Patriot Software Review – 9 Fordeler og 4 ulemper med Patriot Software Lønn

Patriot-programvare


Patriot-programvare

https://www.patriotsoftware.com/

tl; dr

Patriot Software er et fantastisk lønnssystem med noen få feil. Hvis du kan leve med de manglene, vil du være mer enn fornøyd med systemet deres! Lære mer.

Patriot Software Review – 9 Pros & 4 Ulemper med Patriot Software Lønn

Mens jeg forsket på serien vår om lønnsomtale på nettet, konsulterte jeg noen få venner, familie og selvfølgelig internettfora, hvilke lønnsmerker jeg burde være oppmerksom på.

Som forventet dukket det opp mange navn, men ganske mange av dem nevnte Patriot Software. Så med den informasjonen i hånden, rullet vi opp ermene og kom ned for å jobbe, og gjorde så mye research som mulig på lønningslisten.

Det viser seg at Patriots historie er ganske oppløftende!

Innholdsfortegnelse

Pros av Patriot-programvare

 1. Et greit lønnssystem!
 2. Skriv enkelt ut lønnstubben!
 3. Det er enkelt å legge til ansatte!
 4. Patriot Software har en ansattportal!
 5. Gjorde en feil? Unngå den sjekken!
 6. Administrer ferietid!
 7. Fantastisk fremmøte ledelse!
 8. Omfattende regnskapsfunksjoner!
 9. Patriot Software viser deg i rapporter!

Ulemper med Patriot-programvare

 1. Kan ikke legge til ansatte på bulk
 2. Støtten går sakte
 3. Det er litt på den kjedelige siden
 4. Patriot Software føles treg

Patriot Software’s Plan & Priser

 • Oversikt

Kjennelse

 • Skal du gå for Patriot Software?

Patriot-programvare – Bygg fra kjelleren og opp

Patriot Software startet ikke i det hele tatt som Patriot Software.

Faktisk, Mike Kappel, administrerende direktør, grunnlegger og visjonær av selskapet startet med å skrive tilpasset programvare med sin partner.

Pengene de brakte med dem, gjorde ikke mye rettferdighet med tiden jeg brukte til å skrive programvaren, så Mike begynte å se på nisjer, og det var da han hadde sitt lyspæreøyeblikk – markedet trengte et elektronisk rekrutteringsnettverk online.

De kåret selskapet Top Echelon, og med litt utholdenhet og flaks vokste de merkevaren til å bli det mest fremtredende nettverket av rekrutterere i landet.

Kappel var imidlertid ikke fornøyd med suksessen i Top Echelon og fortsatte med idédugnad. Han ønsket å hjelpe de små gutta, sikre at småbedrifter deres hadde de rette midlene til å bli vellykket.

På bakgrunn av sin erfaring med å bygge Top Echelon, begynte Mike å jobbe med et online lønnssystem i kjelleren på fabrikken i 2002, som viste seg å være den glitchy Patriot Software 1.0.

Selvfølgelig, så glitrende som den er, programvaren ble ikke godt mottatt i markedet, men som alle gode gründere, var Mike ikke en til å gi opp etter en liten snuble.

Han gikk tilbake til tegnebrettet og kom med et online regnskap OG lønnsprogram, som vi i dag kjenner som Patriot Software. Programvaren fant raskt svimlende suksesshøyder, og selskapet ble verdsatt til 128 millioner dollar i 2017.

I dag serverer Patriot Software 21 500 små bedrifter i alle 50 stater i USA, og er verdsatt til 205,4 millioner dollar fra og med 2018.

Er Patriot Software den rette lønnen for deg?

Når vi ser på dataene, er det lett å tenke at Patriot Software er den beste lønnstabellen der ute, med alle de smarte verdsettelsesnumrene og mengden klientell de har.

lønn for patriot-programvare har god Capterra-gjennomgang

(Kilde: Capterra)

lønn for patriot-programvare har god programvareutvikling

(Kilde: Programvare råd)

Hvis folk stoler på dem så mye, må de ha det bra?

Det er vanskelig å si. Noen ganger er en programvare vellykket og populær på grunn av markedsføringen som ligger bak, ikke programmets faktiske brukbarhet.

Noen ganger kan programvaren være direkte skuffende og fremdeles bli populær bare fordi folk ikke er klar over noe bedre.

Så hvordan ville du vite om Patriot Software lønnssystem er bra for din lille bedrift?

Det er det vi er her for. Vi tester ut programvaren deres og gir deg en grundig gjennomgang av hvordan det er å bruke systemet deres. Vi vil dele alt med deg – det gode, det dårlige og det stygge.

I utgangspunktet tar vi alle risikoer og gjør alle feil bare slik at du kan lære av oss og unngå samme type problemer som vi har opplevd.

Så uten videre, la oss gå inn på gjennomgangen.

9 ting vi liker med Patriot-programvare

1. Et greit lønnssystem!

Å kjøre lønn med Patriot Software er så enkelt som det kan være. Egentlig ser det ut til at alt som følger med Patriot Software er designet for å være så enkelt og greit som mulig.

Jeg lurer faktisk på hvorfor andre selskaper ikke bruker denne tilnærmingen oftere fordi det virkelig gjør ting uten behov for trening, noe som er en enorm tidsbesparende etter min mening.

Du kjører lønn i tre enkle trinn:

 1. Legg inn lønn
 2. Godkjenn lønn
 3. Skriv ut lønn

Trinn 1 – Skriv inn lønn

patriot-programvare angi lønnsseksjonen

Så lenge du har satt opp dine ansattdetaljer korrekt, vil alt vises her i skjermbildet for lønningslisten. Alt du trenger å gjøre er å bare taste inn de aktuelle tallene, eller foreta rettelser hvis du trenger.

Hvis du ikke trenger å gjøre noen rettelser, kan du bare fortsette og klikke på neste.

Trinn 2 – Godkjenn lønn

patriot-programvare godkjenner lønnsseksjonen

Dette trinnet er i utgangspunktet gjort for å sikre at det ikke gjøres noen feil i å kjøre lønn. Du trenger faktisk ikke å gjøre annet enn å se gjennom tallene og sørge for at alt er riktig før du godkjenner det.

Trinn 3 – Skriv ut lønn

patriot-programvare lar deg skrive ut lønn

Når trinn 2 er fullført, vil Patriot Software automatisk sette inn lønn på medarbeiderens kontoer, og spare deg for bryet med å gjøre det selv (bare med full serviceplan).

Du er ferdig med lønn!

2. Skriv ut lønnsstabelen enkelt!

Når lønningslisten er fullført, kan du enkelt skrive ut lønnsstørrelser for dine ansatte.

patriot-programvare lar deg skrive ut paystub

Du må klikke på “Skriv ut lønn” i feltet til venstre, og deretter klikke på “Skriv ut” på løpet du ønsker. Du blir så ført til skjermbildet “Skriv ut lønn for ansatte”, hvor du vil se “Last ned lønnsstørker nå” -knappen.

patriot-programvare lar deg laste ned paystub

Trykk på det, så får du et PDF-dokument med alle lønnsutstyr for dine ansatte, pent oppdelt i individuelle sider, slik at du bare kan trykke på trykk uten å måtte bekymre deg for å utøve kunst og håndverk ved å kutte opp papirer.

lønn for patriot-programvare i pdf-format

Alternativt kan du la dine ansatte logge seg på Ansatteportalen slik at de kan lagre en digital kopi av lønnsstativet sitt (hvorfor skrive ut på papir når du kan ha en digital kopi, amirite?) Eller skrive ut den selv.

3. Det er enkelt å legge til ansatte i systemet!

Det er aldri morsomt når du må kjempe med programvaren for å få gjort noe. Noen lønnsprogrammer vi har prøvd, krevde at vi hoppet gjennom bøylene før vi tillot deg å gjøre noe så enkelt som å legge til ansatte i systemet, noe vi synes var veldig irriterende og unødvendig .

Med Patriot Software er dette ikke noe problem i det hele tatt.

Alt du trenger å gjøre er å gå over til dashbordet og klikke på “Legg til ansatt”

Det er enkelt å legge til ansatt med lønn for Patriot Software

Deretter blir du brakt til en side der du må fylle ut ansattes detaljer. Husker da jeg sa at Patriot Software er så grei som mulig?

Det gjelder også her!

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut feltene. Trenger ikke å være rakettforsker for å gjøre dette!

patriot-programvare å legge til ansattinformasjon er enkelt

Når du fyller ut detaljene, må du huske å bare gjøre dette ett ekstra trinn – merk av for å sende en ansattportal-e-post til den nye ansatte. Dette vil gjøre livet mye lettere for deg senere, som vi kommer til i punkt nummer 4.

patriot-programvare lar deg sende ansattes registrerings-e-post

Når du er ferdig med å fylle ut alt, trykker du på den store oransje “Legg til ansatt” -knappen nederst – og du er ferdig!

Hvorfor kan ikke alt i livet være så enkelt som dette?

4. Patriot Software har en ansattportal!

Hvis du har fulgt instruksjonene våre i punkt nummer 3, ville du ha sendt dine ansatte en e-post for å registrere deg for Patriot’s Employee Portal.

Å gjøre dette kan være noe av det beste som skjer i livet ditt noensinne.

Når du inviterer dem til å registrere seg på portalen, vil de motta en vennlig liten e-post fra Patriot Software for å registrere seg. Ikke bekymre deg, det hele er veldig ikke-truende og ser trygt ut, så dine ansatte vil ikke bli redd.

patriot software lønn ansatt portal

Når de registrerer seg, vil dine ansatte kunne tilpasse sitt eget navn og passord. De vil også kunne oppdatere systemet for å bruke en e-postadresse som de foretrekker, av bekvemmelighets skyld.

Ansattportalen gir i utgangspunktet brukeren tilgang til alle dataene sine. De kan sjekke ut sin egen lønnsinformasjon, informasjon om forskuddstrekk og til og med sitt eget tidskort.

De vil også kunne skrive ut sine egne lønnsutstyr eller lagre dem digitalt, noe som sparer deg for problemer med å skrive dem ut for dem. Ærlig talt ville jeg personlig at mine ansatte bare skulle lagre lønnsstubbene sine digitalt. Hvorfor kutte edle trær for papir når du kan få tilgang til din lønnsstubbe når som helst du ønsker online?

I hovedsak gjør medarbeiderportalen livet enklere for både deg og din ansatt ved å spare tid og gjøre innhenting av data mer praktisk for begge parter. Den ansatte kan få tilgang til alle sine egne data uten å måtte trenge inn på virksomhetens tid.

5. Gjort en feil? Unngå den sjekken!

Vi er alle mennesker, og mennesker gjør feil.

Når det gjelder programvare for lønn, kan disse feilene noen ganger være vanskelige å rette opp. Noen programmer lar deg ikke engang løse disse feilene – du må skrive inn for å støtte for å se om det kan gjøres.

Heldigvis fant vi det veldig praktisk å fikse lønnsfeil med Patriot Software.

Alt du trenger å gjøre er å gå over til “Void Checks” under “Lønn” -fanen. Der vil du se en liste over sjekker som kan annulleres.

patriot-programvare lar deg annullere lønn

Du må velge feil sjekk og deretter trykke på den store oransje “Void Selected Checks” -knappen (rekvisitter til UI-teamet, noe som gjør de viktige knappene oransje i kontrast til det vanlige blå er et genialt trekk).

Bare sørg for at du kjører lønningslisten igjen for den ugyldige sjekken, ellers vil den stakkars ansatte ikke få betalt!

Merk

Hvis lønningene allerede er lagt inn på ansattes kontoer, vil du ikke kunne annullere sjekkene lenger!

6. Administrer ferietid!

Dine ansatte har rett til en rekke betalte fridager i løpet av et år (mengden av feriedager de har krav på er forskjellig fra stat til stat), men hvis de trenger å ta ferie etter at de har brukt opp all den tildelte betalte tiden av dager, må lønnssystemet ditt vite at det kan gjøres justeringer i lønningslisten deres.

Noen lønnsprogrammer der ute tar ikke hensyn til dette, noe som kan forårsake feil i lønningsløpet.

Gå mot fanen “Lønn”, klikk på “Administrer tidsavbrudd”, så blir du ført til siden der du raskt kan se alle de ansattes ledige fritidstimer..

lønn for patriot-programvare lar deg administrere fri

Alt du trenger å gjøre nå er å merke av i ruten ved siden av medarbeiderens navn og trykke på “Rediger ferietid for utvalgte ansatte”.

Det som gjenstår å gjøre er å bokstavelig talt bare fylle ut feltene. Det blir ikke enklere enn dette.

lønn for patriot-programvare lar deg administrere ferietimer

Når du er ferdig, trykker du på “Lagre” (nok en gang blir viktige knapper fremhevet i lys oransje), og Patriot Software vil gjøre alle nødvendige beregninger for deg når du kjører lønnsregister.

Enkelt, raskt og praktisk!

7. Fantastisk fremmøte ledelse!

Fremmøtsstyring er vanligvis en HR-ting, men vi er glade for at Patriot Software bestemte seg for å inkludere denne funksjonen i systemet deres som en tilleggstjeneste.

Det er kjempebra fordi vi kan få alt vi trenger i en app uten å måtte bytte til en annen programvare for tidsstyring, som faktisk ikke krever mye krefter, men kan være irriterende å gjøre.

Gå videre til fanen “Lønn” som vanlig, og klikk deretter på “Administrer tidskort”.

lønn for patriot-programvare lar deg styre oppmøte

Som vanlig med alt du gjør på Patriot Software, vil du kunne se alles timer på et øyeblikk på en skjerm. Tildel timene til dine ansatte som du ønsker, og trykk deretter på “Spar tidskort”.

Du trenger ikke engang å informere dine ansatte selv, fordi programmet automatisk vil oppdatere alle ansatte, og de vil da kunne sjekke sine egne tidskort via Ansattportalen..

8. Omfattende regnskapsfunksjoner!

Det er mange leverandører av lønnsprogramvare der ute, men Patriot Software ser ut til å ha funnet en måte å skille seg ut fra mengden med sine regnskapsmuligheter.

Av alle lønnsleverandørene vi prøvde, er de de eneste som leverer regnskapstjenester, og de gjør det ganske jævlig!

Når du går inn på regnskap, må du først oppgi alle firmainformasjonene dine, kunder, leverandører, produkter, tjenester osv. Dette vil fortelle programmet hva slags virksomhet du driver med, slik at de automatisk kan generere feltene du trenger å fylle opp. Det hele er veldig greit. Følg instruksjonene på skjermen, og det er ikke mulig å gå galt.

Når du har tastet inn alt, blir livet veldig enkelt.

Du kan opprette tilbud, estimater og fakturaer for kundene dine med en forhåndsinnstilt mal som allerede har alle detaljene dine. Produktene eller tjenestene dine er der i en rullegardinmeny, og når du velger en vare, blir prisen automatisk lagt til tilbudet eller fakturaen.

Du har til og med muligheten til å opprette rabatter!

lønn for patriot-programvare lar deg opprette rabatter

Hvis du nå går over til leverandøroppgaver, vil du finne at du enkelt kan opprette betale leverandørene dine, betale regninger og skrive ut sjekker. Du vil også kunne taste inn uttak og innskudd som gjøres fra og til kontoen, og eliminere behovet for å stole på et tredjepartsprogram for bokføringsformål..

lønn for patriot-programvare har bokføringsfunksjoner

I dette aspektet er Patriot Software virkelig biernes knær.

Merk

Patriot Software sin regnskapsfunksjon er en betalt tjeneste skilt fra lønnssystemet.

9. Patriot Software viser deg i rapporter!

Hvis du er typen som lever av rapporter, vil du gjerne vite at Patriot Software er i stand til å produsere rapporter av alle slag for din vurdering.!

De har et av de lengste listen over rapportalternativer jeg har sett hos en leverandør av lønnsprogramvare. Bare gå videre til dashbordet, trykk på rapporter og BAM!

lønn for patriot-programvare har mange rapporter

Du vil kunne laste ned så mange rapporter til ditt hjerte!

4 ting vi ikke liker med Patriot-programvare

Patriot Software har mye bra for seg, men det betyr ikke at de ikke har noen feil. Her er noen få ting vi følte at de kunne gjøre bedre.

1. Kan ikke legge til ansatte på bulk

For små bedrifter med under 10 personer burde dette ikke være noe problem. Men hva hvis din lille bedrift har 20, 30 personer? Å legge til ansatte en etter en kan ende opp med å ta mye tid, og det kan være veldig kjedelig også.

Kanskje det er en måte å gjøre det på bulk, men jeg klarte ikke å finne ut av det.

Jeg kan spørre støtte om det … men vi berører det i neste punkt.

2. Støtten går sakte

Du kan kontakte Patriot Software support via live chat, telefonsamtale eller e-post. Siden jeg trener på støttetidene deres (live support er bare tilgjengelig fra 08.00 til 20.00, mandag – fredag, østlig tid), hadde jeg ikke noe annet valg enn å sende dem e-post for support, noe som ikke er noen stor sak i det hele tatt.

supportteam for patriot-programvare

Problemet var at det tok dem fire dager å komme tilbake til meg. Ja, de var til hjelp, men ventetiden var bare fryktelig.

3. Det er litt på den kjedelige siden

Nå er jeg bare nitpicky.

Patriot Software fungerer fullstendig, og den fungerer nydelig. Det er bare at det ser ut og føles kjedelig, som noe som kom rett ut av boomer-designerens tankesett.

Alt føles trygt, sikkert og blått … som en bank fra 90-tallet.

Jeg er sikker på at det passer for noen mennesker, jeg tror bare at de hadde råd til å ta litt mer risiko med designet.

4. Patriot Software føles treg

Dette er uten tvil det største problemet mitt med Patriot Software.

Når det gjelder online programvaretjenester, må du være rask.

Du vil være så rask at kunden føler at de bruker en offline tjeneste, fordi hvis de ikke legger merke til hastigheten, betyr det at du går for sakte til at den føles naturlig.

Ved å bruke Patriot Software følte jeg absolutt hastigheten. Jeg kjente det faktisk flere ganger. Imidlertid føler jeg at det bare er rimelig å si at nedgangen kan skyldes forbindelsen min, så resultatene dine kan variere.

Patriot Software’s Plan & Priser: Oversikt

Patriot Software delte prisene ned i to nivåer – Grunnleggende lønn og full service lønn.

BasicFull Service
Pris / mo * $ 10 $ 30
Direkte innskuddJaJa
AnsattportalJaJa
Skatt arkivering ManuellAuto

* Ytterligere 4 dollar per måned per ansatt.

På toppen av det må du betale ekstra hvis du velger tilleggstjenestene deres:

Tid & Deltakelse

 • Lett & Sikker tilgang
 • Tidskortfunksjon
 • Nøyaktig rapportering
 • Time-Off sporing
 • Pris – fra $ 5 / mo

HR-programvare

 • Sporing av ansatte
 • HR Management & rapportering
 • Pris – fra $ 4 / mo

Dommen: Bør du gå for Patriot-programvare?

Patriot Software er uten tvil en av de beste leverandørene av lønn på nettet der ute. Den gjør det den lover å gjøre, og den gjør det godt.

Det er bare at det er noen få ting jeg personlig skulle ønske at de kunne forbedre seg på.

Ta for eksempel manglende evne til å legge til ansatte i bulk. Dette er noe ganske grunnleggende som lett bør gjøres for bedriftseierens fornuft. Kanskje det kan gjøres, men jeg kan ikke finne ut av det, og jeg kan egentlig ikke bry meg om å sjekke med støtte fordi live chat for øyeblikket er frakoblet, og det tar for lang tid å sende e-poststøtte tilbake.

Patriot-programvare kan føles litt lite reagerende til tider, men det kan skyldes min forbindelse. Det ser også litt kjedelig og bløtt ut – men det gjør det den skal gjøre veldig bra.

Prising kan være ganske dyrt. Grunnleggende lønn er rimelig, men det kutter det ikke. Programmet føles bare ikke som det er verdt det hvis du må foreta innskudd manuelt og arkivere skatter selv, så Full Service er veien å gå, koster minst $ 30 i måneden.

Kast inn tiden deres & Deltagelse og HR-programvare tillegg, og kostnadene eskalerer plutselig til $ 39 i måneden, uten å engang vurdere prisen per ansatt ennå!

Men når det er sagt, er Patriot Software virkelig en av de mest pålitelige leverandørene av online lønnsprogramvare tilgjengelig.

De har en ombordvideo som virkelig hjelper deg med å komme deg rundt. Hvis du blir sittende fast, er det hjelpeknapper på hvert trinn. Du trenger ikke å være rakettforsker for å bruke dette, du trenger bare å vite hvordan du følger instruksjonene på skjermen.

Jeg tror faktisk at vi fant Patriot Software så lett å bruke fordi alt du trenger å gjøre er å bokstavelig følge instruksjonene på skjermen. Det blir ikke noe enklere enn det. Det er så lett at jeg er sikker på at bestemoren min kunne lære å bruke den …

Patriot Software er en av de beste SaaS-lønnene online, men de har mangler. Hvis deres feil og priser ikke plager deg, vil du være mer enn fornøyd med deres fantastiske lønnssystem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map