Resetare WP – Resetarea WordPress simplificată!

Vă amintiți de acele nopți lungi și întunecate când dezvoltați teme sau creați site-ul dvs. WordPress, iar ceva nu merge irecuperabil? Vei începe apoi să plângi în colț doar gândindu-te la toate problemele prin care trebuie să treci doar pentru a reinstala WordPress pentru a obține o ardezie curată.


Am fost cu toții acolo.

Ei bine, poate doar eu cu plânsul, dar cu toții am fost frustrați sau cel puțin ușor enervați de problema de a fi nevoit să reinstalăm WordPress din cauza unei erori..

În urmă cu câteva zile, dragul meu șef m-a însărcinat cu o trecere în revistă Resetare WP, un instrument care vă permite să restaurați WordPress în starea sa inițială, cu doar câteva clicuri.

Resetare WP

La revedere, se reinstalează mult timp. Procese atât de lungi, grele și supărătoare.

Bine, sunt dramatic. Reinstalarea WordPress nu este atât de dificil, dar poate deveni destul de obositor.

A putea reseta WordPress la o ardezie proaspătă, fără a fi nevoie să deranjeze dezinstalarea, probabil că va salva persoana medie în toate cele 5 minute, dar este o comoditate fără să par că trăiește fără, după ce am gustat luxul beneficiilor sale.

Ce este exact WP Reset

Dacă numele nu i-a fost dat, este un instrument de dezvoltare WordPress care vă permite să resetați WordPress în starea inițială, în doar câteva clicuri.

Întrebă de ce ar trebui cineva să facă asta??

Să folosim bucătăria ca exemplu. Imaginați-vă că luați mult timp pentru a găti un fel de mâncare elaborat, iar apoi îl distrugeți vărsând accidental o sticlă întreagă de piper în tigaie.

Va trebui să:

 1. Aruncați ingredientele în tigaie.
 2. Frecați tigaia curată.
 3. Frecați ustensilele curate.
 4. Reporniți totul de la zero.

Într-adevăr nu este nevoie să faci toate acestea, dar dacă ai putea economisi timp apăsând un buton care poate elimina pașii 1 – 3, nu ar avea sens să o faci?

Același concept se aplică dezvoltării WordPress. Uneori, ai nevoie doar de un început și de un look nou aici, este un buton care face în mod convenabil toate acestea pentru tine!

Cât de ușor este cu adevărat folosirea resetării WP?

Utilizarea pluginului este foarte ușoară.

Puteți deschide https://wpreset.com/ și descărcați pluginul de acolo, încărcați-l manual pe WordPress și activați-l și sunteți bine să mergeți.

Descărcați WP Reset de pe WordPress.org

Am optat să-l instalez căutându-l din funcția de căutare a pluginului WordPress, deoarece, evident, sunt prea lene să fac manual descărcarea și încărcarea mea.

După câteva secunde, pluginul este instalat și sunt un om fericit.

Resetare WP instalat

Înainte de a continua, cred că este relevant pentru voi să știți că sufăr de anxietate, mai ales când vine vorba de lucrul cu active care nu îmi aparțin

Site-ul pe care testez WP Reset se află într-un subdomeniu care aparține unui prieten și, deși mi s-au dat numeroase asigurări că nimic nu poate merge greșit, creierul meu își imagina o mie de scenarii diferite despre modul în care lucrurile pot merge greșit (al naibii de tine Murphy, este vina ta că sunt atât de paranoic!).

Nu ajută ca WP Reset să vină cu o mulțime de semne de avertizare pe care le spune neplăcut: „NU ESTE UNDO!”

Setări resetare WP

Cu toate acestea, a trebuit să testez acest plugin, așa că mi-am ignorat inima de curse și am activat Resetarea WP. Am fost apoi întâmpinat cu această cutie, care m-a făcut și mai nervos.

Tastați „RESET”

Nicio problemă, să o rezolvăm. Am introdus „resetarea” în casetă și am apăsat butonul.

Atunci văd asta.

confirmare finală

Până la acest moment, transpirau gloanțe și toate aceste avertismente nu mi-au fost de folos. Eram * asta * aproape de a sări pe fereastră și de a o încheia.

Am măcinat dinții, am închis ochii și m-am lovit de butonul roșu, cu aspect periculos.

Resetarea

Lucrurile erau ciudat de calme. Nu s-a întâmplat nimic în pericol de viață. Doar o mică animație care îmi spune să aștept în timp ce pluginul resetează WordPress. Animația a fost ciudat de reconfortantă să mă uit, ajutând să-mi ușurez puțin sufletul tulburat.

Și apoi, dintr-o clipă de ochi, s-a întâmplat.

Restaurată

WordPress a fost restabilit la starea sa inițială, în doar 3 pași. Mi-a luat tot 1 minut să fac asta.

Am verificat celelalte site-uri rezidențiale și au fost în siguranță. Toate celelalte erau normale, cu excepția site-ului pe care am testat acest plugin.

Știind că totul a decurs bine, am respirat un suspin de ușurare.

Ce se întâmplă Dacă resetează accidental site-ul meu cu WP Reset?

Întreaga poveste de mai sus a fost să vă arăt cât de repede funcționează resetarea WP și cât de sigur este de utilizat.

În mod literal, nu puteți reseta din greșeală ceva cu acest plugin, deoarece echipa a avut previziunea de a pune mai multe confirmări și avertismente înainte de a putea chiar să continuați să apăsați resetarea.

Instalarea plugin-ului este atât de ușoară, pariez că aș putea să o fac pe bunica provocată din punct de vedere tehnologic să o facă.

Folosirea acestuia a fost, de asemenea, foarte simplă – Activați pluginul, tastați „reset”, apăsați înainte, apoi confirmați-vă din nou trimiterea.

Așteptați câteva secunde și voila, instalarea dvs. WordPress este la fel de bună ca cea nouă.

Resetați celelalte funcții ale WP

Obiectivul principal al acestui plugin este să vă ajute să resetați WordPress, dar asta nu înseamnă că nu poate veni cu funcții care vă oferă opțiuni pentru ceea ce doriți să facă.

În bara principală de „resetare” din tabloul de bord al pluginului, veți găsi opțiuni de post-resetare, care vă permit să reactivați tema curentă, să reactivați resetarea WP și să reactivați toate pluginurile active în prezent..

resetare post

Aceste opțiuni sunt utile în special dacă doriți opțiunile, pluginurile și temele dvs. exact așa cum sunt. WP Reset va freca totul curat, dar vă va lăsa opțiunile așa cum vă place.

În „Instrumente”, veți găsi opțiunile care vă permit să faceți opțiuni de resetare individuale, cum ar fi:

 • Ștergeți tranzitorii
 • Curățați folderul de încărcare
 • Resetați Opțiunile temei
 • Ștergeți teme
 • Ștergeți plugin-uri
 • Goliți sau ștergeți tabele personalizate
 • Ștergeți fișierul .htaccess

Mai multe opțiuni

Nu am folosit pentru aceste opțiuni, dar este bine să știu că sunt acolo în caz că avem nevoie de ele.

În situația puțin probabilă că ceva nu merge greșit, puteți contactează programele WP Reset direct pentru asistență sau puteți solicita ajutor la adresa forum public.

Notă relevantă – când contactați WP Reset pentru asistență, veți vorbi cu persoanele care au construit direct pluginul, astfel încât să știți că veți primi cel mai bun tip de ajutor. Nici o prostie care nu externalizează acești oameni minunați!

Verdict

Trebuie să recunosc, înainte de a face această recenzie, m-am întrebat dacă acest plugin este într-adevăr necesar. Tot ce face este să resetați WordPress la starea inițială și pot face asta pur și simplu reinstalând. De ce ar avea nevoie cineva de acest plugin?

După testarea acestui plugin, va trebui să spun … nu sunt un om inteligent.

Resetarea WP este minunată.

A spune că nu avem nevoie de un plugin ca acesta în viețile noastre este ca și cum ai spune că nu avem nevoie de perne pentru a dormi. Cu siguranță ne putem descurca fără … dar de ce ne-am face, mai ales atunci când ne fac viața mult mai confortabilă?

Resetarea WP este ușor de instalat, ușor de utilizat și, cel mai important, foarte convenabil. De asemenea, încerc mult, dar nu par să găsesc dezavantaje ale acestui plugin! Cred că, din acest moment, va trebui să instalez acest plugin cu fiecare site WordPress construit.

Resetarea WP este făcută de dezvoltatori de dezvoltatori, deci este un instrument cu adevărat util. Dacă nu sunteți unul, nu veți găsi prea mult folos pentru el, dar oricum doriți să îl instalați, doar în caz că veți avea vreodată nevoie să reinstalați WordPress.

Încercați WP Resetați-vă gratuit chiar aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map