal ini akan kelihatan lebih jelas, di mana Anda akan melihat beberapa petunjuk yang membantu:

panduan segerak untuk menyediakan

(Kembali Ke Atas)

8 Hal Yang Kami Suka Dari Sync.com

Setelah diinstal, kami mengoperasikannya dan semua berjalan dengan baik. Jadi, apa yang sebenarnya kita lihat? Pertama-tama, inilah yang kami sukai:

1. Sync Sangat Menghormati Privasi Anda

Tahukah Anda sebahagian besar aplikasi storan awan – termasuk Google Drive dan Dropbox – mempunyai syarat yang diperlukan untuk pekerja, akses, memindai, dan file yang disimpan di server mereka?

Kaget bukan?

Dengan Sinkronisasi, mereka rupa rupa sehingga hal ini tidak akan berlaku. Ini mungkin adalah salah satu kelebihan utama mereka. Keputusan yang bagus!

Semua fail yang diunggah di Sync dilindungi dengan enkripsi AES 256-bit dari ujung ke ujung. Itu artinyafiledienkripsi dari sumbernya, dan hanya pemilik akaun – iaitu Anda – yang memiliki kuncinya.

Jadi, masih ada fail Anda ada di internet, tidak akan ada artinya untuk orang lain kerana mereka memerlukan kunci enkripsi untuk dapat membukanya.

Hal ini juga dikenali sebagai privasi pengetahuan sifar. Namun, kerana Sync.com tidak memiliki kunci enkripsi sama sekali, Anda akan kerepotan jika Anda sendiri lupa kata sandi, kerana Sync tidak dapat memberikan ulang kata sandi Anda.

Terlebih lagi, Sync tidak mengizinkan pihak ketiga untuk penggunaannya. Sebagian besar penyedia cloud storage memiliki API yang menggunakan aplikasi pihak ketiga untuk berinteraksi berbeza, namun Sync tidak. Tentunya, ini akan membuat pengguna kecewa. Namun, ini baik untuk keselamatan.

Anda mungkin lebih memilih menggunakan autentikasi dua faktor yang dibarengi dengan kata sandi yang kuat – dengan menggunakan e-mel atau Google Authenticator.

segerakkan tetapan keselamatan yang baik

Apa arti dari semua itu? Pada waktu, tidak ada pemasaran secara gelap atau data secara sah, dan tidak ada pelanggaran data yang berbahaya. Semuanya tenang dan aman.

(Kembali Ke Atas)

2. Data Kepatuhan Privasi Global

Menambah poin sebelumnya, ada sebab yang diperlukan untuk kami dalam privasi Sync. Syarikat ini sebenarnya berpusat di Kanada, wilayah yang dikenali dengan undang-undang privasinya yang ketat.

Dengan begitu, Sinkronisasi data standard standard global seperti GDPR, PIPEDA, dan masih banyak lagi. Anda boleh membaca lebih lanjut di sini.

(Kembali Ke Atas)

3. Merupakan Drive Lokal Yang Terintegrasi Dengan Banyak Titik Akses

Hal lain yang kami sukai dari Sync adalah kinerjanya yang baik sebagai drive lokal yang terintegrasi.

Cadangan automatik yang mudah digunakan Anda dapat menghindar dengan tenang setiap file Anda selamat tanpa perlu mengambil tindakan proaktif apa pun.

Beberapa titik akses Sync buatannya drive yang bagus selama bepergian, dan sesuai dengan hampir semua gaya hidup atau gaya kerja.

 • Aplikasi Seluler
  Di iOS dan Android, dan juga sering diperbaiki.
 • Panel Web
  Memungkinkan Anda mengakses fail dari pelayar web apa pun, tanpa perlu mengunduh.

(Kembali Ke Atas)

4. Pilihan Gudang Data Yang Memungkinkan Menyimpan Data Di Luar Folder Sync

Hal lain yang sangat kami apresiasi dari Sync adalah fungsionalitas gudang datanya.

Adakah arti Gudang (Bilik kebal) misterius ini? Anda ingin tahu?

Ini adalah lokasi penyimpanan awan khusus yang sangat aman. Tidak seperti file yang dimasukkan ke dalam folder Sync, file di dalam Gudang tidak secara automatik berhubung dengan Sync. Namun, ini adalah ruang aman yang dapat diakses melalui aplikasi web atau aplikasi seluler.

Ini sesuai untuk fail data sandaran dan folder penting yang Anda tidak boleh Anda hilangkan, dan juga fail yang anda perbaharui secara berkala. Dan itu bagus untuk membebaskan ruang simpanan!

Memindahkan sesuatu ke Gudang caranya sangat sederhana, yaitu dengan memilih file, mengeklik ‘Bergerak‘, Dan mencentang kotak’Bilik kebal“.

segerakkan storan awan selamat sahaja

Fail dapat dengan mudah diunduh dari cloud ke komputer Anda kapan saja.

(Kembali Ke Atas)

5. Memulihkan Fail

Selalu senang digunakan, tidak hanya di-backup, tetapi anda juga dapat menggunakan bentuk lama dari satu fail.

Anda baru membuat kesalahan? Jangan khawatir – Sinkronkan dengan anda dengan mudah membuka kembali ke versi fail sebelumnya dan mula dari sana. Anda dapat mengembalikan fail apa pun ke tarikh atau waktu sebelumnya.

Cukup pilih ‘…’ di sebelah kanan fail, dan klik ‘Sejarah Versi‘, Akan muncul layar seperti berikut ini:

segerakkan pemulihan fail mudah

Sama halnya untuk fail yang terhapus:

 • Pelanggan Sync percuma dapat mengembalikan fail atau folder yang telah dihapus selama 30 hari terakhir secara percuma.
 • Pelanggan Sync Pro & Perniagaan dapat mengembalikan fail atau folder apa pun yang dihapus dalam 365 hari terakhir.

Berita yang lebih baik lagi – file yang telah dihapus tidak diperhitungkan dalam ruang simpanan Anda!

(Kembali Ke Atas)

6. Pilihan Tepat Untuk Syarikat

Sync juga mempunyai pelbagai fungsi yang kami fikir akan sangat berguna untuk perniagaan.

Contoh fungsi-fungsi itu adalah file file dari jarak jauh, serta fail pemeriksaan yang dicuri, atau ada niat buruk seseorang yang boleh menyebabkan kerugian.

Selain itu, perubahan pelacakan, statistik yang terperinci, dan penyimpanan versi fail terdahulu adalah alat yang sangat berguna untuk file yang sedang dikerjakan oleh banyak orang dan membantu melacak siapa saja yang melakukan apa dan kapan.

Tingkat kawalan ini adalah nilai tambah bagi banyak orang.

(Kembali Ke Atas)

7. Fail Berbagi File Dan Folder

Ingat pembahasan sebelumnya mengenai pelbagai fungsi penyimpanan awan?

Menjaga sesuatu yang berharga itu penting. Juga sangat penting bagi anda untuk mengetahui platform platform penyimpanan simpanan yang tersedia untuk anda dan fail mentransfer dengan mudah ke orang dan peranti lain.

Segerak tidak mengecewakan. Anda akan mendapat:

 • Berbagi file dengan ukuran apa pun untuk pengguna lain Sync.
 • Berbagi tautan dengan mudah, tidak memerlukan akaun (namun, file ini hanya dapat dibaca).
 • Anda juga dapat menggunakan konfigurasi melalui Folder Bersama Tim.
 • Mengatur notifikasi aktiviti tautan untuk membantu melacak pembagian.
 • Privasi yang dipertingkatkanMemperluas ciri penyulitan pengetahuan sifar Sync.com untuk fail.

Dan yang paling kami sukai adalah kemudahan untuk penyesuaian dan terperinci dalam memberikan izin. Anda dapat menonaktifkan tautan, kata sandi, atau waktu dan tarikh kedaluwarsa setiap folder.

penyegerakan membolehkan kebenaran menyesuaikan

Tangkapan Skrin di atas diambil dari versi percuma (di mana Anda dapat kata sandi), dan anda pasti memerlukan intinya!

Semua ini dibuat Sync sebagai alternatif pilihan file yang sangat baik untuk lampiran email.

(Kembali Ke Atas)

8. Lebih Banyak Kapasitas Data Gratis

Ini penjelasan singkatnya – ingat anda dapatkan data percuma 5GB? Nah, Sync sebenarnya menawarkan program referensi yang disediakan Anda menambah ruang simpanan sebesar 1GB untuk setiap referensi yang anda perlukan.

Tanpa had! Jadi, jika tidak mahu dibuat, Anda tetap dapat menambahkan ruang yang lebih besar jika berjaya memberikan beberapa rujukan.

Dengan pertimbangan ini, Sync jelas salah satu pilihan terbaik untuk perkhidmatan penyimpanan awan secara percuma. Kami sangat memerlukan Anda untuk mencobanya.

(Kembali Ke Atas)

Apa Yang Tidak Kami Sukai Dari Sync.com

Terlepas dari pelbagai keuntungan tersebut, kami juga melihat ada beberapa kelemahan dari perkhidmatan ini.

1. Hanya Kontrak Tahunan

Walau banyak penyedia perkhidmatan penyimpanan awan menawarkan paket bulanan, Sync tidak menyediakan perkhidmatan tersebut.

Anda mesti membayar minimum Rp 683.452 (untuk paket peribadi 500GB) selama setahun.

Sebenarnya, itu tidak sepenuhnya merugikan dan harganya cukup kompetitif, jika anda memilih tingkat simpanan yang lebih tinggi dan membandingkannya dengan berapa yang perlu Anda bayar setiap bulan.

Akan tetapi, itu bukan pilihan termurah di pasar, dan kami benar-benar mengerti program pakej tahun mereka mungkin bukan pilihan terbaik untuk semua orang.

(Kembali Ke Atas)

2. Tidak Ada Akses Aplikasi Bahagian Ketiga

Seperti yang telah kami sebutkan, tahap keselamatan Sinkronisasi tidak menggunakan integrasi dengan pihak ketiga.

Hal ini cukup berbeza. Contoh, Anda tidak akan dapat melihat dokumen, muzik, filem, atau bahkan foto dari penyemak imbas. Anda mesti mengunduh file itu dahulu.

Hal itu dapat menjadi masalah bagi beberapa orang yang perlu menggunakan penyelesaian simpanan mereka. Terutama, katakanlah, jika berurusan dengan ratusan foto dengan nama file numerik yang generik.

(Kembali Ke Atas)

3. Dukungan Terbatas

Walau kami telah membaca banyak hal mengenai kualiti sokongan, metodenya sedikit terhad.

Semua pertanyaan mesti diajukan melalui e-mel – bukan melalui telefon atau sembang langsung 24/7, yang boleh menjadi masalah bagi yang memerlukan respons segera.

(Kembali Ke Atas)

4. Sinkronisasi Bisa Lambat

Mengingat waktu enkripsi ujung-ke-ujung perlu dilakukan, kami memang membaca beberapa komen mengenai lambatnya kecepatan unggahan & fail unduhan. Jadi, mungkin tidak bagus untuk pengguna memerlukan kecepatan berpindah antar file.

Kecepatan maksimumnya adalah 40 Mbps, tidak termasuk enkripsi. Laman web mereka menyebutkan, sebilangan penundaan enkripsi biasa tidak kelihatan pada file kecil, itu dapat menambah waktu tambahan fail mentransfer yang sangat besar.

Hal itu tentu saja sangat berbeza pada koneksi internet. Kami secara peribadi tidak terganggu dengan waktu yang diperlukan untuk memindahkan fail dan folder.

(Kembali Ke Atas)

5. Tidak Ada Dukungan Linux

Pada masa ini, tidak ada aplikasi Sync yang dapat diakses di Linux. Namun, Anda dapat mengakses panel web Sync.com di Linux menggunakan web penyemak imbas yang disokong.

(Kembali Ke Atas)

Pakej & Harga Sync.com

Anda boleh memilih pakej Personal dan Perniagaan Sync:

Paket Peribadi

Segerakkan StarterPersonal ProPersonal Pro+
Harga / blnRp 0Rp 56.908 * Rp 111.584 *
Ruang / pengguna5GB500GB2TB
Pindahkan DataTerbatasTidak TerbatasTidak Terbatas
Ketahui

* Harga berdasarkan langganan 12 bulan.

(Kembali Ke Atas)

Pakej Perniagaan

SoloProPro Lanjutan
Harga / blnRp 139.480 * Rp 69.740 * Rp 209.220 *
Ruang / pengguna3TB1TB10TB
Banyak PenggunaTidakYaYa
Ketahui

* Harga berdasarkan langganan 12 bulan.

Walau beberapa harga dipecah menjadi pembayaran bulanan, seperti yang telah kami sebutkan, setiap paket sayangnya hanya mempunyai pilihan penagihan sekali setahun.

Setiap paket mempunyai garansi wang kembali 30 hari sehingga Anda dapat mencobanya dahulu.

Pembayaran dapat dilakukan melalui kad kredit, PayPal, dan Bitcoin. Berita baiknya adalah kami tidak mencari kos tersembunyi dan disediakan fleksibilitas perubahan pakej di kemudian hari, jika diperlukan.

(Kembali Ke Atas)

Bagaimana Sync.Com Dibandingkan Dengan Pesaing Lain?

Jadi, kami telah membahas semua hal yang kami suka dan tidak suka dari Sync.

Namun, penyimpanan awan pasar sangat besar. Ada banyak pemain besar di luar sana yang bersaing ketat dalam hal-hal seperti harga, keselamatan, dan masih banyak lagi.

Mari kita lihat sekilas dua pesaing terbaik untuk melihat seberapa baik Sync dapat bertahan.

Segerakkan VS pCloud

Sangat menarik untuk membandingkan penyedia penyimpanan awan dalam bidang yang sama. Kerana sinkronisasi paling baik dalam privasi, kami memikirkan adil untuk membandingkannya dengan penyedia fitur penyulitan pengetahuan sifar lain yang sangat baik – pCloud.

Jadi, bagamana perbandingannya?

 • Nilai

  Harga pakej tahunan pCloud dan Sync tidak berbeza jauh. Keduanya menawarkan pilihan 500GB (SANGAT bagus untuk mereka yang tidak memerlukan 2TB).

  Tarifnya adalah Rp 667.830 untuk pCloud, dan Rp 697.260 untuk Sync (setiap tahun). AKAN TETAPI, pCloud mempunyai pilihan pembayaran bulanan.

  Tentu, Anda akan mendapat diskaun 20% untuk pembayaran setiap tahun di muka, tetapi kita dapat melihat banyak orang lebih suka pembayaran yang lebih kecil.

  Soalan, yang paling kami suka dari pCloud adalah paket seumur hidup.

  Kami tidak yakin apa itu hadiah yang ditujukan untuk memajukan umat manusia, atau cara cerdas strategi pemasaran. Yang kami ketahui adalah Anda menghemat Rp 1.804.871 dalam 5 tahun jika memerlukan paket seumur hidup Premium Plus 2TB.

  Bagaimana dengan kemudahan percumanya? Nah, pCloud berikan 10GB simpanan anda sebagai percuma, dibandingkan dengan 5GB di Sync. Namun, penyimpanan percuma Sync dapat tumbuh secara eksponen dengan rujukan, pCloud malah menghadiahi rujukan Anda dalam dolar. Terserah Anda untuk keputusan mana yang lebih baik!

 • Privasi

  pCloud juga dirancang dengan menggunakan privasi.

  Namun, pCloud membebankan kos tambahan untuk penyulitan pengetahuan sifar dan perpanjangannya. Sync.com menawarkannya sebagai Standar.

  Ciri tambahan ini disebut pCloud Crytpo dan biayanya Rp 69.600 / bln. Namun, Anda BISA, melakukan pembayaran sekali seumur hidup sebesar Rp 1.743.500.

  Keduanya menggunakan AES 256 untuk perlindungan maksimal. Namun, pCloud tidak memiliki autentikasi dua-faktor, sehingga anda memerlukan kata sandi yang kuat.

 • Kenyamanan

  Ini fakta menarik, walau Sync digunakan di luar foldernya, pCloud memberikan pilihan untuk menentukan sinkronisasi melalui panel kontrol desktop.

  Pada masa, ini bermakna anda boleh memilih folder yang menghubungkan ke fail sistem, ke folder cloud Anda. Ini pilihan yang unik, dan tentunya sangat berguna!

  pCloud dan Sinkronisasi dengan baik untuk berkongsi fail dan folder. Keduanya membolehkan anda melakukan hal-hal seperti kata sandi dan tarikh kedaluwarsa. Namun, pCloud tidak memberikan batasan unduhan atau notifikasi aktiviti.

 • Fail Pratinjau

  Ini adalah keuntungan yang luar biasa untuk pCloud – Anda mempunyai pilihan untuk melihat fail pratinjau.

  Dokumen, foto… Anda boleh mengubah ukuran gambar dan membuat tayangan slaid! Belum lagi streaming muzik dan video apa pun secara langsung di luar folder Crypto Anda, yang tidak mungkin dapat anda lakukan dengan Sync.

 • Fail Penyimpanan

  Sinkronisasi betul-betul unggul dalam hal versi file dan simpanan file yang dihapus. Dengan pCloud, versi file dan file yang dihapus dipertahankan hanya selama 15 hari (pengguna percuma) atau 30 hari (pengguna berbayar). Jika ingin meningkatkan jangka masa simpanan riwayat simpanan menjadi satu tahun, siapkan Rp 502.128 lagi.

(Kembali Ke Atas)

Segerakkan VS Dropbox

Dropbox adalah nama yang umum dan, tidak mengejutkan, pemimpin dalam penyedia penyimpanan awan.

Sinkronisasi masih ada beberapa hal yang perlu ditingkatkan untuk dapat mengejar popularitas Dropbox,?

 • Nilai

  Dropbox juga menyediakan pembayaran bulanan, bukan tahun awal (seperti Sync).

  Namun, secara umum, sepertinya mereka membebankan kos lebih banyak untuk penyimpanan dan lebih banyak kos tambahan lain, yang menurut pendapat kami… tidak memerlukan biaya. Penyimpanan percuma Dropbox 2GB, sementara Sync 5GB.

 • Langkah Sinkronisasi

  Di sinilah Dropbox betul-betul bersinar. Mereka menetapkan standard emas untuk penyedia cloud lain mengenai cara menyinkronkan data dengan cepat dan lancar di pelbagai peranti.

  Sebagian kerana Dropbox menawarkan ciri penyalinan tahap blok yang selalu berjalan cepat sinkronisasi selalu cepat.

  Hal ini juga disebabkan adanya infrastruktur yang unggul dari beberapa pusat data, satu kemampuan yang tidak dimiliki Sync.

 • Produktivitas

  Dropbox menawarkan banyak alat untuk bermanfaat untuk penggunaan sehari-hari. Seperti Dropbox Paper, untuk merekam ide dan catatan ke cloud.

  Atau dapat melihat pratinjau fail dari penyemak imbas dan mengedit dokumen Microsoft Office.

  Belum lagi, menu bar tugas Dropbox dapat dibilang lebih mesra pengguna.

 • Privasi

  Dalam hal penawaran keselamatan Sync yang mengesankan, kami tahu pasti mana yang menjadi kegemaran kami dalam hal ini.

  Dropbox tidak disediakan enkripsi dari ujung ke ujung – didekripsi data sebelum disimpan di pelayan.

  Data juga disimpan di pelayan di AS – wilayah yang agak terkenal jelek untuk urusan privasi pengguna di masa lalu. Namun, Sync penyimpanan di Kanada di mana privasi sangatlah penting.

  Beranikah kita menyinggung waktu di Dropbox masih belum pulih dari kejadian penggodaman tahun 2012 di mana 68 juta kata sandi pengguna dicuri?

 • Folder Bersama

  Folder bersama di Dropbox mengizinkan Anda mengedit kandungan, sementara Sync hanya mengizinkan Anda untuk membacanya.

  Namun, kemampuan Sync untuk izin izin file dan folder benar-benar mengungguli penawaran dasar Dropbox. Pelbagai cara dan masa kadaluwarsa dengan Dropbox Professional, harganya lebih mahal.

 • (Kembali Ke Atas)

  Kesimpulan: Adakah Kami Merekomendasikan Sync.Com?

  Dengan mempertimbangkan semua hal, kami sangat terkesan dengan semua perkhidmatan yang ditawarkan Sync.

  Dengan enkripsi dari ujung-ke-ujung dan privasi yang tertanam dalam inti mereknya, ini adalah salah satu pilihan terbaik untuk penyimpanan awan yang aman.

  Tentunya, dalam hal nilai, paket seumur hidup pCloud menjadi pilihan yang bagus. Jika anda memerlukan perhatian untuk pCloud Crypto, Anda mendapatkan tahap perlindungan terbaik yang sebanding, ditambah dengan pratinjau file.

  Jika pilih Dropbox? Walaupun Sync tidak memiliki semua fitur penting dan alat produktivitas, kami masih memilih Sync berkat keselamatan yang lebih unggul dan fitur folder bersama. Kami akan merasa lebih tenang setiap hari.

  Kami sangat menghargai penggunaan Sinkronisasi Anda hanya memerlukan beberapa simpanan tambahan yang memerlukan – baik 500GB, atau maksimum 10TB.

  Beli Sync sekarang untuk keselamatan yang tak tertandingi ATAU coba simpan 5GB percuma mereka hari ini. Tunggu apa lagi?

  (Kembali Ke Atas)

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map