HostGator-gjennomgang: 9 fordeler og 5 ulemper med Gator!

HostGator


HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Selv om relativt raske, avanserte brukere kan synes HostGator mangler funksjoner. Imidlertid, hvis du leter etter en uten frills, brukervennlig webhotell, kan HostGator være den rette tjenesten for deg! .

HostGator-anmeldelse: 9 Pros & 5 Ulemper med Gator!

Neste på vår liste over kvalifiserte webhoteller er den stadig populære HostGator, den mest sexy og lystste webhotellstjenesten av dem alle..

De er kjent for å være pene.

De er kjent for å være brukervennlige.

Men hvordan holder ‘Gator opp mot resten av bransjegigantene?

Merk

Vi bruker en valutakurs på 1 USD til RM4,10 for alle listede priser.

For å finne ut av det, har vi tatt kontakt med våre forfølgere, bedt om velsignelser fra journalistikkens guder og tegnet HostGators Baby-plan for å gjøre noen seriøse tester (tester som ingen andre gidder å gjøre, tusen takk) bare for at du vet hvis HostGator er den rette verten for deg.

Resultatene fra testene våre er faktisk ganske overraskende, men gode ting kommer de som venter, og venter på at du skal få dommen vår på slutten av denne gjennomgangen.

Formidling

Våre to testsider er hgcloudhosted.com og hgbabyhosted.com. Førstnevnte er vert med HostGator Cloud Hatchling; mens sistnevnte er vert hos HostGator Baby.

9 grunner til at HostGator er perfekt for malaysiere

1. Rask responstid

Hvis du ikke har hørt nå, her på Bitcatcha.com, liker vi virkelig at webhotellet vårt skal være raskt. SUPER fort.

Og her fikk HostGator oppmerksomheten vår.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 190 ms – Se hele resultatet

Tatt i betraktning det faktum at de bare har to datasentre (begge ligger i USA, husk deg), klarte HostGator å prestere veldig bra i Sao Paolo, Sydney og Japan, og alle responstider under 205 ms.

De hadde det bra i Singapore og London (221 ms), noe som betyr at de vil fungere bra for oss i Malaysia, men de haltet litt over i Bangalore på 717 ms.

Med et verdensomspennende gjennomsnitt på 190 ms, tjente HostGator seg en A fra oss!

2. Blazing Quick Site Load Speed

Med unntak av PHP7.1 og et innebygd Apache-basert innholdskomprimeringssystem, har ikke HostGator faktisk mye å gå for dem.

De bruker ikke SSD-lagring (bare tilgjengelig med netthosting, boo!), Ingen NGINX-serveroppsett eller spesielle hurtigbufferfunksjoner som SiteGrounds supercacher … men lastetidene for nettstedet er super raske!

Vi brukte webpagetest.org og puttet vår HGBabyHosted.com-testside mot HGCloudHosted.com, og her er resultatene:

HostGator Baby WebPageTest.org Resultater bredde =

Nettstedets hastighetstest (HostGator Baby)

HostGator Cloud WebPageTest.org-resultater

Nettstedets hastighetstest (HostGator Cloud)

HostGators Cloud-hosting er en av de raskeste og mest pålitelige webhotell-tjenestene vi har hatt gleden av å bruke (sjekk gjennomgangen vår her), så det sier mye når vi sier at den delte webhotellens sidehastighet nesten er sammenlignbar med deres sky hosting!

I følge testresultatene er den delte hostingens lastehastighet bare litt tregere enn vår Cloud-planes lastehastighet, og det er ganske forbanna fantastisk med tanke på det faktum at Cloud-planen kommer med SSD, hastighetsforbedringsmidler, i utgangspunktet alle klokkene og fløytene verden har å tilby.

Sjekk også TTFB mellom begge teststedene – forskjellen er ubetydelig!

Vi er sikre på at vi med litt finjustering og innsats vil kunne redusere lastehastigheten enda mer og skvise ut så mye juice som mulig fra HostGator Baby-planen vår!

3. 99,9% garantert oppetid!

Driftstider kan være alvorlig skadelig for et nettsted! Det vil føre til at du mister potensielt salg og enda verre – det vil føre til at nettstedet ditt faller i Google-rangeringer, noe som betyr at du vil miste alle de frostige førstesideklikkene, som igjen får deg til å miste MER salg!

Så ja, nedetid er virkelig et stort nei i bransjen, så vi er ganske glade for at HostGators plan kommer med en 99,9% oppetidsgaranti, hvis ikke, vil vi bli refundert med en måneds kreditt som skal brukes i vår eksisterende plan.

Men med HostGators rykte om å ha solid oppetid, tror vi ikke at vi noen gang trenger å bruke kredittene deres i det hele tatt. Når det er sagt alle disse, er det noen vilkår for garantien som vi ikke er veldig fornøyd med, men mer om det senere i ulempeseksjonen.

Oppetid siden april 2018

100%

* HGBabyHosted.com (Datecenter: US, Plan: Baby)

Oppetid siden januar 2017

99,99%

* HGCloudHosted.com (Datecenter: US, Plan: Hatchling Cloud)

4. Super brukervennlig brukergrensesnitt

Jeg vet ikke hvorfor, men brukergrensesnittet til de fleste webhotell der ute ser ut som det ble designet av noen på 80-tallet som bestemte seg for å gå ut på jobben halvveis.

Du må klikke tusen ganger for å se en måte å gjøre noe på, og problemet blir verre hvis du ikke er kjent med oppsettet (dette er grunnen til at vi foretrekker cPanel – alt er der det skal være!)

Ikke HostGator.

HostGator brukergrensesnitt

Med sine lyse farger er de de eneste med et brukergrensesnitt som faktisk er hyggelig på øynene, og ikke bare det – de har gjort det superenkelt å navigere gjennom klientens påloggingsside!

Alt er intuitivt plassert, med alle viktige lenker og knapper plassert på steder som naturlig fanger øyet, noe som gjør hele opplevelsen så brukervennlig som mulig.

Dette er spesielt viktig for bedriftseiere, hvorfor? For når du er for opptatt med å finne ut hvilken knapp som gjør hva og hvor du skal dra for å gjøre noe, kaster du bort dyrebar tid på ikke å styre virksomheten din, noe som betyr at du ikke tjener penger!

Med HostGator vil du enkelt kunne navigere gjennom klientpåloggingen og sette opp nettstedet ditt på kort tid, takket være deres UX-designere!

5. Kickass Site Builder og 1 Klikk på Installs

Jeg tror vi alle kan være enige om at bekvemmelighet og hastighet er nøkkelen for bedriftseiere når det gjelder bygging av nettsteder.

HostGators innebygde nettstedsbygger klarer å gjøre begge deler, slik at du raskt kan velge en mal, tilpasse den til ditt hjertes innhold og ha den klar til å gå om bare et par timer.

De har virkelig profesjonelle temaer, og når du har valgt ut et du vil, kan du tilpasse det med widgeter, funksjoner, søkelinjer eller hva du vil.

HostGator Site Builder Maler

Hele prosessen er rask og praktisk, og det tok oss bare et par timer å sette opp teststedet vårt (vi måtte tilbakestille det til å lagerføre WordPress for all hastighetstesting).

Ulempen er at nettstedsbyggere vanligvis ikke er optimalisert for hastighet, så det er en avveining for enkelhets skyld!

Du vil også kunne glede deg over installasjoner med 1 klikk, noe som gjør installasjonen av favorittappene dine super rask og utrolig praktisk! Dette lar deg få opp nettstedet ditt på kortest mulig tid, slik at du bokstavelig talt kan komme i gang og få salgsnummeret opp!

HostGator 1 Klikk på Installer

Alt du trenger å gjøre er å klikke på appen du ønsker, velge katalogen du vil ha den installert i, og trykk på installasjonsknappen – HostGator vil forhåndsinnstille alt annet for deg!

HostGator 1 Klikk på Installer apper

6. Meget responsiv kundeservice

Hvis du noen gang har hatt misnøye med å få noe til å gå galt med nettstedet ditt uten at noen er tilgjengelige for å hjelpe deg, vil du sette pris på et veldig responsivt og sterkt kundeserviceteam.

Vår erfaring med HostGators kundesupport var generelt ganske god. Via livechat trengte vi ikke å vente lenger enn 3 minutter på at de skulle svare, og siden problemene våre var relativt små, klarte de å få nettstedet vårt tilbake på nett innen 15 minutter!

Imidlertid, akkurat nå, det er ikke mulig å sende inn en billett fordi de tilsynelatende oppgraderer billettsystemet, så vi må være helt avhengige av live chatten deres, eller vi trenger å ringe inn.

Hvis du foretrekker å ikke snakke med noen, har de også et enormt arkiv med kunnskapsbaserte artikler, slik at du kan prøve å løse de problemene du står overfor selv!

Vi er ganske fornøyde med kundeservicen deres så langt, men vi har noen få bekymringer for hvor dyktige de er når det gjelder å løse mer kompliserte problemer, som vi vil trekke frem i vår del..

7. Ubegrensede / ubegrensede ressurser!

Du vet hvordan oss malaysere elsker alle ting gratis, ikke sant? Noen av funksjonene som blåste oss bort med HostGator-delte er de gratis og uoppmålte tingene. Her er noen av favorittene våre:

Få dette – du kommer til å være vert for så mange domener og e-postadresser du vil med HostGator! Ikke mer å bekymre deg for å måtte bestemme hvilke domener som skal prioriteres eller å måtte betale ekstra for e-postadresser for nye ansatte. Veldig fremtidssikker!

Du får også glede av uovervåket båndbredde og diskplass, men disse er begrenset til TOS ‘akseptable brukspolitikk. Så lenge du ikke misbruker systemet (f.eks. Å lagre sikkerhetskopier av sikkerhetskopiene dine på systemet deres) eller delta i peer to peer fildelingsaktiviteter, bør du ha det bra.

HostGator Ubegrenset lagrings- og båndbreddeterm os-tjeneste

8. Gratis dedikert IP (kun forretningsplan)!!

Med forretningsplanen får du glede av GRATIS dedikert IP og hvorfor i all verden er dette viktig?

Når du driver med et e-handelsnettsted, vil du ønske å hente dedikert IP og SSL for å sikre kundens data og sikre! Det hjelper med å skape tillit mellom kundene og nettstedet ditt, og det er veldig viktig hvis du vil gjenta forretninger fra dem!

De fleste vil måtte betale for denne tjenesten (SiteGround koster RM123 i året bare for dedikert IP!), Så å få den gratis fra HostGators forretningsplan er STOR!

Det er faktisk massevis av fordeler som dedikert IP gir til bordet, men vi vil dekke det i en annen artikkel i nærmeste fremtid.

9. Opptil 60% rabatt for Bitcatcha malaysiske lesere

Hvis du fremdeles er på gjerdet, kan dette kanskje bare hjelpe deg med å bestemme om du vil være vertskap med HostGator – vi har sikret deg en vanvittig avtale med dem, eksklusivt bare for leserne våre!

Når du sjekker ut, skriver du inn “bitcatcha”Og du får glede deg over et enormt 60% avslag noen av de delte og forhandlerverdige pakkeplanene (bare første termin)!

Hvis du leter etter Cloud hosting i stedet, ikke kjør – den samme koden gir deg 30% avslag på de nye skyhotellplanene deres, og 40% avslag på noen av VPS-, dedikerte eller WordPress-planene!

Merk

60% rabatt gjelder bare for den første fakturaen. Fornyelse belastes til vanlig pris. . (Kupongkode: bitcatcha)

Hva du kanskje ikke liker med HostGator

1. Mangel på dedikerte hastighetsfunksjoner

Selv om HostGator presterer ganske bra på egen hånd, (det er ikke lett å få en A + -rangering fra oss!) Kan vi ikke la være å lure på hvor mye bedre de kan være hvis de hadde gjort en innsats for å inkludere noen hastighetsfunksjoner, som NGINX-server konfigurering eller 1-klikk systemoptimaliseringer!

Akkurat nå er den eneste måten å optimalisere og presse all saften ut av serveren å manuelt justere og installere plugins, noe som tar tid og ekspertisen – noe som de fleste bedriftseiere ikke alltid har til rådighet..

2. Shady Uptime Garanti

Så de har gitt oss en garanti på 99% oppetid, og de er faktisk i samsvar med oppetiden deres, som uten tvil er veldig bra.

MEN.

Hva skjer egentlig når oppetiden deres faller under 99%? Vil vi få vår 1 måneders kreditt som lovet?

Hint: ingen vet.

HostGator skyggefull oppetid garanti

Du skjønner, TOS-ene deres sier at mens vi vil glede oss over en måneds kreditt for våre pakker hvis oppetiden synker under 99,9%, godkjennelse av kreditt er etter HostGators skjønn.

Med andre ord, de kan velge å ikke innfri garantien hvis de har lyst på det.

Selv om vi forstår at HostGator trenger å beskytte seg mot skruppelløse påstander, er det veldig skyggefullt å ha et eget skjønn når det gjelder godkjennelse av kreditt, og garanterer at garantien deres blir fullstendig opplagt.

3. Ufaglært kundeservice

OK, så de har tjent informasjonskapsler om å være veldig lydhøre, men vi har alvorlige tvil om deres støttepersonells evne til å løse alvorlige problemer.

Når vi snakker om tidligere erfaringer, virker det som om livehjelpen deres er outsourcet til India (som de fleste av EIG-erne) datterselskaper er) og for det meste er de ganske ubrukelige til å løse reelle problemer.

Vi er ikke de eneste som føler det på samme måte. Ta en titt på disse skjermbildene nedenfor:

HostGator-brukeranmeldelser

Videre kan vi i skrivende stund ikke sende inn en billett fordi de tilsynelatende oppgraderer billettsystemet. Vi ville ringe dem, men vi måtte hoppe gjennom bøylene bare for å finne supporttelefonnummeret deres.

Seriøst Hostgator, hva gjør dere??

4. Å selge ting under kassen

Dette er en annen lyssky praksis vi ikke er så glade for.

Når du er på kjøpspunktet, prøver HostGators intuitive brukergrensesnitt å lure deg til å kjøpe alle sideproduktene du egentlig ikke trenger.

Forsikre deg om at du ser nøye gjennom alternativene og fjern merket i boksene til de tingene du ikke vil, ellers finner du ut at du betaler ekstra.

5. Bare 2 datasentre

Ja, du har lest riktig – HostGator har bare to datasentre, og de er begge lokalisert i USA. Hvis du er i et land som er lenger borte og tenker å kjøpe en HostGator-konto, kan det være lurt å sjekke ut dette skjermbildet igjen for å se om responstiden er rask nok for deg.

USA (W)BRUK)LondonSingaporeSão Paulo
32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

BangaloreSydneyJapanCanadaTyskland
717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Hvor er målgruppene dine?

Det som er verre er at vi ikke får velge hvilket datasenter vi kan bruke, HostGator bestemmer det automatisk for oss!

Å ha bare to datasentre er allerede ikke bra, men ikke la kundene dine velge hvilket datasenter de vil være vertskap med, det er bare ukjent.

Jada, HostGator har internasjonale datterselskaper i asiatiske land som Hostgator.in og HostGator.sg, men de er beryktede for å ha virkelig dårlig service, noe som virkelig gjør at vi ikke vil være vertskap for dem.

Hostgator for Malaysia

Selv om Hostgators datasentre er veldig langt borte fra Malaysia, ga Singapore-noden fortsatt ganske anstendige resultater på 221 ms, noe som betyr at nettstedets hastigheter mer eller mindre skal være de samme.

De er tydeligvis ikke den raskeste webhotellstjenesten for å målrette malaysiske kunder, men de er ikke dårlige heller. Hostgator har også visse fordeler og funksjoner som malaysiske brukere kan synes er interessante (for eksempel brukervennlige brukergrensesnitt), så alt avhenger av dine preferanser.

Sjekk ut vår liste over beste webhotell for Malaysia for mer informasjon!

HostGators planer og funksjoner

Delte planer

HostGators delte kontoer kommer i tre fantastiske størrelser som passer alle behov.

Hatchling
Baby
Virksomhet

Domener tillatt
1
ubegrenset
ubegrenset

båndbredde
unmetered
unmetered
unmetered

Gratis SSL
Ja
Ja
Ja

Gratis dedikert IP
Nei
Nei
Ja

Pris
RM11,40 * / mo
RM16,32 * / mo
RM24,52 * / mo

* Spesiell introduksjonspris for 36 måneders abonnementsperiode.

Hvis du bare ønsker å være vertskap for ett nettsted uten frills webhotell, fungerer fungeringsplanen helt fint, men personlig føler vi at det er bedre å starte med Baby-planen. Det koster bare litt over en dollar mer per måned, og du vil være vert for så mange domener du vil!

Hvis ting går bra, kan du selvfølgelig alltid velge å oppgradere til forretningsplanen og nyte alle dens eksklusive tjenester, som gratis SSL, dedikert IP- og VoIP-telefontjeneste.

Som vi har nevnt før, går disse små ekstra luksusene veldig langt i å få nettstedet ditt til å se ekstra legitim ut!

Cloud Hosting

Hvis netthosting er mer av din ting, kan du velge mellom disse tre alternativene:

Hatchling Cloud
Babysky
Business Cloud

Domener tillatt
1
ubegrenset
ubegrenset

Hukommelse
2GB
4GB
6GB

CPU Core
2
4
6

Dedikert IP
Nei
Nei
Ja

Pris
RM20,80 * / mo
RM26,94 * / mo
RM40,80 * / mo

* Spesiell introduksjonspris for 36 måneders abonnementsperiode.

Igjen kan du gå med klekkesky hvis du virkelig vil kutte ned kostnadene, men du får så mye mer med Babysky. Som med de delte hostingplanene, har du også muligheten til å oppgradere til Business Cloud-planen når du synes det passer.

WordPress Cloud

De har også fått WordPress Cloud-planer!

Starter
Standard
Virksomhet

Nettsted (er) tillatt
1
2
3

Besøk / mo
100k
200k
500k

sikkerhetskopier
1GB
2GB
3GB

Beregn strøm
2x
2x
5x

Pris
RM24,40 * / mo
RM32,60 * / mo
RM40,80 * / mo

* Spesiell introduksjonspris for 36 måneders abonnementsperiode.

Nå er disse planene helt forskjellige fra de delte og sky hosting planene i den forstand at de er optimalisert for WordPress og du kommer til å være vert for maksimalt 3 nettsteder, selv med forretningsplanen..

Hvordan holder HostGator opp mot konkurransene?

HostGator VS SiteGround – Hvilket er bedre for WordPress?

Vi kunne ikke la være å sammenligne HostGator med vår nåværende favoritt-webhotell, SiteGround, så la oss ta en titt på funksjonene hvert selskap har å tilby.

HostGator
Siteground

1-klikk på WP-installasjoner
Ja
Nei

Forhåndsoptimaliserte innstillinger
Nei
SiteGround Optimizer

Egne hastighetsfunksjoner
Nei
SuperCacher

Git Support
Nei
Ja

Oppetidsgaranti
Tvilsom
Ja

Gratis SSL
Ja
Ja

Gratis daglige sikkerhetskopier
Nei
Ja

Datasentre
2 (bare USA)
5 (Over 3 regioner)

Når du plasseres side om side som dette, er det ganske åpenbart hvilken webhotell som gir deg bedre valuta for pengene til omtrent samme prisklasse.

HostGators 1-klikks installasjoner for WordPress er kjempebra, og hjelper virkelig å spare så mye tid, men SiteGround har overtaket når det kommer til funksjoner.

Vi sparer så mye mer tid med SiteGrounds SG-optimalisator og Supercacher (ikke nødvendig å justere og installere plugins manuelt) og deres gratis SSL og daglige sikkerhetskopier gir planen så mye verdi.!

La oss snakke datasentre – HostGator’s 2 i USA kontra SiteGround’s 5 fordelt på tre regioner.

Selv om HostGators server svartid faktisk er ganske rask, kan det hende at land lenger unna ikke vil kunne nyte de annonserte hastighetene sine fullt ut på grunn av avstanden.

Med SiteGround vil du kunne velge et datasenter som er nærmest stedet ditt, noe som absolutt hjelper med serverens responstid.

Når det er sagt, er det ingen perfekte webhotell der ute. Hver og en har fordeler og ulemper, til og med vår kjære SiteGround (vi liker ikke hvor dyre fornyelsene deres har fått – les mer her).

Med HostGator er avvekslingen for deres mangel på funksjoner deres brukervennlige brukergrensesnitt og deres super lave inngangspriser. Du vil bli hardt presset på å finne en annen brukergrensesnitt som dette på deres prispunkt!

Merk

For en mer dyptgående sammenligning, les vår analyse her – SiteGround VS HostGator.

HostGators nettstedbygger VS Inmotion’s BoldGrid

Som vi har nevnt i vår anmeldelse av Inmotion Hosting, er den innebygde BoldGrid-nettstedbyggeren ganske jævla kjempebra.

HostGator Site Builder

Redigering av en side i HostGators nettstedbygger

Selv om HostGators helt egen proprietære nettstedsbygger faktisk er veldig god og enkel å bruke, har den ingenting imot BoldGrid.

Hvis du bare ser etter noe som er praktisk og får nettstedet ditt til å se bra ut uten å finjustere, gjør HostGators nettstedsbygger jobben helt fint, men hvis du vil ha mer komplekse kontroller og tilpassede alternativer, vil ikke HostGator kutte det.

BoldGrid er litt mer komplisert å bruke, men tilbyr så mye mer når det gjelder tilpasning.

De har flere verktøy slik at du kan utføre mer komplekse manøvrer, og best av alt, nettstedet du designer med BoldGrid som ditt for å beholde som ditt eget, så migrering av nettsteder bør ikke være noe problem hvis du bestemmer deg for å bytte verter!

Du må imidlertid huske på at BoldGrid er en premium nettbygger som leveres gratis med Inmotion Hosting, mens HostGators nettstedbygger nettopp er det – en gratis nettstedbygger.

For hva det er, gjør HostGators gratis nettstedbygger jobben sin helt bra.

Dommen: Skal jeg være vertskap hos HostGator?

Vi må si at selv om vi føler oss bra med HostGator, gjør det oss virkelig ikke bra. Det ser ut til at de blir tilgodesett en gjeng og glemme publikum, en demografisk som ikke virkelig bryr seg om optimaliseringer og finpusse.

Hvis du faller i denne kategorien, er HostGator faktisk den perfekte verten for deg! Du trenger ikke å bekymre deg over noe som helst. De er veldig enkle å bruke og intuitive – bare installer, tilpass og du er god å gå!

Imidlertid, hvis du er den typen som liker å finpusse, optimalisere og gjøre hva du trenger for å få mest mulig speedjuice ut av webhotellet ditt, vil du kanskje ikke like HostGator så mye. Vi føler at de prøver å ta bort så mye kontroll som mulig fra oss bare slik at de kan sikre at systemene deres kjører uten hikke – som nevnt over, er det flott for den publikum som ikke er web hosting, men hvis du vet hva du er å gjøre, dette føles ganske begrensende.

Hva de mangler i funksjoner, gjør de opp for i brukervennlighet. Brukergrensesnittet deres er bare så intuitivt og enkelt å bruke, jeg er sikker på at min bestemor kunne opprette et enkelt nettsted med HostGator.

Hurtigvis har vi ingen klager på HostGators server svartid. De er relativt raske, som det fremgår av testresultatene fra vår unike serverhastighetskontroller.

Vi liker imidlertid ikke at de bare har to datasentre (begge er basert i USA), og at de ikke tillater oss å velge hvilken vi vil være vertskap med.

Deres behov for å ansette bedre dyktige mennesker i deres supportavdeling (eller kanskje ikke underleverandør til India), men kreditt gitt der kreditt skyldes, er de veldig lydhøre.

Bortsett fra det, synes jeg at vi har det ganske bra med HostGator.

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Umeteret diskplass
 • ✓ Umeteret båndbredde
 • ✓ Gratis SSL
 • ✓ SSH Access, CGI
 • ✓ PHP5, RoR, Python, Cron
 • ✓ 99,9% oppetidsgaranti
 • ✓ 45-dagers pengene tilbake

Anbefalt for

 • • e-handel
 • • WordPress
 • • Forum
 • • Joomla, Drupal
 • • Bedriftsnettsted
 • • Nettsteds størrelse

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map