SiteGround vs Bluehost – De ce credem că ar trebui să mergi cu SiteGround

SiteGround


vs

Bluehost

SiteGround vs Bluehost – De ce credem că ar trebui să mergi cu SiteGround

tl; dr

Încă o dată, ne-am uitat la două nume bine stabilite în afacerea de hosting. SiteGround, pentru că suntem familiarizați cu asta, în plus am încrederea că servește ca un bun punct de referință față de care putem compara alte companii de hosting.

Într-o luptă împotriva a ceea ce pare a fi o ofertă puternică din partea Bluehost, aceasta din urmă, din păcate, a fost târâtă din cauza unei combinații de factori, printre care reclamații ale utilizatorilor și o reputație mai puțin stelară a companiei holding, EIG. În general, rezultatele se bazează foarte mult în favoarea SiteGround.

În afacerea de hosting de mai bine de două decenii, SiteGround și-a construit reputația de jos în sus. Astăzi, această companie formidabilă găzduiește peste un milion de domenii prin locații împrăștiate în întreaga lume.

Printre ofertele sale se remarcă tehnologia rapidă și, împreună cu actualizările automate de WordPress, backup-uri frecvente, SSL gratuit Să criptăm SSL, totul ușor de gestionat prin cPanel, SiteGround este fără îndoială unul dintre regii arenei de găzduire web.

În comparație, Bluehost este astăzi o companie EIG, în ciuda faptului că a fost în afacere atât timp cât a fost SiteGround. EIG nu este în mod tradițional o companie de tehnologie, ci mai degrabă strategia sa principală constă în achiziția de companii de găzduire.

EIG a preluat Bluehost în urma unei introduceri dezastruoase de către proprietarul său anterior Accelerarea procesorului, care a sfârșit prin a îngheța site-urile web găzduite timp de ore în fiecare zi.

Iată ce vom compara astăzi

 1. Planuri și prețuri
 2. Caracteristici cheie – SiteGround oferă transferuri GRATUITE de site-uri!
 3. Performanță – Locația serverului, viteză și timp de funcționare
 4. Asistență pentru clienți și ce spun utilizatorii
 5. Interfața cu utilizatorul
 6. Ceea ce iubesc despre SiteGround
 7. Ce iubesc despre Bluehost
 8. Gânduri finale

Notă

Cele două site-uri de teste utilizate în această revizuire sunt deținute și administrate de Bitcatcha. Atât SGUSHosted.com cât și BHHosted.com sunt găzduite în centrul de date al acestora în SUA.

Planuri și prețuri

Cea mai de bază premisă a majorității gazdelor web pivotează în jurul a două zone de bază, prețurile și caracteristicile lor. Să ne uităm la ce au aceste două cot la cot în ceea ce privește prețul și unele caracteristici cheie;

SiteGroundBluehost

INTRO PRET PRINTINTRO
StartUp / Basic 3,95 $ 2,95 USD
GrowBig / Plus 5,95 USD 5,95 USD
GoGeek / Prime 11,95 USD 5,95 USD

RENEWALRENEWAL
StartUp / Basic 9,95 USD 7,99 USD
GrowBig / Plus 14,95 USD 10,99 USD
GoGeek / Prime 29,95 USD 14,99 USD
Vizita

Caracteristici cheie

SiteGround GrowBigBluehost Plus
WebsitesUnlimitedUnlimited
Space20 GBNumerut
BandwidthUnlimitedUnmetered
Site BuilderYes Da
DomainsUnlimitedUnlimited
Control PanelcPanelEnhanced cPanel
Backups gratuit Da (zilnic) nr
Migrație gratuită Da. Nu
Conturi de e-mail gratuite Da
Funcții complete

Așa cum se observă în topuri, planul Bluehost Plus care se bazează pe o ofertă introductivă de 5,95 USD este comparat cu planul de găzduire partajat al site-ului intermediar al SiteGround. În unele zone cheie, SiteGround depășește Bluehost, cu excepția spațiului de stocare.

Acest lucru pare puțin neobișnuit, întrucât prețul spațiului de stocare este aproape neglijabil pentru majoritatea companiilor de găzduire web astăzi, dar este probabil datorită optimizărilor echipamentelor de pe site-ul WebGround din cauza tehnologiei lor de viteză.

Personal, Prefer mult toate funcționalitățile extinse pe care le oferă SiteGround mai degrabă decât spațiul de depozitare nelimitat. Totuși, migrația gratuită este REAL GEM, deoarece nu mulți furnizori de hosting oferă acest lucru gratuit.

SiteGround Site Transfer

Siteground-ul mai spune:

„Oferim transferuri gratuite de site-uri web ca parte a serviciului nostru de bord din prima zi a companiei noastre. În prezent, primim peste 3.000 de solicitări de migrare în fiecare lună. Experiența acumulată este extraordinară și puteți paria că echipa noastră a dat peste cap și a rezolvat (aproape) orice problemă posibilă care poate apărea în timpul transferului unui site web. “

Aflați mai multe despre transferul gratuit de site-uri web.

Tarife Bluehost pentru migrații pe site

Am întâlnit această situație de mai multe ori în trecut, iar pentru cei care nu oferă acest lucru gratuit, aceștia percep și o sumedenie de bani, începând de la 100 USD și mai mult pentru cele mai de bază site-uri.!

De fapt, Bluehost dorește să perceapă 149.99 dolari pentru transferul site-ului dvs. web. În niciun caz nu voi scoate acest tip de bani.

149,99 USD pentru transfer site

SiteGround1

Bluehost0

Performanță – Locația serverului, viteză și timp de funcționare

Locația serverului

SiteGround are o foarte bună răspândire a locațiilor pentru centrele sale de date de pe trei continente. Are o locație din SUA (Chicago), trei în Europa (Londra, Amsterdam, Milano) și una în Asia (Singapore). Aceste locații sunt strategice și oferă clienților SiteGround viteză excelentă în planurile de găzduire.

Bluehost se bazează, de asemenea, pe mai multe locații, în SUA (Utah), Europa (Londra) și Asia (Mumbai și Hong Kong).

Viteza serverului SiteGround

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Evaluat A +; Med. Viteză: 138,1 ms
(Vezi rezultatul complet)

SiteGround are în mod evident atuurile sale în SUA, deși serviciile Europa sunt, de asemenea, remarcabil de rapide.

Există o latență ușoară în locația din Singapore, datorită distanței față de serverul său fizic (Site-ul nostru de testare este găzduit în centrul de date din Chicago). Acest lucru pare compensat de rapiditatea în care Oceania, inclusiv Australia, sunt aparent la egalitate, ceea ce promovează bine pentru alte site-uri situate în Asia.

Viteza serverului Bluehost

SUA (W)
UTILIZARE)
Londra
Singapur
Sao Paulo

23 ms78 ms183 ms93 ms164 ms

Bangalore
Sydney
Japonia
Canada
Germania

330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Evaluat A; Med. Viteză: 153 ms
(Vezi rezultatul complet)

De asemenea, Bluehost arată timpii de răspuns rapid ai serverului în multe locații, dar Europa pare să sufere puțin. În comparație între gât și gât, s-ar putea să nu existe o diferență aparentă între aceste două. Cu toate acestea, putem vedea asta Serverele SiteGround oferă calendaruri mult mai stabile decât Bluehost peste bord.

SiteGround1

Bluehost1

Uptime

Mă bucur să spun că pentru ambele gazde, timpul de funcționare nu pare să fie o preocupare majoră. Într-o perioadă de 30 de zile, ambele au afișat uptime de 100 la sută, ceea ce este foarte bun.

Dacă nu sunteți familiarizați cu timpul de funcționare, majoritatea gazdelor oferă minimum 99 la sută și chiar câteva minute în jos pot avea un impact semnificativ asupra acestui număr..

SiteGround uptime

SiteGround uptime

Bluehost uptime

Bluehost uptime

Cu toate acestea, există un element suplimentar pentru uptimerobot pe care mulți îl supraveghează, deoarece, în principiu, este intenționat să arate … bine, timp. Dacă luați notă de graficele din fiecare imagine, acestea indică timpii tipici de răspuns pe care îi afișează serverele.

Deși ambele se mândresc cu 100 la sută, Bluehost are un timp de răspuns care rămâne semnificativ în spatele SiteGround. Acesta este unul dintre lucrurile semnificative pe care le simt sunt factori care stau la baza evaluărilor gazdelor.

SiteGround1

Bluehost0

Relații Clienți

Unul dintre lucrurile cheie în relația cu o gazdă web – și nu pot sublinia acest lucru suficient – este sprijinul clienților lor.

Chiar dacă sunteți un utilizator ocazional și aveți nevoie de ajutor doar o singură dată, relația cu personalul de asistență care nu răspunde sau este lipsit de sensibilitate poate fi extrem de infuriat.

Și credeți-mă, probabil veți avea nevoie de ajutorul lor mult mai des decât vă așteptați. De la probleme precum timpul de oprire la conectivitatea și securitatea serverului, conexiunea dvs. cheie la gazdă se face prin intermediul personalului de asistență al acestora. Nu este nimic mai important decât o echipă de suport care răspunde rapid și eficient.

Deci, ce au acești doi giganți pentru noi în ceea ce privește sprijinul?

Serviciu clienți SiteGround

Sunt extrem de fericit să observ că SiteGround rulează gama completă de asistență, oferind servicii de chat live de 365 de zile, un sistem de ticketing și chiar un număr la care puteți apela pentru ajutor. Având în vedere experiența trecută cu unele chat-uri live, am respirat un suspin de ușurare când mi-a răspuns mesajul în termen de 10 secunde. Au existat ocazii înainte de așteptarea atât de mult timp, am crezut că sistemul de chat este rupt!

Serviciu clienți Bluehost

Configurația este similară la serviciul clienților Bluehost și, deși nu am fost ținut mult timp aici, tot simt un pic de părere despre sprijinul lor. Acest lucru revine la faptul că Bluehost este o companie EIG, despre care am auzit atât de multe lucruri negative.

De fapt, problema a apărut tocmai în recenzia mea de comparație anterioară, despre care puteți citi aici – SiteGround VS Hostgator.

Cu toate acestea, criza cheie apare atunci când este timpul pentru public să își revizuiască serviciile. Aici vom săpa mai adânc în spatele scenei și vom afla ce este cu adevărat ce.

Ce spun utilizatorii despre SiteGround

Opinia utilizatorilor SiteGround

Ce spun utilizatorii despre Bluehost

Emoții amestecate pe Bluehost

După cum puteți vedea, există emoții amestecate când vine vorba de Bluehost, care este ceva care să vă preocupe. Pentru a nu putea oferi clienților un flux de servicii stabil este o problemă și trebuie luată în considerare acest lucru.

De fapt, au fost de mai multe ori când utilizatorii au apelat la rețelele de socializare pentru a denunța nivelul slab al serviciilor oferite clienților, împreună cu serviciile:

Opinia Twitter pe Bluehost

SiteGround1

Bluehost0

Interfața cu utilizatorul

Pentru aceia dintre voi care ar putea fi nou în web hosting, există două aspecte ale termenului „interfață de utilizator” atunci când vine vorba de conturile dvs. de găzduire.

Prima dvs. interfață cu contul de gazdă web, care este o vedere mult mai largă a serviciilor pe care le utilizați. Celălalt este panoul de control care este destinat să se ocupe de funcționalitatea planului tău de găzduire web.

Aceasta din urmă este mai critică, deoarece aici îți vei petrece cea mai mare parte din timp și efort. Atât SiteGround, cât și Bluehost oferă cPanel, deși ușor pielea pentru a face să pară ceva mai unic.

(Stânga: SiteGround; Dreapta: Bluehost)

cPanel este o alegere excelentă, deoarece oferă utilizatorilor un mod extrem de ușor de utilizat de a-și gestiona site-urile. De asemenea, este o interfață foarte comună, ceea ce înseamnă că, dacă ai nevoie de ajutor, este doar o piatră aruncată.

Deși Bluehost oferă ceea ce numesc o versiune îmbunătățită a cPanel, pentru a fi sincer, cred că este mai mult ca o versiune simplificată. Este adevărat, acest lucru este bun pentru cumpărătorii de gazdă web pentru prima dată, dar pe termen lung simt că există mai multă flexibilitate în oferta SiteGround.

Să te simți încoace în dezvoltarea unui site web nu durează o perioadă foarte lungă de timp. Pe măsură ce mergeți, veți constata că accesul la mai multe funcționalități este un lucru foarte bun, mai ales că înseamnă că nu trebuie să vă adresați personalului de asistență pentru clienți al gazdei dvs..

SiteGround1

Bluehost0

Ce iubesc despre site-ul site-ului

Tonuri de experiență, un istoric fără margini și o performanță impresionantă. Aceste aspecte cheie fac ca SiteGround să stea cu capul și cu umerii deasupra concurenței în ceea ce privește ofertele de gazduire web partajate. Afirmațiile lor cu privire la tehnologia de viteză sunt greu de învins, chiar dacă vine la un preț ușor mai mare.

Pe scurt;

 • Caracteristici excelente
 • Reputatie buna
 • Viteze stabile
 • Asistență puternică pentru clienți

Ce iubesc despre Bluehost

Ce pot sa spun? Sunt un fraier pentru prețuri mici și gât și gât potrivite, nu există nicio comparație între planurile de găzduire web partajate SiteGrounds față de Bluehosts. Pentru un furnizor de găzduire web, chiar dacă este doar pentru perioada inițială de înscriere, Bluehost are planuri ieftine de murdărie și veți fi greu să găsiți multe cu prețuri mai mici..

Chiar dacă știu că există reclamații și recenzii proaste, extragerea prețurilor este irezistibilă. Dar eu sunt doar pentru că sunt un ieftin, care nu-și folosește cu adevărat site-urile pentru nimic.

 • Preț puternic
 • Caracteristici decente
 • Serviciu bine stabilit

Gânduri finale

Da, există lucruri care îmi plac despre ce oferă fiecare gazdă, din păcate, dragostea mea personală pentru un preț de jos, deoparte, nu pot nega faptul că SiteGround oferă o afacere mai bună.

În afară de caracteristicile incluse în planuri, adevăratul kicker este reputația proastă pe care o urmărește EIG în jur ca un câine pe călcâie, sărind tot timpul.

După cum spun ei, dovada este în budincă și publicul a vorbit și el. Acest lucru adăugat la excelenta reputație a SiteGround face ca aici să fie un invizibil fără probleme, că sunt campionii.

SiteGround

https://www.siteground.com
CITIȚI EXAMENUL COMPLET
5

Bluehost

https://www.bluehost.com
CITIȚI EXAMENUL COMPLET
1

Ofertă pentru cititorii Bitcatcha

SiteGround: 60% reducere la găzduire web (de la 3,95 USD / lună).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map