Схопифи Ревиев – 8 предности и 3 предности за размишљање

Схопифи


Схопифи

хттпс://ввв.схопифи.цом/

тл; др

Схопифи је алат за прављење веб локација који је усмерен ка продавницама е-трговине. То вам може помоћи да лако направите и управљате од свих до краја готово свих аспеката пословања, од дизајна до управљања залихама. Може радити готово све, осим што спрема вечеру, па је мало изненађујуће да мало заостаје у одељењу за брзину.

Схопифи Ревиев – 8 предности и 3 предности за размишљање

Искрено, Схопифи је много више од просечног произвођача сајта. У ствари, ни сам бренд није такав, али тврди да је комплетна платформа за е-трговину. Одрастајући из Отаве у Канади 2004. године, компанија данас подржава више од 600.000 трговаца који су остварили бруто обим од више од 336 милијарди РМ.

Оно што компанија ради је да понуди алате људима да лако успоставе интернетску трговину. Од понуде брзих дизајна до подршке услугама попут платних пролаза, маркетиншких алата, па чак и управљања залихама, Схопифи је заиста свеобухватна трговина за напредног трговца е-трговине..

Белешка

За све наведене цене користимо курс од 1 УСД до 4,1 МИР.

Шта волимо код Схопифи

1. Глатко и свеобухватно искуство укрцавања

Беспрекорно искуство на броду

Мислим да је једна од највећих позитивних тачака Схопифи-а глатко и неометано искуство у возилу. Он води кориснике беспрекорно близу целог процеса успостављања странице за електроничку трговину врло прецизно.

Једном када се региструјете код њих, цео процес од почетка до краја је веома уско поједностављен. На сваком кораку на путу, Схопифи даје све од себе како би комуницирао са корисницима како би испробао и створио слику о томе шта веб локација треба да постане или постане.

Кроз низ кратких питања можете помоћи Схопифи-у да смисли идеално решење за вас у систему. У ствари, то чак и функционише тако да систем може да препоручи тему на основу врсте посла који ћете обављати.

Једном када прођете почетну фазу подешавања, онда можете лутати наоколо и истражити преостале карактеристике у слободно време. Барем ћете имати основни оквир. Ово је посебно добро за оне који покушавају да користе Схопифи, али заиста немају на уму било шта посебно када се пријаве да би га тестирали..

Глатко искуство на броду

Овај процес је добар не само за нове кориснике, већ и за оне са различитим ситуацијама. На пример, ако већ имате физичко малопродајно место и желите да проширите пословање на мрежи, или ако прелазите из физичке продавнице у потпуно онлајн платформу – постоји и та опција.

Само одговарањем на неколико питања док идете заједно, помагаћете Схопифи да вам помогне у овом процесу.

2. Прилагодљиве теме

Прилагодљиве теме

Иако Схопифи нуди теме за различите потребе, оне су замишљене као смернице и вероватно ће вам требати озбиљно да их прилагодите жељеном послу који јединствено имате. То значи да можете додати различите слике и позадине за изглед и осећај.

Потом су ту кључни елементи који чине вашу веб локацију – на пример, можда ћете имати одељак блога који ће вам помоћи у постизању неких СЕО циљева или ће вам можда требати каталог производа који наводи све што имате и њихове цене, слике и тако даље.

Различни распореди су погодни за различите ствари, па ће вам можда требати мало времена да се навикнете. Мислим да ће оно што пристаје у великој мјери овисити о томе шта продајете. Узмимо за пример пример локације коју постављам. Било је намењено продаји ситних рачунарских компоненти, неких ситних као што су шрафови.

Постављање изгледа са великим сликама делује помало смешно и има смисла имати брзи приступ каталозима инвентара за продају.

Схопифи Цаталог

Узмите у обзир да је вероватно против веб локације која промовише ствари лепе попут туристичких путовања. За такву локацију, симпатичне слике са великим ширинама преносе позитивније емоције у потенцијалног купца.

Без обзира на то како гледате и наоколо око ствари, на крају ћете приметити да је целокупно искуство прилагођавања Схопифи дизајнирано да вам помогне да изградите бољу интернетску продавницу. Грађевински блокови које нуде су пример случаја.

Многе од њих посвећене су веб локацијама за електроничку трговину, као што су билтен или каталог производа. Међутим, може постојати мала забуна будући да се понекад користи Схопифи терминологија.

3. Схопифи има задивљујуће маркетиншке алате

У свом прегледу Скуареспаце-а још увек се сећам колико ограничених могућности има када је реч о оптимизацији претраживача (СЕО). То није толико случај у Схопифију. У ствари, поред чињенице да Схопифи већ има чист, лако индексиран код, омогућава вам да убаците прилагођене ознаке и мета описе.

Маркетиншке кампање

Затим сам открио радост што могу створити маркетиншке кампање путем Схопифи контролне табле. Као неко ко ради на више платформи одједном, сигурно могу видети лепоту интегрисања свега на једно место.

Док је снимак слике приказао само две, не брините, то су задане вредности и имат ћете приступ другима ако одлучите да користите те апликације са листе Схопифи Аппс. Они ће вам омогућити чак да направите одредишне странице за сваку од тих појединачних маркетиншких платформи директно са Схопифи контролне табле.

То до сад нисам видео тако добро или свеобухватно на било којем другом произвођачу веб локација и не импресионира ме без краја.

4. Подршка заједнице

Купите подршку заједнице

Упркос већ масовној бази знања о чланцима за помоћ и често постављана питања, Схопифи такође има заједницу корисника који се заједно повезују како би расправљали о разним тачкама платформе. У организацији самог Схопифи-а, овде можете добити ажурирања о новостима и дешавањима у Схопифи универзуму.

Имати велику, активну заједницу попут ове много се разликује од ослањања на само базу знања и помоћно особље. Различити корисници имају различите нивое могућности и зрелости за употребу Схопифи-а, па је лако добити помоћ тамо где је то потребно.

База знања и често постављана питања могу вам послужити као добра прва линија одбране, али толико је боље имати масиван низ других корисника на које можете позвати помоћ ако се суочите са нечим што није у књигама. То је неформална и, заиста, права заједница.

На страну техничка питања, чак сам видео како неки корисници додају пост на форуму и једноставно траже повратне информације о њиховим Схопифи веб локацијама. Ово није само сјајан начин да се добије конструктивна критика, већ може послужити и за самопромоцију у Схопифи заједници.

5. Приступ апликацијама трећих страна

Схопифи Апп Сторе

Као што је већ споменуто, Схопифи има тржиште на којем можете бирати и инсталирати друге апликације трећих произвођача које могу радити са вашом мрежном продавницом. То су програмери који су видели потребу за одређеним нишама и урадили су свој посао да би је подржали.

Наравно, Схопифи има сопствене апликације као и за друге области за које вероватно мисли да није имало смисла имати у основној верзији градитеља подразумевано.

Прегледавање тржишта Схопифи Апп врло је познато искуство, попут Аппле Апп Сторе-а или Гоогле-ове Плаи Сторе. Прегледавајући трговину, био сам изузетно импресиониран дубином мисли која је завладала у многим тамошњим понудама.

Сигурно бисте очекивали да ћете пронаћи ствари попут додатака за дизајн и уобичајених ствари са билтенима и тако даље, али овде заиста постоји озбиљна дубина. Узмимо за пример једну од области у којој сам нашао – заштиту од преваре. За интернетску трговину ово би било нешто витално, а опет не нешто што би нови власник трговине могао помислити.

Или можда иновативнија средства за корисничку подршку, попут нудења бот бота у својој продавници или апликације за управљање разменом и / или повратима? Овдје је једноставно толико тога што би могло бити од огромне вриједности, а ријетко видим нешто што је само „пахуљасто“ или смеће.

Имајте на уму да многе доступне апликације долазе по цени – иако разумној. Једном такав случај је СхипСтатион апликација која вам помаже проширити и аутоматизовати поступак отпреме робе купљене преко ваше продавнице. Са само 36,90 РМ месечно, ова апликација не само да ће то учинити, већ ће вам дати и приступ сниженим ценама за неке компаније, као што су ФедЕк и УСПС.

6. Продајте свуда!

Вишеструки продајни канали

Раније када сам говорио о маркетиншким кампањама које бисте могли водити директно са Схопифи контролне табле, већ сам свраба поделио ове друге информације – не само да вам Схопифи помаже да створите продавницу за продају и тржиште, већ можете проширити своје присуство даље на друге канале.

Систем показује екстремну зрелост у мислима која се креће од љубоморне заштите вашег купца до свесрдно помагања вашем купцу да постигне успех у свом послу. Рећи ћу врло освежавајући концепт међу пружаоцима услуга.

У ствари, Схопифи вас охрабрује да у потпуности искористите било који добар канал да бисте још више погурали продају. Можете да интегришете своју Схопифи продавницу са Фацебоок-ом, повежете се са Амазоном, Пинтерестом или чак на мобилним апликацијама које развијате.

7. Проширите физичке продавнице на мрежи

С физичком малопродајом која пати од процвата куповине на мрежи, очигледно је да трговци који траже начин да то искористе. Неки ће можда желети да направе веб продавницу поред физичке продавнице или се уопште преселе на мрежу.

За оне који желе добити свој колач и појести га, Схопифи овде има јединствен предлог – интеграцију са сопственим системом продаје (ПОС). То значи да можете користити Схопифи ПОС у својој физичкој продавници и користити комбиновану базу података која се дели између оба.

Комбинована база података може вам помоћи да боље управљате свим подацима који су вам потребни за вођење пословања – информације о купцима, продаја, инвентар и још много тога. Схопифи ПОС уређаји вам такође могу помоћи у процесуирању плаћања путем преко 100 међународних гатеваи-ова, што вас чини заиста глобалним послом.

Прелазак из физичке малопродаје на мрежу није лак за оне који су навикли на традиционалне начине пословања. Омогућујући могућност интеграције ова два и задржавајући традиционалне елементе попут ПОС система, Схопифи служи као мост између два света за оне који желе да промене.

8. Страшна база знања и корисничка подршка

Са тако опсежним карактеристикама као што је он, поред одличног процеса укрцавања, Схопифи има изузетно свеобухватан систем помоћи да га подржи. Не говоримо о случајној ограниченој помоћи коју већина компанија пружа како би показала да покушавају, али база података Схопифи-ове помоћи даје све од себе да саветује, а не само да реши конкретне проблеме.

Можете пронаћи више тема о темама врло блиским срцу мрежног продавца, као што су СЕО, маркетинг, па чак и анализа података. Ово је у супротности са неким конкурентима који покушавају да ограниче своју помоћ искључиво на своје функције и одбијају да помогну или саветују било шта даље.

Ако сматрате да покушај ископавања одговора из базе података није ваша ствар, Схопифи такође има тим за подршку који је доступан 24 сата дневно – не само путем е-поште, већ и путем телефона и ливе цхат.

Шта ми нисмо волели у вези Схопифи-а

1. Има пуно детаља

У почетку сам био мало изолиран од погледа на мноштво детаља на Схопифи рачуну једноставно због оног одличног процеса укрцаја о којем сам раније говорио. Ипак, након што сам учинио основе и пустио се у слободу, нашао сам се како трошим огромно време лутајући по интерфејсу испробавајући разне ствари.

Једноставније речено, на Схопифи-у постоји огроман – и мислим на огроман – број ствари. Немојте ме криво схватити, ово је веома добра ствар у смислу потенцијала. Али ако дозволите себи да лутате превише, врло лако можете изгубити фокус.

Ако одвратите пажњу, ако нисте пажљиви, можда ћете попримити више него што можете сажвакати са свим опционим додацима и изгубити свој прави циљ за своју продавницу. Ипак, истовремено, ако занемарите оно што се нуди, врло често можете пропустити реалне могућности о којима можда нисте размишљали сами.

Такође, због тога колико су јефтине услуге додатних додатака, можете завршити рачун који је изнад ваших могућности да се носите и на крају морате много пута да конфигуришете своју продавницу..

Мој савет је да пре него што се ослободите у Схопифи простору за игру, имајте на уму управо оно што се надате постизању на мрежи и радите поближе на алатима који вам могу помоћи да постигнете оно што конкретно желите.

Све друго се може сматрати слаткишима за очи и може доћи касније. Можда у верзији 2.0 ваше продавнице.

2. Апликације треће стране могу покварити вашу веб локацију

Следеће је нешто што није јединствени Схопифи проблем, већ било шта што ради са интеграцијом трећих страна. Ово је посебно забрињавајуће када је у питању софтвер, јер лако могу да постоје грешке које још нису ухваћене или исправљене када два дела софтвера покушају да раде заједно.

Ако то комбинујете са појединачним кодом или скриптама које би се некако могле додати ту и тамо, ствари би могле пропасти из најнеочекиванијих разлога. Понекад ове проблеме можда није лако отклонити, посебно ако се бавите апликацијом или софтвером који функционише са вашим основним подацима о бази података.

Отклањање погрешака и / или тражење помоћи је напоран процес, чак и уз импресивну количину корисних ресурса које Схопифи има. Ово није баш Схопифи неуспех, али је нешто чему било шта може постати плен и не може се избећи.

3. Дубинске брзине локације

Ово је била једна од области у којој сам првобитно најмање био забринут када сам започео преглед Схопифија, али онда сам у трен ока постао проблем. Испитао сам брзину неколико пута и испада да сајтови које покреће Схопифи можда нису најсмјелији.

На тесту брзине Битцатцха, мој тестни сајт Схопифи једва је давао оцену Ц +. Брзина је била у реду почевши у америчкој зони са 55 мс, али како су се повлачили даље према истоку према Азији, брзине су даље падале док је Јапан напредовао на 892 мс.

Схопифи ВебПагеТест брзина учитавања

Схопифи: Учитавање места у 3.174 секунди – Погледајте пуни резултат

Кад се окренемо ВебПагеСпеед Тесту, резултати нису били много бољи и овде сам добио мало више детаља, искрено, био сам помало изненађен. Тиме то Фирст Бајт је добио оцену Д и чинило се да има и неких проблема са кеширањем садржаја.

Разлог зашто се мени то чини необичним је тај што је већина софтвера за прављење веб локација обично врло ефикасна, поготово зато што у већини случајева наплаћују премију за оно што стандардна компанија за веб хостинг наплаћује за ресурсе.

Схопифи План & Карактеристике

БасицСхопифиАдванцед
Накнада за трансакције 2.0% 1.0% 0.5%
Рачуни особља2515
Локације458
Схопифи ПОСИесИесИес
Цена / МоРМ118.90РМ323.90РМ1.225,90

Полазећи од најосновнијег плана у РМ118,90, Схопифи креће ка огромним 1,225,90 РМ месечно. Ипак то није све што је потребно – ту треба узети у обзир и трошак по трансакцији. На његовом најнижем нивоу, плаћаћете накнаду за трансакцију од 2% уз месечну накнаду.

Ако бисте од своје интернетске продавнице зарадили приход од 4.100,00 РМ, плаћаћете Схопифи РМ118,90 + РМ82,00 (РМ82,00 ће бити у трансакцијским накнадама).

Сада постоје два случаја која се то могу упоредити са другим произвођачима сајтова и хостингом сопствене веб локације за е-трговину на алтернативној платформи. Други градитељи сајтова ће вам такође наплатити прилично велику накнаду, али можда неће имати трансакцијску накнаду.

Ако бисте били домаћин сопствене веб локације за е-трговину, платићете мање на хостингу, али све бисте морали да урадите сами. ПЛУС, и даље ће вам требати приступник плаћања, што такође кошта новац. Узмимо за пример ВорлдПаи, један од најбољих процесора плаћања на мрежи.

Ако бисте то поставили са сопственом веб страницом, ВорлдПаиу ће вам требати месечна накнада плус ниска накнада за трансакције или модел са исплатама који има већу накнаду за трансакције. То ће вероватно коштати више него Схопифи!

Ствар је овде у томе што Схопифи није јефтин, али за покретање интернет продавнице друге опције вероватно неће бити превише јефтине. Постоје накнаде које су укључене у исплате које се једноставно не могу избећи. Чак и ПаиПал ће исисати крв из ваших вена ако сте трговац.

Пресуда: Да ли је Схопифи права за вас?

У погледу ресурса и могућности, сматрам да је Схопифи на највишем нивоу њиховог пословања. Нигде другде нисам видео попут столова и свеобухватне понуде која је намењена помагању својим клијентима да управљају успешним мрежним продавницама.

Тачно, има неких мањих слабих места као што сам већ споменуо, а цена није баш јефтина, али то су једноставно трошкови пословања. Ако се озбиљно бавите интернет продавницом, Схопифи је фантастична опција.

Чиста количина аутоматизације је запањујућа, а ви бисте добро могли покренути операцију једног човека широм света уз помоћ Схопифија. Дођавола, може вам помоћи чак и у вашем рачуноводству на крају дана.

Дакле, за мене питање заиста није да ли ће то радити за ваш посао, већ ако се озбиљно бавите интернет продавницом. Ако сте тада, нема разлога да не дате Схопифију да оде. Сигурна сам да, ако нису размишљали о томе, вероватно не би требало да је користите или радите!

Кључне карактеристике

 • ✓ Одличан брод
 • ✓ Чврста & поуздан интерфејс
 • ✓ Огроман број апликација
 • ✓ Добра подршка & материјал
 • ✓ Помаже при извршавању наруџбе
 • ✓ Интегрисана обрада плаћања

Препоручује се за

 • • Интернет продавнице било које величине
 • • Интернет компаније
 • • Малопродајне продавнице које желе проширење на мрежи

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map