Site-ul dvs. este suficient de rapid? 5 moduri diferite de a-l măsura exact

Știți cât de rapid este site-ul dvs. web?


Este o întrebare care m-a confundat mult timp.

În ultima mea postare, am explicat cum un site web lent poate dăuna cu adevărat numerelor și vânzărilor de vizitatori. V-am arătat cum Amazon ar pierde un uimitor 1,6 miliarde de dolari dacă ar încetini!

Viteza site-ului contează cu adevărat!

Chestia este că există o mulțime de verificatori de viteză a site-ului online. Însă majoritatea dintre ele vă spun doar un singur lucru: cât timp durează încărcarea întregului site web, de la început până la sfârșit.

Ceea ce nu vă oferă într-adevăr suficiente informații despre ceea ce se întâmplă. Există o mulțime de straturi care determină viteza generală a site-ului dvs. web. Trebuie să faceți zoom pe fiecare dintre ele și să vedeți ce se întâmplă.

În acest sens, am compilat o listă cu cele mai bune instrumente pentru a verifica fiecare strat din viteza site-ului. Dar mai întâi, o mică lectură de fundal …

O defalcare rapidă a științei vitezei site-ului web

Înainte de a ne bloca în instrumentele pe care le puteți folosi pentru a verifica viteza, trebuie să înțelegem un pic mai multe despre aceasta.

Viteza site-ului web depinde de o mare varietate de factori. Dintr-un mod simplu, există două părți principale:

A. Viteza serverului

Viteza serverului dvs. este motorul dvs. Sunt bazele site-ului dvs. web.

Este determinat de performanța și locația gazdei dvs. web.

După cum vă așteptați, doriți ca motorul dvs. să fie cât mai rapid posibil. Gândiți-vă la el ca la o mașină de Formula 1. Puteți regla caroseria cât doriți pe o mașină F1. Dar, fără viteza de bază a motorului, vei pierde cursa!

Este la fel și cu site-ul dvs. web.

Viteza de bază a serverului dvs. este primul lucru din listă.

b. Încărcarea tuturor datelor (imagini, design web, cod, pluginuri, media)

A doua parte a vitezei site-ului este orice altceva. Sunt toate datele pe care site-ul dvs. web trebuie să le încarce și să le afișeze vizitatorilor.

După cum vă puteți imagina, dacă site-ul dvs. este plin de imagini enorme, cod complicat și design complex, este nevoie de mult mai mult timp pentru a încărca totul.

Deoarece există atât de mulți factori care afectează viteza de încărcare a site-urilor web, este mai bine să utilizați o varietate de instrumente diferite pentru a măsura viteza.

Verificatorul dvs. de viteză mediu, de exemplu, vă poate spune că site-ul dvs. se încarcă în trei secunde. Dar asta nu ajută la identificarea problemelor.

Așadar, să începem verificând viteza motorului. Viteza serverului.

1. Verificatorul de viteză al serverului Bitcatcha

Verificatorul de viteză al serverului Bitcatcha

Primul instrument constă în verificarea vitezei motorului. Este vorba să vă asigurați că aceste fundații sunt cât mai puternice.

Verificatorul nostru de viteză al serverului Bitcatcha măsoară doar timpul de răspuns al serverului. Vă vom arăta o indicație clară a vitezei în care funcționează motorul.

Facem acest lucru făcând un ping pe serverul dvs. din opt locații diferite din întreaga lume și măsurând timpul de răspuns. Apoi, vă vom arăta o defalcare medie.

Deci, care este un rezultat bun?

Un server rapid și receptiv va returna un scor B + pe graficul de viteză al serverului Bitcatcha. Orice este mai mic și există cu siguranță loc pentru îmbunătățiri.

Google a spus că caută un timp de răspuns al serverului de 200ms, așa că vizează asta!

Când căutați o viteză supersonică, începeți întotdeauna cu motorul. Începeți cu viteza serverului.

> Verificați acum viteza serverului

2. Google Page Insights

Ani de zile, Google a lăsat foarte clar că viteza contează.

„Aici, la Google, suntem obsedați de viteză. Site-urile mai rapide creează utilizatori fericiți. ”

Viteza de încărcare a site-ului web îmbunătățește doar experiența utilizatorului, dar vă ajută să vă mențineți clasamentul pe Google.

Din fericire, Google nu te lasă în întuneric în ceea ce privește viteza site-ului. Au creat un mic instrument strălucit numit Informații despre pagină. Măsoară viteza generală a site-ului dvs. web, dar o descompune în piese de tip bite.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa site-ului dvs. în bara de titlu și să lăsați utilajul să funcționeze. Google vă oferă apoi un scor din 100 pentru viteza totală pentru desktop și mobil.

Vă vor oferi, de asemenea, o defalcare completă a tuturor lucrurilor care încetinesc site-ul dvs., cu o listă prioritară. Iată ce se întoarce când ați introdus site-ul New York Times în Page Insights.

Informații despre pagina Google

După cum puteți vedea, The New York Times și-ar putea accelera site-ul web, permițând compresia și folosind mai mult în mod eficient cache-ul browserului. De asemenea, trebuie efectuate o mulțime de mici modificări ale codului.

> Încercați acum pagina Insights

3. WhichLoadsFaster.com

V-ați întrebat vreodată dacă site-ul dvs. web este mai rapid decât concurenții dvs.?

WhichLoadsFaster.com este un instrument excelent care pune două site-uri unul împotriva celuilalt. Este o modalitate fantastică de a vă măsura viteza împotriva unui rival!

Să aruncăm o privire la unii dintre cei mai mari concurenți de pe internet și să vedem cine câștigă.

Apple vs. Adobe
Câștigător: Adobe

Apple vs. Adobe

Google vs Bing
Câștigător: Bing

Google vs Bing

Facebook vs Twitter
Câștigător: Facebook

Facebook vs Twitter

Whichloadsfaster.com folosește propriul browser pentru a testa viteza, astfel încât rezultatele au o marjă de eroare. Fiecare locație și viteză a browserului este diferită. Cel mai bine este să nu o luați prea în serios. Dar, este o indicație amuzantă despre cât de rapid este în comparație site-ul dvs. cu alții.

> Încercați WhichLoadsFaster.com

4. Impactul sarcinii

Tot ceea ce v-am arătat până acum măsoară răspunsul site-ului dvs. web la nivelul său actual.

Dar dacă ai primit brusc un potop de vizitatori? Ce se întâmplă dacă 100.000 de oameni au coborât pe site-ul dvs. deodată? Dacă derulați o campanie publicitară mare sau lansați un produs, acest lucru s-ar putea întâmpla. Și trebuie să fii pregătit pentru asta!

Atunci când mulți oameni vin pe site-ul dvs. deodată, acesta inevitabil încetinește.

Impactul sarcinii simulează mii de persoane care accesează site-ul dvs., apoi testează răspunsul acestuia. Cât de rapid ar răspunde site-ul dvs. sub greutatea unei inundații de trafic?

Software-ul imită traficul real prin trimiterea de ping-uri din 10 locații diferite, rețele mobile diferite și browsere. Dacă începeți să vedeți vârfuri mai mari de trafic care vin pe site-ul dvs., este timpul să utilizați Load Impact pentru a vedea dacă configurația dvs. curentă o poate gestiona.

> Încercați Load Impact acum

5. Pingdom

Pingdom este o soluție tehnologică completă pentru dezvoltatori, dar are un instrument corect atunci când vine vorba de viteza site-ului. Îți reduce timpul de încărcare în funcție de fiecare element de pe site-ul tău. Vă arată exact ce imagini, cod sau javascript vă încetinesc.

Vă identifică problemele prin evidențierea elementelor site-ului web care necesită cel mai mult timp la încărcare.

Înseamnă că puteți găsi rapid și cu ușurință infractorii și să-i trimiți în jos pe site-ul dvs. Iată cum arată defalcarea Facebook:

Pingdom

> Încercați Pingdom acum

Cei mai săvați proprietari de site-uri web folosesc o combinație a acestor instrumente împreună. Deoarece viteza site-ului web are mai multe straturi și factori diferiți. Fiecare trebuie măsurat separat.

Încercați-le pe toate și măsurați viteza site-ului dvs. web din fiecare unghi, de sus în jos.

Ca întotdeauna, sunt aici pentru a vă ajuta și mi-ar plăcea să vă aud gândurile pe viteza site-ului!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map