Pregled HostGator: 9 prednosti in 5 slabosti Gatorja!

HostGator


HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Čeprav so razmeroma hitri, bodo napredni uporabniki morda ugotovili, da HostGator nima dovolj funkcij. Če pa iščete preproste in enostavne storitve za spletno gostovanje, je HostGator morda ravno prava storitev za vas! .

Pregled HostGator: 9 pros & 5 slabosti Gatorja!

Naslednji na seznamu primernih spletnih gostiteljev je vedno priljubljeni HostGator, najbolj seksi in najsvetlejši spletni strežnik..

Znano je, da so lepi.

Znani so, da so prijazni do uporabnikov.

Toda kako se “Gator drži proti ostalim velikanom industrije”?

Če želite izvedeti, smo odložili naše deerstalkerje, prosili blagoslove bogov novinarstva in se prijavili na načrt HostGator’s Baby, da naredimo nekaj resnih preizkušenj (testi, ki jih nihče več ne moti, hvala lepa), samo da boste vedeli če je HostGator pravi gostitelj za vas.

Rezultati naših testov so pravzaprav presenetljivi, toda dobre stvari pridejo do tistih, ki čakajo in čakajo na našo razsodbo na koncu tega pregleda.

Razkritje

Naši dve testni mesti sta hgcloudhosted.com in hgbabyhosted.com. Prva gosti HostGator Cloud Hatchling; medtem ko slednji gosti HostGator Baby.

9 razlogov, zakaj je HostGator kot nalašč za vas

1. Hiter odzivni čas strežnika

Če do zdaj še niste slišali, tukaj na Bitcatcha.com, resnično želimo, da je naše spletno gostovanje hitro. SUPER hitro.

In tu je naša pozornost pritegnila HostGator.

ZDA (W)
UPORABA)
London
Singapur
Sao Paulo

32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japonska
Kanada
Nemčija

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Povprečna hitrost: 190 ms – Glej celoten rezultat

Glede na dejstvo, da imata samo 2 podatkovna centra (oba se nahajata v ZDA), je HostGator uspel resnično dobro nastopati v Sao Paolu, Sydneyju in na Japonskem, kar je vse odzivnost pod 205 ms.

V Singapurju in Londonu (221 ms) so bili v redu, vendar so v Bangaloru zaostajali pri 717 ms (če berete to iz Indije, najbolje, da se usmerite. Namesto tega si oglejte naše najboljše načrte za gostovanje v Indiji!)

S povprečnim svetovnim povprečjem 190 ms je HostGator zaslužil A z nami!

2. Hitra hitrost nalaganja strani

Z izjemo PHP7.1 in vgrajenim sistemom stiskanja vsebin, ki temelji na Apacheju, HostGator pravzaprav ne potrebuje veliko.

Ne uporabljajo SSD prostora za shranjevanje (na voljo samo z gostovanjem v oblaku, boo!), Nobenega nameščenega strežnika NGINX ali posebnih predpomnilnih funkcij, kot je Supercacher SiteGround … vendar so časi nalaganja spletnega mesta zelo hitri!

Smo uporabili webpagetest.org in našo HGBabyHosted.com testno stran proti naši HGCloudHosted.com, in tukaj so rezultati:

HostGator Baby WebPageTest.org Rezultati širine =

Preskus hitrosti spletne strani (HostGator Baby)

Rezultati storitve HostGator Cloud WebPageTest.org

Preskus hitrosti spletne strani (HostGator Cloud)

HostGatorjevo gostovanje v oblaku je ena najhitrejših in najbolj zanesljivih storitev spletnega gostovanja, ki smo jih z veseljem uporabljali (oglejte si naš pregled tukaj), zato veliko pove, če rečemo, da je hitrost nalaganja spletnega gostovanja na spletnem mestu skoraj primerljiva z gostovanje v oblaku!

Glede na rezultate testov je hitrost nalaganja gostovanja v skupni rabi le nekoliko počasnejša od hitrosti nalaganja našega načrta za oblak in to je precej prekleto neverjetno, če upoštevamo dejstvo, da načrt za oblake prihaja s SSD-jem, ojačevalniki hitrosti, v bistvu vsi zvončki in piščalke po svetu ponuditi.

Oglejte si tudi TTFB med obema testnima mestoma – razlika je zanemarljiva!

Prepričani smo, da bomo z malo natančne nastavitve in truda lahko še bolj zmanjšali hitrost nalaganja in iztisnili čim več soka iz našega HostGator Baby Baby načrta!

3. 99,9% zajamčena dobava!

Prekinitve lahko resno škodijo spletnemu mestu! Zaradi tega boste izgubili potencialno prodajo in še huje – vaše spletno mesto bo padlo na Googlovi lestvici, kar pomeni, da boste izgubili vse tiste zmrznjene klike na prvi strani, kar posledično povzroči izgubo VEČ!

Da, izpadi so v industriji resnično ne, zato smo zelo veseli, da načrt HostGatorja vključuje 99,9% garancija za čas, v nasprotnem primeru nam bomo vrnili enomesečno dobroimetje, ki ga bomo uporabili v našem obstoječem načrtu.

Kljub temu, da ima HostGator velik ugled, da ne bomo imeli nobenega časa, sploh ne bomo smeli uporabljati njihovih kreditov. Po povedanem je nekaj zagotovil, s katerimi nismo ravno zadovoljni, o tem pa več v razdelku o kontrastu.

Potek od aprila 2018

100%

* HGBabyHosted.com (datumski center: ZDA, načrt: dojenček)

Potek od januarja 2017

99,99%

* HGCloudHosted.com (Datumcenter: ZDA, načrt: Hatchling Cloud)

4. Super uporabniku prijazen uporabniški vmesnik

Ne vem, zakaj, vendar uporabniški vmesnik večine spletnih storitev gostovanja izgleda, da ga je zasnoval nekdo v 80. letih, ki se je odločil, da se na službo odpravi na polovico.

Več tisočkrat boste morali klikniti način, kako nekaj narediti, težava pa se poslabša, če niste seznanjeni s postavitvijo (zato imamo raje cPanel – vse je tam, kjer mora biti!)

Ne HostGator.

Uporabniški vmesnik HostGator

S svojimi svetlimi barvami so edini z uporabniškim vmesnikom, ki je pravzaprav prijeten na očeh, in ne le to – zelo enostavno so se pomikali po strani za prijavo stranke.!

Vse je intuitivno postavljeno z vsemi pomembnimi povezavami in gumbi, ki se nahajajo na mestih, ki naravno ujamejo oko, kar naredi celotno izkušnjo čim bolj prijazno do uporabnika.

Za lastnike podjetij je to še posebej pomembno, zakaj? Ker ko ste preveč zaposleni, da bi ugotovili, kateri gumb počne, kaj in kam storiti, zapravljate dragoceni čas in ne upravljate svojega podjetja, kar pomeni, da ne zaslužite!

S HostGatorjem boste po zaslugi njihovih UX oblikovalcev brez težav krmarili po prijavi odjemalcev in po spletnem mestu postavili v nobenem trenutku.!

5. Kickass Site Builder & 1 Kliknite Namestitve

Mislim, da se lahko vsi strinjamo, da sta pri gradnji spletnih mest ključna lastnost podjetij in hitrost.

Vgrajen gradnik spletnih mest HostGator uspe narediti oboje, kar vam omogoča, da hitro izberete predlogo, jo prilagodite vsebini svojega srca in jo pripravite za samo nekaj ur.

Imajo resnično profesionalne teme in ko izberete tisto, ki vam je všeč, jo lahko prilagodite s pripomočki, funkcijami, iskalnimi vrsticami ali čim več.

Predloge spletnega mesta za HostGator Builder

Celoten postopek je hiter in priročen, za postavitev testnega mesta pa smo potrebovali le nekaj ur (za hitro testiranje hitrosti smo ga morali vrniti na zalogo WordPressa).

Slaba stran je, da ustvarjalci spletnih mest ponavadi niso optimizirani za hitrost, zato obstaja udobje za udobje!

Uživali boste tudi v namestitvah z enim klikom, zato je namestitev vaših najljubših aplikacij zelo hitra in neverjetno priročna! To vam omogoča, da spletno mesto postavite v najkrajšem možnem času, tako da se lahko dobesedno lotite poslovanja in povečate te prodajne številke!

HostGator 1 Kliknite Namestitev

Vse kar morate storiti je, da kliknete želeno aplikacijo, izberete želeni imenik in pritisnete gumb za namestitev – HostGator bo predhodno konfiguriral vse ostalo za vas!

HostGator 1 Kliknite Namestitev aplikacij

6. Zelo odziven servis za stranke

Če vam je kdaj neprijetno, da bi bilo s svojim spletnim mestom kaj narobe, nikogar ni na voljo, da bi vam pomagal, boste cenili res odzivno in močno ekipo za pomoč strankam.

Naše izkušnje s podporo za stranke HostGator so bile na splošno precej dobre. Skozi livechat nam ni bilo treba čakati več kot 3 minute, da so se odzvali, in ker so bile naše težave razmeroma majhne, ​​nam je uspelo spletno stran vrniti na spletu v samo 15 minutah!

Vendar kot zdaj, predložitev vozovnice ni mogoča ker očitno nadgrajujejo sistem vozovnic, zato bomo morali v celoti odvisni od njihovega klepeta v živo ali pa bomo morali poklicati.

Če raje ne govorite z nikomer, imajo tudi ogromno arhiva člankov v bazi znanja, tako da lahko poskusite odpraviti kakršne koli težave, s katerimi se soočate sami!

Zdaj smo zelo zadovoljni z njihovo storitvijo za stranke, vendar imamo nekaj pomislekov glede tega, kako usposobljeni so pri reševanju bolj zapletenih vprašanj, ki jih bomo izpostavili v našem poglavju o kontrastu.

7. Neomejena / neomejena sredstva!

Pravijo, da so najboljše stvari v življenju brezplačne in s tem bi se morali strinjati! Nekatere funkcije, ki so nas odstranile pri skupni rabi s HostGatorjem, so brezplačne in neoporečene stvari. Tukaj je nekaj naših najljubših:

Dobite to – pri HostGatorju boste gostili toliko domen in e-poštnih naslovov! Nič več skrbi, da bi se morali odločiti, katerim domenom določiti prednost ali plačati za e-poštne naslove za novo osebje. Zelo dober dokaz!

Uživali boste tudi v neomejeni pasovni širini in diskovnem prostoru, vendar so ti omejeni na njihovo sprejemljivo politiko uporabe. Dokler ne zlorabljate sistema (npr. Shranjevanje varnostnih kopij svojih varnostnih kopij v njihov sistem) ali sodelujete v dejavnostih skupne rabe datotek, bi morali biti v redu.

Servis os Neomejeno skladiščenje in pasovna širina HostGator

8. Brezplačni namenski IP (samo poslovni načrt)!!

S poslovnim načrtom boste lahko uživali BREZPLAČNO namenski IP in zakaj je to tako pomembno?

Ko uporabljate spletno mesto za e-trgovino, boste želeli prevzeti namenski IP in SSL, da bodo podatki o strankah varni in varni! Pomaga ustvariti zaupanje med strankami in spletnim mestom, kar je zelo pomembno, če želite, da se z njimi ponavljajo podjetja!

Večina ljudi bo morala plačati za to storitev (SiteGround zaračuna 30 USD letno samo za namenski IP!), Tako da jo brezplačno dobite iz poslovnega načrta HostGatorja VELIKO!

Dejansko je na voljo množica koristi, ki jih namenjeni IP prinaša na mizo, vendar bomo to pokrivali v drugem članku v bližnji prihodnosti.

9. Do 60% popusta za bralce Bitcatcha

Če ste še vedno na ograji, vam bo to morda pomagalo odločiti, ali želite gostovati s HostGatorjem – z njimi smo zagotovili noro ponudbo, izključno samo za naše bralce!

Po odjavi vnesite »bitcatcha“In uživali boste v osupljivem 60% popusta kateri koli od paketov paketov za skupno rabo in prodajalca (samo začetni termin)!

Če namesto tega iščete gostovanje v oblaku, ne skrbite – ista koda vam daje 30% popusta za nove načrte gostovanja v oblaku in 40% popusta za kateri koli od njihovih načrtov VPS, Dedicated ali WordPress.!

Opomba

60% popust velja samo za prvi račun. Obnovitev bo zaračunana po redni ceni. . (Koda kupona: bitcatcha)

Kaj vam pri HostGatorju morda ni všeč

1. Pomanjkanje namenskih hitrostnih funkcij

Čeprav HostGator deluje sam dobro, (pridobitev A + ranga pri nas ni enostavno!), Ne moremo si pomagati, ampak sprašujemo se, kako boljši so lahko, če bi se potrudili vključiti nekatere hitrostne funkcije, kot je strežnik NGINX nastavitev ali optimizacije sistema z enim klikom!

Trenutno je edini način za optimizacijo in iztisnitev vsega soka iz strežnika ročna nastavitev in namestitev vtičnikov, kar zahteva čas in strokovno znanje – nekaj, kar večina lastnikov podjetij morda ne bo vedno pri roki.

2. Zagotovljeno senčno nevtralizacijo

Tako so nam zagotovili 99-odstotno jamstvo za produktivnost in dejansko so v skladu s svojim časom uptime, kar je nedvomno zelo dobro.

VEČ.

Kaj se pravzaprav zgodi, ko njihova uptime pade pod 99%? Ali bomo dobili naš enomesečni kredit, kot je bilo obljubljeno?

Namig: nihče ne ve.

Zagotovljeno neprestano jamstvo za HostGator

Vidite, njihov TOS navaja, da bomo pri naših paketih uživali enomesečno posojilo, če se podaljšajo pod 99,9%, odobritev kredita je po lastni presoji HostGatorja.

Z drugimi besedami, lahko se odločijo, da garancije ne bodo spoštovali, če se bodo počutili tako.

Čeprav razumemo, da se mora HostGator zaščititi pred brezobzirnimi zahtevki, je izključna presoja odobritve kredita resna senca, zato je njihovo jamstvo popolnoma nespremenjeno..

3. Nekvalificirana služba za stranke

V redu, zato so si prislužili piškotne točke za resnično odzivnost, vendar imamo resne dvome o sposobnosti njihovega podpornega osebja za reševanje resnih težav.

Če govorimo o preteklih izkušnjah, se zdi, da je njihova pomoč v živo oddana v Indijo (tako kot večina EIG-ov) hčerinske družbe so) in večinoma so precej neuporabni pri reševanju resničnih vprašanj.

Nismo edini, ki se počutijo enako, oglejte si spodnje posnetke zaslona:

Ocene uporabnikov HostGator

Poleg tega v času pisanja ne moremo predložiti vozovnice, ker očitno nadgrajujejo svoj sistem vozovnic. Želeli smo jih poklicati, a smo morali skočiti skozi obroče, da bi našli njihovo telefonsko številko za podporo.

Resno Hostgator, kaj počnete??

4. Nadgradnja stvari med blagajno

To je še ena senčna praksa, ki je nismo preveč veseli.

Ko ste na mestu nakupa, vas intuitivni uporabniški vmesnik HostGator poskuša prevarati pri nakupu vseh stranskih izdelkov, ki jih resnično ne potrebujete.

Prepričajte se, da natančno pregledujete možnosti in počistite polja, ki jih ne želite, v nasprotnem primeru boste plačali dodatno.

5. Samo 2 podatkovna centra

Da, prav ste prebrali – HostGator ima samo 2 podatkovna centra in oba se nahajata v ZDA. Če ste v državi, ki je bolj oddaljena in razmišljate o nakupu računa HostGator, boste morda želeli še enkrat pregledati ta posnetek zaslona, ​​da preverite, ali je odzivni čas dovolj hiter za vas.

ZDA (W)UPORABA)LondonSingapurSao Paulo
32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

BangaloreSydneyJaponskaKanadaNemčija
717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Kje so vaše ciljne skupine?

Še huje je, da ne bomo izbrali, kateri podatkovni center bomo lahko uporabljali, HostGator samodejno odloči za nas!

Imeti samo 2 podatkovna centra že ni super, vendar strankam ne omogočate, da izberejo, s katerim podatkovnim centrom bodo želeli gostovati, to je samo ohladitev.

Seveda, HostGator ima mednarodne podružnice v azijskih državah, kot so Hostgator.in in HostGator.sg, toda ti so razvpiti, da imajo resnično slabo storitev, zaradi česar se ne želimo z njimi gostiti.

Načrti in funkcije HostGatorja

Skupni načrti

Skupni računi HostGatorja so v 3 čudovitih velikostih, da ustrezajo vsem potrebam.

Izlivanje
Otroček
Posel

Dovoljene domene
1
Neomejeno
Neomejeno

Pasovna širina
Brez merjenja
Brez merjenja
Brez merjenja

Brezplačni SSL
Da
Da
Da

Prosti namenski IP
Ne
Ne
Da

Cena
2,78 $ * / mesečno
3,98 USD * / mesečno
5,98 USD * / mesečno

* Posebna uvodna cena za 36 mesečno naročnino.

Če želite obiskati samo eno spletno mesto brez pretiranega spletnega gostovanja, potem valilni načrt deluje prav v redu, vendar osebno menimo, da je bolje začeti z načrtom Baby. To stane le nekaj več kot dolar več na mesec in gostili boste čim več domen!

Če gre dobro, se lahko vedno odločite za nadgradnjo poslovnega načrta in uživate v vseh njegovih ekskluzivnih storitvah, kot so brezplačni SSL, namenski IP in VoIP telefonski servisi.

Kot smo že omenili, ti majhni dodatni razkošji dejansko zelo napredujejo v tem, da vaše spletno mesto za e-trgovino izgleda dodatno zakonito!

Gostovanje v oblaku

Če je gostovanje v oblaku bolj kot vaša stvar, boste morali izbrati med temi tremi možnostmi:

Hatchling Cloud
Otroški oblak
Poslovni oblak

Dovoljene domene
1
Neomejeno
Neomejeno

Spomin
2 GB
4 GB
6 GB

CPU Core
2
4
6

Namenski IP
Ne
Ne
Da

Cena
4,95 USD * / mesečno
6,57 $ * / mesečno
9,95 USD * / mesečno

* Posebna uvodna cena za 36 mesečno naročnino.

Ponovno lahko greste z oblakom, če resnično želite znižati stroške, a z Baby cloudom dobite toliko več. Tako kot pri načrtih skupnega gostovanja boste tudi vi imeli možnost nadgradnje na načrt poslovnega oblaka, ko se vam bo zdelo primerno.

WordPress oblak

Imajo tudi načrte za WordPress Cloud!

Zaganjalnik
Standardno
Posel

Dovoljena spletna mesta
1
2
3

Obiski / mo
100k
200k
500k

Varnostne kopije
1 GB
2 GB
3 GB

Izračunajte moč
2x
2x
5x

Cena
5,95 USD * / mesečno
7,95 $ * / mesečno
9,95 USD * / mesečno

* Posebna uvodna cena za 36 mesečno naročnino.

Zdaj so ti načrti popolnoma drugačni od načrtov gostovanja v skupni rabi in oblaku v smislu, da so optimizirani za WordPress in lahko gostite največ 3 spletna mesta, tudi s poslovnim načrtom.

Kako se HostGator drži proti tekmovanjem?

HostGator VS SiteGround – Kaj je bolje za WordPress?

Ne moremo si pomagati s primerjavo HostGatorja z našim trenutno najljubšim spletnim gostiteljem SiteGround, zato si poglejmo funkcije, ki jih lahko ponudi vsako podjetje.

HostGator
SiteGround

1-krat kliknite WP Installs
Da
Ne

Vnaprej optimizirane nastavitve
Ne
SiteGround Optimizer

Lastniške hitrostne funkcije
Ne
SuperCacher

Git podpora
Ne
Da

Zagotovljeno neplačilo
Vprašljiv
Da

Brezplačni SSL
Da
Da

Brezplačne dnevne varnostne kopije
Ne
Da

Podatkovni centri
2 (samo za ZDA)
5 (v treh regijah)

Če se postavite drug ob drugem, je očitno, katero spletno gostovanje vam zagotavlja boljšo ceno in ceno približno v istem cenovnem razredu.

Namestitve programa HostGator za WordPress z enim klikom so super in resnično pomagajo prihraniti toliko časa, vendar ima SiteGround prednost pri funkcijah.

Prihranimo toliko več časa s SG-jevim SG-jevim optimizacijskim orodjem in Supercacherjem (ni treba ročno prilagoditi in namestiti vtičnikov), njihov brezplačni SSL in vsakodnevne varnostne kopije pa prinesejo toliko vrednosti v načrt!

Poglejmo tudi centre za razgovore – HostGator je 2 v ZDA v primerjavi s 5 SiteGround v treh regijah.

Čeprav so odzivni časi strežnika HostGatorja pravzaprav precej hitri, države, ki so oddaljene, morda ne bodo mogle v celoti uživati ​​svojih oglaševanih hitrosti zaradi oddaljenosti.

S SiteGround boste lahko izbrali podatkovni center, ki je najbližji vaši lokaciji, kar zagotovo pomaga pri odzivnem času strežnika..

Po vsem tem pa ni nobenega popolnega spletnega gostitelja. Vsak ima svoje prednosti in slabosti, tudi naš ljubljeni SiteGround (ne maramo, kako drage so njihove obnove – preberite več tukaj).

Pri HostGatorju je zaradi njihovega pomanjkanja funkcij ugoden uporabniku prijazen uporabniški vmesnik in zelo nizke cene vstopne ravni. Težko boste našli drugega uporabniškega vmesnika po njihovi ceni!

Opomba

Za bolj poglobljeno primerjavo teh dveh preberite našo analizo tukaj – SiteGround VS HostGator.

BoldGrid pobudnika VS pobudnika za graditelje spletnih strani HostGator

Kot smo že omenili v pregledu gostovanja v storitvi Inmotion, je njihov vgrajeni ustvarjalec spletnih strani BoldGrid precej prekleto osupljiv.

Graditelj spletnega mesta HostGator

Urejanje strani v spletnem mestu HostGator’s Builder

Čeprav je lastnik graditelja spletnih mest HostGator res zelo dober in enostaven za uporabo, nima ničesar proti BoldGridu.

Če samo iščete nekaj, kar je priročno, in vaše spletno mesto izgleda dobro brez kakršnega koli predelave, potem graditelj spletnega mesta HostGator opravi nalogo dobro, če pa želite bolj zapletene kontrole in možnosti po meri, HostGator ne bo zmanjšal.

BoldGrid je nekoliko bolj zapleten za uporabo, vendar ponuja veliko več v smislu prilagajanja.

Imajo več orodij, s katerimi lahko izvajate bolj zapletene manevre, najboljše pa je, da spletno mesto, ki ga oblikujete z BoldGridom kot vaše, obdrži kot svoje, zato migracija na spletnem mestu ne bi smela biti težava, če se odločite za menjavo gostiteljev!

Vendar morate upoštevati, da je BoldGrid vrhunski spletni graditelj, ki je brezplačen z gostovanjem Inmotion, medtem ko je graditelj spletnega mesta HostGator ravno to – brezplačni graditelj spletnih mest.

Brezstični graditelj spletnih mest HostGator je svoje delo dobro opravil.

Razsodba: Ali naj gostim pri HostGatorju?

Moramo reči, da čeprav se v HostGatorju dobro počutimo, se nam v resnici ne zdi dobro. Zdi se, da so zanje zadovoljne množice gostiteljev in pozabe, demografska skupina, ki ne skrbi za optimizacije in poteg.

Če spadate v to kategorijo, je HostGator pravzaprav popoln gostitelj za vas! Ničesar vam ne bo treba skrbeti. Zelo so preprosti za uporabo in intuitivni – preprosto jih namestite, prilagodite in ste pripravljeni!

Če pa ste tisti, ki radi prilagajate, optimizirate in naredite vse, kar je potrebno, da iz svojega spletnega gostovanja čim hitreje pospešite, vam HostGator morda ne bo tako všeč. Menimo, da nam poskušajo odvzeti čim več nadzora samo zato, da lahko zagotovijo, da njihovi sistemi delujejo brez kolcanja – kot že omenjeno, je to super za množice, ki ne vem, kako gostujejo, a če veste, kaj ste delati, to se počuti precej restriktivno.

Tega, kar jim primanjkuje v funkcijah, nadoknadijo zaradi enostavne uporabe. Njihov uporabniški vmesnik je tako zelo intuitiven in enostaven za uporabo, prepričan sem, da bi moja babica lahko ustvarila preprosto spletno mesto s HostGatorjem.

Hitro smo prejeli nobenih pritožb glede odzivnega časa strežnika HostGator. So razmeroma hitri, kar dokazujejo rezultati testov našega edinstvenega preveritelja hitrosti strežnika.

Vendar nam ni všeč, da imajo le dva podatkovna centra (oba s sedežem v ZDA) in da nam ne omogočata izbire, s katerim želimo gostovati.

Njihova potreba po najemanju bolje usposobljenih ljudi v njihovem oddelku za podporo (ali pa jih morda ne oddajo v pogodbo podizvajalcem v Indiji), toda posojila, kjer je treba plačati, so zelo odzivna.

Poleg tega mislim, da smo s HostGatorjem precej vredu.

Ključne funkcije

 • ✓ Brezmeren prostor na disku
 • ✓ Neomejena pasovna širina
 • ✓ Brezplačni SSL
 • ✓ SSH dostop, CGI
 • ✓ PHP5, RoR, Python, Cron
 • ✓ 99,9% garancija za nepravočasno
 • ✓ 45-dnevni denar nazaj

Priporočeno za

 • • e-poslovanje
 • • WordPress
 • • Forum
 • • Joomla, Drupal
 • • poslovno spletno mesto
 • • Spletno mesto vseh velikosti

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map