7 najboljših VPN za Kanado 2020 (preizkušeno hitrost!)

Navidezna zasebna omrežja (VPN) so zasnovana za varnost in zasebnost, vendar bi jih res morali uporabljati? Odgovor je res odvisen od kraja, iz katerega boste uporabljali internet. Države se razlikujejo v svojem odnosu do uporabnikov interneta, zato morajo Kanadci gledati v VPN?


Glede na bližino Združenih držav Amerike ni čudno, da se je Kanada odločno usmerila v podobne smeri glede internetne cenzure. Dejansko je v zadnjih nekaj letih kanadska vlada motila gibanja za povečanje predpisov o uporabnikih interneta.

Leta 2017 je odločitev primera vrhovnega sodišča Kanade to jasno pokazala – s tem se je strinjala tudi Kanada svetovna internetna cenzura. Poleg tega se bodo uporabniki, ki želijo sodelovati v skupni rabi datotek P2P, tudi pregledati kot podjetja za uveljavljanje boja proti piratstvu pritegnejo njihovo pozornost v državo.

Če ste v Kanadi in začnete skrbeti zaradi teh potez – prav imate, ker je resnično.

Contents

Odločitev vrhovnega sodišča Kanade prikazuje odobritev internetne cenzure

Čeprav tehnično ni neposredno povezano z VPN in zasebnostjo interneta, razvoj dogodkov v Kanadi v zadnjih nekaj letih kaže zaskrbljujoče trende. Leta 2017 je sodba vrhovnega sodišča Kanade potrdila prizadevanja družbe, da bi jo poskušala prisilno blokiranje določenih spletnih mest.

Čeprav je to temeljilo na zelo posebnem primeru, pa vseeno kaže, da se pravni sistem lahko močno nasloni na tožbo cenzure v drugi obliki. Sodba je celo vplivala na Google, saj je sodišče menilo, da je “Google zaradi svoje dejavnosti v Kanadi podrejen pristojnosti kanadskih sodišč.”

Odločitev je bila mučna in predstavlja nevarnost, da bi v državi postavili zelo nevaren precedens.

FairPlay Canada je poskušal blokirati dostop do spletnega mesta

Pred kratkim je lani poskusila koalicija telekomunikacijskih in zabavnih podjetij v Kanadi predlagajo blokiranje spletnih mest za katero so trdili, da je vpletena v kršitev avtorskih pravic. Skupina, imenovana „FairPlay Canada“, je bila usmerjena v oblikovanje telesa, ki bi bilo namenjeno pošiljanju seznamov na spletna mesta, ki jih je treba blokirati, pri kanadski komisiji za radiotelevizijo in telekomunikacije (CRTC).

Najboljše od vsega – koalicija ne bi imela nobenega nadzora, kar pomeni, da lahko v bistvu počnejo vse, kar hočejo. Do te poteze je prišlo, ker je skupina že leta uporabljala starodaven prepir, ki je po svetu prepovedan, da nezakonito pretakanje avtorsko zaščitenih medijev škodi podjetjem.

Na srečo je bil ta očiten poskus prevzema nadzora nad internetno cenzuro zavrnjen, poleg tega pa je bil deležen veliko kritik. Vendar je bil razlog za zavrnitev preprosto zato, ker CRTC trdi, da zakon o avtorskih pravicah ni v njegovem nadzoru.

To je zaskrbljujoče, saj bi skupine, kot je FairPlay Canada, morda sprejele takšno ureditev – če bi našli ustrezen način privlačnosti.

Kanada že ima stroge zakone o preprečevanju piratstva

Države po vsem svetu se razlikujejo po uveljavljanju zakonov o avtorskih pravicah. Na primer, mnogi bi se zavedali, da podjetja vztrajno zasledujejo delitelje datotek P2P s tožbami. Kanada se pri tem ne razlikuje in je v resnici zelo podobne pravne smernice o zadevi.

To je v preteklosti že povzročilo zaprtje spletnih strani, ki ne samo kršijo zakone o avtorskih pravicah, ampak celo delujejo kot spodbuda za omenjene kršitve. Ti elementi so vse sestavine sistema, ki je odprt za zlorabe in zlorabe, vsekakor ni dober znak za Kanađane, ki morda preprosto poskušajo uživati ​​v internetu brez omejitev.

CSE misli, da je nad zakonom

Ustanova za varnost komunikacij (CSE) je bila v preteklosti obtožena nezakonitega delovanja, ko gre za nadzor v Kanadi. Najbolj opazna priložnost se je pokazala v puščanju Snowdena, ko so bile izvedene informacije nadzorne dejavnosti brez naloga v državi.

Do danes CSE še naprej izvaja nadzorne dejavnosti v državi in ​​navaja, da se lahko “odloči voditi evidenco zasebnih komunikacij Kanadčanov”. To je povzročilo rahlo kolcanje v letu 2015, ko so informacije o Kanađanih pomotoma delili z zavezniki. Ups.

Kot je dejala Stephanie Carvin, nekdanja analitičarka za nacionalno varnost pri kanadski vladi, “Ena ključnih stvari glede nacionalne varnosti je, da si dovoljen biti kreten.”

VPN so še vedno zakoniti v Kanadi

K sreči odgovor na te nočne more in morebitno cenzuro ni tako težaven – uporabite VPN. In še bolje, VPN-ji so zakoniti v Kanadi.

So že v široki uporabi, ne samo znotraj vlade, ampak tudi v podjetjih in mnogih drugih oblikah. Kljub temu obstaja opozorilo. Če se odločite za uporabo VPN s sedežem v Kanadi, lahko vlada prisili ponudnika VPN, da po potrebi sprosti uporabniške podatke.

Medtem ko bo večina VPN-jev trdila, da ne vodijo dnevnikov, vzemite to s ščepcem soli in pazite na pravilnike glede uporabniških dnevnikov in drugih podatkov.

Kaj iščemo v VPN-ju za Kanado

najboljši vpn za uporabnika Kanade

1. Zasebnost in anonimnost

Z bolj očitnimi zgodbami grozljivk, ki sem jih v vaših glavah delila zgoraj, sem verjetno pravi čas, da predlagam, da se je res dobro osredotočiti na vidike zasebnosti in anonimnosti VPN-ja za uporabnike v Kanadi. Z vlado in zasebno industrijo, ki prihaja po uporabnike, mora biti VPN sposoben zagotoviti, da se lahko vaši podatki in dejavnosti hranijo točno tako, kot morajo biti – zasebni.

Eden najboljših načinov, kako to zagotoviti, je, da pazimo na VPN, ki imajo ne le stroge politike brez beleženja, ampak tudi izven držav, ki so v zakonih o hrambi podatkov bolj zaostale. To zagotovo izključuje države v EU pet oči in štirinajst oči pristojnost.

2. Hitrost in stabilnost

S povprečno hitrostjo gospodinjstva v Kanadi 100 mbps ne bi smelo biti večje težave s hitrostmi VPN, saj bi morali skoraj vsi ponudniki storitev VPN najvišjega nivoja imeti možnost upravljanja s to referenčno vrednostjo..

Čeprav za večino strežnikov VPN resnično ni najbolj pomembna lokacija, obstaja dober razlog, zakaj – bližina ZDA. Skoraj vsi ponudniki storitev VPN bodo imeli vsaj eno, če ne še več strežniških lokacij v ZDA, do katerih lahko Kanadčani zlahka dostopajo za nizko zamudo.

3. Varnost

Varnostni navoj na VPN-jih je povsod enak za Kanađane. Idealno ravnotežje poznate samo vi, kot uporabnik. Ali se odločite za 256-bitno šifriranje s tveganjem nižjih hitrosti VPN ali ste pripravljeni znižati to vrstico za povečano hitrost?

Tukaj je vprašanje – ali vam ponudnik storitev X VPN izbira nastavljive stopnje šifriranja? Verjetno se morate vprašati, ali je to vprašanje za vas.

4. Geolokacijsko ponarejanje

Kanadčani kljub temu, da so sosed ZDA, še vedno nimajo dostopa do vsebin Netflix, ki so omejene z ZDA. To je eden od razlogov, zakaj uporabniki po vsem svetu uporabljajo VPN-je – za podvajanje geolokacij. K sreči bližina pomeni tudi hiter dostop do ameriških VPN-jev, kar je super za pretakanje Netflixa.

Pazite na tisto, ki podpira povezave Netflix, čeprav jih številne pogosto blokirajo.

5. P2P podpora

Ker si prizadevamo za preprečevanje skupne rabe datotek zaradi kršitev avtorskih pravic, bi bilo dobro za to uporabiti tudi povezavo VPN. Niso vsi VPN-ji dobri s P2P, zato bi bilo dobro tisto, ki ga podpira široko ali celo strežnike, optimizirane za P2P..

Bodite pozorni na VPN, ki imajo v svojih pogojih storitve jasno določene smernice prometa P2P, na primer TorGuard ali NordVPN.

Najboljši VPN-ji za Kanado

Kot pri vseh mojih VPN testih, tudi pred ocenjevanjem njihove hitrosti vedno presodim svoje. Spodaj je moja dejanska širokopasovna hitrost, ki temelji na servisni liniji 500Mbps, brez aktivne VPN povezave:

izhodiščna hitrost v Maleziji brez vpn (kanada)

(Popolni rezultat preskusa osnovne hitrosti si oglejte tukaj)

Ker imam sedež v Maleziji, se bo moja hitrost povezovala z bližnjimi strežniki VPN v azijski regiji in se večinoma postopoma zniževala, ko se bom povezoval s strežniki dlje. To je splošno pravilo, saj razdalja igra kakovostno linijo in vpliva tako na hitrost kot na zamudo.

Kot lahko vidite, mi brez povezave s Kanado ni naklonjena spodnja hitrost 160 Mb / s.

Opomba

 1. Cena temelji na menjalnem tečaju 1 USD = 1,41 CAD.
 2. Prikazana cena je najnižja glede na načrte, ki so na voljo pri vsakem ponudniku storitev VPN.

1. NordVPN

https://nordvpn.com

NordVPN

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

4,89 / mo

Glavne predstavitve

 • Brez dnevnikov
 • Kill stikalo
 • Podpira 6 naprav

"Nord je s svojim elegantnim vmesnikom, stabilnimi hitrostmi in fantastičnimi dolgoročnimi cenovnimi načrti odlična izbira za vsakega uporabnika VPN."

Obiščite VPN

NordVPN nenehno izboljšuje svoje storitve in leto 2019 je bilo za njih zelo razburljivo leto. Letos smo ponovno ocenili njihovo uspešnost in uspeli jim je še izboljšati pretekle rezultate.

Tudi z rahlim povišanjem cen ostajajo izredno konkurenčni in ponujajo najresnejšo ceno, ki jo danes vidimo v tem zelo zahtevnem prostoru..

So odlična izbira kot najboljši VPN za Kanado zaradi številnih razlogov. Eden prvih je, da imajo sedež v Panami, kar je tudi dobro mesto za VPN. Poleg tega ima NordVPN sloves sterlinga in je še en ponudnik VPN, ki ima v številnih državah ogromno strežnikov.

Njihova stroga politika brez beleženja, 256-bitno šifriranje vojaškega razreda in odlični cenovni načrti se dobro kombinirajo, da skoraj vsakemu ponujajo posel, ki se mu je težko upreti.

nordvpn test hitrosti kanada

NordVPN test hitrosti Kanada – Vancouver Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

NordVPN je s hitrostjo 114 Mb / s navzdol nizka kot ena najboljših možnosti za to regijo in ostaja na vrhu priporočenih VPN-jev za Kanado. Zaradi tega je še bolj privlačna trditev, da ne omogočajo le prometa P2P, ampak imajo zanj posebej optimizirane strežnike!

Preberite naš poglobljeni pregled o NordVPN, če želite izvedeti, zakaj je Bitcatcha številka 1 VPN!

2. CyberGhost

https://www.cyberghostvpn.com

CyberGhost

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

3,85 / mo

Glavne predstavitve

 • Ponuja stiskanje podatkov
 • Blokiranje oglasa
 • Podpira 7 naprav

"CyberGhost je okrepil svojo ponudbo in znatno izboljšal splošno kakovost storitev."

Obiščite VPN

CyberGhost je morda ena od storitev, ki ima najbolj izrazito tržno identiteto od vseh ocenjenih storitev. Pravzaprav se zdi, da so se zgradili precej kultno, zahvaljujoč hipu in vrhunskemu tonu njihovega trženja.

To je še eno bolj znanih imen v VPN industriji in osebno sem jih sčasoma močno ogrel. Redno znova izvajam preizkuse zmogljivosti in ugotavljam, da se je CyberGhost bistveno izboljšal, ko sem prvič naletel nanj.

Danes čutim, da je v resnici dovolj zrasla, da se je pošteno premaknila po moji lestvici. Najboljši del posla je, da je CyberGhost kljub vsem izboljšavam, ki sem jih opazil, še vedno ohranil zelo razumne cene, dokler se zavezujete k njihovemu razširjenemu načrtu.

Kanada za hitrost cyberhosta

CyberGhost test hitrosti Kanada – Montreal Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kanadčani se morajo zavedati, da je večina strežnikov CyberGhost na območju EU, a na srečo imajo tako solidne zmogljivosti tako v ZDA kot v Kanadi. To jim daje razmeroma široko bazo privlačnosti svetovnemu občinstvu.

Če potujete in morate iz nekega razloga pogosto obiskati azijsko regijo, so določene izbire bolj omejene, vendar je zmogljivost še vedno dobra, če se povežete s pravimi državami (npr. Singapur).

Njihova izjemno zmogljivost na kanadskih strežnikih jim daje trden položaj na teh lestvicah.

Oglejte si naš celoten pregled o CyberGhostu, če želite izvedeti več!

3. Surfshark

https://surfshark.com/

Surfshark

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

2,80 / mo

Glavne predstavitve

 • Povezava z več strežniki
 • Podpira številne platforme
 • Brez dnevnikov

"Surfshark je brez naklonov in dosleden pri izvedbi, kar se je uveljavil kot močan prihajajoči kandidat."

Obiščite VPN

Surfshark je morda nov, saj se je podjetje šele začelo igrati konec leta 2018, vendar se je izkazalo z udarcem. Kljub temu, da polji manj kot 1.000 strežnikov v 60-ih čudnih državah, uspe ponuditi močne in stabilne povezave, kot kažejo naši hitrostni testi.

Prav tako lahko upravljajo s P2P / hudourniki in dajejo na voljo večregijsko vsebino za spletna mesta za pretakanje filmov, kot je Netflix. Zame je sveti gral Netflixa vsebina v regiji ZDA in zadnje leto sem odpravljal počitek Surfshark brez kakršnih koli težav..

Surfshark ponuja tudi to storitev z odličnimi cenami na njihovem dveletnem načrtu. Pazite na to, ljudje, morda se bo na naših seznamih pojavljalo toliko časa!

Več o njegovi odličnosti najdete v našem temeljitem pregledu o Surfsharku!

surfshark test hitrosti kanada

Surfshark test hitrosti Kanada – Toronto Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

4. ExpressVPN

https://www.expressvpn.com

ExpressVPN

Hitrost

Dobro

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

11,71 / mo

Glavne predstavitve

 • Zaščita zasebnosti na morju
 • Popolno 256-bitno šifriranje
 • 148 VPN lokacij

"Ta cena VPN je na vrhu skoraj vseh naših seznamov na Bitcatcha preprosto zato, ker ponuja tako dobro storitev po zelo širokih merilih – redko za VPN!"

Obiščite VPN

Ena najboljših storitev VPN, kar sem jih kdaj preizkusila, je bil ExpressVPN doslej eden mojih najboljših izbrancev, ne glede na to, v katero državo ga uvrščam. Ima široko paleto strežniških lokacij in veliko strežnikov. Še bolje je, da temelji na Britanskih Deviških otokih, ki je po zakonih o hrambi podatkov ohlapen.

Storitev sem celovito preizkusil in brez oklevanja jih priporočam kot najvišjega ponudnika storitev VPN za Kanađane. ExpressVPN je stabilen in omogoča dostop tudi do dobrega obsega naprav.

expressvpn test hitrosti kanada

ExpressVPN test hitrosti Kanada – Toronto Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kot idejo o tem, kako dober je, sem primerjal privzeto hitrost proge brez VPN s testom, pokritim s ExpressVPN, na isti lokaciji. Z vklopljenim ExpressVPN in povezavo s strežnikom v Kanadi sem uspel močne 86 Mbps nizvodne hitrosti, čeprav so bile hitrosti prenosa nekoliko razočaranje.

Ponovno je treba opozoriti na mojo dejansko oddaljenost od Kanade, kolikor verjetno lahko dobim. Uspešnost, ki je ExpressVPN, je približno enaka tečaju za njih na splošno. Seveda, čim bolj se približate strežniku VPN, tem večja je njihova hitrost.

Preberite si celoten pregled na ExpressVPN in si oglejte, zakaj je to eden naših najboljših izbir!

5. IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

IPVanish

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 4 od 5Ocenjeno 4 od 5Ocenjeno 4 od 5Ocenjeno 4 od 5

Cena (CAD)

4,57 / mo

Glavne predstavitve

 • Prisilno 256-bitno šifriranje
 • Neomejeno P2P
 • Podpira 10 naprav

"Odlično za Paranoid, vendar morda ne bo na vrhu seznama za kanadske uporabnike, IPVanish je zelo tržen, a slabo podpira."

Obiščite VPN

IPVanish je v preteklosti močno trpel zaradi svoje ujetosti v nekatere … naj rečemo, nesrečne incidente. Kljub temu upoštevajte, da so pod novim vodstvom in upajmo, da bodo takšne stvari v preteklosti postale le poskočne.

Če odkrijejo te nezgode, ostajajo velikan VPN na terenu in se ponašajo z neverjetnimi hitrostmi. Na srečo zato, ker če imate kakršne koli pritožbe glede njihove hitrosti, ne morete storiti veliko, saj prisilijo 256-bitno šifriranje za vse, brez izjeme.

ipvanish test hitrosti kanada

Preskus hitrosti IPVanish Canada – Ontario Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kot sem že omenil, IPVanish, recite, kar vam je všeč, ponuja nekaj zanimivih hitrosti. Te številke jih zagotovo lahko uvrščajo na naš najboljši VPN za Kanado. S svojo lokacijo v Maleziji in izvedbo testa na njihovem kanadskem strežniku sem dobil zelo hitro hitrost 121 Mb / s.
Čudno, da trpi na zgornjem toku, vendar sem prepričan, da za večino nas to ni glavna prioriteta.

To ustreza Kanadčanom, ki se bodo v bližini ali celo v sosednjih ZDA povezovali s strežniki. Glavna pomanjkljivost je v njihovi službi za stranke, ki ni tako velika. Če ste iz zahodne države in pričakujete določen standard podpore – tukaj je, da IPVanish pade pod prvo mesto.

Preberite naš poglobljen pregled o IPVanish-u, če želite izvedeti več!

6. TorGuard

https://torguard.net

TorGuard

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

Cena (CAD)

5,87 / mo

Glavne predstavitve

 • Izdelano za P2P
 • TorGuard prikrit proxy
 • Podpira 5 povezav

"TorGuard je eden najboljših VPN-jev za skupno rabo datotek P2P preprosto za vse uporabnike P2P v Kanadi."

Obiščite VPN

Eden najpomembnejših odločilnih dejavnikov pri umestitvi TorGuarda je, da je ponudnik storitev VPN zelo prijazen P2P. Na strani, ki je usmerjena k uporabniku, ni veliko blinga, je pa izjemno zmogljiv.

Ključna razlika med TorGuardom in številnimi tekmeci je v tem, da vam omogoča, da izberete, kakšno raven šifriranja imate najraje. To pomeni, da lahko za uporabnike P2P kadar koli zavrnete šifriranje in uživate v večjih hitrostih hudourništva!

Poleg tega ima TorGuard še mnogo drugih odkupnih lastnosti, kot so stabilne hitrosti, večplastninske zmogljivosti in možnost zaobiti zaviralce VPN. Slaba stran je, da je uporaba tega VPN-ja s storitvijo Netflix, če ne oddate dodatnega za stanovanjski IP, zelo izmuzljiva..

torguard test hitrosti kanada

TorGuard test hitrosti Kanada – Toronto Server
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Kot eden izmed treh najboljših VPN-jev za Kanado je TorGuard seveda izpolnjeval določene hitrostne zahteve. To se je pokazalo v mojem rezultatu preizkusa na strežniku VPN s sedežem v Vancouvru. Kanadci bi morali biti sposobni uskladiti razmerje hitrosti z ameriškimi strežniki.

Edina slabost je, da bo za mlajše uporabnike, ki so vajeni elegantnosti sodobnih aplikacij, vmesnik TorGuard videti kot nekaj iz preteklosti.

Preberite našo temeljito analizo TorGuarda za več informacij!

7. NajhitrejeVPN

https://fastestvpn.com

NajhitrejeVPN

Hitrost

Odlično

Varnost & Zasebnost

Ocenjeno 4 od 5Ocenjeno 4 od 5Ocenjeno 4 od 5Ocenjeno 4 od 5

Cena (CAD)

1,56 / mo

Glavne predstavitve

 • Optimizirani strežniki za P2P
 • Omogoča preskok strežnika
 • Podpira 10 naprav

"FastestVPN se zelo trudi, da bi si pridobil ime in naredil preskok v kakovosti svojih storitev v Kanadi."

Obiščite VPN

Najhitreje VPN je težko ime za boj in ko sem prvič poskusil – iskreno ni bilo tako vroče. Od takrat sem ponovno ocenil njihovo storitev in dosegel veliko izboljšanje delovanja.

Če k temu dodate še dejstvo, da so uspeli ohraniti tudi cene – v njihovem triletnem načrtu je to le 1,56 USD / mesečno. Čeprav je res, da omrežje FastestVPN ni tako čudovito, Kanadčani lokalno nimajo te težave, saj so njihovi strežniki tukaj zelo stabilni. Imajo tudi strežnike, optimizirane za P2P, kar jim omogoča tudi dobro.

Zdi se, da je tudi zadnja ponovitev njihove storitve rešila številne prejšnje težave, kot je kolcanje v službi pri poskusu uporabe Netflixa. Zdaj pa vse teče samo breskavo in s temi hitrostmi – prijetno.

najhitrejši test hitrosti kanada

Najhitrejši test hitrosti v Kanadi – Server v Torontu
(Oglejte si rezultat preskusa s hitrostjo)

Hitrost na FastestVPN, ko sem povezan s strežnikom, ki temelji na Torontu, je presegel 200 Mbps. To je skrajno za državo, ki je dobesedno po vsem svetu, od koder sem, tako da je malo dvoma, da bo lahko še boljši za Kanađane.

Pojdite na naš najhitrejši pregledPPN, če želite izvedeti več!

Ali resnično potrebujem VPN v Kanadi?

Ko sem prvič pristopil k tej temi, sem bil nekoliko zadržan, saj se običajno osredotočim na določena področja, ki me zanimajo. Raziskovanje pokrajine v Kanadi sem bil zelo zaskrbljen nad tem, kar sem našel, in moja prva misel je bila, da moram pozitivno nekaj priporočiti prijateljem za ta trg.

Po premisleku sem ugotovil, da se scenarij izvaja v več državah po vsem svetu hkrati. Tudi v moji domači bazi Malezije potekajo zaskrbljujoči koraki v smeri povečane cenzure in tako naprej.

S tem res priporočam, da Kanadčani pregledajo trenutno stanje in resno razmislijo o tem, da si pogledajo enega od VPN-jev na tem seznamu, da se zaščitijo. Situacija po vsem svetu je slaba, prijatelji, bolje varna kot žal.

Če želite povzet, tukaj so najboljši 3 VPN za Kanado:

HITROST

VARNOST & ZASEBNOST

CENA / MO

NordVPN

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

4,89 USD

Obiščite VPN

CyberGhost

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

3,85 USD

Obiščite VPN

Surfshark

Odlično

Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5Ocenjeno 5 od 5

2,80 USD

Obiščite VPN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map