Sticky Password Review – 7 voor- en nadelen van Sticky Password

Sticky wachtwoord


Sticky wachtwoord

https://www.stickypassword.com/

tl; dr

Top in termen van waarde met een aantal echt leuke voordelen, het is geen verrassing dat Sticky Password op deze lijst staat! Je zult een aantal unieke functies vinden met Sticky, waardoor ze een uitstekende wachtwoordbeheerder zijn voor mensen die op zoek zijn naar een deal. Kom meer te weten.

Sticky Password Review – 7 voordelen & 6 Nadelen van Sticky Password

Wat maakt Sticky Password zo geweldig? Hoe zit het met hen die mensen poëtisch maken over de software, waarom hebben Tom’s Guide, Cnet en Techradar ze zo hoog gewaardeerd?

Om erachter te komen, hebben we de wachtwoordbeheerder op al onze machines geïnstalleerd en een paar dagen gebruikt om een ​​idee te krijgen van hoe het programma echt werkt.

We hebben ook de vrijheid genomen om ze mooi voor je samen te stellen, zodat je alles wat je moet weten over Sticky Password op één plek kunt ontdekken.

Inhoudsopgave

Voordelen van Sticky Password

 1. Onboarding is supergemakkelijk!
 2. App-accounts zijn beschikbaar!
 3. Back-up van draagbare apparaten!
 4. Meerdere browserextensies, waaronder Safari!
 5. Creditcard automatisch aanvullen & bankgegevens!
 6. Sticky heeft hele leuke voordelen!
 7. Je mag zeekoeien redden!

Nadelen van Sticky Password

 1. Geen live chat-ondersteuning
 2. Synchronisatie kan traag zijn
 3. UI van desktop-app heeft werk nodig
 4. Geen wachtwoordgenerator voor mobiele app
 5. Het kan overijverig zijn en niet werken
 6. Het mist belangrijke functies

Sticky wachtwoordplan & Prijzen

 • Overzicht

Kan plakkerig worden van teen tot teen tegen industriereuzen?

 • Sticky wachtwoord versus NordPass
 • Sticky wachtwoord versus Dashlane

Vonnis

 • Moet je voor Sticky Password gaan?

Sticky Password leren kennen

Ik ben er vrij zeker van dat iedereen en hun moeders bekend zijn met het veelgeprezen antivirusprogramma AVG. Je hebt het waarschijnlijk in het verleden gebruikt of kent in ieder geval iemand die dat wel heeft gedaan.

Welnu, u zult blij zijn te weten dat de meeste leidinggevenden op C-niveau in Sticky Password zijn gemaakt van voormalige leidinggevenden van AVG-technologieën, die hetzelfde niveau van kwaliteit en toewijding aan hun vak hebben overgedragen aan Lamantine Software, het bedrijf achter Sticky wachtwoord.

Lamantine Software werd begin 2001 opgericht door Alex Tishchenko, met als doel het creëren van een handiger proces voor mensen om door de digitale wereld te navigeren – en met die visie werd Sticky Password gecreëerd.

Het is gemaakt om te creëren, te organiseren & het online leven vereenvoudigen door de gebruiker toe te staan ​​unieke wachtwoorden voor favoriete websites te genereren, zonder dat hij ze hoeft te onthouden.

Petr Bilek kwam in 2009 bij het bedrijf als CEO en bracht zijn business smarts van AVG om Lamantine Software te helpen uitbreiden naar nieuwe opkomende markten over de hele wereld.

Sticky Password is sindsdien succesvol gebleken bij toonaangevende beveiligingsbedrijven Kapersky Labs het implementeren van hun technologie in Kapersky’s eigen wachtwoordbeheersoftware.

Kunnen we Sticky Password vertrouwen met onze gegevens?

Als de overheid of een hacker hun servers binnendringt, blijven onze privégegevens dan privé? Dit zijn de vragen die de meeste mensen irriteren, vooral wanneer ze zich aanmelden voor services met hun persoonlijke gegevens.

Goed nieuws is dat Sticky Password is gevestigd in Brno, Tsjechië.

Hoe is dat goed voor ons?

Dus hier is de deal – Tsjechië maakt geen deel uit van de 5 ogen, 9 ogen of 14 ogen surveillance allianties, wat betekent dat als een regering, om welke reden dan ook, het bedrijf wil dwingen om hun gebruikersgegevens openbaar te maken, Sticky Password hen gewoon de vinger kan geven en vrolijk verder kan gaan.

Elke inbreuk op de beveiliging met Sticky Password?

We hebben niets gevonden over de inbreuk op Sticky-servers, en dat is goed nieuws.

Hoe dan ook, zelfs als de servers zijn geschonden, maakt Sticky Password gebruik van Zero-Knowledge-beveiliging, die de bal naar de gebruiker gooit om zijn hoofdwachtwoord te onthouden. Ze behouden dat wachtwoord niet en gegevens uit de kluis kunnen niet worden gelezen zonder dat hoofdwachtwoord.

Daarom is het voor gegevensdieven praktisch onmogelijk om uw gegevens te lezen, zelfs als ze erin slagen om op een of andere manier de aanzienlijk veilige forten van Sticky Password te doorbreken.

Nu we dat allemaal uit de weg hebben geruimd, laten we eens kijken waar jullie eigenlijk voor kwamen – onze meest favoriete dingen over Sticky Password!

7 dingen die we leuk vinden aan Sticky Password

1. Onboarding is super eenvoudig!

Als het gaat om het gebruik van nieuwe programma’s en software, is een van de beste manieren om een ​​gebruiker welkom te laten voelen, door een onboarding-systeem te creëren dat gemakkelijk is & gebruikersvriendelijk.

Als ik problemen heb met het instellen van de service op mijn apparaat, kun je er zeker van zijn dat mijn indruk van de software zuur zal zijn, ongeacht hoe nuttig het eigenlijk is.

Gelukkig heeft het bedrijf de introductie van Sticky in onze systemen superhandig gemaakt.

Zodra u zich aanmeldt voor een account, wordt u gevraagd Sticky Password te downloaden en op uw computer te installeren.

sticky wachtwoord stap voor stap installatie

Stapsgewijze instructies worden op het scherm weergegeven om ervoor te zorgen dat u nooit verdwaalt.

Terwijl u de instructies op het scherm volgt, komt er een moment waarop u wordt gevraagd een nieuw account te maken.

kleverig wachtwoord vraagt ​​om account aan te maken

U wordt gevraagd uw e-mailadres en uw hoofdwachtwoord in te vullen. Dit is uiterst belangrijk – verlies uw hoofdwachtwoord NIET! Het is de enige sleutel om uw kluis te ontgrendelen en het is het enige wachtwoord dat de software niet opslaat.

kleverig wachtwoord vraagt ​​om hoofdwachtwoord in te stellen

Gebruik dus een hoofdwachtwoord dat u voor het leven onthoudt of iets dat echt veilig is, noteer het en bewaar het achter slot en grendel.

Zodra je dat beetje hebt uitgezocht, zal Sticky vragen of je Cloud Sync wilt inschakelen, zodat je gegevens altijd op alle apparaten worden gesynchroniseerd, of alleen de lokale wifi-synchronisatie.

kleverige wachtwoordwolksynchronisatie om wachtwoorden op alle apparaten te delen

In theorie is lokale Wi-Fi-synchronisatie veiliger omdat uw gegevens nooit op internet gaan en alleen met elkaar worden gesynchroniseerd als er een Wi-Fi-verbinding is.

Omdat Sticky echter AES-256-codering gebruikt (daarover later meer), zou niemand uw gegevens moeten kunnen kapen tijdens online synchronisatie, dus we gaven er de voorkeur aan om Cloud Sync ingeschakeld te hebben.

We waarderen de optie echter.

De volgende stap is waar dingen interessant worden, althans voor mij – Sticky detecteert automatisch de browsers die je gebruikt en vraagt ​​of je de inloggegevens die daar zijn opgeslagen in Sticky’s database wilt importeren.

sticky wachtwoord integreert met webbrowsers

U hoeft alleen maar de browsergegevens te selecteren die u wilt importeren en op “Doorgaan” te klikken, waarna Sticky automatisch het werk voor u doet! U hoeft niet te rommelen, naar de browsers van Chrome gaan om csv-bestanden te downloaden en wat niet!

Je zou nu klaar moeten zijn, maar Sticky zal je vragen om hun browserextensie te downloaden om hun software te integreren in je dagelijkse browse-gewoonten.

kleverig wachtwoord vraagt ​​om de Chrome-browserextensie te installeren

Niets van dit proces is helemaal ingewikkeld en plakkerig doet het meeste zware werk voor u.

Het enige wat je hoeft te doen is op “Volgende” te klikken. Onnodig te zeggen dat we dankbaar zijn voor het gemak.

2. App-accounts zijn beschikbaar!

Dit is een functie waarvan ik nooit wist dat ik deze wilde in een wachtwoordbeheerder. We zijn zo gewend geraakt aan het gebruik van wachtwoordmanagers in browsers dat we vergaten dat er applicaties bestaan ​​en soms moeten we inloggen om ze daadwerkelijk te gebruiken.

Ik ben talloze inloggegevens van Skype vergeten (telkens als ik het nodig heb om op de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ te drukken), en was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat Sticky mijn gegevens ook op applicaties kan opslaan en toepassen.

Het toevoegen van de applicaties aan Sticky’s systeem bleek een beetje ingewikkelder te zijn dan ik zou willen, omdat ik de bron van de exe moest vinden, wat betekende dat ik moest gaan graven in mijn C-schijf om te zien waar ik het programma aanvankelijk had geïnstalleerd.

Het is maar goed dat Sticky vooruitziend was om een ​​kleine knop toe te voegen om dit proces veel gemakkelijker te maken.

sticky wachtwoord kan wachtwoorden opslaan voor andere toepassingen

Het enige wat je hoeft te doen is het programma opstarten, Sticky openen, dat kleine knopje naar het gewenste programma slepen en het wordt automatisch toegevoegd aan Sticky’s App-accounts. Makkelijk!

We vonden echter dat de app-accountfunctie een beetje dubieus was. Het werkte prima met Skype om mijn inloggegevens automatisch in te vullen, maar we konden niet bedenken hoe we het konden laten werken met mijn Epic Games-opstartprogramma.

De oplossing die ik gebruikte was om naar App-accounts te gaan, mijn gebruikersnaam en wachtwoord te kopiëren en “Ctrl + V” in het opstartprogramma. Niet de meest elegante manier om dingen voor elkaar te krijgen, maar ik hoef in ieder geval niet steeds op ‘wachtwoord opnieuw instellen’ te drukken als ik wil inloggen.

3. Back-up van draagbare apparaten!

Hé kijk, hier is nog een functie waarvan ik nooit wist dat ik die nodig had!

Er was meer dan één keer dat ik me moest aanmelden bij een site vanaf een openbare computer of de computer van een vriend, alleen voor facepalm omdat ik me realiseerde dat ik geen toegang heb tot mijn eigen wachtwoordbeheerder op een andere computer.

Geef me de mobiele versie die op mijn telefoon is geïnstalleerd, zoek naar mijn aanmeldingen en typ deze handmatig in de browser als een gedegenereerd dier.

Sticky Password kan een draagbare versie van zichzelf maken om op een flashdrive te worden opgeslagen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

sticky password portable version laat je overal toegang krijgen tot wachtwoorden

Wanneer u de flashdrive op een nieuwe computer aansluit, hoeft u de software niet eens te installeren.

Je hoeft alleen de draagbare Sticky Password.exe te lokaliseren en te starten, en je hebt een draagbare versie van het programma dat op een nieuwe computer draait, met toegang tot al je gegevens en logins.

Handig is het niet?

Zorg ervoor dat u de stekker uit het stopcontact haalt voordat u de computer verlaat, u wilt niet dat iemand anders zijn groezelige wanten op uw kostbare logins krijgt.

4. Meerdere browserextensies, waaronder Safari!

Vanaf februari 2020, 58,1% van alle internetgebruikers gebruikt Chrome als hun browser.

chrome heeft 58,1% marktaandeel in de browser

(Bron: w3counter.com)

Betekent dit echter dat de rest van de wereld die Chrome niet gebruikt (om een ​​goede reden, maar daar komen we later op terug) geen toegang zou moeten hebben tot een fatsoenlijke wachtwoordbeheerder?

In een wereld waar de meeste wachtwoordmanagers ALLEEN browserextensies hebben voor Chrome, Edge … en misschien Firefox, zullen gebruikers van andere obscure browsers blij zijn te weten dat Sticky waarschijnlijk browserextensies voor hen heeft!

Vooral Safari-gebruikers zullen het nieuws inderdaad verwelkomen. Als browser met de op één na hoogste lijst met internetgebruikers, hebben we geen idee waarom de meeste wachtwoordmanagers Safari niet ondersteunen.

Hier is een lijst met browserextensies die worden ondersteund door Sticky Password:

 • Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Microsoft Edge
 • Internet Explorer
 • Opera**
 • Chroom **
 • Zee aap**
 • Yandex **
 • Comodo Dragon **
 • Flauwe maan**
 • Safari 12 of hoger

** Alleen 32-bits versie van deze browsers wordt ondersteund.

5. Creditcard automatisch aanvullen & bankgegevens!

Een van de vele voordelen waar ik naar uitkijk in een wachtwoordbeheerder is of ze de mogelijkheid hebben om persoonlijke gegevens op te slaan.

Waarom?

Nou, dat komt omdat … ik ben lui. Ik hou er niet van om details in aanmeldingsformulieren in te vullen wanneer ik me abonneer op iets nieuws of online winkelen doe.

Sticky wordt geleverd met de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens op te slaan. Maar dat is niet mijn favoriete ding over deze functie.

Mijn meest favoriete ding is de mogelijkheid om creditcardgegevens en bankgegevens op te slaan.

sticky wachtwoord kan creditcard- en bankgegevens opslaan

Er zijn talloze momenten waarop ik allemaal gezellig en comfortabel in mijn stoel zit, mijn gewone online boodschappen doe en dan … Ik moest de travestie doorstaan ​​om op te staan ​​om mijn creditcard te pakken.

Oké, dat is misschien een beetje overdreven, maar ik ben lui, weet je nog? Ik hou niet van opstaan. Als ik eten rechtstreeks op mijn bank kon laten bezorgen, zou ik dat doen.

Hoe dan ook, ik dwaal af. Sticky slaat je persoonlijke gegevens, creditcardnummers en bankgegevens op, dus of je nu online winkelt of je aanmeldt voor een nieuw forum, je hoeft letterlijk niets te doen – Sticky vult alles automatisch voor je in.

6. Sticky heeft hele leuke voordelen!

Een wachtwoordbeheerder hoeft echt niet veel te doen. Ik verwacht dat ze gewoon mijn wachtwoorden onthouden en nieuwe voor mij genereren, dat is alles.

Wanneer een wachtwoordbeheerder verder gaat dan deze taken, om u voordelen te bieden die de kwaliteit van uw digitale leven verbeteren, weet u dat het bedrijf om zijn gebruikers geeft.

Sticky Password geeft er duidelijk om en dat blijkt uit de voordelen die ze in hun systeem hebben geïmplementeerd.

 • Onbeperkte apparaten
  In tegenstelling tot sommige andere wachtwoordmanagers, kunt u met Sticky Password de software op al uw apparaten gebruiken. Ze worden ook allemaal gesynchroniseerd, dus toets een wachtwoord in op één apparaat en al het andere wordt bijgewerkt!
 • Veilig wachtwoord delen
  U kunt uw wachtwoorden naar e-mailadressen sturen en de ontvangers beperkte rechten (kan niet bewerken) of volledige rechten (kan bewerken, kan de toegang intrekken) op uw wachtwoorden. Toegegeven, ze zullen tenminste de gratis versie van Sticky Password moeten installeren om je logins te gebruiken, maar het is een voordeel dat ik echt kan waarderen.
 • Cloud backup
  Sticky maakt gebruik van cloudback-ups, dus als je belangrijkste pc op je sterft, hoef je alleen maar een nieuwe aan te schaffen, Sticky Password te installeren en al je gegevens te herstellen!
 • Geavanceerde beveiliging
  Je kunt geen wachtwoordbeheerder starten zonder fatsoenlijke beveiliging te hebben, en Sticky heeft dat in overvloed.

  Ze implementeren AES-256-codering van militaire kwaliteit, zodat uw gegevens niet kunnen worden onderschept tijdens het synchroniseren. 2-factor authenticatie (2FA) is beschikbaar als u dat wilt, wat u een extra beveiligingslaag biedt.

  De mobiele app maakt gebruik van biometrisch scannen, dus niemand heeft toegang tot uw wachtwoorden tenzij ze uw duim afsnijden.

  Het beste van alles is dat er geen kennisversleuteling is: uw kluis kan door IEDEREEN niet worden geopend zonder uw hoofdwachtwoord. Zelfs als datadieven uw gegevens in handen krijgen, kunnen ze deze niet lezen zonder uw hoofdwachtwoord.

7. Je kunt zeekoeien redden!

Oké, dus deze levert je geen enkel voordeel op, maar het is om een ​​reden waarvan we denken dat het goed genoeg is om te benadrukken – lamantijnen!

sticky wachtwoord bespaart zeekoeien bij elke verkochte licentie

Zeekoeien zijn zachte, bedreigde wezens die leven van waterplanten in tropische zeeën. Ze hebben de bijnaam ‘zeekoeien’ gekregen vanwege hun zachte karakter en hun vredige karakter.

Ze zijn ook een van de meest schattige zeedieren die je ooit zult zien!

Lamantine Software (het bedrijf achter Sticky) werkt nauw samen met de Red de Manatees Club, hen financiële ondersteuning te bieden wanneer ze dat nodig hebben. Om de club continu te ondersteunen, heeft Lamantine Software geld nodig – geld dat ze ontvangen wanneer u een premium Sticky Password-account koopt!

Kortom, wanneer u een premium account aanschaft, spaart u indirect de zeekoeien!

Leuk weetje

Lamantine Software is vernoemd naar Lementin, dat is Manatee in het Frans!

6 Problemen met Sticky Password

Tot dusver lijkt Sticky Password een heel goede wachtwoordbeheerder, maar is het de beste?

We denken van niet, en dit is waarom.

1. Geen live chat-ondersteuning

Ok, om eerlijk te zijn, live chat is over het algemeen niet nodig met wachtwoordmanagers, maar ik zou het erg op prijs stellen als het zou kunnen worden geïmplementeerd.

E-mailondersteuning werkt prima als het team binnen 24 uur contact met u opneemt, maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan livechatondersteuning voor de snelheid.

2. Synchronisatie kan traag zijn

Bij het testen van andere wachtwoordmanagers gebeurt synchronisatie bijna gelijktijdig.

Met Sticky lijkt het erop dat de logins niet onmiddellijk werden bijgewerkt. Ik moest zelfs mijn apparaten handmatig synchroniseren om een ​​login in de desktop-app in te voeren om in de mobiele versie te verschijnen.

Het kan een eenmalig probleem zijn, het kan een gebruikersprobleem zijn, of het kan een beetje een probleem zijn.

3. Desktop App UI heeft werk nodig

Om de een of andere reden besloot Sticky enkele van de meer belangrijke functies van de app te verbergen.

Ik zocht hoog en laag naar de wachtwoordgenerator, alleen om deze verborgen te vinden in het vervolgkeuzemenu rechtsboven, in plaats van het op de hoofdinterface weer te geven.

sticky wachtwoord desktop app UI moet opnieuw worden bewerkt

Eerlijk gezegd, als ik niet beter wist, had ik gedacht dat de software niet wordt geleverd met een wachtwoordgenerator.

Het is tenminste prominent aanwezig in de browserextensie.

kleverige wachtwoordgenerator is gemakkelijk te zien in browserextensie

4. Geen wachtwoordgenerator voor mobiele app

Als het om mobiele apparaten gaat, hebben we apps waar we vaak bij moeten inloggen en soms willen we het wachtwoord voor die apps wijzigen.

Sticky wordt echter niet geleverd met een mobiele wachtwoordgenerator die onze dromen verplettert om gemakkelijk mobiele app-wachtwoorden onderweg te wijzigen.

5. Het kan overijverig zijn en niet werken

Het lijkt erop dat Sticky echt te veel kan doen om de wachtwoorden voor je te laten veranderen … behalve dat het niet altijd werkt.

Nu weet ik niet of het een probleem is met mijn e-mailserver of een probleem met Sticky, maar toen ik probeerde in te loggen op een van mijn vele e-mails, vroeg de service me om mijn wachtwoord te wijzigen.

Voordat ik het wist, nam Sticky het over, genereerde een wachtwoord en vulde de formulieren voor mij in.

“Oh” dacht ik bij mezelf, “dat is echt handig.”

Behalve dat ik nu niet kan inloggen op mijn e-mail.

Zoals ik al zei, ik weet niet of dit een probleem is met mijn e-mailserver of dat Sticky de juiste wachtwoorden niet meer weet, maar ik hoop zeker dat het een eenmalig probleem is.

6. Het mist belangrijke kenmerken

Ja, Sticky introduceert veel functies die andere wachtwoordmanagers niet hebben, namelijk app-accounts en draagbare apparaatback-up, maar ze lijken ook veel andere functies te missen, zoals:

 • Dark Web Scanning
  Sticky scant het dark web niet om te zien of je aanmeldingen zijn gehackt of niet.
 • Contact voor noodgevallen
  We kunnen ICE-contacten (in geval van nood) geen toegang verlenen tot onze wachtwoorden.
 • Veilig delen van notities
  We kunnen dingen zoals wifi-wachtwoorden niet veilig delen.

Sticky wachtwoordplan & Prijzen: overzicht

Sticky Password heeft 3 plannen – gratis, premium en levenslang – voor alle soorten gebruikersbehoeften:

FreePremiumLifetime
# PasswordUnlimitedUnlimitedUnlimited
Automatisch aanvullen & Inloggen Ja Ja Ja
Digitale portemonnee Ja Ja Ja
Cloud SyncNeeJa
Cloud Backup Nee Ja Ja
Ondersteuning met prioriteit Nee Ja Ja
Prijs /mo$0$2,49*$159,99 (eenmalig)

* Getoonde prijs wordt jaarlijks gefactureerd; een totaal van $ 29,99 / jr.

Sticky wachtwoord gratis

Het gratis account van Sticky Password is eigenlijk heel behoorlijk. U krijgt alle voordelen van het premium-account (gedurende 30 dagen), behalve prioriteitsondersteuning, synchronisatie en het delen van wachtwoorden. Je kunt de lamantijnen ook niet redden.

Dat gezegd hebbende, u bent niet beperkt tot een aantal wachtwoorden dat u kunt opslaan en ook niet tot het aantal apparaten waarop u de software kunt installeren. Het enige probleem is dat ze niet worden gesynchroniseerd, dus je moet je wachtwoorden op je apparaten minimaal één keer handmatig invoeren om het programma te onthouden.

Sticky Password Premium

Dit is waar het geld is – letterlijk en figuurlijk.

Alle functies zijn ontgrendeld met Premium en u krijgt synchronisatie, cloudback-up, wachtwoord delen en premium-ondersteuning die binnen 24 uur op uw e-mails zal reageren. Premium kost je $ 29,99 voor een jaar.

Sticky Password Lifetime

Hier onderscheidt Sticky Password zich van de massa.

Met hun levenslange account hoef je slechts $ 199,99 $ 159,99 te betalen (bespaar 20% als je nu koopt!) En je kunt genieten van ALLE premium-services van Sticky voor LIFE!

Hoewel dit verleidelijk lijkt, moet u er rekening mee houden dat het risico bestaat dat het bedrijf op hol slaat, waardoor u uw levenslange account kwijtraakt. De kans dat dit gebeurt, is echter vrij onwaarschijnlijk.

Hoe presteert 1Password tegen concurrentie?

Dit deel is waar we zullen zien of Sticky Password het in zich heeft om in de ring te gaan met de grote jongens in wachtwoordbeheer. We zullen ze vergelijken met een paar concurrenten, kijkend naar hoe ze presteren met betrekking tot waarde, functies, gebruiksgemak en beveiliging.

Sticky wachtwoord versus NordPass

 • Waarde
  NordPass is een van de wachtwoordmanagers waar we het meest van houden, niet alleen omdat het zo verdomd gemakkelijk te gebruiken is, maar het is ook echt betaalbaar.

  Sticky Password biedt de gebruiker echt betaalbare prijzen (vergelijkbaar met NordPass) en ze hebben aantoonbaar betere functies in vergelijking met NordPass.

  Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om Sticky’s Lifetime-abonnement aan te schaffen – eenmalige betaling van $ 159,99 voor levenslange toegang.

  Ik denk dat het hier vrij duidelijk is: Sticky Password biedt een betere waarde.

 • Bruikbaarheid
  Voor ons is gebruiksgemak erg belangrijk, want als een programma buggy voelt of een te steile leercurve heeft, zal niemand het gebruiken, hoe goed het ook is.

  Helaas verliest Sticky Password deze ronde omdat onze ervaring met het gebruik van hun app een beetje een afknapper was, omdat app-accounts niet altijd goed werkten, en we handmatig apparaten moesten synchroniseren.

  NordPass’s uitstekende UX flat out wrakken Sticky Password’s buggy-software.

 • Kenmerken
  NordPass is zo nieuw in de branche (onlangs gelanceerd eind 2019) dat ze amper tijd hadden om kwaliteitsfuncties te lanceren.

  Hun basisfuncties werken heel goed, maar meer kun je er niet van verwachten.

  De basisfuncties van Sticky Password werken iets minder efficiënt in vergelijking met NordPass, maar ze hebben unieke functies, zoals hun draagbare versie en app-accounts.

  Om een ​​lang verhaal kort te maken, NordPass doet de basis beter, maar Sticky heeft meer functies.

  Alles bij elkaar genomen, denken we dat beide min of meer gelijk zijn qua functies.

 • Veiligheid
  Op het gebied van beveiliging bieden beide wachtwoordmanagers de BESTE beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn voor hackers.

  2FA, AES256-codering, biometrisch scannen, noem maar op, ze hebben het allebei.

  Koppel deze beveiligingsmaatregelen aan een kennisloze architectuur en je hebt wachtwoordmanagers met een fortachtige beveiliging.

  Beide wachtwoordmanagers zijn even goed!

Sticky wachtwoord versus Dashlane

 • Waarde
  Waarde kan worden bepaald door 2 factoren:
  betaalbaarheid en de aangeboden voordelen.

  Als je naar de eerste verwijst, biedt Dashlane niet veel waarde – het is verdomd duur in vergelijking met Sticky.

  Als je echter het type bent dat waarde ziet in termen van voordelen, veegt Dashlane de vloer schoon met Sticky.

  Dus om eerlijk te zijn, krijgen ze allebei een punt: Dashlane voor voordelen, Sticky voor prijzen.

 • Bruikbaarheid
  We hebben genoeg geklaagd dat Sticky’s functies een kleine buggy zijn, dus daar zullen we niet meer over mopperen.

  In plaats daarvan richten we ons op de uitstekende gebruikersinterface van Dashlane.

  Het is normaal in gebruik, mooi, voelt helemaal niet buggy aan en het voelt premium aan.

  Onnodig te zeggen dat Dashlane deze krijgt.

 • Kenmerken
  Als premium wachtwoordmanagers doen zowel Dashlane als Sticky de basis heel goed.

  Als we echter strikt in termen van functies spreken, houdt Sticky geen kaars tegen Dashlane.

  Het mist functies die we echt belangrijk vinden, zoals darkweb-scannen, contacten voor noodgevallen, delen van beveiligde notities, enz.

  Kortom, Dashlane kan meer dan Sticky.

  Punt gaat naar Dashlane.

 • Veiligheid
  Als toonaangevende wachtwoordmanagers moeten beide spelers ervoor zorgen dat ze de beste beveiligingsmaatregelen voor hun klanten bieden, omdat we niets minder zouden verwachten.

  Beide spelers presteerden opmerkelijk goed door de nieuwste technologie in beveiliging in hun systemen te gebruiken, zodat onze gegevens zo veilig mogelijk bleven.

  Nogmaals, het is een gelijkspel: ze hebben allebei een uitstekende beveiliging!

Oordeel: moet je kiezen voor een kleverig wachtwoord?

Wij Leuk vinden Sticky wachtwoord.

Ze hebben echt goede functies die andere wachtwoordmanagers in hun systemen moeten implementeren, namelijk Portable Device Backup, App Accounts en WiFi-synchronisatie.

Hun onboarding-proces is heel eenvoudig, we zijn dol op hoe ze onze gegevens automatisch uit de browsers hebben geïmporteerd en ze zijn gemakkelijk het merk met de grootste lijst met browserextensies tot nu toe.

Het gebruik ervan is vrij eenvoudig en vereist geen enkele training.

Alles klinkt goed en tot nu toe allemaal, maar Sticky heeft gewoon niet wat nodig is om echt van teen tot teen te gaan met de grote jongens.

Voor een premium wachtwoordbeheerder voelt Sticky een beetje ongepolijst. De gebruikersinterface heeft wat werk nodig, gegevenssynchronisatie lijkt een beetje achterblijven en de desktop-app kan overijverig aanvoelen (wat jammerlijk mislukte, maar dat is strikt alleen onze ervaring).

Ze missen de echt belangrijke functies, zoals dark web-scanning (die het net scant naar uw gehackte wachtwoorden), u kunt geen contacten voor noodgevallen aan uw systeem toevoegen en er lijkt geen manier te zijn om beveiligde notities te delen.

De zilveren rand van dit alles is dat Sticky van grote waarde is met hun Lifetime-prijs – een eenmalige betaling van slechts $ 159,99 om de rest van je leven (of de rest van de levensduur van het bedrijf, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet) van hun diensten te genieten..

Dus als je geen voorstander bent van functies en je op zoek bent naar een wachtwoordbeheerder die je echt veel waar voor je geld geeft, is Sticky het merk voor jou (je zult ook de zeekoeien redden door Sticky te gebruiken!)

Als je de voorkeur geeft aan iets met een beetje meer diepgang, kun je in plaats daarvan onze lijst met beste wachtwoordmanagers bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map