CyberGhost-gjennomgang: 5 fordeler og 3 ulemper ved å bruke CyberGhost!

CyberGhost VPN


CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com/

tl; dr

CyberGhost er et navn jeg er sikker på at du har kommet over hvis du har gjort noen form for artikkelskanninger for VPN-tjenester. Basert i Romania ligger selskapet utenfor Europas 14 Eyes jurisdiksjon og administrerer i dag over 6000 servere i 89 land rundt om i verden. Hvis jeg noen gang har kommet over en VPN-tjenesteleverandør som gir meg mer blandede følelser, er det denne. Kort sagt, hoppe over kritiske feil; god grunnbeskyttelse, grei hastighet, men en dårlig idé for P2P-fans.

CyberGhost gjennomgang: 5 fordeler og 3 ulemper ved å bruke CyberGhost!

CyberGhost er liksom i midten av ingensteds når det gjelder anerkjennelse. Den står ikke på den velkjente siden, og heller ikke på den helt ugjenkjennelige. Det er ikke et navn som alle vil kjenne, kanskje med mindre du har gjort noe bakgrunnsundersøkelser om VPN-er spesifikt.

Til tross for noen oppfatninger som kan oppnås ved det, har selskapet absolutt vokst siden oppstarten i 2011 og har i dag enda flere servere enn NordVPN (hvem antallet servere jeg absolutt synes er imponerende).

Hva vi liker med CyberGhost

1. Stort nettverksoppsett over hele kloden

Med over 6000 servere i 89 land å velge mellom, kan man tro at det ville være nok til å tømme hele verden i nesten alle land. Enda viktigere er at det har servere i mange viktige land og de som er spesielt strategisk plassert.

Resultatet har vært et enormt løft i hastigheter siden sist jeg evaluerte dem. For å være ærlig, for dette store området med dekning, er det ikke sannsynlig at du vil finne mange andre alternativer som til og med er i nærheten.

1.1 Unike sikkerhetsfunksjoner

Det er så mange ting som CyberGhost har her at jeg knapt vet hvor jeg skal begynne. For en VPN-tjenesteleverandør gir dette selskapet imponerende mengder ‘statister’ når det kommer til sikkerhet. Kanskje ligger det i røttene til selskapet som en sikkerhetsleverandør som har ført til dette.

Tvunget HTTPS

La oss starte med den jeg hadde mest interesse for, og det er her CyberGhost-klienten kan tvinge HTTPS-tilkoblinger til nettsteder. Det er sant at dette også kan gjøres via en nettleser-plugin, men siden du uansett vil bruke en VPN-tjeneste, kan det hende at det hele var innebygd i en?

La oss anta at du besøker et banknettsted for å innse nytten av tvungen HTTPS. En HTTPS-tilkobling vil sikre at dataene dine er sikre helt fra datamaskinen til bankkontoen din.

Blokker online sporing

Neste gang er det faktum at CyberGhost kan fjerne webinnhold som kan spore dine online aktiviteter. Dette forhindrer ukjente kilder i å spore deg og er noe alle VPN-er bør gjøre. Blokkering av sporing på nettet er noe som er veldig nødvendig i dag, siden mange selskaper blir mer og mer påtrengende i sine online datainnsamlingsaktiviteter.

Ta for eksempel vennen vår Google, som bestemte at det var ok å få Android-operativsystemet til Android å informere om hvor brukerne var hele tiden. I tillegg til, Stedssporing er ikke begrenset til Google alene, så hvorfor ikke la CyberGhost blokkere så mye av disse dataene fra å gå ut som mulig?

Annonseblokkering og virusbeskyttelse

CyberGhost er så godt integrert at det til og med inkluderer en Ad Blocker og virus & Nettstedsbeskyttelse. Det holder irriterende annonser fra å vises, samt holder deg trygg mot potensielt skadelig innhold på noen nettsteder.

1.2 Sterkt valg av protokoller og kryptering

For de som ikke er veldig klar over nå, er VPNs viktigste fordeler personvern og sikkerhet. Personvern som hos folk som ikke vet hvem du er og hva du gjør. Sikkerhet som hos mennesker kan ikke snuse på hva du gjør heller. For å etablere sikkerhet er det du trenger to hovedkomponenter – selve protokollen og krypteringstypen.

CyberGhost har en fordel ved at den støtter nesten alle større protokoller (selv de som jeg ikke virkelig anbefaler å bruke siden de er så utdaterte, som L2TP). På samme måte tilbyr de varierende krypteringsnivåer opp til 256-bit, som er topp-of-the-line. Tenk masse ting malt grønt som bruker 256-biters kryptering.

Poenget her er at valget er i dine hender. Protokollene og krypteringsnivåene kan tilpasses dine behov. Ulike protokoller støtter forskjellige hastigheter, og jo høyere krypteringshastighet er, jo lavere vil VPN-tilkoblingen sannsynligvis være (dette er også i stor grad maskinvareavhengig).

Hvis alt du ønsker er at en VPN forfalsker IP-en din og opprettholder minimal sikkerhet, er du fritt til å velge et lavt krypteringsnivå som lar deg glede deg over høyhastighetsforbindelser. Hvis du er paranoid, ja, kan CyberGhost også hjelpe deg.

1.3 Optimaliserte profilerte servere for forskjellig bruk

Med så mange som 3000 servere som tetter CyberGhsot-servern, er det ganske åpenbart at det ikke skal være noe problem å velge en tilkobling, ikke sant? Vel, egentlig ikke. Se for deg at du sitter på en restaurant, og en meny med 3000 artikler kommer til deg.

Heldigvis profilerer selskapet sine servere nøye, noe som betyr at det er bassenger med servere som er optimalisert for forskjellige formål. Hvordan du velger fra dem, er opp til deg. Du kan enten ha en liste over favorittstedene dine, eller velge fra forhåndsorterte lister. Dette inkluderer lister som minst overfylte servere, NoSpy-servere eller til og med de fleste overfylte servere (selv om jeg ikke aner hva du vil ha det).

La oss si at du er en fan av Torrent – dette er en ekte gruppe mennesker som skal til P2P-fildeling, så CyberGhost har avsatt optimerte servere bare for dem.

2. Støtte for flere plattformer

For hjemmet som har en Linux-filserver, en Windows-PC, en Mac-datamaskin samt forskjellige smarttelefoner og nettbrett, er du heldig! CyberGhost støtter opptil 7 enheter per konto, som er den desidert mest generøse jeg har sett. For å være rettferdig, tror jeg at den gjennomsnittlige husholdningen i dag faktisk har disse mange enhetene i det minste, så det er et rimelig antall å støtte.

CyberGhost støtter opptil 7 enheter per konto

Mange VPN-tjenesteleverandører vil sørge for vanlig spredning – Windows, Linux, MacOS, Android, iOS og noen rutere. Hvis du vil legge merke til listen over, er CyberGhost til og med angitt for Raspberry Pi, noen NAS-enheter og til og med på virtuelle maskiner!

Det handler om valg, og i den grad CyberGhost har gått for å fylle ut denne listen, ble jeg virkelig imponert.

Her må jeg igjen sette inn et ord med forsiktighet for de som tror de kan komme over X-enhetene per kontogrense ved å kaste VPN på en ruter, siden den støttes.

Merk

Å kjøre en VPN-tjeneste på ruteren din vil hjelpe deg med å overvinne den samtidige enhetens tilkoblingsgrense som de fleste VPN-er vil pålegge. Imidlertid er det en ulempe. I nesten alle tilfeller (spesielt for generelle rutere for hjemmebruk), vil dette redusere Internett-trafikken sammenlignet med hvis du skulle kjøre enhetsspesifikke VPN-apper. Dette fordi rutere ikke er i stand til å håndtere datakryptering som er nødvendig i sanntid, og dermed bremse dataoverføringshastighetene.

3. Anstendige og stabile hastigheter

Selv om jeg ikke kan si at CyberGhost tilbyr rasende hastigheter, må jeg innrømme at noen servere viser mye potensiale. Når du går gjennom hastighetstestresultatene nedenfor, må du være oppmerksom på at min nåværende bredbåndshastighet er begrenset til teoretiske 500 Mbps. Det meste av tiden kan jeg komme i nærheten eller i det minste rundt 450 Mbps, noe som er ganske bra.

Enhver VPN vil vanligvis barbere seg litt båndbredde, så forventningen min var at hastighetene ville falle uansett hvilken server jeg var koblet til. Selvfølgelig spiller andre faktorer også inn i dette, for eksempel avstanden til serveren til min fysiske plassering, serverbelastning og så videre.

Testing av CyberGhost med SpeedTest, som er veldig pålitelig, fant jeg ut at hastigheter fra hele verden varierte veldig. Det som var enda mer overraskende for meg var at jeg fikk raskere hastigheter fra Singapore-baserte servere, i stedet for der jeg er i Malaysia. Jeg kan bare anta at det muligens skyldes infrastruktur.

Som en tommelfingerregel, kan du forvente å få høyere pingfrekvens og lavere hastigheter jo lenger bort serveren du velger er fra din faktiske plassering. Dette gjelder vanligvis uansett hvilken VPN-tjeneste du velger.

Som et observasjonspunkt for utgangspunktet kan jeg normalt komme nær full hastighet på min 500 Mbps linje;

basishastighet i malaysia uten vpn

Baseline testresultat på en Malaysia-server
(Se hele resultatets hastighetsresultat her)

CyberGhost hastighetstest – US Server

cyberghost hastighetstest USA vpn off

CyberGhost hastighetstest USA – VPN av
(Se testresultatet for full hastighet her)

cyberghost hastighetstest USA vpn on

CyberGhost hastighetstest USA – VPN på
(Se testresultatet for full hastighet her)

CyberGhost hastighetstest – EU Server (Tyskland)

cyberghost hastighetstest EU vpn off

CyberGhost hastighetstest EU – VPN av
(Se testresultatet for full hastighet her)

cyberghost hastighetstest EU vpn på

CyberGhost hastighetstest EU – VPN på
(Se testresultatet for full hastighet her)

CyberGhost hastighetstest – Africa Server (Sør-Afrika)

Hastighetene jeg kom til Afrika var høyere med en VPN på grunn av mulig båndbreddestrømning på den vanlige forbindelsen. Tallene er nøyaktige, som jeg bekreftet dem noen ganger for å observere avviket.

cyberghost speed test Africa vpn off

CyberGhost hastighetstest Afrika – VPN av
(Se testresultatet for full hastighet her)

cyberghost speed test Africa vpn on

CyberGhost hastighetstest Afrika – VPN på
(Se testresultatet for full hastighet her)

CyberGhost hastighetstest – Asia Server (Singapore)

cyberghost hastighetstest Asia vpn off

CyberGhost hastighetstest Asia – VPN av
(Se testresultatet for full hastighet her)

cyberghost speed test Asia vpn on

CyberGhost hastighetstest Asia – VPN på
(Se testresultatet for full hastighet her)

CyberGhost hastighetstest – Australia Server

cyberghost hastighetstest Australia vpn off

CyberGhost hastighetstest Australia – VPN av
(Se testresultatet for full hastighet her)

cyberghost speed test Australia vpn on

CyberGhost hastighetstest Australia – VPN på
(Se testresultatet for full hastighet her)

3.1 God flatlinehastighet på Torrenter

CyberGhost har jobbet hardt med å utvide både nettverket og funksjonene. Den forrige gangen jeg testet den, var den nærmeste Torrent-serveren meg i India (eller alternativt Japan). Siden har de økt antall Torrent-kompatible servere, og det er nå en i Singapore.

For meg er det det ideelle stedet for Torrent, og du kan referere til ovennevnte hastighetstest for tallene jeg klarte å få på den serveren. P2P-hastighetene forble jevn gjennom hele tiden, og jeg klarte å opprettholde det i løpet av noen dager.

Husk at jeg koblet til denne serveren spesielt til torrent. Noen få VPN-leverandører jeg har prøvd så langt, vil tillate dette uansett hvor du kobler deg til, men CyberGhost er ganske strengt om saken. Jeg prøvde å torrenting på ikke-Torrent-øremerkede servere, og det ga meg en stor, fett null i nedlastingshastighet for torrents.

4. Priser ideelt for de som søker langsiktige planer

CyberGhost er normalt priset til 12,99 dollar for et månedsabonnement, men hvis du er villig til å logge på i lengre perioder, tar den kostnaden en bratt nosedive. Faktisk klarte vi å knytte til deres treårsplan som ikke bare senket den til $ 2,75 per måned, men også ga oss en 2-måneders ekstra bonus (for totalt 38 måneder!)

YearlyBi-YearlyTriennially
Pris / mo $ 5,99 $ 3,69 $ 2,75
Samlet regning $ 71,88 $ 88,56 $ 99,00
Faktureringssyklus12-mo24-mo36-mo
Pengene tilbake45-dager45-dager45-dager

For ytelsen du får fra dem, er denne prisen en absolutt stjele, og du kan definitivt kjøpe selvtillit.

45-dagers pengene-tilbake-garanti!

Hvis du er en av de som liker å sørge for å prøve før du kjøper, kan du slappe av og være trygg på en 45-dagers pengene-tilbake-garanti fra CyberGhost. Dette er ikke med liten skrift, det er ikke skjult i legalese, det er rett på FAQ-siden deres;

Merk

CyberGhost har 45 dager, ingen spørsmål, refusjonspolicy for våre 6 måneder eller større abonnement. Dette sikrer at det ikke gjøres noen feilkjøp og tar sikte på å hjelpe i situasjoner som kunder som ikke kan bruke tjenestene våre (for eksempel når Internett-leverandøren din blokkerer VPN-tilkoblinger).

* Månedsabonnement har 14 dagers pengene-tilbake-garanti.

Faktisk kan du til og med prøve dem gratis med en 7-dagers gratis prøveperiode, uten strenger festet.

5. Bra for streaming inkludert Netflix

Igjen, dette går tilbake til at CyberGhost har veldig pent profilerte servere. De har også fininnstilt dem for videostreaming, og Netflix er bare en av videostreaming-tjenestene de har tenkt på at du kanskje vil ha tilgang til. Uansett, for å få tilgang til Netflix US, er alt du trenger å gjøre å koble til en av deres strømningsoptimaliserte amerikanske servere.

La oss være ærlige her, Netflix liker ikke bedrageri med geolokalisering. Det gjør sitt beste for å drepe tjenester som dette, men CyberGhost har ikke noe av det og oppgir faktisk at de garanterer strømning fra Netflix i USA.

For Windows-brukere inkluderer appen faktisk et alternativ for å fjerne blokkering av strømming, som lar deg gå vilt med flere leverandører av strømmetjenester. Ingen manuell prøving og feiling, bare klikk og gå. Låsen er basert på en liste som oppdateres internt hver eneste dag av CyberGhost.

Hva vi ikke likte med CyberGhost

1. Fikk ikke ut av boksen

Selv om dette kanskje ikke er en avtalsbryter og absolutt ikke kan skje med alle, må jeg dele min erfaring. Jeg er en stor fan av plug and play, og CyberGhost Windows Client var litt underlig for meg. Jada, den installerte og startet applikasjonen fint, men når jeg klikker på go, skulle den … GO, ikke sant?

Min gjorde det ikke, til stor fortvilelse for meg, og jeg måtte finne ut hvorfor. Det tok ikke lang tid, men jeg skjønte at standardinnstillingene egentlig ikke stemte overens med meg. Jeg måtte velge protokollen og serveren min manuelt før CyberGhost Windows-applikasjonen bestemte seg for å spille fint.

Som sagt, ikke en avtale, men hvis din tekniske erfaring er begrenset, kan det komme som et sjokk for deg.

2. Dodgy Data Jurisdiction and Anonymity

Dette, vel, dette er ganske mye biggie for meg, og det skal være alle dere. I løpet av gjennomgangen, bakgrunnsforskningen og så videre fant jeg ganske sølet vann når det gjelder ideen om jeg er anonym med CyberGhost eller ikke.

Selv om selskapet har en offisiell policy for ikke-logging, ble det samtidig notert av noen brukere å benytte seg av skript som Hotjar (som er et skript for sesjonsopptak). Faktisk innrømmer CyberGhost dette åpent på sin egen side, selv om den hevder informasjonen brukes til å betjene kundene sine bedre.

CyberGhost VPNs personvernregler

Når jeg opprinnelig så at CyberGhost var basert i Romania, var det bra. Tross alt er det landet utenfor Europas 14 øyne-jurisdiksjon, noe som er flott. Imidlertid var det senere at jeg hadde funnet ut at eieren i 2017 solgte CyberGhost til et digitalt reklamefirma kalt CrossRider.

Hva vil et digitalt reklamefirma gjøre med en VPN-tjenesteleverandør som det trenger å benytte seg av sesjonsopptakskripter til? Plottet tykner og jeg for en føler meg litt på vakt over saken.

3. Begrensede betalingsalternativer

Dette koker igjen til anonymitet, fordi CyberGhost bare godtar kredittkort, PayPal eller BitPay. Det er sant at BitPay brukes til BitCoin, men det er bokstavelig talt hundrevis av kryptoer der ute, og det er også alltid muligheten til kontanter i form av gavekort osv..

Hvorfor tilbyr et selskap som spesialiserer seg i personvern, sikkerhet og anonymitet så begrensede betalingsalternativer – alternativer som muligens vil avsløre brukerens detaljer? Jeg har ikke noe svar, selv om dette ikke for meg er et så stort spørsmål som det jeg nevnte ovenfor.

Hovedpoenget: Vil jeg betale for CyberGhost?

Før jeg starter min runde, la meg bare oppgi min personlige posisjon her. Hvis jeg betaler for og bruker et VPN, forventer jeg en viss ytelse med tanke på hastighet. Jeg er ikke så masete med betalingsalternativer og sånt, og så langt anonymitet går, vil bare grensen gjøre for meg.

Jeg har uttalt mange gode ting om CyberGhost, og ja, det stemmer at de tilbyr mange innebygde statister som du sannsynligvis ikke vil finne andre steder. Som en enda bedre krok, kan du registrere deg for en langsiktig plan som praktisk talt er bunnpriser. Hvor tjenesten virkelig utmerker seg, er, etter min mening, hvor godt de har optimalisert serverne sine.

Ta som et eksempel eksempel på videostreaming og torrent-servere som jeg diskuterte tidligere. Hvis noen av disse nisjene er det du er ute etter, så vil jeg si at CyberGhost er et absolutt godt valg. For Torrent-fans, videostreamers, geolocation-hoppere … bør du si ja.

Imidlertid er det en veldig stor MEN, i mitt sinn. Det er muligens det som kan sette en spiker i kisten for CyberGhost for mange mennesker. Basert på personvern og anonymitet er det ganske enkelt for mye tvil og kontrovers rundt informasjonen som er tilgjengelig for at jeg skal føle meg trygg ved å bruke CyberGhost.

Selv om påstandene fra CyberGhost kan virke legitime nok for et normalt selskap, sier jeg at en VPN-tjenesteleverandør å bruke disse taktikkene ganske enkelt er uforsvarlig. Så ta hva du måtte for dette – verdi og ytelse med ofring av anonymitet er ditt valg.

Jeg synes det er vanskelig å si ja eller nei, så avgjørelsen må tas av dine behov.

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Støtter MANGE plattformer
 • ✓ Blokkering av annonser og skadelig programvare
 • ✓ 256-bit kryptering
 • ✓ Profilerte servere
 • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
 • ✓ Utmerkede langsiktige prisplaner

Anbefalt for

 • • Video Streaming Hogs
 • • De som ikke er masete om anonymitet
 • • P2P-vifter
 • • Eiere av nisjeplattformer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map