Recenzie CyberGhost: 5 argumente pro și 3 contra de utilizare a CyberGhost!

VPN CyberGhost


CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

tl; dr

CyberGhost este un nume pe care sunt sigur că l-ați găsit dacă ați făcut orice fel de scanări de articole pentru servicii VPN. Cu sediul în România, compania se află în afara jurisdicției celor 14 Ochi din Europa și administrează astăzi peste 6.000 de servere în 89 de țări din întreaga lume. Dacă am întâlnit vreodată un furnizor de servicii VPN care mi-a dat sentimente mai mixte, acesta este acesta. Pe scurt, sări peste defectele critice; protecție de bază bună, viteză decentă, dar o idee proastă pentru fanii P2P.

CyberGhost Review: 5 argumente pro și 3 contra de utilizare a CyberGhost!

CyberGhost este în mijlocul nicăieri în ceea ce privește recunoașterea. Nu stă pe partea binecunoscută, nici pe cea complet nerecunoscută. Nu este un nume pe care să-l știe toată lumea, poate dacă nu faceți în mod special cercetări de fond despre VPN-uri.

Cu toate acestea, în ciuda oricărei percepții care pot fi obținute din aceasta, compania a crescut cu siguranță de la înființarea sa în 2011, iar astăzi are chiar și mai multe servere decât NordVPN (care este numărul de servere cu siguranță mi se pare impresionant).

Notă

Utilizăm un curs de schimb de 1 USD până la 4,1 MYR pentru toate prețurile listate.

Ce ne place despre CyberGhost

1. Aspecte uriașe de rețea pe glob

Cu peste 6.000 de servere din 89 de țări din care puteți alege, s-ar putea crede că ar fi suficient pentru a acoperi întreaga lume în aproape fiecare țară. Mai important, are servere în multe țări cheie și în cele care sunt localizate în special în mod strategic.

Rezultatul a fost un impuls uriaș în ceea ce privește vitezele de la ultima dată când le-am evaluat. Pentru a fi sincer, pentru această zonă largă de acoperire, nu este probabil să găsiți multe alte opțiuni chiar apropiate.

1.1 Caracteristici unice de securitate

Există atât de multe lucruri pe care CyberGhost le are aici, încât abia știu de unde să încep. Pentru un furnizor de servicii VPN, această companie oferă o cantitate impresionantă de „elemente suplimentare” atunci când vine vorba de securitate. Poate că se află în rădăcinile companiei ca furnizor de securitate care a condus la acest lucru.

HTTPS forțat

Să începem cu cea în care m-am interesat cel mai mult, acesta fiind locul în care clientul CyberGhost poate forța conexiunile HTTPS la site-urile web. Adevărat, acest lucru s-ar putea face și printr-un plugin de browser, dar, deoarece oricum doriți să utilizați un serviciu VPN, s-ar putea să fie bine integrat într-unul singur, nu?

Pentru a realiza utilitatea HTTPS forțat, să presupunem că vizitați un site web bancar. O conexiune HTTPS vă va asigura că datele dvs. sunt sigure până la capăt de la computer la contul dvs. bancar.

Blocați urmărirea online

Următorul lucru este faptul că CyberGhost poate elimina conținut web care ar putea urmări activitățile dvs. online. Acest lucru împiedică sursele necunoscute să vă urmărească și este tot ceea ce ar trebui să facă toate VPN-urile. Blocarea urmăririi online este ceva foarte necesar astăzi, deoarece multe companii devin din ce în ce mai intruzive în activitățile lor de colectare a datelor online.

Luăm, de exemplu, prietenul nostru Google, care a decis că este în regulă să îl facă pe sistemul său de operare mobil Android să-l informeze despre locul în care au fost utilizatorii tot timpul. La care se adauga, Urmărirea locației nu se limitează doar la Google, deci de ce nu trebuie ca CyberGhost să blocheze cât mai multe din aceste date să nu mai fie posibil?

Blocarea anunțurilor și protecția împotriva virusului

CyberGhost este atât de bine integrat încât include chiar și un blocant de anunțuri, precum și un virus & Protecția site-ului. Acest lucru împiedică afișarea anunțurilor enervante, precum și protejarea conținutului potențial dăunător pe unele site-uri web.

1.2 Alegerea puternică a protocoalelor și a criptării

Pentru cei care nu sunt foarte conștienți până acum, avantajele principale ale VPN sunt confidențialitatea și securitatea. Confidențialitate, în cazul persoanelor care nu știu cine sunteți și ce faceți. Securitatea, la fel ca și în oameni, nu poate să nu înțeleagă ceea ce faceți. Pentru a stabili securitatea, ceea ce aveți nevoie este două componente principale – protocolul în sine și tipul de criptare.

CyberGhost are un avantaj în faptul că acceptă aproape toate protocoalele majore (chiar și pe care nu le recomand cu adevărat să le folosesc, deoarece sunt atât de demodate, cum ar fi L2TP). De asemenea, acestea oferă niveluri diferite de criptare de până la 256 biți, ceea ce este de vârf. Gândiți-vă la multe lucruri pictate în verde care folosește criptarea de 256 biți.

Ideea este că alegerea este în mâinile tale. Protocoalele și nivelurile de criptare pot fi ajustate la nevoile dvs. Diferite protocoale acceptă viteze diferite și, evident, cu cât rata de criptare este mai mare, cu atât este mai lentă conexiunea noastră VPN (aceasta este în mare măsură dependentă de hardware).

Dacă tot ce doriți este ca VPN să vă distrugă IP-ul și să mențină securitatea minimă, atunci sunteți liber să alegeți un nivel scăzut de criptare care vă va permite să vă bucurați de conexiuni de mare viteză. Dacă ești paranoic, bine, CyberGhost te poate ajuta și pe tine.

1.3 Servere optimizate cu profil pentru diverse utilizări

Cu până la 3000 de servere care acoperă setul de servere CyberGhsot, este destul de evident că nu ar trebui să existe nicio problemă în alegerea unei conexiuni, nu? Nu chiar. Imaginați-vă că stați la un restaurant și vă vine un meniu cu 3.000 de articole.

Din fericire, compania își profilează serverele cu atenție, ceea ce înseamnă că există grupuri de servere optimizate în diferite scopuri. Cum alegi dintre ele depinde de tine. Puteți avea o listă cu locațiile preferate sau puteți selecta dintre listele pre-sortate. Aceasta include liste precum cele mai puțin aglomerate servere, servere NoSpy sau chiar cele mai aglomerate servere (deși habar nu am de ce doriți asta).

Să zicem că sunteți fan Torrent – acesta este un adevărat grup de oameni care se ocupă de partajarea de fișiere P2P, așa că CyberGhost a pus deoparte servere optimizate doar pentru ei.

2. Suport multi-platformă

Pentru casa care are un server de fișiere Linux, un PC Windows, un computer Mac, precum și diverse smartphone-uri și tablete, aveți noroc! CyberGhost acceptă până la 7 dispozitive pe cont, ceea ce este de departe unul dintre cele mai generoase pe care le-am văzut până acum. Pentru a fi corect, cred că astăzi gospodăria medie are într-adevăr aceste multe dispozitive cel puțin, așa că este un număr rezonabil de suportat.

CyberGhost acceptă până la 7 dispozitive pe cont

Mulți furnizori de servicii VPN vor satisface răspândirea obișnuită – Windows, Linux, MacOS, Android, iOS și unele routere. Dacă observați lista de mai sus, CyberGhost chiar este setat pentru Raspberry Pi, unele dispozitive NAS și chiar pe mașini virtuale!

Totul este vorba despre alegere și în ce măsură CyberGhost a mers să completeze această listă, am fost cu adevărat impresionat.

Aici trebuie din nou să introduc un cuvânt de precauție pentru cei care cred că pot trece peste dispozitivele X per limită de cont aruncând VPN pe un router, deoarece este acceptat.

Notă

Rularea unui serviciu VPN pe routerul dvs. vă va ajuta să depășiți limita de conexiune simultană a dispozitivului pe care majoritatea VPN-urilor o vor impune. Cu toate acestea, există un dezavantaj. În aproape toate cazurile (în special pentru router-urile generale de uz casnic), acest lucru va încetini traficul dvs. pe Internet în comparație cu dacă ar trebui să rulați aplicații VPN specifice dispozitivului. Acest lucru se datorează faptului că routerele sunt mai puțin capabile să gestioneze criptarea datelor necesare în timp real, încetinind astfel viteza de transmitere a datelor dvs..

3. viteze decente și stabile

Cu toate că nu sunt în stare să spun că CyberGhost oferă viteze înflăcărate rapid, trebuie să recunosc că unele servere prezintă foarte mult potențial. Când parcurgeți rezultatele testului de viteză de mai jos, rețineți că viteza mea de bandă largă actuală este limitată la un teoretic de 500 Mbps. De cele mai multe ori mă pot apropia sau cel puțin în jur de 450 Mbps, ceea ce este destul de bun.

Orice VPN este de obicei probabil să se rade pe o lățime de bandă, așa că așteptările mele erau ca viteze să scadă indiferent de ce server am fost conectat. Desigur, și alți factori joacă acest lucru, cum ar fi distanța serverului față de locația mea fizică, încărcarea serverului, etc..

Testând CyberGhost cu SpeedTest, care este foarte de încredere, am constatat că vitezele de pe tot globul variau foarte mult. Ceea ce a fost și mai surprinzător pentru mine a fost că am primit viteze mai rapide de pe serverele din Singapore, decât în ​​locul în care mă aflu în Malaezia. Nu pot decât să presupun că este posibil datorită infrastructurii.

De regulă, așteptați-vă să obțineți rate de ping mai mari și viteze mai mici, cu cât serverul selectat este mai departe de locația dvs. reală. Acest lucru este de obicei adevărat indiferent de serviciul VPN pe care îl alegeți.

Ca punct de observare de bază, în mod normal, mă pot apropia de viteză maximă pe linia mea de 500 Mbps;

viteza de bază în Malaezia fără vpn

Rezultatul testului de bază pe un server din Malaysia
(Vezi aici rezultatul complet al vitezei de bază)

Testul de viteză CyberGhost – Server SUA

test de viteză cyberghost în SUA

Testul de viteză CyberGhost SUA – VPN dezactivat
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

test de viteză cyberghost SUA pe

Testul de viteză CyberGhost SUA – VPN activat
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Testul de viteză CyberGhost – EU Server (Germania)

test de viteză cyberghost EU off

Testul de viteză CyberGhost UE – VPN oprit
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

test de viteză cyberghost UE la

Test de viteză CyberGhost UE – VPN activat
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Testul de viteză CyberGhost – Africa Server (Africa de Sud)

Vitezele pe care le-am ajuns în Africa au fost mai mari cu un VPN din cauza unei posibile accelerații de lățime de bandă pe conexiunea obișnuită. Numerele sunt corecte, așa cum le-am verificat de câteva ori pentru a observa anomalia.

test de viteză cyberghost Africa afară

Testul de viteză CyberGhost Africa – VPN dezactivat
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

test de viteză cyberghost Africa

Testul de viteză CyberGhost Africa – VPN activat
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Testul de viteză CyberGhost – Asia Server (Singapore)

test de viteză cyberghost asia dezactivată

Testul de viteză CyberGhost Asia – VPN oprit
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

test de viteză cyberghost asia activat

Testul de viteză CyberGhost Asia – VPN activat
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

Testul de viteză CyberGhost – Australia Server

test cyberghost speed australia off

CyberGhost speed test Australia – VPN dezactivat
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

test cyberghost speed australia on

Testul de viteză CyberGhost Australia – VPN activat
(Vezi rezultatul testului cu viteză completă aici)

3.1 Viteză plană bună la torrente

CyberGhost a lucrat din greu la extinderea rețelei și a capabilităților lor. A doua oară am testat-o, cel mai apropiat server Torrent pentru mine a fost în India (sau, în mod alternativ, în Japonia). Din acest moment, au crescut numărul de servere Torrent și acum există unul în Singapore.

Pentru mine, aceasta este locația Torrent ideală și vă puteți referi la testul de viteză de mai sus pentru numerele pe care am reușit să le obțin pe serverul respectiv. Viteza P2P a rămas constantă și am putut să o mențin pe parcursul a câteva zile.

Amintiți-vă că m-am conectat la acest server special la torrent. Câțiva furnizori VPN pe care i-am încercat până acum vor permite acest lucru oriunde vă conectați, dar CyberGhost este destul de strict în această privință. Am încercat să torrent pe serverele alocate non-Torrent și mi-a dat o viteză de descărcare mare pentru zero pentru torrenturi.

4. Preț ideal pentru cei care caută planuri pe termen lung

CyberGhost are, în mod normal, un preț de RM53.30 pentru un abonament de o lună, dar dacă sunteți dispus să vă înscrieți pentru perioade mai lungi, acest cost necesită o abordare abruptă. De fapt, am reușit să ne adaptăm la planul lor de trei ani, care nu numai că l-a redus la RM11.30 pe lună, dar ne-a oferit și un bonus suplimentar de 2 luni (pentru un total de 38 de luni!)

YearlyBi-YearlyTriennially
Preț / moRM24.60RM15.10RM11.30
Total BillRM294.70RM363.10RM405.90
Ciclul de facturare12-mo24-mo36-mo
Banii înapoi45 zile 45 zile 45 zile

Pentru performanțele pe care le obțineți de la ei, acest preț este un furt absolut și puteți cumpăra cu siguranță încredere.

Garanție de returnare a banilor pentru 45 de zile!

Dacă sunteți unul dintre cei cărora le place să se asigure că încearcă înainte de a cumpăra, atunci puteți să vă relaxați și să vă asigurați cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile de la CyberGhost. Acest lucru nu este scris cu litere mici, nu este ascuns în legale, este chiar acolo pe pagina lor de întrebări frecvente;

Notă

CyberGhost are o perioadă de 45 de zile, nu există întrebări, politică de rambursare pentru cele 6 luni sau abonamente mai mari. Acest lucru asigură că nu se fac cumpărături greșite și are ca scop să ajute în situații precum clienții să nu poată utiliza serviciile noastre (de exemplu, atunci când ISP-ul dvs. blochează conexiunile VPN).

* Abonamentele lunare au o garanție de returnare de 14 zile.

De fapt, puteți chiar să le încercați gratuit cu o probă gratuită de 7 zile, fără șiruri atașate.

5. Bine pentru streaming, inclusiv Netflix

Din nou, acest lucru se întoarce la CyberGhost având servere foarte bine profilate. Le-au completat și pe cele pentru streaming video, iar Netflix este doar unul dintre serviciile de streaming video la care s-au gândit că ar putea să acceseze. În orice caz, pentru a accesa Netflix SUA, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la unul dintre serverele lor din SUA optimizate în streaming.

Să fim sinceri aici, Netflix nu-i place să se răspândească geolocalizarea. Face tot posibilul pentru a ucide astfel de servicii, dar CyberGhost nu are nimic din asta și, de fapt, afirmă că garantează streaming-ul SUA Netflix.

Pentru utilizatorii de Windows, aplicația include de fapt o opțiune de deblocare a streamingului, ceea ce vă permite să mergeți în siguranță cu mai mulți furnizori de servicii de streaming. Fără încercare și eroare manuală, trebuie doar să faceți clic și să mergeți. Deblocarea se bazează pe o listă care este actualizată intern în fiecare zi de către CyberGhost.

Ce nu ne-a plăcut despre CyberGhost

1. Nu a funcționat din cutie

Cu toate că acest lucru nu poate fi un defalcator și, cu siguranță, nu se poate întâmpla tuturor, trebuie să împărtășesc experiența mea. Sunt un mare fan al plug and play-ului, iar clientul Windows CyberGhost a fost un pic ciudat pentru mine. Sigur, s-a instalat și a început aplicația bine, dar când dau clic pe go, ar trebui să … GO, corect?

A mea n-a fost deloc, spre disperarea mea și a trebuit să-mi dau seama de ce. Nu mi-a luat mult timp, dar mi-am dat seama că setările implicite nu erau cu adevărat potrivite pentru mine. A trebuit să selectez manual protocolul și serverul meu înainte ca aplicația Windows CyberGhost să decidă să joc frumos.

Așa cum am spus, nu este un întreruptor de tranzacții, dar dacă experiența dvs. tehnică este limitată, s-ar putea să vi se pară un șoc.

2. Jurisdicție și anonimat pentru date neplăcute

Acest lucru este foarte bun pentru mine și ar trebui să fie și pentru toți. Pe parcursul analizei, cercetărilor de fond și așa mai departe, am găsit apă destul de nămolită când vine vorba de ideea dacă sunt anonim cu CyberGhost sau nu.

În timp ce compania are o politică oficială de neînregistrare, în același timp a fost remarcată de unii utilizatori pentru a utiliza scripturi precum Hotjar (care este un script de înregistrare a sesiunii). De fapt, CyberGhost admite în mod deschis acest lucru pe propriul site, deși susține că informațiile sunt utilizate pentru a-și servi mai bine clienții.

Politica de confidențialitate VPN CyberGhost

Mai departe, când am văzut inițial că CyberGhost are sediul în România, a fost bine. La urma urmei, țara respectivă este în afara competenței de 14 Ochi a Europei, ceea ce este excelent. Cu toate acestea, ulterior am aflat că proprietarul în 2017 a vândut CyberGhost unei firme de publicitate digitală numit CrossRider.

Acum, la ce ar face o firmă de publicitate digitală cu un furnizor de servicii VPN pentru care are nevoie să utilizeze scripturile de înregistrare a sesiunilor? Complotul se îngroașă și, pentru prima dată, mă simt cam îngrijorat.

3. Opțiuni de plată limitate

Acest lucru se întoarce din nou la anonimat, deoarece CyberGhost acceptă doar Cardul de Credit, PayPal sau BitPay. Adevărat, BitPay este folosit pentru BitCoin, dar există literalmente sute de cripturi acolo și există, de asemenea, întotdeauna opțiunea de numerar sub formă de carduri cadou, etc..

De ce o companie specializată în confidențialitate, securitate și anonimat oferă astfel de opțiuni de plată limitate – opțiuni care vor expune eventual detaliile utilizatorului? Nu am niciun răspuns, deși aceasta nu este o problemă la fel de mare ca cea pe care am menționat-o mai sus.

Linia de jos: Voi plăti pentru CyberGhost?

Înainte de a începe activitățile mele, permiteți-mi să îmi precizez aici poziția personală. Dacă plătesc și folosesc un VPN, aștept o anumită performanță în ceea ce privește viteza. Nu sunt prea agitat cu privire la opțiunile de plată și chestii de genul acesta și în măsura în care anonimatul merge, doar linia de frontieră va face pentru mine.

Am spus multe lucruri bune despre CyberGhost și da, este adevărat că oferă multe suplimente încorporate pe care probabil nu le veți găsi în altă parte. Ca un cârlig și mai bun, puteți să vă înscrieți la un plan pe termen lung, la care să fie practic prețurile de fund. În cazul în care serviciul excelează cu toate acestea, în opinia mea, este cât de bine și-au optimizat serverele.

Luăm ca exemplu cazurile de streaming video și servere de torrent despre care am discutat mai devreme. Dacă oricare dintre aceste nișe este ceea ce faceți, atunci aș spune că CyberGhost este o alegere absolut minunată. Pentru fanii Torrent, streamere video, hoppers de geolocalizare … ar trebui să spuneți da.

Cu toate acestea, în minte există un foarte mare DAR. Este ceea ce poate pune un cui în sicriu pentru CyberGhost pentru mulți oameni. Pe baza confidențialității și anonimatului, rămân pur și simplu prea multe îndoieli și controverse în jurul informațiilor disponibile pentru a mă simți în siguranță folosind CyberGhost.

În timp ce afirmațiile CyberGhost pot părea destul de legitime pentru o companie normală, spun că un furnizor de servicii VPN să utilizeze aceste tactici este pur și simplu de nehotărât. Deci, luați ce puteți pentru acest lucru – valoarea și performanța cu sacrificiul anonimatului este alegerea voastră.

Mi-e greu să spun, da sau nu, deci decizia trebuie luată după nevoile tale.

Caracteristici cheie

 • ✓ Suportă Multe platforme
 • ✓ Blocarea de reclame și programe malware
 • ✓ Criptare pe 256 biți
 • ✓ Servere profilate
 • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
 • ✓ Planuri excelente de preț pe termen lung

Recomandat Pentru

 • • Porci video streaming
 • • Cei care nu sunt înfocați despre anonimat
 • • Ventilatoare P2P
 • • Proprietarii de dispozitive de platformă de nișă

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map