Najboljši trije graditelji spletnih mest 2020 – (preizkušena hitrost spletnega mesta!)

Izdelovalci spletnih mest so izredno uporabna orodja, saj omogočajo tistim, ki nimajo tehničnega znanja, možnosti, da izdelajo svoje spletne strani. To lahko storite hitro in enostavno s čim manj napora kot z urejevalnikom besedil.


Za Malezijce je še posebej dobra točka bonusov to, da so cene ponavadi nekoliko več od tistega, kar bi plačali za spletno gostovanje na prvem mestu.

Contents

Premagovanje lokalizacije

Največja ovira za malezijske lastnike spletnih strani je premagovanje miselnosti lokalizacije. Ko pridete čez mejno oviro, boste ugotovili, da je po vsem svetu na voljo na tisoče možnosti spletnega gostovanja – ponujajo izdelke, ki so boljši, hitrejši ali celo cenejši od tistega, ki ga najdete lokalno.

Podobno ima svet izdelovalcev spletnih strani danes svoj izziv.

V preteklosti jih je veliko ljudi uporabljalo za hitro izdelavo spletnih strani. Vendar se danes izzival bolj pomaknil v smeri e-trgovine. Zaradi digitalne dobe je trgovina brez robov v razcvetu in tudi mala podjetja lahko tekmujejo na mednarodnem prizorišču.

Namesto da bi porabili za zunanje izvajanje, imajo mala podjetja možnost, da svoje zmožnosti razširijo sami – zahvaljujoč orodjem, kot so e-trgovalci, ki omogočajo graditelje spletnih mest. Zdaj ne morete samo graditi spletnih strani, temveč jih spremeniti v popolne spletne trgovine, ponekod celo s popolnim nadzorom zalog.

Ali ob upoštevanju tega veste, kakšne so vaše potrebe in kaj so na voljo za vas na svetovnem prizorišču? Morda boste morali upoštevati številne dejavnike, ki segajo od cene vse do edinstvenih lastnosti.

Delo preteklosti Malezijski ringgit

Ni res načina, kako to lepo urediti, ampak preprosto je dejstvo, da živimo v Maleziji in poslujemo v Ringgitu. Ringgit je precej šibek do ameriškega dolarja in mentalno, ko opravimo konverzijo, končna cena čezmorskih storitev marsikoga od nas zbudi..

V zvezi s spletnimi mesti, zlasti spletnimi stranmi, ki so narejene za komercialne namene, ne pozabite, da lahko svoje podjetje razširite tudi zunaj naših meja. Z delom in zaslužkom v tujih valutah lahko v bistvu izničimo težaven menjalni tečaj in namesto tega potegnemo ameriške dolarje.

Izziva razpoložljivost lokalnih virov

Tukaj je več lokalnih podjetij za spletno gostovanje, ki so usmerjena v poslovanje, vendar ni nobenega pravega subjekta, ki ponuja lokalni gradnik spletnih strani po meri za lokalni trg. Da, nekatera podjetja, kot je Exabytes, ponujajo graditelja spletnih mest, toda če ste jih kdaj preizkusili primerjalno, jih večina primanjkuje.

Oblikovalci spletnih strani so dragi za oblikovanje in jih je treba temeljito preizkusiti. Zaradi tega postanejo stroški, če se ne prodajo na svetovni ravni, preveč previsoki, da bi jih lahko podprl kateri koli posamezni trg.

Ko gradite vse na ravni države, obstaja tudi več omejitev, še posebej, če upoštevate posebnosti, kot so stanovanjski predpisi in davki, ki veljajo za posamezne države. Zaradi tega je bolje sodelovati z uspešnostjo in lastnostmi globalnega partnerja.

Dragi ali nekvalificirani razvijalci

Ko sem nadziral postopek razvoja spletnega mesta v več podjetjih, se žal vse preveč zavedam izzivov. Od tisoč samostojnih podjetnikov, ki svoje izdelke prodajajo profesionalnim podjetjem za razvoj spletnih strani, ki zaračunavajo pretirane pristojbine, bi lahko vaše spletno mesto stalo vsega nekaj RM300 vse do dobrih 80.000 RM, odvisno od tega, s kom delate in kaj potrebujete.

Najbolj boleč del tega je, da delate z zelo malo razpoložljivega znanja skupnosti razvijalcev. Najti ustrezen fit lahko postane izziv in na koncu dneva se boste srečali s celo pol ducatom, tako da lahko rečete, da ste izvedli svojo “skrbnost”, če gre kaj narobe.

Namesto da bi skozi vse to prelistali več vprašanj v zraku, zakaj ne bi razmišljali o uporabi graditelja spletnih strani? Da, če je vaš sistem prekomerno zapleten, boste morda potrebovali nekaj pomoči, vendar je veliko graditeljev spletnih mest usmerjenih v skupnost, kar pomeni, da je na voljo pomoč.

Prav tako boste brez težav imeli popoln nadzor nad vsemi spremembami v razvojnem procesu, saj je vse zelo modularno.

Najlažja možnost DIY

Čeprav je uporaba WordPressa in pridobivanje lastnega gostovanja lahko izvedljiva možnost, so graditelji spletnih strani še vedno lažja možnost. Obvladovanje WordPressa lahko traja nekaj časa, številni vtičniki pa niso nujno najboljše kakovosti. Iskanje najboljšega spletnega gostovanja bo še eno prizadevanje, ki bo trajalo čas, raziskave in seveda denar.

Za hiter razvoj spletnih strani še vedno ni ničesar, kar bi se primerjalo z večino teh gradnikov spletnih strani, ki so specifične za namene. Še boljše je, če upoštevate dejstvo, da prihajajo z gostovanjem in na splošno vsa ostala orodja, ki jih boste potrebovali za hitro izdelavo spletnega mesta.

Naši trije najboljši gradniki spletnih mest za Malezijo leta 2020 so veterani igre in dokazali so se, da lahko podpirajo karkoli od posameznih majhnih spletnih strani do množičnih računov podjetij. Preden še kaj drugega, poglejmo, kako razvrstimo spletna mesta.

Kako izberemo najboljše graditelje spletnih strani za Malezijo

najboljši graditelj spletnih strani Malezija

Težava pri ocenjevanju graditeljev spletnih strani je, da čeprav je osnovna predpostavka vsakega enaka, imajo vsi svoje kontaktne točke. Na splošno imajo uporabniki tudi svoje posebne potrebe, zato gre bolj za vrnitev k osnovam in kaj je s stališča uporabnosti bolj smiselno.

Če smo se slišali nazaj k osnovam, obstajajo splošni parametri, ki jih (všeč ali ne) potrebujejo vsi graditelji spletnih strani, da sploh stopijo v vrata. Ko to upoštevamo z vidika uporabnika, ocenimo tudi, kako združljive so te lastnosti z globalnimi zahtevami, na primer zmogljivost mobilne hitrosti.

Na koncu so tu še pomembni dodatki, ki imajo ključno vlogo. To so lastnosti, ki jih je težko najti drugje ali kako drugače pomagati znamki izstopati.

1. Hitrost

Hitrost je življenjska doba katere koli spletne strani, od osebnega bloga do množične spletne trgovine. Vpliva na toliko stvari, da mora biti preprosto ena ključnih zahtev v katerem koli gostitelju. Graditelji spletnih strani ne samo, da vam pomagajo pri ustvarjanju spletnih strani, ampak tudi delujejo kot vaša platforma gostovanja – vplivajo na hitrost vašega spletnega mesta.

2. Enostavnost uporabe

Orodje je enako uporabno kot njegova sposobnost, da ga upravljamo. Najmočnejši gradnik spletnih strani na svetu je neuporaben, če ni dovolj uporabniku prijazen, da bi ga lahko uporabljali brez prevelike krivulje učenja. V idealnem primeru bi moral ponujati glavne funkcije pri razvoju spletnega mesta, vendar naj bo tako preprost za uporabo, da navodila ne bi bila potrebna.

3. Mobilna podpora

Svet je postal mobilni in celo iskalniki, kot je Google, se bolj osredotočajo na prijaznost do mobilnih naprav. Izdelovalci spletnih strani bi morali imeti vsaj možnost, da vam ponudijo priložnost, da vaše spletno mesto postane mobilno prijazno.

4. Funkcije e-trgovine

Eden najpomembnejših elementov spletne trgovine je možnost obdelave transakcij. Konec koncev, brez njih ni prave e-trgovine, kajne? Vendar vse obdelave transakcij niso enake, lastnik spletnega mesta pa prihaja do različnih stroškov.

5. Opazni dodatki

Niso vse potrebe po spletnem mestu enake in pogosto obstajajo subtilno različne lastnosti, ki jih ponuja ena od druge, ki jih razlikujejo.

S tem si poglejmo prvih 5 graditeljev spletnih mest za Malezijo leta 2020.

Uvrščeno: 5 najboljših graditeljev spletnih mest za Malezijo

Opomba

 1. Vse navedene cene temeljijo na 12-mesečni uvodni ceni pogodbe.
 2. Za vse navedene cene uporabljamo menjalni tečaj od 1 USD do 4,1 MYR.

1. Wix

https://www.wix.com

Wix

Svetovna hitrostna ocena

A+

Skupna ocena

Cena (MYR)

18.45 / mo

Ključne funkcije

 • Veliko predlog
 • Odličen urejevalnik mobilnih naprav
 • Obsežna razpoložljivost aplikacij drugih ponudnikov
 • Veliko koristnih dodatkov

"Wix je drzen, lep in z veliko funkcijami – to je tisto, kar bi moral biti sodobni graditelj spletnih strani."

Poročilo o hitrosti strežnika Wix

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo
38 ms12 ms119 ms240 ms148 ms
Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija
510 ms173 ms122 ms26 ms111 ms

Povprečna hitrost: 149,9 ms – Glej celoten rezultat

 • Spletna mesta Wix so hitra
 • Med vsemi graditelji spletnih strani, ki sem jih pregledal, ima Wix daleč najboljšo hitrostno zmogljivost. Res, to morda ni vaš ključni premislek, vendar bi predlagal drugače. Ko najdete odličnega ustvarjalca spletnih mest – tam morate imeti možnost, da gostite hitro spletno mesto. Počasno spletno mesto bo tako ali drugače vplivalo na vašo prodajo.

 • Zmogljiv mobilni urejevalnik
 • Kot graditelj spletnih strani ima Wix fantastičen vmesnik povleci in spusti, toda kjer resnično navduši, je tisto, kar imenuje njegov mobilni urejevalnik. Malezijci so preprosto zaljubljeni v mobilne naprave in tako tudi vsi ostali na svetu. Urejevalnik za mobilne naprave Wix vam omogoča spreminjanje mobilne različice spletnega mesta – vse do prikaza drugačne postavitve v primerjavi s celotnim spletnim mestom. To je zelo koristno in na današnjem trgu je vrhunska prodajna točka za Wix.

 • Trg aplikacij je zelo koristen
 • Poleg standardnih funkcij, ki jih ponuja, Wix ponuja tudi tržnico, ki vam omogoča, da počnete vse, kar boste morda želeli ali potrebovali. Dodajte ali odstranite jih, da boste svojemu spletnemu mestu dali različne funkcije, in ugotovili boste, da lahko imate spletno podjetje zelo okretno in uspešno.

 • Odlične marketinške sposobnosti
 • Izdelava spletnega mesta je le polovica problema – kako boste k temu pritegnili ljudi. Z SEO Management, vgrajenim v Wixovo tkanino, to rešuje velik del težave. SEO je pogosto eden najtežjih vidikov gostovanja spletnega mesta, s katerim se srečujejo novi lastniki – in celo številni veterani. Z Wixom? No, samo kliknite na njihov Wix SEO Wix in vodili vas boste po korakih, da bo lahko delovala.

Slaba stran: Vaša spletna stran je obtičala z Wixom

Glede na to, kako močan je Wix, ne preseneča, da svoje kupce ljubosumno varuje. Če ste spletno mesto ustvarili z Wixom, podjetja ne morete preprosto premakniti drugam. Wix ne dovoljuje strankam, da izvažajo svoja spletna mesta, zato v bistvu začnete znova ali pa ostanete pri Wixu.

Wix v akciji

 • Preberite naš poglobljeni pregled Wix-a.

2. Shopify

https://www.shopify.com

Shopify

Svetovna hitrostna ocena

C+

Skupna ocena

Cena (MYR)

118,90 / mo

Ključne funkcije

 • Neverjetna orodja za trženje
 • Dostop do aplikacij drugih proizvajalcev
 • Prodaja na več platformah
 • Podpora Skupnosti

"Shopify je za spletno trgovino bolj kot zgolj povprečna spletna mesta pripravljen za uporabo."

Ko gre za graditelje spletnih strani e-trgovine, je Shopify toliko več kot vaš povprečen medved. Danes Shopify podpira več kot 600.000 trgovcev, ponuja široko paleto orodij, ki so posebej zasnovana za spletne trgovine. Njegova hitro zgrajena tehnologija v kombinaciji s temi orodji strankam ponuja rešitev na enem mestu, da postane trgovec v e-trgovini.

 • Odlična izkušnja na krovu
 • Namesto da bi vas pustil, da se slepo potapljate v igri za gradnjo spletnega mesta, vas Shopify vodi vse od začetka. Ponudba inteligentnega postopka izdelave spletnega mesta, ki mu pomagate skupaj z odgovorom na nekaj vprašanj, vam omogoča nekaj pri delu. Ko ste tam, potem lahko raziščete vsa orodja, ki jih ima v prostem času.

 • Širok izbor drugih aplikacij
 • Shopify vam omogoča dostop do številnih zunanjih aplikacij, ki lahko delujejo z vašo spletno trgovino. Čeprav jih Shopify ne naredijo, so odobreni za uporabo na platformi. To pomeni, da lahko zelo hitro in enostavno razširite funkcionalnost svoje spletne trgovine. Njihove aplikacije so obsežne in zajemajo vse, od standardnih ustvarjalcev glasila vse do upravljanja izmenjav in / ali donosov.

 • Zmožnost čezmejne platforme
 • Prodaja prek spleta v vaši trgovini je ena stvar, a je dovolj? Zahvaljujoč Shopify lahko prodajate prek več kanalov. Od prodajnih mest vse do Facebooka, poiščite stranke, kot jih še nikoli niste!

 • Združite v spletu z offline
 • Za tiste, ki že prodajajo v trgovinah z opekami in maltami, ima Shopify možnost, da to poslovanje preprosto razširite po spletu. Njihova popolna sposobnost integracije vam pomaga združiti zalog in nadzirati vse vaše prodajne kanale na enem – tudi iz fizične trgovine.

  Spodnja stran: Predrago

  Čisto lokalnega stališča tega ne morem zanikati – Shopifyjeve cene je zelo težko pogoltniti. Vendar tukaj ponujene funkcije vključujejo veliko tistega, za kar bi morali drugje doplačati, in to zelo dobro.

  Pokukajte v akcijo

  • Preberite naš poglobljeni pregled Shopify.

  3. Weebly

  https://www.weebly.com

  Weebly

  Svetovna hitrostna ocena

  A

  Skupna ocena

  Cena (MYR)

  20.50 / mo

  Ključne funkcije

  • Povlecite & drop editor
  • Integrirano SEO
  • Zajem svinca
  • Trg aplikacij

  "Weebly je vsestranski in zgrajen glede na potrebe hitrega graditelja spletnih mest."

  Weebly lahko začnejo že od 5 USD na mesec, vendar je majhen ulov. Ta cena ne velja za spletna mesta za e-trgovino. Če želite upravljati spletno trgovino, se boste morali v Weebly prijaviti pri enem od načrtov z višjimi cenami, ki se začnejo pri 12 USD na mesec.

  Poročilo o hitrosti

  ZDA (W)
  UPORABA)
  London
  Singapur
  Sao Paulo
  12 ms55 ms152 ms174 ms181 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japonska
  Kanada
  Nemčija
  293 ms169 ms103 ms60 ms149 ms

  Povprečna hitrost: 134,8 ms – Glej celoten rezultat

  • Odličen urejevalnik funkcij
  • S 35 predlogami v svoji stabilni lahko hitro začnete na Weeblyu. To je področje, na katerem ustvarjalci spletnih strani resnično sijejo. Izraz “povleci in spusti” je zelo dobeseden, s tem lahko na svoje spletno mesto dodate skoraj vse. Od preprostih besedilnih blokov do zapletenih bogatih medijev – vse je tu.

  • Odziven in popolnoma mobilen
  • Ker je osnovna značilnost mobilna odzivnost njihovih spletnih mest, pravim, da je Weebly na tem področju presegel veliko več. Poleg urejevalnika mobilnih naprav imajo celotno aplikacijo za mobilne naprave, da lahko koristijo tudi njenim uporabnikom. Aplikacija je tako močna, da lahko spletno mesto praktično zgradite iz svoje mobilne naprave.

  • Awesome app center
  • Tukaj zapuščajo začetniki pri ustvarjanju spletnih strani in prvaki, kot je Weebly. Ponuja vam ne le lastne lastnosti, ampak tudi lastnosti tona drugih razvijalcev. Razširite funkcionalnost svojega spletnega mesta z dodatnimi orodji, ki pokrivajo ogromen trg e-trgovine. Na voljo je vse, od preproste analitike do naprednega trženja.

  • Dodatki za bonuse
  • Malezijci preprosto ljubijo zastonj in to je tisto, kar spada v vsak načrt Weebly. Vsi plačani načrti so brezplačna domena. Na njihovem App Marketplaceu je tudi veliko brezplačnih aplikacij, ki ponujajo fantastične funkcije, kot je MarketGoo, ki vam daje brezplačna poročila o analizi SEO na vašem spletnem mestu.

  Downside: Hitrost je malce močna

  Čeprav je Weebly v našem hitrostnem testu BitCatcha imel splošno skupno oceno A, smo bili vznemirjeni, da je stopnja odzivov dobra za ameriška spletna mesta, vendar pade še toliko dlje. Za malezijske spletne strani, ki ciljajo na lokalni promet, to ni idealno, vendar če želite poskrbeti za mednarodni promet, je v redu.

  Weebly v akciji

  • Preberite naš poglobljeni pregled Weebly.

  4. Kvadratni prostor

  https://www.squarespace.com/

  Kvadratni prostor

  Svetovna hitrostna ocena

  A

  Skupna ocena

  Cena (MYR)

  49,20 / mo

  Ključne funkcije

  • Prijazno do e-trgovine
  • Več kot 60 oblikovalskih predlog
  • Mobile optimiziran
  • Vroče izmenljive teme

  "Squarespeace je primeren za zelo srednje velik trg, vendar njegove zmogljivosti presegajo veliko več."

  Z izhodiščno ceno 12 $ na mesec, Squarespace zagotovo ni najcenejši na tem seznamu. Vendar pa deluje izjemno dobro in je odličen vir za nekoga, ki želi vse, kar potrebujejo, da ustvari spletno mesto profesionalnega videza na enem mestu.

  Poročilo o hitrosti strežnika kvadrata

  ZDA (W)
  UPORABA)
  London
  Singapur
  Sao Paulo
  39 ms26 ms95 ms210 ms130 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japonska
  Kanada
  Nemčija
  306 ms248 ms151 ms45 ms89 ms

  Povprečna hitrost: 133,9 ms – Glej celoten rezultat

  • Odlična azijska predstava
  • Malezijci bodo še posebej veseli, ko bodo izvedeli, da spletna mesta Squarespace delujejo enako dobro iz katerega koli kota sveta. Hitrost je bila seveda nekoliko počasnejša od testov s strežnikov, ki temeljijo na ZDA, vendar na splošno, od Japonske ni več 151 kilometrov..

  • Odlične začetne izbire
  • Ena najbolj privlačnih stvari pri ustvarjalcih spletnih strani ni samo možnost ustvarjanja spletnih mest z manj truda, ampak tudi hitro začeti. Z več kot 60 predlogami oblikovalcev, s katerimi lahko začnete, lahko stavite, da boste s Squarespace zadel tla.

  • Pridržite dobroto
  • Squarespace ne samo, da ima vmesnik za vlečenje in spuščanje ključ do izkušenj pri gradnji tekočih spletnih mest, ampak lahko prilagodite natančno lokacijo elementov. To vam omogoča velik nadzor nad vašo spletno stranjo in se občutno razlikuje od ustvarjalcev spletnih mest, ki omejujejo lokacije vaših elementov na določene vnaprej določene bloke.

  Slaba stran: plača se do konca

  Čeprav se lahko v Squarespace prijavite za brezplačen račun, tukaj ni brezplačnega obroka. Vsa spletna mesta, ki so izdelana, morajo pretvoriti v plačilne račune, preden lahko začnete uporabljati ta spletna mesta. Če ne pretvorite v plačilni račun, bo vaše spletno mesto čez nekaj časa poteklo, zaradi česar bo neuporabno. Sem tudi omenil, da se začne od 12 dolarjev na mesec? Ko boste to pretvorili v malezijski Ringgit, boste plačali precej.

  Kvadratni prostor v akciji

  • Preberite naš poglobljeni pregled Squarespace.

  5. BoldGrid

  https://www.boldgrid.com

  BoldGrid

  Svetovna hitrostna ocena

  A+

  Skupna ocena

  Cena (MYR)

  20.50 / mo

  Ključne funkcije

  • Povlecite & drop editor
  • Izdelano za WordPress
  • Deluje v gostitelju v oblaku
  • Mobilno prijazno

  "Ljubitelji WordPress-a lahko zdaj izdelujejo, da ugajajo zahvaljujoč BoldGridu in njegovemu paketu orodij."

  Blagovna znamka BoldGrid ima nekaj prostega časa na trgu za izdelavo spletnih strani, vendar to ni bilo nekaj, kar je aktivno naletelo na moj radar. Zagotovo se mu ni uspelo uvrstiti med prvih pet ustvarjalcev spletnih strani tržni delež.

  Poročilo o hitrosti strežnika BoldGrid

  ZDA (W)
  UPORABA)
  London
  Singapur
  Sao Paulo
  2 ms58 ms232 ms360 ms167 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japonska
  Kanada
  Nemčija
  279 ms160 ms114 ms73 ms149 ms

  Povprečna hitrost: 159,4 ms – Glej celoten rezultat

  • Zgrajena na WordPressu
  • Kar zadeva ustvarjalce spletnih strani, so mi doslej na voljo samostojni sistemi, ki prihajajo z gostovanjem, kot je Wix, ali namenski ustvarjalci strani, ki se priključijo na obstoječe namestitve, kot je Elementor. BoldGrid je zasnovan za WordPress in ga integrira, kar vam omogoča izdelavo spletnih strani s povleci in spusti s popolnim dostopom do celotnega ekosistema WordPress.

  • Deluje na gostovanju v oblaku
  • BoldGrid ponuja odlične cene za spletna mesta, ki so na voljo v oblaku, in sicer za 5 USD na mesec. Dobite svojo majhno rezino gostovanja v oblaku, ki ponuja odlične zmogljivosti za več kot konkurenčne cene.

  • Selljiva mesta
  • Za razliko od Wixa, ki ljubosumno varuje svoje skrivnosti ali drugih proizvajalcev spletnih strani, lahko spletno mesto preprosto premaknete stran od BoldGrid. To se vrača v dejstvo, da so v bistvu zgrajeni za WordPress in delujejo na enak način.

  • Na voljo so brezplačni računi
  • Tako kot je WordPress brezplačen, tako je tudi uporaba osnovnega graditelja BoldGrid. Pravzaprav lahko na tem računu v oblaku zgradite celotno spletno mesto brez naložb, razen morda malo svojega časa. Slaba stran je, da brezplačni računi ne morejo uporabljati premium vtičnikov in so prisiljeni imeti malo blagovne znamke BoldGrid.

  Spodnja stran: rahlo zapletena

  Rekel bi, da BoldGrid še vedno uporablja nekdo, ki vsaj malo pozna WordPress. Ker deluje s programom WordPress, uporabniki niso izolirani od drugih potreb na spletnem mestu, kot so vtičniki, prilagoditev spletnega mesta in druge specifične potrebe programa WordPress. Sam BoldGrid vmesnik je le majhen del tega, kar lahko absolutni novorojenci težko delajo.

  Na katere graditelje spletnih strani naj grem??

  Kot sem že omenil, je največja ovira za premagovanje v okviru malezijskih lokacij lokalizacije. Da, to pomeni lokacijo in s tem tudi ceno. Pogosto nas tudi mika, da bi sodelovali z lokalnimi podjetji, ker so nam dostopna.

  To moramo premagati, če želimo tekmovati na svetovnem prizorišču. Delo z oddaljenim partnerjem, pa naj bo to podjetje v državi ali zunaj naših meja, ne bi smelo biti izziv. Namesto tega vas pozivam, da si oglejte preteklost in za spremembo primerjate njihove lastnosti in zmogljivosti.

  Cene pri spletnih podjetjih so pogosto tudi v ameriških dolarjih in to nam zaradi tečaja konverzije v malezijski Ringgit ni veliko. Vendar ne pozabite, da bomo tudi mi prodali na mednarodni ravni in zaslužili v istih ameriških dolarjih. To naj bi nekoliko zmanjšalo vrzel.

  Končno zaslužite te dolarje pomeni, da tekmujete z vsemi drugimi na svetu – v hitrosti, funkcionalnosti, dostopu in na tisoč več točk. Poiščite dobrega partnerja, ki bo to lahko storil skupaj z vami, in odpravili si boste pot do uspešnega podjetja.

  Poglejmo si najboljše 3 ponudbe gostiteljev za malezijska spletna mesta:

  HITROST

  SKLADIŠČENJE

  CENA (MYR / MO)

  Wix

  A+

  500 MB

  18.45

  Shopify

  C+

  Neomejeno

  118,90

  Weebly

  A

  500 MB

  20.50

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map