10 extensii inteligente Chrome care îți accelerează difuzarea prin e-mail

Acesta este un mesaj invitat de Michael Quoc de la Dealspotr.


Informarea prin e-mail poate fi dificilă. Găsirea contactelor și crearea mesajului perfect necesită reglare fină, împreună cu timp și răbdare. Când considerați că persoana de afaceri obișnuită primește aproape 100 de e-mailuri pe zi, mesajul dvs. se va pierde în naufragiu.  

Extensiile Google Chrome vă pot ajuta difuzarea prin e-mail în mai multe moduri. Combinând Chrome și Gmail, extensiile axate pe e-mail oferă soluții de informare rapidă care sporesc eficiența și contribuie la maximizarea răspunsului la fiecare campanie..

Dar ce extensii sunt cele mai bune atunci când vine vorba de construirea listelor, compunerea unui e-mail și urmărirea ulterioară? Iată 10 care au făcut tăierea.

Creați liste de informare cu apăsarea unui buton

Construirea listelor poate fi una dintre cele mai consumatoare de timp în sensibilizare. Vânător este o extensie care listează toate adresele de e-mail de pe orice site web, fără a fi nevoie să parcurgi pagina completă. De asemenea, vă oferă cel mai comun model de adrese de e-mail pentru acel site – de exemplu, {first}{last}@twitter.com.

Lista de difuzare a aplicațiilor Hunter

Adevărata optimizare a lui Hunter constă în căutările pe LinkedIn. Am făcut o căutare exemplificativă pentru persoanele care lucrează pe Twitter. Fără să fac niciun clic pe extensia Hunter, văd deja o casetă pentru fiecare rezultat care îmi permite să salvez informațiile de contact ca plumb.

Ecranul aplicației Hunter

Când fac clic pe extensie, obțin o listă scurtată de nume și adrese de e-mail pe care le pot verifica sau debifa.

După ce faceți clic pe „Găsiți adrese de e-mail și salvați oportunități”, toate adresele de e-mail selectate sunt importate într-o listă de pe site-ul principal al Hunter.

Captura de ecran a aplicației Hunter

Este aici unde vă puteți gestiona lista de leaduri, verifica adresele de e-mail și exporta datele într-un fișier CSV.

Obțineți Hunter pe Chrome Web Store.

Prinde greșeli gramaticale inainte de trimiteți acest e-mail

Când încercați să construiți o nouă relație cu un contact, primul lucru pe care îl primesc de obicei de la dvs. este un e-mail. Și atunci când e-mail-ul include greșeli gramaticale și dactilografii, v-ar putea costa relația.

Un alt set de ochi ajută. În timp ce funcția de verificare ortografică are grijă de majoritatea erorilor de ortografie, Grammarly ajută la greșelile gramaticale mai puțin evidente.

Aplicație gramaticală

În cazul în care extensia este acceptată, veți vedea un mic logo Grammarly în orice câmp text de pe site-ul respectiv. Am încercat-o cu Gmail.

Sugestii pentru aplicații gramaticale

Când găsește o eroare, sigla Grammarly (situată aici în dreapta jos) devine roșie. Puteți apoi faceți clic pe buton și apare un modul Gramatical cu sugestii:

Captura de aplicații gramatical

Nu numai că explică problema, dar prezintă și de ce aceasta este o eroare gramaticală și cum să o rezolvi. Pur și simplu fac clic pe cuvântul sugerat în verde pentru a înlocui greșeala mea.

Trecând dincolo de un corector ortografic tradițional, Grammarly prinde și cuvinte care sunt utilizate într-un context greșit, rezolvă problemele acordului subiect-verb și modifică plasarea modificării și utilizarea articolului.

Obțineți gramatică pe Chrome Web Store.

Trimiteți campanii de e-mail masive în căsuța de e-mail Gmail

Campaniile de informare prin e-mail mari sunt necesare pentru multe companii, dar limitele de e-mail care le trimit pe Gmail fac acest lucru aproape imposibil – să nu mai vorbim de a merge înainte și înapoi între șablonul Gmail și foaia de calcul a adreselor de e-mail..

GMass funcționează în interiorul Gmail pentru a trimite e-mailuri masive fie către listele create în fișele Google, fie listele manuale create utilizând funcția de căutare a Gmail.

Aplicația Gmass

Când vă conectați contul la GMass, puteți apoi să vă conectați la o foaie existentă și să extrageți adrese de e-mail, câmpuri de nume și alte informații. Acum puteți rula campanii de fuziune prin poștă, e-mailuri de urmărire a planificării și a programării și deschideri și clicuri pentru urmărire.

Un alt lucru – GMass nu este doar pentru campaniile de e-mailuri nebune mari. Știți acel (total evident) truc în care doriți să trimiteți un mesaj unui grup mic de oameni și nu doriți ca ceilalți să știe că a fost un e-mail de grup? De obicei, ați trimite e-mailul dvs. și apoi BCC toți ceilalți destinatari. GMass adaugă un buton, chiar lângă butonul de trimitere, care face acest lucru pentru tine.

Obțineți GMass pe Chrome Web Store.

Deconectați-vă cu o semnătură de e-mail memorabilă, personalizată

Având în vedere că e-mailul este destul de impersonal prin natură, semnăturile au devenit o modalitate prin care profesioniștii se pot introduce rapid și pun o față în textul Arial pe care l-am citit atât de des de-a lungul zilei noastre. O modalitate ușoară de a face acest lucru este de a crea o semnătură personalizată cu Wisestamp.

Cu constructorul lor de semnături utile, puteți adăuga informațiile de contact, link-urile de socializare și o imagine prietenoasă la sfârșitul fiecărui e-mail.

Aplicația începe prin a întreba pentru ce industrie / scop creați semnătura (de exemplu, am ales marketing) și veți pleca de acolo.

Aplicația Wisestamp

Cu ediția gratuită, puteți face doar o semnătură de bază. Dar un cont Pro vă oferă acces la mai multe șabloane și stiluri și vă permite să adăugați funcții precum ghilimele aleatorii, un videoclip YouTube sau ultimul Tweet. Instalați extensia aici și înregistrați-vă pentru înregistrări mai bune.

Obțineți Wisestamp în magazinul web Chrome.

Organizați și urmăriți e-mailurile clienților de-a lungul conductei de vânzări din cadrul Gmail

dungă, un instrument CRM, bile de zăpadă folosesc o mulțime de instrumente de gestionare a relațiilor cu clienții într-o extensie la îndemână Chrome. În scopul acestui articol, ne vom concentra asupra funcțiilor sale de e-mail.

Captura de ecran a aplicației Streak

Streak vă ajută să personalizați și să trimiteți o fuziune prin e-mail și apoi organizați rezultatele în Gmail. Puteți partaja e-mailuri cu membrii „echipei” dvs., transformați un e-mail într-un obiect de făcut și coordonați-vă conversațiile prin e-mail în funcție de locul în care se potrivesc de-a lungul conductei de vânzări – de la oportunități la oferte închise.

Capturarea aplicației Streak

Instalați Streak și vă va avertiza de fiecare dată când este citit un e-mail în timp ce înregistrați aceste informații într-o cronologie. Cu un plan actualizat, vă arată cine a citit e-mailul, când și unde a fost citit și ce dispozitiv a fost folosit pentru a deschide mesajul. De asemenea, puteți spune dacă e-mailul dvs. a fost trimis și deschis de alții.

Obțineți Streak pe Chrome Web Store.

Transformă Gmail într-un manager de sarcini pentru organizare & Prioritizarea

Când inbox-ul dvs. de e-mail este inundat de spam și mesaje promoționale, poate fi greu să separați e-mailurile la care trebuie să răspundeți de fapt. ActiveInbox transformă inbox-ul tău într-un manager de sarcini – poți atribui fiecărui e-mail o anumită sarcină și data scadenței, astfel încât să știi ce face cu ea în viitor.

În acest exemplu, am setat acest e-mail de la ActiveInbox ca fiind astăzi:

inbox activ

Când mă întorc la căsuța de e-mail, aceasta este listată ca o sarcină care trebuie completată, mai degrabă decât un e-mail la care trebuie să răspundă. Compania spune că „e-mailurile nu sunt scrisori, sunt sarcini formatate prost” și ActiveInbox le poate gestiona pe toate. Vezi aici extensia.

Obțineți ActiveInbox pe Chrome Web Store.

Urmărirea informațiilor, a site-urilor web și a e-mailurilor importante

Urmare este o altă extensie care va transforma inbox-ul dvs. Gmail într-un manager de sarcini de tip, dar cu accent pe urmărirea sarcinilor de e-mail.

aplicație de urmărire

Deși există multe alte extensii care gestionează acest lucru, FollowUp are o interfață mai curată și un programator foarte ușor. Există, de asemenea, o opțiune de urmărire automată pentru cei cărora le place să o configureze și să o uite.

O caracteristică interesantă a acestei extensii este că, dacă aveți un mesaj de urmărire programat pentru o anumită adresă de e-mail, iar atunci contactul vă trimite prin e-mail înainte de a ieși, anulează sarcina de e-mail următor..

Și nu sunt doar e-mailurile pe care le poți urmări.

urmărirea acreenshot

De asemenea, veți putea utiliza extensia în timp ce navigați pe web ca un fel de marcaj, dar cu un memento pentru „urmărirea” pe această pagină la o anumită dată sau oră. Puteți utiliza FollowUp gratuit timp de 14 zile.

Obțineți FollowUp pe Chrome Web Store.

Reduceți timpul petrecut la scrierea e-mailurilor prin crearea de comenzi rapide de la tastatură

Un mod sigur de a pierde timpul în timp ce e-mailul este să scrieți din nou același lucru din nou în răspunsurile dvs. Auto Text Expander ar putea fi extensia cea mai plăcută din punct de vedere estetic din listă, dar poate fi un economizor în timp real prin adăugarea de comenzi rapide la tastatură..

Spuneți că trebuie să introduceți descrierea companiei dvs. în multe dintre e-mailurile pe care le trimiteți. Creați doar o descriere pe site-ul Auto Text Expander și atingeți „salvați”.

expansor text auto

De exemplu, de fiecare dată când trebuie să scriu aceleași informații într-un e-mail, introduc doar DS în corpul meu de e-mail și textul apare imediat (atât de repede, nu pot nici măcar să iau o captură de ecran a procesului).

Cea mai bună parte? Extensia nu este limitată la Gmail. Folosiți-l pentru a completa rapid informațiile de contact sau formularele de trimitere de pe web – acceptă chiar HTML. Obține extensia și oferă degetelor o pauză.

Obțineți Text Text Expander pe Chrome Web Store.

Urmărește-ți e-mailurile deschise, aruncându-le o privire la căsuța de e-mail

Dacă sunteți interesat să știți imediat când a fost deschis și citit un mesaj, Mailtrack este extensia pentru tine. Cu unicul scop de urmărire a e-mailurilor, Mailtrack adaugă un element vizual în căsuța de e-mail pentru a vă informa dintr-o privire dacă și când mesajul este citit.

Când extensia este instalată, e-mailul trimis va arăta astfel (rețineți un singur semn de verificare):

aplicația mailtrack

Odată citit, sunteți înștiințat în câteva moduri diferite. Unul este e-mail …

captură de ecran mailtrack

Prin notificare push …

mailtrack push

Sau chiar în căsuța de e-mail (rețineți că ambele verificări sunt acum verzi).

e-mail mailtrack

Mailtrack vă spune dacă e-mailurile dvs. au fost deschise, când au fost citite și dacă au fost redeschise pentru mai multe evaluări. Puteți satisface nevoia dvs. de lecturi cu extensia.

Obțineți Mailtrack pe Chrome Web Store.

Importați LinkedIn și informații despre social media pentru orice contact din agenda dvs. de adrese

Adresele de e-mail, deși deseori inteligente, vă oferă rareori o perspectivă excelentă asupra persoanei din spatele avatarului cu dimensiunea miniaturii. Cu Reportive, cel care te va ajuta va fi încântat de informațiile profesionale despre clientul dvs. returnat chiar în căsuța de e-mail Gmail.

aplicație raportivă

În mijlocul unei anumite conversații prin e-mail, extensia lansează un modul care completează automat informațiile de pe LinkedIn ale contactului dvs. Și nu este doar pe Gmail – Relativ vă va ajuta să cultivați relațiile cu MailChimp, CrunchBase și altele asemenea.

Puteți obține gratuit Reportive sau puteți descărca extensia CRM de vânzări all-in-one de la LinkedIn pentru vânzări pentru o abordare mai vizibilă.

Obțineți un raport pe Chrome Web Store.

Economisiți timp și efort cu aceste extensii

Încercați una sau toate aceste 10 extensii pentru a face email-ul și marketingul prin e-mail aproape fără efort.

Există o extensie care nu este menționată aici, pe care o găsiți deosebit de utilă? Ne-ar plăcea să aflăm despre asta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map