De 8 gratis webhotellene for malaysere

Alle som noen gang har ønsket å starte et nettsted, vil definitivt skaffe gratis webhotell. Tross alt er det ingen som liker å betale for ting, enda mer når du ikke en gang vet om nettstedet ditt kommer til å være lønnsomt eller ikke, så gratis er veien å gå, ikke sant?


Vel, rett og… ikke så riktig.

Contents

Innholdsfortegnelse

 • Den indre virksomheten til webhotellfirmaer
 • Hvordan webhotellfirmaer holder tjenestene sine gratis

Gratis webhotell

 1. Hostinger
 2. Weebly
 3. 000Webhost
 4. Wix
 5. InfinityFree
 6. Awardspace
 7. Freehostia
 8. Freehosting

Kjennelse

 • Hvilken bør du gå for?

Det er ingenting galt med å få gratis webhotell for nettstedet ditt, og det har definitivt fordelene, men det kommer absolutt med begrensninger.

Det er en veldig fin måte å etablere en Internett-tilstedeværelse uten å komme med kontanter på forhånd, men å få gratis webhotell kan også føre til ubehagelige resultater for nettstedet ditt.

Den indre virksomheten til webhotellfirmaer

Når du skriver www.whatever.com til den lille nettleseren eller telefonen din, sender du faktisk informasjon via et komplisert nettverk av kabler til en fysisk datamaskin, også kalt en server, som ligger på et fysisk sted.

Denne serveren sender deretter de nødvendige dataene tilbake til datamaskinen eller mobilenheten din, slik at den kan vise nettstedet du leter etter.

Å kjøpe en server koster ganske bra penger. Det er ikke billig å vedlikeholde det, for ikke å nevne å måtte leie den fysiske plassen for å lagre den serveren i, betale internettleverandørregninger, strøm og hva som ikke.

Lang historie er kort, vedlikeholdsgebyr for servere er ikke billig, og det er grunnen til at webhotellkvalitetsselskaper krever en premiumpris for sine tjenester.

Så hvordan i all verden klarer noen selskaper å tilby disse tjenestene gratis?

Nå stiller vi de riktige spørsmålene.

Hvordan webhotellfirmaer holder tjenestene sine gratis

Webhotellfirmaer må finne en måte å betale ned regningene på og holde lysene på hjemme. Selv om det er mange strategier og metoder et selskap kan bruke for å holde tjenestene sine gratis, er noen av dem akseptable, noen uetiske og noen helt beklagelige.

Her er noen få ting de fleste gratis webhotellfirmaer gjør for å dekke kostnadene.

 • Annonser på nettstedet ditt
 • En av måtene for dem å få litt inntekter mens du gir deg gratis tjenester, er å plassere annonser på nettstedet ditt. Disse annonsene kan være egne annonser eller tredjepartsannonser. Du har vanligvis ikke kontroll over hva slags annonser som ikke vises på nettstedet ditt hvis du velger gratis webhotell. Det er jo ikke noe som heter en gratis lunsj.

 • Begrensede funksjoner
 • En annen ting disse selskapene kan gjøre, er å tilby deg akkurat nok funksjoner for å få nettstedet ditt i gang, men ikke nok til å faktisk gi noen anstendige resultater. Dette tvinger deg til å oppgradere til deres betalte tjeneste eller kjøpe tilleggsfunksjoner “til en lav, lav pris som alle har råd!”

  For eksempel kan de strupe båndbredden på nettstedet ditt, og føre til at nettstedet ditt griper opp når du overskrider noe som 100 besøkende. For at du skal få nettstedet ditt online igjen, har du ikke noe annet valg enn å oppgradere, noe som automatisk gjør deg til en betalt abonnent.

 • Virkelig langsom fart
 • Nettstedet ditt kan også være alvorlig tregt. Tross alt betaler du dem ingenting. De skylder ikke deg å tildele ressurser til nettstedet ditt. De vil være mye bedre med å gi disse ressursene til sine betalende kunder.

 • Ingen tilpassede domenenavn
 • Du vil sannsynligvis ikke kunne få et tilpasset domenenavn heller. Med gratis webhotelltjenester er det mest sannsynlig at du er begrenset til yourname.freewebhostingservice.com, som ikke akkurat er det ideelle eksemplet på profesjonalitet..

Uansett, selv med alle disse ulempene, har gratis webhotelltjenester fordelene. De er fantastiske for folk som akkurat er i ferd med å starte, og det er en fin måte å få nettstedet ditt i gang på kort tid.

Jeg har gått på nok, så la oss dykke inn i poenget med hele artikkelen.

Våre 8 beste gratis webhotell 2020

Merk

Vi bruker en valutakurs på 1 USD til 4,1 MYR for alle listede priser.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com

hostinger-logo

OPPBEVARING

10GB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (MYR)

2,99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 100 GB båndbredde
 • 99% oppetid
 • 24/7 support
 • Utmerket serverhastighet

“Premium-tjenester til et super lavt prispunkt. Flott for alle formål! ”

Vår aller første, mest favoritt-så-lave-det-praktisk-gratis webhotell ville være Hostinger.

Ja, vi vet at denne listen antas å bli brukt på gratis webhotelltjenester, men Hostingers priser er bare RM2.99 i måneden, som er praktisk talt gratis folkens! Seriøst, hva annet kan du kjøpe for RM2.99 per måned i disse dager?

Hostingers tjenester er førsteklasses, raske og pålitelige og konkurrerer med noen av webhotellgigantene i bransjen. Faktisk kjørte vi noen tester og Hostinger overgår faktisk noen av dem når det gjelder hastighet!

De har bygget seks datasentre over hele kloden for å sikre at hastighetene deres holder seg uansett hvor kundene dine måtte være. Vi har faktisk satt opp tre testnettsteder med Hostinger (Singapore, Nederland, og USA) for å se hvordan de går globalt, og alle av dem gir gjennomgående gjennomsnittshastigheter som er under 180ms!

Det er sjokkerende raskt for noe som koster en liten RM2.99 i måneden, tror du ikke?

Bortsett fra hastighet, er det som gjorde Hostinger vår favoritt (nesten) gratis webhotell deres garanti på 99%. Dette forsikrer oss om at uansett hvilke nettsteder vi bestemmer oss for å være vert for hos dem praktisk talt aldri vil gå ned, eller at Hostinger vil returnere 5% av de månedlige avgiftene til oss.

Med en chockful av funksjoner og en enkel å bruke HPanel (deres helt egen versjon av cPanel) slår Hostinger enkelt ut resten av konkurransen, samtidig som de gir premium webhotellfirmaer et godt løp for pengene sine. Les hele anmeldelsen vår på Hostinger her.

Hva mangler med Hostinger?

 • Ingen gratis domene
 • Ingen gratis SSL
 • Ingen gratis sikkerhetskopiering
 • Ikke akkurat gratis

2. Weebly

https://www.weebly.com

weebly logo

OPPBEVARING

500MB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (MYR)

Gratis

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset båndbredde
 • Gratis SSL
 • Gratis SEO
 • God nettstedbygger

“Flott for nykommere, spesielt med deres gratis nettstedbygger.”

Du har sikkert hørt om Weebly selv om du ikke helt vet hva den gjør. De har laget et navn for seg selv ved å være en av de mest brukervennlige plattformene for mennesker uten noen form for programmeringskunnskap for å lage sine egne nettsteder, gratis.

Ærlig talt, de er jævla flinke til det de gjør.

Weeblys nettstedbygger er tydeligvis stjernen i showet her, og har et veldig brukervennlig dra-og-slipp-grensesnitt og tusenvis av maler du kan velge mellom, for å lage nettstedet til dine drømmer.

Funksjonene som er tilgjengelige med den gratis kontoen er heller ikke halv dårlige. Du har fått en lagringsplass på 500MB, og selv om det ikke er mye, er det nok å få ditt gratis nettsted oppe og gå.

Du får glede av ubegrenset båndbredde, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at en tilstrømning av besøkende får nettstedet ditt til å gå ned i tilfelle innholdet ditt på en eller annen måte blir smaken av uken i viraltown.

De kaster også inn gratis SSL for den ekstra sikkerheten, gratis søkemotoroptimalisering, slik at innholdet ditt er lett å oppdage, og et gratis Weebly-merket underdomen … ikke det beste, men hei, i det minste trenger du ikke å betale for et domenenavn, ikke sant?

En ting å merke seg – gratiskontoen kommer ikke med telefonstøtte eller noen form for e-handelsfunksjoner. Hvis du trenger å bruke sistnevnte, har du ikke noe annet valg enn å oppgradere, men hvis førstnevnte angår deg, ikke bekymre deg – du vil ha støtte via e-post og live chat.

Med fantastisk ytelse og ganske mange funksjoner med deres gratis konto, er det ingen overraskelse at Weebly er her på denne listen. Les hele anmeldelsen vår på Weebly her.

Det som mangler med Weebly?

 • Begrenset lagring
 • Ingen telefonstøtte
 • Ingen e-handelssystem

3. 000Webhost

https://www.000webhost.com

000Webhost-logo

OPPBEVARING

1GB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (MYR)

Gratis

Nøkkelegenskaper

 • 10 GB båndbredde
 • 2 nettsteder tillatt
 • Egne annonser tillatt
 • Gratis underdomene

“Fantastisk webhotell for å starte din første virksomhet, bare vær klar over at det kan oppstå drifttid.”

Drevet av Hostinger, 000Webhost.com er neste på denne listen over de beste gratis webhotelltjenestene.

De har eksistert i godt et tiår, og de har etablert seg som et av de beste gratis webhotellbedriftene for folk som ønsker å lære å bygge sine egne nettsteder.

000Webhost.com er 100% gratis for alltid, så du trenger ikke å bekymre deg for at nettstedet ditt blir trukket etter en viss tid.

For en gratis webhostetjeneste kommer 000Webhost.com fullpakket med et overraskende antall funksjoner.

Du får 1 GB lagringsplass, 10 GB båndbredde, en gratis nettstedbygger, et automatisk WordPress-installasjonsprogram som hjelper deg i gang i løpet av få minutter, og best av alt, 2 aktive nettsteder, hver med sine egne dedikerte ressurser!

Den gratis nettstedbyggeren er enkel å bruke, enkel å lære, og kommer med mange maler for å lage et sykt profesjonelt nettsted. Du trenger ikke engang å lære deg en enkelt kodelinje.

Den eneste ulempen med 000Webhost.com er at noen mennesker rapporterer forferdelige driftsstanser, men hei, det er gratis. Du kan ikke forvente å ha kaken din og spise den også, ikke sant?

Siden 000Webhost.com allerede drives av Hostinger, vil jeg selvfølgelig foretrekke webhotell fra dem siden inngangsprisen er så lav. Men hvis du virkelig ikke ønsker å fordele kontanter overhodet, er 000Webhosting.com et utmerket valg.

Hva mangler med 000Webhost?

 • Kan ha driftsstopp
 • Serverhastigheten kan være treg
 • Ingen sikkerhetskopiering

4. Wix

https://www.wix.com

wix logo

OPPBEVARING

500MB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (MYR)

Gratis

Nøkkelegenskaper

 • 99,9% oppetid
 • 24/7 support
 • Gratis underdomene
 • God nettstedbygger
 • Optimalisert nettsted for mobil

“Leveres med en fantastisk nettstedsbygger for å lage pro-look nettsteder.”

Wix er et annet av de webhotellfirmaene som er veldig populære, også blant de som ikke vet.

Ærlig talt, Wix tilbyr ikke så mye når det gjelder gratis funksjoner, men hva de mangler på den avdelingen, de mer enn å gjøre opp for når det gjelder brukervennlighet.

Da en av vennene mine først begynte å eksperimentere med å bygge nettsteder, dro han rett til Wix bare for å se hva han kunne produsere i en begrenset periode uten kodingskunnskaper overhodet.

Det han klarte å produsere var veldig imponerende, profesjonelt og glatt. Alt han trengte å gjøre var å velge en base fra Wixs bemerkelsesverdige liste over maler, og tilpasse deretter det han hadde i tankene ved å bruke dra og slipp-grensesnittet.

Hvis du leter etter et gratis webhotell for å være vert for et lite nettsted, med en nettstedsbygger enn det som enkelt kan produsere polerte nettsteder, kan du ikke se lenger. Du kan virkelig ikke gå galt med Wix. Les hele anmeldelsen vår på Wix her.

Hva mangler med Wix?

 • Begrenset lagring
 • Begrenset båndbredde
 • Ingen gratis e-postkonto
 • Annonser som vises på gratis konto

5. InfinityFree

https://www.infinityfree.net/

uendelig fri logo

OPPBEVARING

ubegrenset

STEDSBYGGER

Nei

PRIS (MYR)

Gratis

Nøkkelegenskaper

 • Ubegrenset båndbredde
 • Ingen annonser vises
 • 99% oppetid
 • Gratis SSL
 • Gratis 10 e-postkontoer

“Ubegrenset lagring & båndbredde med 10 gratis e-postkontoer – en av de bedre gratis tjenestene på denne listen. ”

Til tross for at den er ganske ny sammenlignet med resten av spillerne på denne listen, har InfinityFree klart å gjøre ganske innflytelse i bransjen ved å tilby en betydelig mengde ubegrensede funksjoner

Installasjonsprogrammet av Softculous skript gjør installasjon av WordPress til en lek, med tusenvis av temaer til din disposisjon for å lage et fantastisk nettsted.

Utseende, det som imponerte oss nok med InfinityFree, er mengden tilgjengelige funksjoner uten å tvinge oss til å vise annonser på nettstedene våre.

Med dem får du glede av ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, 10 gratis e-postkontoer med 99,9% oppetid (jeg la merke til at de aldri sa noe om en garanti). Nevnte jeg at alle disse er GRATIS uten å måtte vise annonser?

Det er også det faktum at de tilbyr gratis SSL-sikkerhet, over 400 MySQL-databaser, gratis underdomener og PHP7.3 for den søte lastingsytelsen, og gjør InifinityFree til et utmerket gratis webhotellvalg.

Hva mangler med InfinityFree?

 • Bare forumbasert støtte
 • Tvetydig TOS på ubegrensede funksjoner
 • Begrenset serverkraft

6. Prisutdeling

https://www.awardspace.com

awardspace-logo

OPPBEVARING

1GB

STEDSBYGGER

Nei

PRIS (MYR)

Gratis

Nøkkelegenskaper

 • 24/7 support
 • Easy Script Installer
 • Gratis 1 e-postkonto
 • Gratis 1 domene &
  3 Underdomener

“24/7 support uten å måtte tåle annonser gjør Awardspace til et godt gratis alternativ.”

Den ene tingen som gjør denne listen så vanskelig å sammenstille er mengden gratis gratis webhotelltjenester der ute. Kvaliteten der ute er egentlig ganske svimlende!

Vi er glade for å inkludere Awardspace på denne listen, og med rette. Dette lille, lille webhotellfirmaets gratis konto gir brukeren mye fordeler for å få føttene våte til å bygge nettsteder.

Awardspace tilbyr deg samme type fordeler som mest respektable gratis webhoteller har råd til å tilby, men de klarer å oppfylle konkurransen ved å tilby 1 gratis domene og 3 gratis underdomener, noe som gjør det mulig for brukerne sine opptil 4 gratis nettsteder per konto!

Med et 1-klikks installasjonsprogram, kan du få WordPress eller Joomla enkelt å kjøre, få nettstedet ditt oppe og klart for verden å se på få minutter..

Bortsett fra det gir Awardspace også kundestøtte døgnet rundt, selv med den gratis kontoen. Plattformen er også annonsefri, så du trenger ikke å bekymre deg for påtrengende annonser som dukker opp på nettstedene dine!

Det som mangler med Awardspace?

 • Begrenset båndbredde
 • Lastens hastighet på nettstedet kan være treg

7. Freehostia

https://www.freehostia.com

freehostia logo

OPPBEVARING

250MB

STEDSBYGGER

Nei

PRIS (MYR)

Gratis

Nøkkelegenskaper

 • 6 GB båndbredde
 • 24/7 support
 • 99% oppetid
 • Easy Script Installer
 • Gratis 3 e-postkontoer

“Grei nok for uformelle nettsteder, selv med begrensningene.”

Hvis du bare ønsker å starte et enkelt nettsted og ikke bryr deg mye om funksjoner, kan du ikke virkelig gå galt med en gratis webhotell som Freehostia.

Det er stabilt med en oppetid på 99,9%, enkel å bruke med et 1-klikks installasjonsprogram (for å få WordPress, Joomla eller favoritt CMS opp og kjører på kort tid), raskt å sette opp med en gratis nettstedbygger som følger med nydelige maler (slik at du kan bygge flotte nettsteder) og gir deg 3 gratis e-postkontoer.

I tillegg lar Freehostia deg være vert for opptil 5 domener med 1 gratis konto, så det er ganske jævlig kjempebra! Det er litt stas at du må kjøpe ditt eget domenenavn fordi Freehostia ikke gir deg noe.

Du kommer deg til rock and roll med 6 GB båndbredde, 250 MB lagringsplass og kundestøtte 24/7, så det er ikke for dårlig!

Det eneste jeg synes er å være et problem, er at ressursene du har gitt er per konto, så det betyr at de 5 domenene du kan være vert for vil dele den 6 GB båndbredden og 250 MB lagring … hvilken type beseirer formålet med å kunne være vert 5 domener til å begynne med.

Likevel er Freehostia fremdeles ganske jævlig bra for en gratis tjeneste. Bare hold begrensningene i bakhodet hvis du bestemmer deg for å være vert for dem!

Hva mangler med Freehostia?

 • Begrenset lagring
 • Ingen gratis domene
 • 5 domener deler ressurser

8. Freehosting

https://www.freehosting.com

freehosting logo

OPPBEVARING

10GB

STEDSBYGGER

Ja

PRIS (MYR)

Gratis

Nøkkelegenskaper

 • Umeteret båndbredde
 • Gratis 1 e-postkonto
 • Easy Script Installer
 • 24/7 billettbasert support

“Inkonsekvente serverhastigheter med greie funksjoner, men hei, det er gratis!”

Freehosting er vår minst favoritt gratis webhotellstjeneste på denne listen, men tjenestene deres fortjener nok til at de kan være på denne listen.

De er ganske greie om hva de gratis webhotellkontoer deres kan og ikke kan gjøre, og de er ikke sjenerte over det hele. De vil gi brukere av gratis kontoer uten frills webhotell med uavhengig båndbredde så lenge brukeren vil, forutsatt at brukeren stikker FreeHostings TOS.

Som bruker av deres gratis konto vil du kunne glede deg over 10 GB lagringsplass for nettstedet ditt, uavhengig båndbredde (som diskutert tidligere), et automatisk skriptinstallasjonsprogram for å spare tid på CMS-installasjoner, en gratis nettstedbygger og 1 gratis e-postkonto.

Husk imidlertid at når du er vert for Freehosting, er det best å ikke bryte TOS-ene deres, da de er beryktet for å slette nettsteder uten forvarsel. Prosjektet du har jobbet så hardt med, kan bare forsvinne over natten hvis du ved et uhell våger deg utover betingelsene.

En annen ting vi ikke helt liker med Freehosting, er at serverhastighetene deres er inkonsekvente, i det minste med gratiskontoen. Noen få venner som bruker tjenestene sine, har klaget på at lastingshastigheten til nettstedet er noe av det verste de noen gang har opplevd.

Freehosting har fordelene, men det har også ulempene. Så lenge du er klar over hva disse ulempene er, bør du kunne fortsette å glede deg over fordelene uten store ulemper.

Det som mangler med Freehosting?

 • Ingen gratis SSL
 • Ingen gratis domene
 • Inkonsekvent serverhastighet
 • TOS brudd kan føre til terminering av nettstedet

Dommen: Hvilken bør du gå for?

OPPBEVARING

STEDSBYGGER

PRIS / MO

Hostinger-logo

10GB

Ja

RM2.99 *

Weebly-logo

500MB

Ja

0

000Webhost-logo

1GB

Ja

0

* Pris er basert på en 48-måneders abonnementsrate.

Gratis webhotelltjenester har sine fordeler, ikke kommer til å lyve. Det er spesielt bra for folk som nettopp begynner og eksperimenterer med nettstedsbygging for sin virksomhet, for la oss innse det – ingen liker å betale for ting.

Ingenting godt er imidlertid gratis og ingenting gratis er bra, selv om i dette tilfellet noen av de gratis webhotellene her er faktisk ganske anstendige. Uansett, poenget mitt er at gratis webhotelltjenester har begrensninger, og disse begrensningene kan komme i form av tvangsannonser, throttled-funksjoner, langsomme serverhastigheter, tvangsdomenenavn, bare for å nevne noen.

De er flotte for testformål, men hvis du ønsker å bli seriøs med nettstedet ditt, så vil ikke gratistjenester bare kutte det.

Personlig vil jeg heller velge en profesjonell betalt tjeneste som har alle fordelene med premium webhotell til en veldig lav pris som Hostinger. Vi har faktisk noen få testnettsteder som er vert hos dem, og så langt har vi ingenting annet enn ros for deres tjeneste.

Serverhastighetene er latterlig raske over hele verden, oppetidsresultater dypper aldri over 99% og deres utmerkede supportteam er bare en glede å takle.

Mellom å betale RM2.99 i måneden for pålitelig service eller å få utilfredsstillende service gratis, ville jeg definitivt gå til førstnevnte, ned på hendene, spesielt hvis jeg ser alvorlig på nettstedet.

Vi håper du fant denne artikkelen nyttig! Hvis du har spørsmål angående noen av tjenestene som er oppført her, ikke vær redd for å sende oss en e-post!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map