Den 7 bästa VPN för Kanada 2020 (Speed ​​Tested!)

Virtuella privata nätverk (VPN) är utformade för säkerhet och integritet, men skulle du verkligen behöva använda ett? Svaret beror verkligen på platsen du kommer att använda Internet från. Länder varierar i sin inställning till internetanvändare, så kanadensare måste titta på VPN: er?


Med tanke på dess närhet till Förenta staterna är det inte så konstigt att Kanada har riktat sig fast i liknande riktningar om internetcensur. I själva verket har de kanadensiska regeringarna under de senaste åren haft störande rörelser för att öka regleringen för Internetanvändare.

Under 2017 visade beslutet av ett mål av Högsta domstolen i Kanada detta tydligt – som Kanada gick med på global censur på internet. Utöver detta kommer användare som vill delta i P2P-fildelning också att granskas som företag som verkar mot piratkopiering föra deras uppmärksamhet till landet.

Om du är i Kanada och börjar oroa dig för dessa drag – har du rätt att vara eftersom det är väldigt verkligt.

Contents

Kanadensiska högsta domstolens avgörande visar godkännande av internetcensur

Även om det tekniskt inte är relaterat till VPN: s och Internet-integritet direkt, visar utvecklingen i Kanada under de senaste åren oroande trender. Under 2017 godkändes ett beslut av Canadas högsta domstol av ett företags ansträngningar att försöka tvinga blockering av vissa webbplatser.

Även om detta baserades på ett mycket specifikt fall, visar det att rättssystemet kan luta sig fast mot censuråtgärder i någon form av andra. Domen påverkade till och med Google eftersom domstolen ansåg att “Google var underlagt behörighet för kanadensiska domstolar på grund av sin verksamhet i Kanada.”

Beslutet var oroande och utgör faran för att ha satt ett mycket farligt prejudikat i landet.

FairPlay Canada försökte blockera åtkomst till webbplatsen

Så sent som förra året försökte en koalition av telekommunikations- och underhållningsföretag i Kanada föreslå blockering av webbplatser som de hävdade var inblandade i intrång i upphovsrätten. Gruppen kallade “FairPlay Canada”, syftade till bildandet av ett organ som ägnas åt att skicka listor till webbplatser för att blockera till den kanadensiska radio-tv och telekommunikationskommissionen (CRTC).

Bäst av allt – koalitionen skulle inte ha någon övervakning, vilket innebär att de i princip kunde göra vad de ville. Flytten skedde på grund av att gruppen använde ett tidigt gammalt argument som bandits runt om i världen under året, att den olagliga strömningen av upphovsrättsskyddat media skadade företag.

Tack och lov nekades detta uppenbara försök att ta kontroll över internetcensur tillsammans med mycket kritik. Ändå var skälet till att det nekades helt enkelt för att CRTC hävdade att upphovsrättslagstiftningen inte ligger inom dess kontroll.

Detta är oroande eftersom grupper som FairPlay Canada eventuellt kan få en sådan reglering godkänd – om den hittar rätt vägen för överklagande.

Kanada har redan tuffa lagar mot piratkopiering

Länder runt om i världen varierar när det gäller tillämpningen av upphovsrätten. Många skulle till exempel vara medvetna om att företag ivrigt bedriver P2P-filhanterare med stämningar i handen. Kanada är inte annorlunda i detta och har faktiskt mycket liknande juridiska riktlinjer i frågan.

Detta har tidigare lett till att webbplatser stängs som inte bara bryter mot upphovsrättslagar, utan till och med fungerar som möjliggörande av överträdelser. Dessa element är alla ingredienser för ett system som är öppet för missbruk och missbruk, verkligen inte ett bra tecken för kanadensare som helt enkelt försöker njuta av ett internet utan begränsningar.

CSE tror att det är ovan lagen

Kommunikationssäkerhetsanläggningen (CSE) har tidigare anklagats för att agera olagligt när det gäller övervakning i Kanada. Det mest anmärkningsvärda tillfället avslöjades i Snowden-läckorna när informationen utfördes övervakningsverksamhet utan teckningsoption i landet.

Till denna dag, CSE fortsätter att genomföra övervakningsaktiviteter i landet och säger att det “kan välja att hålla register över kanadensers privata kommunikationer”. Detta resulterade i en lätt hik under 2015 då information om kanadensare av misstag delades med allierade. Hoppsan.

Som Stephanie Carvin, en före detta nationell säkerhetsanalytiker med den kanadensiska regeringen har sagt “En av de viktigaste sakerna med nationell säkerhet är att du får vara en drittsjuka.”

VPN: er är fortfarande lagliga i Kanada

Tack och lov är svaret på dessa övervakningsmardrömmar och potentiell censur inte så svårt – Använd en VPN. Och ännu bättre är VPN: er lagliga i Kanada.

De används redan i stor utsträckning, inte bara inom regeringen utan också i företag och många andra former. Det finns dock ett förbehåll. Om du väljer att använda ett VPN som är baserat i Kanada kan regeringen tvinga VPN-leverantören att släppa användardata vid behov.

Medan de flesta VPN: er kommer att hävda att de inte håller loggar, tar du detta med en nypa salt och håller utkik efter policyerna för användarloggar och annan data.

Vad vi letar efter i en VPN för Kanada

bästa vpn för Kanada användare

1. Sekretess och anonymitet

Med de mer uppenbara skräckhistorierna som jag har delat med mig ovanför är det troligtvis en bra tid för mig att föreslå att det är en riktigt bra idé att fokusera på sekretess- och anonymitetsaspekterna av en VPN för användare i Kanada. När både regeringen och den privata industrin kommer efter användare måste en VPN kunna säkerställa att dina data och aktiviteter kan hållas exakt som de borde vara – privat.

Ett av de bästa sätten att säkerställa detta är att hålla ett öga på VPN som inte bara har strikt lagstiftning utan loggning utan också baseras på länder som är slappare i lagarna om datalagring. Detta utesluter säkert länder i EU fem ögon och fjorton ögon jurisdiktion.

2. Hastighet och stabilitet

Med en genomsnittlig hushållshastighet på 100 Mbps i Kanada borde det inte vara något större problem med VPN-hastigheter eftersom nästan alla toppnivå VPN-tjänsteleverantörer borde kunna hantera detta riktmärke.

Även om det inte riktigt är en prioritering för de flesta VPN-servrar finns det en god anledning till varför – dess närhet till USA. Nästan alla VPN-tjänsteleverantörer kommer att ha minst en, om inte fler serverplatser i USA som kanadensare lätt kan komma åt för en låg latensanslutning.

3. Säkerhet

Säkerhetsområdet på VPN: er är detsamma för kanadensare överallt. Den perfekta balansen är bara känd för dig som användare. Väljer du 256-bitars kryptering med risk för lägre VPN-hastigheter eller är du villig att sänka den fältet för ökad hastighet?

Punkten i fråga här är – gör X VPN-tjänsteleverantören dig valet av justerbara krypteringshastigheter? Det är förmodligen vad du behöver fråga om det här är en fråga för dig.

4. Spolning av geolokalisering

Trots att de är en granne i USA får kanadensare fortfarande inte åtkomst till USA-begränsat Netflix-innehåll. Detta är en av orsakerna till att användare runt om i världen använder VPN: er för geografisk förfalskning. Tack och lov innebär närheten också snabb åtkomst till USA-baserade VPN, vilket är bra för att strömma Netflix.

Se upp för en som stöder Netflix-anslutningar men eftersom många ofta blockeras av dem.

5. P2P-stöd

Eftersom det finns ökade ansträngningar att skada fildelningen på grund av kränkningar av upphovsrätten, skulle det vara en bra idé att också använda en VPN-anslutning för det. Inte alla VPN är bra med P2P så en som stöder det i stort eller till och med har P2P optimerade servrar skulle vara bra.

Se upp för VPN: er som har P2P-trafikriktlinjer som tydligt anges i sina servicevillkor, som TorGuard eller NordVPN.

Bästa VPN: er för Kanada

Som med alla mina VPN-tester bedömer jag alltid mina egna innan jag bedömer deras hastighet. Följande är min faktiska bredbandshastighet baserad på en servicelinje på 500 Mbps utan en VPN-anslutning aktiv:

bashastighet i malaysia utan vpn (Kanada)

(Se resultatet för hela bashastighetstestet här)

När jag är baserad i Malaysia kommer mina hastigheter att ha höga anslutningar till närliggande Asien-region VPN-servrar och för det mesta minska gradvis när jag ansluter till servrar längre bort. Detta är en allmän tumregel eftersom avstånd spelar en roll i linjekvaliteten, vilket påverkar både hastighet och latens.

Som du kan se, en VPN-fri anslutning till Kanada netto mig en anständig hastighet på 160 Mbps.

Notera

 1. Priset är baserat på valutakursen på 1 USD = 1,41 CAD.
 2. Priset som visas är lägst baserat på tillgängliga planer från varje VPN-tjänsteleverantör.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (CAD)

4,89 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Inga loggar
 • Dödsbrytaren
 • Stöder 6 enheter

"Med sitt eleganta gränssnitt, stabila hastigheter och fantastiska prisplaner på längre sikt är Nord ett utmärkt val för alla VPN-användare."

BESÖK VPN

NordVPN har ständigt förbättrat sina tjänster och 2019 var ett mycket spännande år för dem. I år har vi utvärderat deras prestationer och de lyckades förbättra tidigare resultat.

Även med en liten höjning av priserna förblir de extremt konkurrenskraftiga och erbjuder det mest allvarliga bang-for-buck som vi ser i detta mycket utmanande utrymme idag.

De är ett utmärkt val som bästa VPN för Kanada på grund av många skäl. En av de första är att de är baserade i Panama, vilket också är ett bra ställe att vara för VPN. Bortsett från det har NordVPN ett starkt rykte och är en annan VPN-leverantör som har ett stort antal servrar i många länder.

Deras strikta loggningspolicy, 256-bitars kryptering av militär kvalitet och bra prisplaner kombinerar väl för att erbjuda nästan alla en affär som är svår att motstå.

nordvpn hastighetstest Kanada

NordVPN Speed ​​Test Canada – Vancouver Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Med en hastighet på 114 Mbps nedströms förblir NordVPN som ett av de bästa valen för denna region och förblir högst upp på våra rekommenderade VPN: s för Kanada-listan. Det som gör dem till ett ännu mer attraktivt förslag är att de inte bara tillåter P2P-trafik utan har särskilt optimerade servrar för den!

Läs vår djupgående granskning av NordVPN för att lära dig varför det är Bitcatchas VPN-nummer 1!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

Cyberghost

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (CAD)

3,85 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Erbjuder datakomprimering
 • Annonsblockering
 • Stöder 7 enheter

"CyberGhost har stärkt sitt erbjudande och har förbättrat sin totala servicekvalitet mycket."

BESÖK VPN

CyberGhost är kanske en av de tjänster som har den mest distinkta marknadsföringsidentiteten för alla tjänster vi har utvärderat. I själva verket verkar de ha byggt upp en ganska kult efter tanke på höft och optimistisk ton i deras marknadsföring.

Detta är ett annat av de mer kända namnen i VPN-industrin och personligen har jag värmt för dem kraftigt över tid. Jag kör prestandatester regelbundet och upptäcker att CyberGhost har förbättrats mycket under första gången jag stötte på det.

I dag känner jag att det i själva verket har vuxit tillräckligt för att det flyttar upp min ranglista lite. Det bästa med affären är att trots alla förbättringar jag har observerat har CyberGhost fortfarande lyckats hålla priserna mycket rimliga så länge du förbinder dig till deras utvidgade plan.

cyberghost hastighetstest Kanada

CyberGhost Speed ​​Test Canada – Montreal Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Kanadensare måste notera att de flesta CyberGhost-servrar är i EU-zonen, men tack och lov har de en ganska solid prestanda både i USA och Kanada. Detta ger dem en relativt bred vädjan till en global publik.

Om du reser och behöver besöka Asien-regionen ofta av någon anledning, är specifika val mer begränsade men prestandan är stabil fortfarande så länge du ansluter till rätt länder där (som Singapore).

Deras extrema prestanda på Kanada-baserade servrar ger dem ett solid ben att stå på i dessa ranking.

Se vår fullständiga recension på CyberGhost för att lära dig mer!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (CAD)

2,80 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Multi-Hop-anslutning
 • Stöder många plattformar
 • Inga loggar

"Surfshark är fridfullt och konsekvent i prestanda och sätter sitt namn som en stark kommande utmanare."

BESÖK VPN

Surfshark kan vara nytt för företaget som just har spelat i slutet av 2018 men det har kommit ut med ett slag. Även om det fältar mindre än 1 000 servrar i 60 udda länder lyckas det erbjuda starka och stabila anslutningar, som visas i våra hastighetstester.

De kan också hantera P2P / torrenter plus göra tillgängligt flerfaldigt innehåll för filmströmningssidor som Netflix. För mig är den heliga gralen från Netflix i USA: s regioninnehåll och jag har fått min binge-fix från Surfshark under det senaste året utan problem alls..

Surfshark erbjuder också denna tjänst en utmärkt prispoäng på sin tvåårsplan. Håll ett öga på det här, folk, det kan vara på väg upp i våra listor när mer tid går!

Läs mer om dess excellens genom vår grundliga recension om Surfshark!

surfshark hastighetstest Kanada

Surfshark Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet för full hastighet)

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Fart

Bra

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (CAD)

11,71 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Offshore integritetsskydd
 • Fullständig 256-bitars kryptering
 • 148 VPN-platser

"Denna VPN rankas högst upp i nästan alla våra listor på Bitcatcha helt enkelt för att den erbjuder så bra service på mycket breda kriterier – sällsynt för en VPN!"

BESÖK VPN

En av de bästa VPN-tjänsterna jag någonsin har testat, ExpressVPN har hittills varit en av mina toppval oavsett vilket land jag rankar den för. Det har ett massivt brett utbud av serverplatser och många servrar. Ännu bättre är det baserat på de brittiska Jungfruöarna, vilket är slappt i lagarna om datalagring.

Jag har testat tjänsten omfattande och tvekar inte att rekommendera dem som den bästa VPN-tjänsteleverantören för kanadensare. ExpressVPN är stabilt och tillåter åtkomst på ett bra sortiment av enheter också.

expressvpn hastighetstest Kanada

ExpressVPN Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Som en uppfattning om hur bra det blir jämförde jag min standardlinjehastighet utan ett VPN till ett ExpressVPN-täckt test till samma plats. Med ExpressVPN på och ansluten till en server i Kanada lyckades jag ha en stark nedströmshastighet på 86 Mbps även om uppladdningshastigheterna var lite besvikna.

Återigen, något att notera här är mitt faktiska avstånd från Kanada, vilket är så långt det förmodligen kan komma. Prestandan som ExpressVPN är på nivå med kursen för dem totalt sett. Naturligtvis, som en tumregel, ju närmare VPN-servern desto bättre är hastigheten sannolikt för dig.

Läs vår fullständiga recension på ExpressVPN för att se varför det är en av våra bästa val!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 4 av 5Betygsatt 4 av 5Betygsatt 4 av 5Betygsatt 4 av 5

Pris (CAD)

4,57 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Tvingad 256-bitars kryptering
 • Obegränsad P2P
 • Stöder 10 enheter

"Perfekt för Paranoid men kanske inte kommer att vara överst på listan för Kanada-baserade användare, IPVanish är mycket marknadsfört men dåligt stöd."

BESÖK VPN

IPVanish har drabbats kraftigt tidigare på grund av dess inblandning i vissa … ska vi säga olyckliga incidenter. Men bortsett från det, notera att de är under ny ledning och förhoppningsvis kommer sådana saker att bli bara hastighetsbultar i deras förflutna.

Att flytta dessa händelser åt sidan är de fortfarande en VPN-jätte i fältet och skryter med hastigheter som är imponerande. Lyckligtvis för det, eftersom om du har några klagomål om deras hastighet, finns det inte mycket du kan göra eftersom de tvingar 256-bitars kryptering på alla utan undantag.

ipvanish hastighetstest Kanada

IPVanish Speed ​​Test Canada – Ontario Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Som jag nämnde erbjuder IPVanish, säg vad du gillar med dem, några intressanta hastigheter. Dessa nummer kan säkert sätta dem på vår topplista VPN för Kanada. Med min plats i Malaysia och kör testet från deras Kanada-server fick jag en mycket stark hastighet på 121 Mbps.
Konstigt nog lider det ganska mycket i uppströms men jag är ganska säker på att det inte är högsta prioritet för de flesta av oss.

Detta lovar bra för kanadensare som kommer att ansluta till servrar i närheten av dem eller till och med i det angränsande USA. Den enda stora bristen här är i deras kundservice som inte är så stor. Om du är från ett västerländskt land och förväntar dig en viss standard för stöd – det är här som IPVanish faller under pari.

Läs vår djupgående granskning av IPVanish för mer information!

6. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

Pris (CAD)

5,87 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Byggt för P2P
 • TorGuard stealth proxy
 • Stöder 5 anslutningar

"En av de bästa VPN: erna för P2P-fildelning, TorGuard är helt enkelt ett måste för alla P2P-användare i Kanada."

BESÖK VPN

En av de viktigaste avgörande faktorerna för TorGuards placering är att det är en mycket P2P-vänlig VPN-tjänsteleverantör. Det finns inte mycket bling på den användarvända sidan, men det är anmärkningsvärt vad gäller prestanda.

Det är en viktig skillnad mellan TorGuard och många konkurrenter genom att det gör att du kan välja vilken krypteringsnivå du föredrar. Detta innebär att för P2P-användare kan du stänga av kryptering ett hack och njuta av snabbare strömningshastigheter när som helst!

Bortsett från det har TorGuard många andra återlösande egenskaper, såsom stabila hastigheter, multiplattformsförmåga och möjligheten att kringgå VPN-blockerare. En nackdel är att såvida du inte tappar extra för en IP för bostäder, är användningen av denna VPN med Netflix väldigt dodgy.

torguard hastighetstest Kanada

TorGuard Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Som en av de tre bästa VPN: erna för Kanada uppfyllde naturligtvis TorGuard vissa hastighetskrav. Detta visade i mitt testresultat för det från en Vancouver-baserad VPN-server och återigen skulle kanadensare kunna matcha hastighetsförhållandet med USA-baserade servrar.

Den enda nackdelen är att TorGuard-gränssnittet kommer att se ut som något från det förflutna för yngre användare som är vana vid moderna applikationer.

Läs vår grundliga analys på TorGuard för mer information!

7. Snabbast VPN

https://fastestvpn.com

FastestVPN

Fart

Excellent

säkerhet & Integritet

Betygsatt 4 av 5Betygsatt 4 av 5Betygsatt 4 av 5Betygsatt 4 av 5

Pris (CAD)

1,56 / mo

Funktionshöjdpunkter

 • Optimerade servrar för P2P
 • Tillåter serverhoppning
 • Stöder 10 enheter

"FastestVPN har försökt hårt att leva upp sitt namn och har gjort språng framåt när det gäller kvaliteten på sin Kanada-tjänst."

BESÖK VPN

FastestVPN har ett tufft namn att slåss och när jag först försökte det – det var ärligt talat inte så hett. Sedan dess har jag utvärderat deras tjänst och de har gjort massor av förbättringar i prestanda.

Lägg till det faktum att de har lyckats hålla priserna extremt också – det är bara $ 1,56 / mo på deras 3-åriga plan. Det är sant att FastestVPN-nätverket inte är så fantastiskt, men kanadensare har inte det problemet lokalt eftersom deras servrar här är väldigt stabila. De har också P2P-optimerade servrar vilket gör dem bra för det också.

Den senaste iterationen av deras tjänst verkar också ha löst många tidigare problem, till exempel hicka i tjänsten när du försökte använda Netflix. Nu strömmar allt bara peachy och i dessa hastigheter – roligt.

fastestvpn hastighetstest Kanada

FastestVPN Speed ​​Test Canada – Toronto Server
(Se testresultatet för full hastighet)

Hastigheterna på FastestVPN när jag anslöt till en Toronto-baserad server för mig översteg 200 Mbps. Det är extremt för ett land som bokstavligen är över hela världen där jag är, så det är lite tvivel om att det kan prestera ännu bättre för kanadensare.

Gå över till vår FastestVPN-granskning för att lära dig mer!

Behöver jag verkligen en VPN i Kanada?

När jag närmade mig detta ämne var jag lite reserverad eftersom jag vanligtvis fokuserar på vissa områden i mitt intresse. När jag utforskade landskapet i Kanada blev jag ganska orolig över vad jag hittade och min första tanke var att jag positivt måste rekommendera något till våra vänner för den marknaden.

Efter reflektion insåg jag att scenariot spelas upp i flera länder runt om i världen samtidigt. Till och med i min hemmabas i Malaysia görs oroande rörelser mot ökad censur och så vidare.

Med det rekommenderar jag verkligen att kanadensare tar reda på den nuvarande situationen och seriöst överväger att titta på ett av VPN: n på denna lista för att skydda sig. Situationen över hela världen är dyster, mina vänner, bättre säker än ledsen.

För att sammanfatta, här är de 3 bästa VPN för Kanada:

FART

SÄKERHET & INTEGRITET

PRIS / MO

NordVPN

Excellent

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

CA $ 4,89

BESÖK VPN

Cyberghost

Excellent

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

CA $ 3,85

BESÖK VPN

Surfshark

Excellent

Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5Betygsatt 5 av 5

CA $ 2.80

BESÖK VPN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map