De 3 beste website-builders 2020 gerangschikt – (sitesnelheid getest!)

Websitebouwers zijn uiterst nuttige hulpmiddelen omdat ze mensen met weinig tot geen technische expertise de kans geven om hun eigen websites te bouwen. Dit kan snel en gemakkelijk met zo weinig moeite als met een tekstverwerker.


Voor Maleisiërs is een bijzonder goed bonuspunt dat de prijzen meestal niet veel meer zijn dan wat u in de eerste plaats zou betalen voor webhosting.

Contents

Lokalisatie overwinnen

Het grootste obstakel voor Maleisische website-eigenaren is het overwinnen van de mentaliteit van lokalisatie. Zodra u de grensgrens bent gepasseerd, zult u ontdekken dat er wereldwijd duizenden webhostingopties beschikbaar zijn, die producten aanbieden die beter, sneller of zelfs goedkoper zijn dan wat u lokaal vindt.

Evenzo heeft de wereld van websitebouwers vandaag zijn eigen uitdagingen.

In het verleden gebruikten veel mensen ze om snel websites te bouwen. Maar vandaag zijn de uitgedaagden meer naar het eCommerce-front verschoven. Dankzij het digitale tijdperk groeit de grenzeloze handel en kunnen zelfs kleine bedrijven op het internationale toneel concurreren.

In plaats van te besteden aan outsourcing, hebben kleine bedrijven de mogelijkheid om hun mogelijkheden zelf uit te breiden – dankzij tools zoals eCommerce-compatibele websitebouwers. Nu kunt u niet alleen websites bouwen, maar ze omzetten in volledige online winkels, in sommige gevallen zelfs met volledige voorraadcontrole.

Met dat in gedachten, weet u wat uw behoeften zijn en wat er voor u beschikbaar is in de wereldwijde arena? Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden, variërend van prijs tot unieke functies.

Werken langs de Maleisische ringgit

Er is niet echt een manier om dit mooi uit te drukken, maar het is gewoon een feit dat we in Maleisië wonen en transacties doen in Ringgit. De Ringgit is vrij zwak ten opzichte van de Amerikaanse dollar en mentaal, als we een conversie doen, maakt de uiteindelijke prijs van overzeese diensten velen van ons bang.

Maar vergeet niet dat u, met name websites die voor commerciële doeleinden zijn gebouwd, uw bedrijf ook buiten onze grenzen kunt uitbreiden. Door voor buitenlandse valuta te werken en deze te verdienen, kunnen we in feite de moeilijke wisselkoers tenietdoen en in plaats daarvan Amerikaanse dollars binnenhalen.

Uitdagende beschikbaarheid van lokale bronnen

Er zijn verschillende lokale webhostingbedrijven die zich hier op zaken richten, maar geen echte entiteit die een aangepaste websitebouwer voor de lokale markt biedt. Ja, sommige bedrijven zoals Exabytes bieden website builder aan, maar als je die ooit relatief hebt uitgeprobeerd, schieten de meeste tekort.

Website-builders zijn duur om te ontwerpen en moeten uitgebreid worden getest. Daarom worden de kosten, tenzij ze op mondiale basis worden verkocht, te onbetaalbaar voor een enkele landenmarkt om te ondersteunen.

Er zijn ook meer beperkingen als u alles tot op nationaal niveau hebt opgebouwd, vooral als u specifieke zaken overweegt, zoals huisvestingsregels voor gegevens en landspecifieke belastingen. Daarom is het beter om te werken met de prestaties en functies van een wereldwijde partner.

Dure of ongeschoolde ontwikkelaars

Nadat ik het ontwikkelingsproces van de website van verschillende bedrijven hier heb begeleid, ben ik me helaas maar al te bewust geworden van de uitdagingen. Van duizenden freelancers die hun waren verkopen tot professionele webontwikkelingsbedrijven die exorbitante kosten in rekening brengen, uw website kost misschien maar misschien RM300 tot meer dan RM80.000, afhankelijk van met wie u werkt en wat u nodig heeft.

Het meest pijnlijke van dit alles is dat je werkt met heel weinig beschikbare kennis van de community van ontwikkelaars. Het vinden van de juiste pasvorm kan een uitdaging worden en aan het eind van de dag ontmoet je zelfs een half dozijn, zodat je kunt zeggen dat je je ‘due diligence’ hebt uitgevoerd voor het geval er iets misgaat.

In plaats van dit allemaal door te nemen met meerdere vraagtekens in de lucht, waarom zou u er dan niet over nadenken om de kracht van een websitebouwer te gebruiken? Ja, als uw systeem te complex is, heeft u misschien wat hulp nodig, maar veel websitebouwers zijn sterk community-gestuurd, wat betekent dat er hulp beschikbaar is.

Het staat u ook vrij om eenvoudig de volledige controle te hebben over eventuele wijzigingen in het ontwikkelingsproces, aangezien alles zeer modulair is.

Gemakkelijkste DIY-optie

Hoewel het gebruik van WordPress en het verkrijgen van uw eigen hosting een haalbare optie kan zijn, zijn website-bouwers nog steeds een gemakkelijkere optie. Het beheersen van WordPress kan even duren en de vele beschikbare plug-ins zijn niet noodzakelijkerwijs van de beste kwaliteit. Het vinden van de beste webhosting zal een andere onderneming zijn die tijd, onderzoek en natuurlijk geld zal kosten.

Voor snelle site-ontwikkeling is er nog niets dat vergelijkbaar is met de meeste van deze doelspecifieke websitebouwers. Het wordt nog beter als je bedenkt dat ze worden geleverd met hosting en over het algemeen met alle andere tools die je nodig hebt om snel je website te bouwen.

Onze top drie websitebouwers voor Maleisië in 2020 zijn veteranen van het spel en hebben bewezen dat ze alles kunnen ondersteunen, van individuele kleine sites tot enorme bedrijfsaccounts. Laten we eerst en vooral bespreken hoe we de sites rangschikken.

Hoe we de beste website-bouwers voor Maleisië kiezen

beste website builder Maleisië

Het probleem met het beoordelen van websitebouwers is dat hoewel het uitgangspunt van elk hetzelfde is, ze allemaal hun eigen aandachtspunten hebben. Over het algemeen hebben gebruikers ook hun eigen specifieke behoeften, dus het is meer een kwestie van teruggaan naar de basis en wat logischer is vanuit het oogpunt van nutsbedrijven.

Als we terug naar de basis hoorden, zijn er algemene parameters die (of je het leuk vindt of niet) alle websitebouwers nodig hebben om zelfs maar hun voet tussen de deur te krijgen. Zodra dat vanuit het standpunt van de gebruiker in overweging is genomen, beoordelen we ook hoe compatibel die functies zijn met wereldwijde vereisten, bijvoorbeeld mobiele snelheidsmogelijkheden.

Ten slotte zijn er de ‘opmerkelijke extra’s’ die de neiging hebben om een ​​belangrijk verschil te maken. Dit zijn kenmerken die elders moeilijk te vinden zijn of anderszins een merk helpen om op te vallen.

1. Snelheid

Snelheid is het levensbloed van elke website, van persoonlijke blog tot enorme online winkel. Het beïnvloedt zoveel dingen dat het gewoon een van de belangrijkste vereisten moet zijn bij elke host. Website-bouwers helpen u niet alleen bij het maken van uw websites, maar fungeren ook als uw hostingplatform – wat van invloed is op de snelheid van uw website.

2. Gebruiksgemak

Een tool is slechts zo nuttig als zijn vermogen om te worden gebruikt. De krachtigste websitebouwer ter wereld is nutteloos als deze niet gebruiksvriendelijk genoeg is om te worden gebruikt zonder al te veel leercurve. Idealiter zou het mainstream-functies moeten bieden bij het ontwikkelen van websites, maar zo eenvoudig te gebruiken zijn dat instructies niet nodig zijn.

3. Mobiele ondersteuning

De wereld is mobiel geworden en zelfs zoekmachines zoals Google leggen meer nadruk op mobielvriendelijkheid. Websitebouwers zouden u op zijn minst de mogelijkheid moeten moeten bieden om uw website mobielvriendelijk te maken.

4. eCommerce-functies

Een van de belangrijkste elementen van een online winkel is de mogelijkheid om transacties te verwerken. Zonder hen is er immers geen echte e-commerce, toch? Maar niet alle transactieverwerking is gelijk en ze brengen verschillende kosten met zich mee voor de site-eigenaar.

5. Opmerkelijke extra’s

Niet alle behoeften van de site zijn gelijk en als zodanig zijn er vaak subtiel verschillende functies die de ene boven de andere biedt en deze onderscheidt.

Laten we daarbij eens kijken naar de Top 5 Website Builders voor Maleisië van 2020.

Geclassificeerd: de 5 beste website-builders voor Maleisiërs

Notitie

 1. Alle vermelde prijzen zijn gebaseerd op de introductieprijs van het contract voor 12 maanden.
 2. We hanteren een wisselkoers van 1 USD tot 4,1 MYR voor alle vermelde prijzen.

1. Wix

https://www.wix.com

Wix

World Speed ​​Score

EEN+

Algemene beoordeling

Prijs (MYR)

18,45 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Veel sjablonen
 • Geweldige mobiele editor
 • Uitgebreide beschikbaarheid van apps van derden
 • Veel handige extra’s

"Wix is ​​krachtig, mooi en boordevol functies – precies wat een moderne websitebouwer zou moeten zijn."

Wix server snelheidsrapport

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo
38 ms12 ms119 ms240 ms148 ms
Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland
510 ms173 ms122 ms26 ms111 ms

Gemiddelde snelheid: 149,9 ms – Bekijk het volledige resultaat

 • Wix-sites zijn snel
 • Van alle websitebouwers die ik heb beoordeeld, heeft Wix verreweg de beste snelheidsprestaties onder hen. Toegegeven, dit is misschien niet uw belangrijkste overweging, maar ik zou anders suggereren. Zodra u een geweldige websitebouwer heeft gevonden, moet u daar een snelle site kunnen hosten. Een trage site zal uiteindelijk op de een of andere manier uw verkopen beïnvloeden.

 • Krachtige mobiele editor
 • Als websitebouwer heeft Wix een fantastische drag-and-drop-interface, maar waar het echt indruk op maakt, is wat het zijn mobiele editor noemt. Maleisiërs zijn gewoon verliefd op de mobiele apparaten en dat geldt ook voor alle anderen ter wereld. Met de mobiele Wix-editor kunt u de mobiele versie van uw site aanpassen – tot en met een andere lay-out dan de volledige site. Dit is erg handig en in de huidige markt is het een eersteklas verkoopargument voor Wix.

 • De app-markt is erg handig
 • Naast de standaardfuncties die het biedt, wordt Wix geleverd met een marktplaats waar je alles kunt doen wat je wilt of nodig hebt. Voeg ze toe of verwijder ze om uw site verschillende functies te geven en u zult merken dat u een zeer wendbaar en bloeiend online bedrijf kunt hebben.

 • Geweldige marketingmogelijkheden
 • Het bouwen van uw site is slechts de helft van het probleem – hoe gaat u mensen ertoe aantrekken. Met SEO Management ingebouwd in de structuur van Wix lost dat een groot deel van het probleem op. SEO is vaak een van de moeilijkste aspecten van het hosten van een site waarmee nieuwe eigenaren worden geconfronteerd – en zelfs veel veteranen. Met Wix? Nou, klik gewoon op hun Wix SEO Wix en je wordt door de stappen geleid om het te laten werken.

Het nadeel: uw site zit vast met Wix

Gezien hoe krachtig Wix is, is het niet verrassend dat het zijn klanten jaloers bewaakt. Als u uw site met Wix heeft gemaakt, kunt u uw bedrijf niet gemakkelijk ergens anders heen verplaatsen. Wix staat niet toe dat klanten hun websites exporteren, dus in wezen begin je opnieuw of blijf je bij Wix.

Wix in actie

 • Lees onze uitgebreide Wix-recensie.

2. Shopify

https://www.shopify.com

Shopify

World Speed ​​Score

C+

Algemene beoordeling

Prijs (MYR)

118,90 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • Geweldige marketingtools
 • Toegang tot apps van derden
 • Verkoop op meerdere platforms
 • Maatschappelijke hulp

"Meer voor de online winkel dan alleen gemiddelde websites, Shopify is eCommerce klaar voor gebruik."

Als het gaat om e-commerce website-bouwers, is Shopify zoveel meer dan je gemiddelde beer. Shopify ondersteunt vandaag meer dan 600.000 verkopers en biedt een breed scala aan tools die speciaal zijn ontworpen met het oog op online winkels. De snel gebouwde technologie in combinatie met die tools biedt klanten een totaaloplossing om e-commerce-handelaar te worden.

 • Geweldige onboarding-ervaring
 • In plaats van je blindelings in het bouwspel van de site te laten duiken, begeleidt Shopify je vanaf het begin. Het biedt een intelligent site-bouwproces dat u helpt door een paar vragen te beantwoorden, het geeft u iets om mee te werken. Als u er eenmaal bent, kunt u alle tools die het heeft, op uw gemak verkennen.

 • Grote verscheidenheid aan apps van derden
 • De Shopify geeft u toegang tot veel apps van derden die kunnen werken met uw online winkel. Hoewel ze niet door Shopify zelf zijn gedaan, zijn ze goedgekeurd voor gebruik op het platform. Dit betekent dat u de functionaliteit van uw online winkel zeer snel en gemakkelijk kunt uitbreiden. Hun apps zijn uitgebreid en omvatten alles van standaard nieuwsbriefmakers tot het beheren van uitwisselingen en / of retouren.

 • Cross-platform mogelijkheden
 • Online verkopen via een eigen winkel is één ding, maar is het genoeg? Dankzij Shopify kun je via meerdere kanalen verkopen. Van Point-of-Sales helemaal tot Facebook, neem contact op met klanten zoals je nog nooit eerder hebt gedaan!

 • Combineer online met offline
 • Voor degenen die al via fysieke winkels verkopen, heeft Shopify een optie voor u om dat bedrijf eenvoudig online uit te breiden. Dankzij hun volledige integratiemogelijkheden kunt u uw voorraad samenvoegen en al uw verkoopkanalen in één keer beheren, zelfs vanuit de fysieke winkel.

  Het nadeel: te duur

  Voor een puur lokaal standpunt kan ik dit niet ontkennen – de prijzen van Shopify zijn erg moeilijk te slikken. De functies die hier worden aangeboden, integreren echter veel van wat u elders extra zou moeten betalen en doet dat heel goed.

  Shopify in actie

  • Lees onze uitgebreide Shopify-recensie.

  3. Weebly

  https://www.weebly.com

  Weebly

  World Speed ​​Score

  EEN

  Algemene beoordeling

  Prijs (MYR)

  20,50 / mnd

  Belangrijkste kenmerken

  • Slepen & drop-editor
  • Geïntegreerde SEO
  • Lead capture
  • App-marktplaats

  "Weebly is veelzijdig en gebouwd met de behoeften van de snelle sitebouwer in gedachten."

  Weebly begint misschien al vanaf $ 5 per maand, maar er is een kleine vangst. Die prijs is niet van toepassing op eCommerce-sites. Als u een online winkel wilt runnen, moet u zich bij Weebly inkopen tegen een van de duurdere abonnementen die beginnen bij $ 12 per maand.

  Weebly snelheidsrapport

  VS (W)
  GEBRUIK)
  Londen
  Singapore
  Sao Paulo
  12 ms55 ms152 ms174 ms181 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japan
  Canada
  Duitsland
  293 ms169 ms103 ms60 ms149 ms

  Gemiddelde snelheid: 134,8 ms – Bekijk het volledige resultaat

  • Geweldige editor boordevol functies
  • Met 35 sjablonen in de stal kunt u snel aan de slag op Weebly. Dit is een gebied waarin deze website-bouwers echt schitteren. De term ‘slepen en neerzetten’ is heel letterlijk en u kunt dit gebruiken om bijna alles aan uw site toe te voegen. Van eenvoudige tekstblokken tot complexe rich media – alles is aanwezig.

  • Responsief en volledig mobiel
  • Omdat de basisfunctie de mobiele responsiviteit van hun sites is, zeg ik dat Weebly op dit gebied veel verder is gegaan. Afgezien van een mobiele editor hebben ze een complete mobiele app waar ook de gebruikers van kunnen profiteren. De app is zo krachtig dat u uw site virtueel vanaf uw mobiele apparaat kunt bouwen.

  • Geweldig app-centrum
  • Hier vallen de beginners in websitebouwers af en kampioenen zoals Weebly schitteren. Het biedt je niet alleen zijn eigen functies, maar de functies van een heleboel andere ontwikkelaars. Breid de functionaliteit van uw site uit met add-on-tools voor een enorme e-commerce markt. Er is van alles beschikbaar, van eenvoudige analyse tot geavanceerde marketing.

  • Bonus extra’s
  • Maleisiërs houden gewoon van freebies en dat is wat bij elk Weebly-abonnement hoort. Alle betaalde abonnementen hebben een gratis domein. Er zijn ook veel gratis apps op hun App Marketplace die fantastische functies bieden, zoals MarketGoo, waarmee u gratis SEO-analyserapporten op uw site krijgt.

  Het nadeel: snelheid is een beetje wankel

  Hoewel Weebly over het algemeen een sterke A-rating behaalde in onze BitCatcha-snelheidstest, waren we een verstoord nest dat de responspercentages goed zijn voor Amerikaanse sites, maar des te verder weg daalt. Voor Maleisische sites die lokaal verkeer targeten, is dit niet ideaal, maar als u internationaal verkeer wilt bedienen, is dat prima.

  Weebly in actie

  • Lees onze uitgebreide Weebly-recensie.

  4. Squarespace

  https://www.squarespace.com/

  Squarespace

  World Speed ​​Score

  EEN

  Algemene beoordeling

  Prijs (MYR)

  49.20 / mo

  Belangrijkste kenmerken

  • E-commerce vriendelijk
  • Meer dan 60 designersjablonen
  • Geoptimaliseerd voor mobiel
  • Hot-swappable thema’s

  "Squarespeace is geprijsd voor een zeer middelmatige markt, maar de mogelijkheden gaan veel verder dan dat."

  Met een startprijs van $ 12 per maand is Squarespace zeker niet de goedkoopste op deze lijst. Het presteert echter uitzonderlijk goed en is een geweldige bron voor iemand die alles wil wat ze nodig hebben om een ​​professioneel ogende site op één plek te maken.

  Snelheidsrapport van Squarespace-server

  VS (W)
  GEBRUIK)
  Londen
  Singapore
  Sao Paulo
  39 ms26 ms95 ms210 ms130 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japan
  Canada
  Duitsland
  306 ms248 ms151 ms45 ms89 ms

  Gemiddelde snelheid: 133,9 ms – Bekijk het volledige resultaat

  • Geweldige prestaties in Azië
  • Maleisiërs zullen vooral blij zijn te horen dat Squarespace-sites net zo goed presteren vanuit elke hoek van de wereld. De snelheid was natuurlijk iets langzamer dan tests van in de VS gevestigde servers, maar over het algemeen is 151 ms uit Japan niets om naar te niezen.

  • Uitstekende startkeuzes
  • Een van de meest aantrekkelijke dingen van websitebouwers is niet alleen de mogelijkheid om met minder moeite sites te maken, maar ook om snel aan de slag te gaan. Met meer dan 60 designer-sjablonen om mee te beginnen, kun je er zeker van zijn dat je met Squarespace de weg op gaat.

  • Goedheid slepen en neerzetten
  • Squarespace heeft niet alleen die slepen-en-neerzetten-interface die essentieel is voor een vloeiende site-bouwervaring, maar u kunt ook de exacte locatie van elementen aanpassen. Dit geeft u geweldige controle over uw website en verschilt duidelijk van websitebouwers die uw elementlocaties beperken tot bepaalde ‘blokken’ die vooraf zijn ingesteld.

  Het nadeel: het is helemaal de beloning

  Hoewel je je kunt aanmelden voor een gratis account bij Squarespace, is er hier geen gratis maaltijd. Alle sites die worden gebouwd, moeten worden omgezet in betalende accounts voordat u die sites kunt gaan gebruiken. Als u niet converteert naar een betalend account, vervalt uw site na enige tijd, waardoor deze onbruikbaar wordt. Had ik al gezegd dat het begint vanaf $ 12 per maand? Een behoorlijk bedrag als je dat eenmaal hebt omgezet in Maleisische Ringgit.

  Squarespace in actie

  • Lees onze uitgebreide Squarespace-recensie.

  5. BoldGrid

  https://www.boldgrid.com

  BoldGrid

  World Speed ​​Score

  EEN+

  Algemene beoordeling

  Prijs (MYR)

  20,50 / mnd

  Belangrijkste kenmerken

  • Slepen & drop-editor
  • Gebouwd voor WordPress
  • Draait op cloudhost
  • Mobielvriendelijk

  "WordPress-fans kunnen nu bouwen om te behagen dankzij BoldGrid en het toolpakket."

  Het merk BoldGrid heeft wat speelruimte op de markt voor website-builder, maar het is niet iets dat actief op mijn radar is gekomen. Het is zeker niet gelukt om in de top vijf van websitebouwers te staan ​​qua marktaandeel.

  BoldGrid serversnelheidsrapport

  VS (W)
  GEBRUIK)
  Londen
  Singapore
  Sao Paulo
  2 ms58 ms232 ms360 ms167 ms
  Bangalore
  Sydney
  Japan
  Canada
  Duitsland
  279 ms160 ms114 ms73 ms149 ms

  Gemiddelde snelheid: 159,4 ms – Zie volledig resultaat

  • Gebouwd op WordPress
  • Als het gaat om websitebouwers, zijn degenen die ik tot nu toe ben tegengekomen, standalone systemen die worden geleverd met hosting zoals Wix of speciale paginabuilders die aansluiten op bestaande installaties, zoals Elementor. BoldGrid is gebouwd voor en geïntegreerd met WordPress, waardoor u een websitebouwer met slepen en neerzetten krijgt met volledige toegang tot het hele WordPress-ecosysteem.

  • Draait op cloud hosting
  • Voor wat neerkomt op $ 5 per maand, biedt BoldGrid aanbiedingen en een uitstekende prijs voor websites om te draaien omdat ze op de cloud zijn gebaseerd. U krijgt uw eigen stukje Cloud-hosting dat uitstekende prestaties biedt voor meer dan concurrerende prijzen.

  • Migreerbare sites
  • In tegenstelling tot Wix die zijn geheimen of andere websitebouwers van derden angstvallig bewaakt, kunt u uw site gemakkelijk van BoldGrid verwijderen. Dit werkt terug op het feit dat ze in wezen zijn gebouwd voor WordPress en op dezelfde manier werken.

  • Gratis accounts beschikbaar
  • Net zoals WordPress gratis is, geldt dat ook voor het gebruik van de standaard BoldGrid-builder. U kunt zelfs een volledige site bouwen die op dat Cloud-account draait zonder enige investering, behalve misschien een beetje van uw tijd. Het nadeel is dat gratis accounts geen premium plug-ins kunnen gebruiken en gedwongen worden een beetje BoldGrid-branding te dragen.

  De keerzijde: enigszins complex

  Ik zou zeggen dat BoldGrid nog steeds moet worden gebruikt door iemand die op zijn minst een beetje vertrouwd is met WordPress. Omdat het met WordPress werkt, zijn gebruikers niet geïsoleerd van andere sitebehoeften zoals plug-ins, siteaanpassing en andere WordPress-specifieke behoeften. De BoldGrid-interface zelf is slechts een klein deel daarvan, wat voor absolute nieuwkomers moeilijk kan zijn om mee te werken.

  Voor welke websitebouwers moet ik gaan?

  Zoals ik eerder al zei, zijn lokalisaties het grootste obstakel dat overwonnen moet worden in de context van Maleisische sites. Ja, dat betekent locatie en dus prijs. We komen ook vaak in de verleiding om met lokale bedrijven samen te werken omdat ze voor ons toegankelijk zijn.

  Dit moet worden overwonnen als we willen concurreren op het wereldtoneel. Werken met een externe partner, of ze nu een bedrijf zijn hier in het land of buiten onze grenzen, mag geen uitdaging zijn. In plaats daarvan raad ik je aan om daar voorbij te kijken en voor de verandering ze te vergelijken in termen van functies en prestaties.

  Prijzen bij online bedrijven zijn ook vaak in Amerikaanse dollars en dit is niet geweldig voor ons vanwege de conversieratio naar Maleisische Ringgit. Onthoud echter dat we ook internationaal zullen verkopen en in dezelfde Amerikaanse dollars zullen verdienen. Dit zou de kloof een beetje moeten verkleinen.

  Uiteindelijk betekent het verdienen van die dollars dat je met iedereen in de wereld concurreert – in snelheid, functionaliteit, toegang en nog duizend punten. Zoek een goede partner die dat met u kan doen en u maakt de weg vrij voor een succesvol bedrijf.

  Laten we onze top 3 hostkeuzes voor Maleisische websites samenvatten:

  SNELHEID

  OPSLAG

  PRIJS (MYR / MO)

  Wix

  EEN+

  500 MB

  18.45

  Shopify

  C+

  Onbeperkt

  118,90

  Weebly

  EEN

  500 MB

  20.50

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map