Kako lahko malezijska mala in srednja podjetja pridobijo na spletu – hiter in enostaven način!

Kako lahko malezijska mala in srednja podjetja pridobijo na spletu – hiter in enostaven način!

Veste, da najboljša podjetja preživijo, če so prilagodljiva. Svet se vsako leto hitreje spreminja, zato morate nadaljevati, da lahko še naprej poslujete.


Pomislite, kako pred desetimi leti nihče ne bi posumil, da lahko s pametnim telefonom naredite skoraj vse, da bi bil vaš avtomobil računalniško podprt in bi imel internet tako veliko vlogo v vašem življenju.

Naj vaša malazijska mala in srednja podjetja gredo digitalno?

Morda se boste vprašali, ali je treba vaše podjetje povezati po spletu. Tu je nekaj razlogov, zakaj je vaše MSP lahko uporabljalo digitalno platformo:

 1. Poslovite se od papirnatega denarja. Danes obstaja toliko načinov plačila za stvari, ki ne vključujejo fizičnega denarja. Debitne kartice, kreditne kartice in spletno bančništvo omogočajo plačilo tako enostavno. In prihajajo novi razvojni dogodki.

  Mobilna denarnica, ki se pogosto uporablja na urbanem Kitajskem in v Indiji, v Maleziji ustvarja valove. Lokalne banke, kot so CIMB, Hong Leong in Maybank, sodelujejo pri storitvah, kot so Alipay, WeChat Pay in Samsung Pay da bo lažji za vse potrošnike s pametnimi telefoni.Even Axiata se je predstavil Povečajte e-denarnico kjer lahko potrošniki dobijo velike popuste pri različnih tovornjakih s hrano, pasarjevimi malamami in živilskimi igrišči v dolini Klang.

 2. Naša vlada prepoznava znakeMazijska vlada je videla, da prihaja cunami nove tehnologije, ki nas je vodil, in sprejela ukrepe za spodbujanje sprejemanja e-trgovine:

  • Banka Negara sprejema ukrepe za izboljšanje spletnega plačila, vključno z odstopanjem od pristojbin za takojšnji prenos in zvišanjem pristojbin za čeke.
  • Malezija je skupaj s kitajskim internetnim podjetjem Alibaba Group pred kratkim lansirala Digitalna cona proste trgovine spodbuditi lokalna podjetja, ki imajo spletna podjetja, da izvažajo svoje izdelke
  • Vladne agencije SME Corp in MDEC so začele izvajati različne programe za spodbujanje digitalnega gospodarstva v Maleziji, vključno z eRezeki, eUsahawanom, eLadangom ter programi e-plačevanja in certificiranja.
 3. Spletanje na spletu je resnično veliko. Za uspešen posel gre samo za spodnjo vrstico, izplačilo pa je veliko. Upoštevajte te zgodbe o uspehu lokalnih podjetnikov, ki so se uveljavili na lokalnem in mednarodnem trgu:

Toda kje začeti?

Zdaj, ko imam zanimanje, se morda sprašujete o svojem naslednjem koraku. Mogoče se želite predstaviti v tem pogumnem novem svetu ali želite še izboljšati svojo spletno prisotnost. Toda kje začeti?

Exabajti, lokalno MSP, ki ponuja storitve spletnega gostovanja, so nas poklicali, da bi nam ogledali, kaj lahko storijo, da pomagajo.

Predstavljamo Exabajte – voden ogled

Kdo je Exabajti?

Nagrade Exabytes

Nagrade, ki so jih osvojili Exabytes, so bile predstavljene v sedežu Penang

Exabytes je bil ustanovljen leta 2001 in je lokalni nagrajen MSP. Ponašajo se z impresivnim življenjepisom s 75.000 strankami iz 121 držav in 30% malezijskega tržnega deleža spletnega gostovanja. Njihovi vid je pomagati malim in srednje velikim podjetjem pri spletnem poslovanju in uresničevanju sanj kot zaupanja vreden digitalni partner.

V zadnjem času se širijo in pridobivajo 15% tržnega deleža spletnega gostovanja v Singapurju s pridobitvami, kot sta Usonyx in Signetique. Imajo varne podatkovne centre v Menari AIMS, Maleziji, pa tudi v Singapurju, Denverju (Združene države Amerike) in Kuninganu (Indonezija).

Exabajti veliko delajo za lokalna podjetja in tehnološko skupnost:

Chan Kee Siak in ekipa ščurkov Exabytes

Chan Kee Siak in ekipa ščurkov Exabytes

 1. Nedavno lansiran Tehnično financiranje ščurkov Program pomaga dvigniti lokalne tehnološke zagone, da se spustijo z tal, ki bodo močni, prilagodljivi preživeli tako kot nadležni insekti.
 2. Organizirajo Nagrade spletnega mesta Malezije (MWA) 2017 prepoznati in nagraditi delo najboljših spletnih razvijalcev, oblikovalcev in agencij po vsej državi.
 3. The Exabytes vrh spletnega marketinga, pred kratkim potekal v Cyberjayi, povezal različne izkušene digitalne tržnike in guruse z lokalnimi tehnoprejemniki, da bi zagotovil vpogled v trenutne razmere in razpravljal o strategijah in napredku industrije digitalnega marketinga.

Človek za Exabajti – gospod Chan Kee Siak

Daren Low je imel trenutek z gospodom Chan Kee Siak

Daren Low je imel v kabinetu Penang g. Chan Kee Siaka, generalnega direktorja Exabajtov

Vzeli smo nekaj časa, da smo se srečali z g. Chanom Kee Siakom, ustanoviteljem in izvršnim direktorjem Exabytes, na njihovem sedežu v ​​Penangu. Ta samouk podjetnik, ki se je rodil v družini sokolarjev, je to podjetje zgradil že od svojega 19. leta in zelo dobro pozna preizkušnje in stiske o ustanovitvi lastnega podjetja.

Trenutno opravlja funkcijo predsednika Internet Alliance, Malezija, mrežna platforma za različne podjetnike, s katero si lahko delijo dragoceno učenje in znanje med internetnimi voditelji in lokalnim direktorjem Ustanovitelj inštitut, globalni program za pospeševanje in začetek zagona.

Je tudi soustanovil dve drugi platformi za storitve, EasyStore, spletno platformo za e-trgovino za tiste, ki želijo ustanoviti spletno trgovino, in prvo integrirano prevozno storitev Malezije EasyParcel.

Izkušnja strank – pogled v center za podporo strankam Exabytes

Težko delo pri delu namenski skupini za pomoč strankam

Težko delo pri delu namenski skupini za pomoč strankam

Naslednja postaja je bil 24/7 center za podporo strankam Exabytes v Penangu. Njihova servisna skupina je sestavljena iz treh različnih skupin za različne vrste računov gostovanja: deljeno gostovanje, namenski strežniki in prodajni računi. Pridruži se jim tudi tehnična ekipa inženirjev iz Menara AIMS za morebitne tehnične težave.

Rezultati spremljanja podporne in tehnične skupine

Rezultati spremljanja podporne in tehnične skupine

Pokazali so nam, kako vsaka razrešena vozovnica prihaja s sistemom glasovanja za oceno njihove storitve. Vsi glasovi so zapisani in združeni v smiselno število in cilje za izboljšanje zadovoljstva strank.

Tehnična tura – v podatkovnem centru Exabyte v Menara AIMS, Kuala Lumpur

Exabytes Datacenter na Menara AIMS

Daren je z vodjo obiskal podatkovni center & sistemski inženir

Končno smo se predstavili v podatkovnem centru v samem Menara AIMS. Spletno mesto Exabytes trdi, da upravljajo z več kot 1000 strežniki z več kot 100.000 spletnimi mesti in več kot 1.000.000 e-poštnih računov. Izvedeli smo, da je ta center trenutno ocenjen kot center Tier III, ki ima 99,98-odstotno razpoložljivost, vendar ga bo v prihodnosti nadgradil na najvišjo raven IV. Stopnje.

Exabytes strežnik v oblaku

Poglejte nekaj njihove tehnološke opreme

Čeprav zaradi varnostnih razlogov nismo mogli dobiti fotografij njihovih strežniških nosilcev, smo uspeli pokukati na nekatere njihove nove, odklopljene strežnike za gostovanje v oblaku.

Operacijska soba Datacenter

Exabyte’s Tech Team, ki pozorno spremlja strežnike v operacijski sobi

Imeli smo si priložnost, da bi si ogledali njihovo operacijsko sobo, kjer usposobljeni inženirji vsako uro dneva nadzirajo strežnike v izmenah, da bi bili pripravljeni takoj rešiti morebitne tehnične težave..

Naše misli o Exabajtih

Daren Low, Chan Kee Siak in Vickson Tan (Exabytes Penang Tour)

Daren Low z Chan Kee Siak, generalni direktor (v sredini), in Vickson Tan, podpredsednik za marketing (levo)

Na koncu ogleda smo bili prepričani, da Exabyti kot lokalni MSP razumejo lokalno kulturo in njihovo sodelovanje v lokalni podjetniški skupnosti ohranja svoj prst v malezijskem okolju MSP.

Dokazali so tudi, da jim pripravljena infrastruktura omogoča vodilno spletno gostovanje v jugovzhodni Aziji. Povezave do storitvenih podjetij, kot je EasyStore, so tudi aktivne v drugih državah, kot so Singapur, Indonezija in Tajvan.

Exabajti ponujajo predvsem tri osnovne storitve lastniku MSP:

 1. Gostovanje poslovnih e-poštnih sporočil (samo od 17,99 RM mesečno) EBizMailPro ponuja spletno pošto, ki omogoča odlično in varno razširjanje e-poštnih sporočil ter odlično sinhronizacijo koledarjev, opravil in vsebin v različnih digitalnih napravah in Microsoft Outlook. .
 2. Storitve oblikovanja spletnih strani (samo od RM39 na mesec) Instant Website ponuja edinstveno spletno mesto po meri, ki ustreza vašim potrebam. Na voljo je tudi tehnična pomoč, marketinške storitve in strokovno svetovanje po telefonskih klicih. .
 3. All-In-One Builder spletnih strani (RM23,29 – RM69,96 mesečno) EBizPro, graditelj povleci in spusti, je na voljo s prilagodljivimi predlogi, ki delujejo na vseh digitalnih platformah. Ta naročnina vključuje strokovno podporo po e-pošti. .

Uvod – praktični nasveti za pospeševanje vašega poslovanja na spletu

Na koncu dneva je odvisno, kako boste resnično gradili učinkovito spletno poslovanje.

Toda zgraditi ga moraš. Pomislite na prednosti! S svojo digitalno platformo lahko po meri ponudite prilagojene storitve za stranke po bolj konkurenčni ceni in boljše udobje za svoje stranke. Do strank lahko pridete tudi ne samo v Maleziji, ampak v tujini in vse to le za del stroškov!

Eden najcenejših načinov za to je sprejemanje učinkovitega in osredotočenega orodja, imenovanega trženje po e-pošti. S skrbno oblikovanimi novicami lahko pridete do vseh na svojem seznamu stikov in jih takoj obvestite ter spodbudite prodajo v svoje podjetje.

Oglejte si te uporabne članke in resnično pustite svoj pečat ciljni publiki:

 • Kako sestaviti e-poštni seznam iz ničle & Pošljite svoje prvo glasilo
 • Dokončni priročnik za trženje e-pošte (1. del)

Če se ne trudite porabiti malo več, da bi strokovnjaki lahko poskrbeli za spletno promocijo, lahko razmislite Storitve digitalnega trženja Exabytes tudi.
Avatar

O avtorju

Samuel Low zelo rad piše o različnih temah, med drugim o podjetništvu, tehniki in pravnih člankih za različna podjetja. Ko s tem ni zaposlen, sledi svoji drugi strasti: uprizoritveni umetnosti!

Kot je tisto, kar ste prebrali?

Pridružite se našim naročnikom, ki prejemajo posodobitve od Bitcatcha. Pošiljamo ekskluzivne spletne nasvete in trike.

Naslednji “

Internet & Vi v letu 2018: 3 ogromne spremembe, ki bodo vplivale na vaše podjetje

«Prejšnja

5 korakov vodnik za najem vodje samostojnih socialnih medijev

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map