Revizuire Shopify – 8 argumente pro și 3 puncte de luat în considerare

Shopify


Shopify

https://www.shopify.com/

tl; dr

Shopify este un constructor de site care este puternic orientat către magazinele de comerț electronic. Vă poate ajuta să construiți și să gestionați cu ușurință de la capăt la sfârșit aproape toate aspectele afacerii, de la proiectare până la gestionarea stocurilor. Poate face aproape orice, cu excepția cinei de bucătar, așa că este puțin surprinzător că rămâne puțin în departamentul de viteză.

Revizuire Shopify – 8 argumente pro și 3 puncte de luat în considerare

Sincer, Shopify este cu atât mai mult decât constructorul dvs. de site-uri. De fapt, nici măcar nu se numește ca atare, dar susține că este o platformă completă de comerț electronic. Crescând din Ottawa, Canada în 2004, compania susține astăzi peste 600.000 de comercianți care au depășit un volum brut de peste 336 miliarde RM..

Ceea ce face compania este să ofere instrumente pentru ca oamenii să-și configureze ușor magazinul online. De la oferte de proiectare rapidă până la servicii de asistență, cum ar fi gateway-uri de plată, instrumente de marketing și chiar gestionarea stocurilor, Shopify este într-adevăr un magazin unic pentru comerciantul în e-commerce în devenire..

Notă

Utilizăm un curs de schimb de 1 USD până la 4,1 MYR pentru toate prețurile listate.

Ce ne place despre Shopify

1. Experiență la bord lină și cuprinzătoare

Experiență la bord fără probleme

Consider că unul dintre cele mai mari puncte în plus despre Shopify este experiența sa la bord fără probleme și fără probleme. Îi ghidează pe utilizatori în mod ireproșabil prin aproape întregul proces de creare a unui site de comerț electronic foarte clară.

După ce v-ați înregistrat la ei, întregul proces de la început până la sfârșit este foarte strâns. La fiecare pas de-a lungul drumului, Shopify face tot posibilul să interacționeze cu utilizatorii pentru a încerca să construiască o imagine a ceea ce este intenționat să fie sau să devină site-ul.

Printr-o serie de întrebări scurte, puteți ajuta Shopify să vină cu soluția ideală pentru dumneavoastră în cadrul sistemului. De fapt, chiar funcționează astfel încât sistemul să vă poată recomanda o temă bazată pe tipul de afacere pe care îl veți derula.

Odată ce treceți prin faza inițială de configurare, atunci puteți să vă plimbați și să explorați funcțiile rămase în timpul liber. Cel puțin veți avea cadrul de bază în vigoare. Acest lucru este deosebit de bun pentru acei oameni care încearcă să utilizeze Shopify, dar nu au cu adevărat nimic în minte atunci când se conectează pentru a-l testa.

Experiență netedă la bord

Acest proces este bun nu numai pentru utilizatorii noi, dar și pentru cei cu situații diferite. De exemplu, dacă aveți deja un magazin fizic de vânzare cu amănuntul și căutați să extindeți operațiunea online sau dacă vă mutați de la un magazin fizic la o platformă complet online – există și această opțiune.

Doar răspunzând la câteva întrebări pe măsură ce mergeți, veți ajuta Shopify să vă ajute în acest proces.

2. Teme personalizabile

Teme personalizabile

În timp ce Shopify oferă teme pentru diverse nevoi, acestea sunt concepute ca orientări și este probabil să aveți nevoie să le personalizați puternic pentru a se potrivi afacerii dorite pe care o aveți în mod unic. Aceasta înseamnă că puteți adăuga imagini și fundaluri diferite pentru aspect.

Apoi, sunt elementele cheie care alcătuiesc site-ul dvs. – de exemplu, s-ar putea să aveți o secțiune de blog care să vă ajute cu anumite obiective SEO sau este posibil să aveți nevoie de un catalog de produse care să enumere tot ceea ce aveți și prețurile lor, imaginile etc..

Diferitele machete sunt potrivite pentru diferite lucruri, deci trebuie să aveți nevoie de puțin timp pentru a vă obișnui. Cred că ceea ce se potrivește va depinde foarte mult de ceea ce veți vinde. Luăm, de exemplu, site-ul de exemplu pe care l-am configurat. Acesta era menit să vândă componente minuscule ale PC-ului, unele la fel de mici precum șuruburile.

Având un aspect cu imagini mari, părea un pic ridicol și avea mai mult sens să ai un catalog de acces rapid la biți de inventar de vânzare.

Catalog Shopify

Luați în considerare faptul că, împotriva unui site care promovează lucruri frumoase, cum ar fi tururi de călătorie. Pentru un site de genul acesta, imagini frumoase, de mari dimensiuni, ar putea transmite o emoție mai pozitivă potențialului client.

Indiferent de modul în care îl priviți și rulați lucrurile, veți observa în cele din urmă că întreaga experiență de personalizare Shopify este concepută pentru a vă ajuta să construiți un magazin online mai bun. Construcțiile pe care le oferă sunt un exemplu de caz.

Multe dintre ele sunt dedicate site-urilor de comerț electronic, cum ar fi un buletin informativ sau un catalog de produse. Cu toate acestea, poate exista o mică confuzie, deoarece folosește uneori terminologia Shopify.

3. Shopify are instrumente de marketing uimitoare

Îmi amintesc în continuare, în recenzia mea despre Squarespace, ce cantitate limitată de opțiuni are atunci când vine vorba de Optimizarea motoarelor de căutare (SEO). Nu este atât de cazul în Shopify. De fapt, în afară de faptul că Shopify are deja un cod curat, ușor de accesibil, vă permite să introduceți etichete personalizate și meta descrieri.

Campanii de marketing

În continuare, am descoperit bucuria de a putea crea campanii de marketing prin tabloul de bord Shopify. Ca cineva care lucrează pe mai multe platforme simultan, cu siguranță pot vedea frumusețea de a avea totul integrat într-un singur loc.

În timp ce imaginea de ecran am afișat doar listează două, nu vă îngrijorați, acestea sunt valorile implicite și veți avea acces la altele dacă decideți să utilizați acele aplicații din lista de aplicații Shopify. Acestea vă vor permite chiar să creați pagini de destinație pentru fiecare dintre aceste platforme de marketing individuale chiar din tabloul de bord Shopify.

Este un lucru pe care nu l-am văzut făcut atât de bine sau în mod cuprinzător pe niciun alt constructor de site până în prezent și nu mă impresionează fără final.

4. Sprijin comunitar

Suport comunitar Shopify

În ciuda unei baze de cunoștințe deja masive de articole de ajutor și întrebări frecvente, Shopify are, de asemenea, o comunitate de utilizatori care se leagă pentru a discuta diverse puncte despre platformă. Organizat chiar de Shopify, puteți obține aici și actualizări despre noutățile și evoluțiile din universul Shopify.

A avea o comunitate mare, activă, ca aceasta este mult diferită de a te baza doar pe o bază de cunoștințe și personal de sprijin. Utilizatori diferiți au diferite niveluri de capacitate și maturitate în utilizarea Shopify, astfel încât este ușor să obțină ajutor acolo unde este necesar.

O bază de cunoștințe și întrebări frecvente pot servi ca o primă linie de apărare bună, dar este mult mai bine să aveți un grup masiv de alți utilizatori la care puteți apela pentru ajutor dacă vă confruntați cu ceva care nu este în cărți. Este informal și, bine, o comunitate reală.

Întrebări tehnice, deopotrivă, am văzut că unii utilizatori adaugă o postare pe forum, solicitând doar feedback pentru site-urile lor Shopify. Aceasta nu este doar o modalitate excelentă de a obține critici constructive, dar poate servi și la auto-promovare în cadrul comunității Shopify.

5. Acces pentru aplicații terțe

Magazin de aplicații Shopify

Așa cum am menționat anterior, Shopify are o piață unde puteți alege și instala alte aplicații terțe care pot funcționa cu magazinul dvs. online. Acestea sunt realizate de dezvoltatori care au văzut nevoia de anumite nișe și și-au făcut propriile lucrări pentru a-l susține.

Desigur, Shopify are propriile sale aplicații, precum și pentru alte domenii despre care probabil cred că nu are sens să aibă în versiunea principală a constructorului implicit..

Căutarea pe piața aplicației Shopify este o experiență foarte familiară, cum ar fi Apple App Store sau Google Play Store. Parcurgând magazinul, am fost extrem de impresionat de profunzimea gândului care a intrat în multe dintre ofertele de acolo.

Sigur, te-ai aștepta să găsești lucruri precum suplimente de design și chestii obișnuite de buletine informative și așa mai departe, dar există cu adevărat profunzime serioasă aici. Luăm, de exemplu, unul dintre domeniile pe care le-am găsit – protecția împotriva fraudei. Pentru un magazin online, acesta ar fi ceva vital și, totuși, nu s-ar fi gândit probabil la un nou proprietar de magazin.

Sau poate mijloace mai inovatoare de asistență pentru clienți, cum ar fi oferirea unui bot de chat pe magazinul dvs. sau o aplicație pentru gestionarea schimburilor și / sau a returnărilor? Pur și simplu există atât de multe lucruri care ar putea fi de o valoare imensă și văd foarte rar ceva care este doar „pufos” sau junk.

Rețineți, însă, că multe dintre aplicațiile disponibile au un preț – deși unul rezonabil. Odată ce un astfel de caz este aplicația ShipStation, care vă ajută să extindeți și să automatizați procesul de expediere a mărfurilor cumpărate prin magazinul dvs. La numai RM36,90 pe lună, această aplicație nu numai că va face acest lucru, dar vă va oferi acces și la tarife reduse pentru unele companii precum FedEx și USPS.

6. Vinde peste tot!

Mai multe canale de vânzare

Mai devreme, când am discutat despre campaniile de marketing pe care le puteți derula chiar din tabloul de bord Shopify, am mâncat deja să împărtășesc aceste alte informații – nu numai că Shopify vă ajută să creați un magazin pentru a vinde și comercializa, dar vă puteți extinde prezența și pe alte canale..

Sistemul prezintă o maturitate extremă în gândire, care trece de la paza geloasă a clientului dvs. la asistarea cu toată inima clientului dvs. pentru a avea succes în afacerea lor. Voi spune un concept foarte revigorant în rândul furnizorilor de servicii.

De fapt, Shopify te încurajează să folosești la maxim toate canalele bune pentru a-ți împinge vânzările și mai departe. Puteți integra magazinul Shopify cu Facebook, vă puteți conecta la Amazon, Pinterest sau chiar pe aplicațiile mobile pe care le dezvoltați.

7. Extindeți magazinele fizice online

Cu amănuntul fizic care suferă de boom-ul cumpărăturilor online, există în mod evident retaileri care caută o modalitate de a se profita de acest aspect. Unii ar putea dori să creeze un magazin online pe lângă magazinul lor fizic sau să se mute cu totul online.

Pentru cei care doresc să aibă prăjitura și să o mănânce, acesta este locul în care Shopify are o propunere unică – o integrare cu propriul sistem Point of Sale (POS). Ce înseamnă asta este că puteți utiliza POS-ul Shopify din magazinul dvs. fizic și să utilizați o bază de date combinată care este împărtășită între ambele.

Baza de date combinată vă poate ajuta să gestionați mai bine toate datele de care aveți nevoie pentru a gestiona afacerea dvs. – informații despre clienți, vânzări, inventar și multe altele. Dispozitivele Shopify POS vă pot ajuta, de asemenea, să procesați plățile prin peste 100 de gateway-uri de plată internaționale, ceea ce vă transformă într-o afacere cu adevărat globală.

Trecerea de la retailul fizic la online nu este una ușoară pentru cei obișnuiți la modalitățile tradiționale de a face afaceri. Punând la dispoziție posibilitatea unei integrări a celor două și păstrând elemente tradiționale precum sistemul POS, Shopify servește ca o punte de legătură între două lumi pentru cei care doresc să facă o schimbare.

8. O bază excelentă de cunoștințe și asistență pentru clienți

Cu caracteristici atât de vaste, cum ar fi, pe lângă procesul excelent de îmbarcare, Shopify are un sistem de ajutor extrem de complet pentru a-l susține. Nu vorbim despre ajutorul limitat la întâmplare, pe care majoritatea companiilor îl pun să demonstreze că încearcă, dar baza de date de ajutor Shopify face tot posibilul să sfătuiască, nu doar să rezolve probleme specifice.

Puteți găsi mai multe subiecte pe subiecte foarte apropiate de inima magazinului online, precum SEO, marketing și chiar analiza datelor. Acest lucru este în contrast puternic cu unii concurenți care încearcă să-și restrângă ajutorul doar la propriile funcții și refuză să asiste sau să sfătuiască cu privire la orice.

Dacă credeți că nu încercați să săpați un răspuns dintr-o bază de date, Shopify are și o echipă de asistență disponibilă 24/7 – nu doar prin e-mail, ci și accesibilă prin telefon și chat live.

Ce nu ne-a plăcut despre Shopify

1. Există o mulțime de detalii

La început am fost puțin izolat să mă uit la o mulțime de detalii din contul Shopify pur și simplu din cauza acelui proces de bord excelent despre care am discutat mai devreme. Cu toate acestea, odată ce am făcut elementele de bază și am fost eliberat, m-am trezit să petrec o cantitate mare de timp rătăcind în jurul interfeței încercând diverse lucruri.

Pentru a spune mai simplu, există un număr masiv de lucruri pe care le puteți folosi pe Shopify. Nu mă înțelegeți greșit, acesta este un lucru foarte bun din punct de vedere al potențialului. Dar dacă vă permiteți să rătăciți prea mult, puteți pierde foarte ușor concentrarea.

Distracțiile deoparte, dacă nu sunteți atenți, puteți ajunge să preiați mai mult decât puteți mesteca cu toate elementele suplimentare și puteți pierde evidența obiectivului real pentru magazinul dvs. Cu toate acestea, în același timp, dacă ignori ceea ce este oferit, este posibil să pierzi foarte bine oportunități reale la care poate nu te-ai gândit de unul singur.

De asemenea, din cauza cât de ieftine sunt multe dintre serviciile suplimentare, puteți ajunge cu o factură finală care depășește capacitatea dvs. de a face față și poate ajunge să re-configurați magazinul de mai multe ori.

Sfatul meu este ca înainte de a vă elibera în spațiul de joc Shopify, asigurați-vă că aveți în vedere exact ce înseamnă că sperați să obțineți online și să lucrați mai îndeaproape la instrumentele care vă pot ajuta să realizați ceea ce doriți în mod specific.

Orice altceva poate fi considerat ochi-bomboane și poate veni mai târziu. Poate în versiunea 2.0 a magazinului dvs..

2. Aplicațiile terță parte vă pot sparge site-ul

Următorul lucru este ceva care nu este o problemă unică Shopify, ci mai degrabă ceva care funcționează cu integrarea terților. Acest lucru este deosebit de îngrijorător atunci când vine vorba de software, deoarece pot exista cu ușurință bug-uri care încă nu au fost surprinse sau rezolvate atunci când două piese de software încearcă să lucreze împreună.

Dacă combinați acest lucru cu coduri individuale sau scripturi care ar putea fi cumva adăugate aici și acolo, lucrurile ar putea să se descurce din motivele cele mai neașteptate. Uneori, este posibil ca aceste probleme să nu fie ușor de remediat, mai ales dacă aveți de-a face cu o aplicație sau un software care funcționează cu informațiile de bază ale bazei dvs. de date..

Debugarea și / sau solicitarea de ajutor este un proces dificil, chiar și cu cantitatea impresionantă de resurse utile pe care Shopify le are. Acesta nu este exact un eșec Shopify, dar este ceva în care orice poate cădea pradă și nu poate fi evitat.

3. Vitezele de site dubioase

Acesta a fost unul dintre domeniile în care inițial am fost cel mai puțin preocupat de momentul în care am început recenzia Shopify, dar apoi, din clipirea unui ochi, a devenit o problemă. Am efectuat testele de viteză de câteva ori și se pare că site-urile alimentate de Shopify pot să nu fie cele mai agile.

La testul de viteză Bitcatcha, eșantionul meu de pe site-ul Shopify abia a scos un grad C +. Vitezele au început bine în zona SUA la 55 ms, dar, pe măsură ce se îndreptau spre est spre Asia, viteza a scăzut mai departe, odată cu Japonia, la 892 m..

Shopify WebPageTest Viteza de încărcare

Shopify: încărcarea site-ului în 3.174 secundă – Vezi rezultatul complet

Revenind la testul WebPageSpeed, rezultatele nu au fost mult mai bune și aici am obținut un pic de detalii care sincer, am fost puțin surprins. Time to First Byte a obținut o notă D și s-a părut că există probleme ușoare și în memoria cache a conținutului.

Motivul pentru care consider că este neobișnuit este faptul că majoritatea software-urilor de construire a site-urilor sunt de obicei extrem de eficiente, mai ales că, în cele mai multe cazuri, aceștia percep o primă față de ceea ce o companie standard de web hosting ar percepe pentru resurse..

Planul Shopify & Caracteristici

BasicShopifyAdvanced
Taxa de tranzacție2.0% 1.0% 0.5%
Conturi de personal2515
Locations458
Shopify POSYes Da Da
Preț / moRM118.90RM323.90RM1,225.90

Pornind de la cel mai de bază plan de la RM118.90, Shopify se întoarce până la un cantec RM1.225,90 pe lună. Cu toate acestea, nu este nevoie doar de toate – există și costul pe tranzacție. În cel mai mic nivel, veți plăti o taxă de tranzacție de 2% în plus față de taxa lunară.

Dacă urmați să obțineți un venit de RM10000,00 din magazinul dvs. online, veți plăti Shopify RM118.90 + RM82.00 (RM82.00 fiind în comision de tranzacție).

Acum, există două cazuri pentru a compara acest lucru – alți constructori de site-uri și găzduirea propriului site de comerț electronic pe o platformă alternativă. Alți construitori de site-uri vă vor percepe și o taxă destul de mare, dar este posibil să nu aibă o taxă de tranzacție.

Dacă ar fi să găzduiești propriul site de e-commerce, vei plăti mai puțin pentru găzduire, dar ar trebui să faci totul singur. PLUS, veți avea totuși nevoie de o poartă de plată, care costă și bani. Luăm de exemplu WorldPay, unul dintre procesatorii online de plăți de top.

Dacă ar trebui să configurați acest lucru cu propriul site, WorldPay ar avea nevoie fie de o taxă lunară plus taxe mici de tranzacție, fie de un model de plată care are o taxă de tranzacție mai mare. Probabil va ajunge să coste mai mult decât Shopify!

Ideea este că Shopify nu este ieftin, dar pentru a rula un magazin online, celelalte opțiuni ale tale probabil nu vor fi prea ieftine. Există taxe implicate în plăți care pur și simplu nu pot fi evitate. Chiar și PayPal va aspira sângele chiar din vene dacă sunteți comerciant.

Verdict: Shopify este corect pentru tine?

În ceea ce privește resursele și capacitățile, simt că Shopify se află la nivel de top al activității lor. Nicăieri nu am mai văzut, cum ar fi o ofertă de masă și cuprinzătoare, care este dedicată să ajute clienții să ruleze magazine online de succes.

Este adevărat, are anumite puncte minore slabe așa cum am menționat, iar prețul nu este tocmai ieftin, dar acesta este pur și simplu costul activității. Dacă sunteți serios cu privire la rularea unui magazin online, Shopify este o opțiune fantastică.

Cantitatea pură de automatizare este uluitoare și puteți efectua o operațiune unică la nivel global, cu ajutorul Shopify. Heck, chiar te poate ajuta cu contabilitatea la sfârșitul zilei.

Așadar, pentru mine, întrebarea nu este dacă acest lucru va funcționa pentru afacerea dvs., ci dacă sunteți serios în a rula un magazin online. Dacă sunteți atunci, nu există niciun motiv să nu dați drumul lui Shopify. Sunt sigur că, dacă nu s-au gândit la asta, probabil că nu ar trebui să o folosești sau să o faci!

Caracteristici cheie

 • ✓ Excelent la bord
 • ✓ Solid & interfață fiabilă
 • ✓ Un număr mare de aplicații
 • ✓ Suport bun & material
 • ✓ Ajută la îndeplinirea comenzii
 • ✓ Procesarea integrată a plăților

Recomandat Pentru

 • • Magazinele online de orice dimensiune
 • • afaceri bazate pe internet
 • • Magazinele de vânzare cu amănuntul care doresc extindere online

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map