De 5 beste VPS Hosting Providers 2020 (rangert!)

Hvis du leser dette, er du sannsynligvis på utkikk etter en VPS-løsning som passer dine vertsbehov. Med denne artikkelen vil vi ta deg gjennom våre topp 5 favoritt VPS-tjenester, og hvorfor vi synes de er så jævlige.


Men før vi gjør det, la oss se litt på hva en VPS faktisk er, og hvorfor folk ønsker tjenester som disse.

Innholdsfortegnelse

 • Hva er VPS?
 • Hva er forskjellen?
 • Bør du bytte til VPS?

Beste VPS Hosting

 1. Siteground
 2. Hostinger
 3. Inmotion Hosting
 4. A2 Hosting
 5. HostGator

Pakk inn

 • Hvilken VPS du skal gå for?

Hva er VPS?

VPS (eller Virtual Private Server) Hosting er en unik hostingteknologi som sitter fint mellom standard delt webhotell og dedikerte servertjenester.

Det er best egnet for bedrifter som krever en hostingplan som gir mer serverkraft, funksjonalitet og fleksibilitet enn delte servere, men uten prislappen på dedikerte servere..

Med andre ord, VPS hosting gir deg det beste fra begge verdener. Du får mer av alt, men til en pris som ikke er for opprørende.

Her er en rask oversikt over det grunnleggende, men hvis du er sulten på mer, er det mange fantastiske VPS Hosting guider som du kan sjekke på nettet.

Mer om VPS

VPS lar deg huse nettstedet ditt i virtuelle rom på en fysisk server. Selv om det kan høres mektig ut i nærheten av en delt hosting-server, er det faktisk ganske annerledes fordi du har ditt eget operativsystem, dedikerte ressurser (CPU og RAM), og dedikert lagring i en virtuell privat server.

VPS Hosting

VPS Hosting koster bare en brøkdel av en hel server. (kilde)

Så det er perfekt hvis du trenger fordelene med en privat server, men foretrekker å holde kostnadene lave.

Hva er forskjellen?

“Er det virkelig noen forskjell?”

Selvfølgelig er det, og det er større enn du tror!

For å gi deg en bedre forståelse av forskjellene, la oss se på den indre funksjonen til hver hosting-tjeneste.

Delt serververt

Med en delt serverhosting blir nettstedet ditt hostet på en fysisk server sammen med hundrevis av andre nettsteder. Det er ofte den billigste hostingplanen, men også den mest begrensende fordi du deler alle serverressursene dine med andre brukere.

Det er nesten som å bo i en leilighet med huskamerater. Det er morsomt og spill til noen tuller på toalettet.

Ja, jeg snakker om deg, Karen. Slutt å ta på toalettet.

Generelt er delt serververt bedre egnet for mindre nettsteder som ikke krever mye båndbredde eller serverressurser. De fleste leverandører vil administrere servervedlikehold som gjør det enkelt å bruke for de uten teknisk kunnskap.

Ulempen er at du har veldig begrensede ressurser, og hvis du ender opp med en dårlig bruker, vil de sannsynligvis ende opp med å samle alle ressursene, noe som får nettstedet ditt til å bli treg.

Vet du hva som skjer når nettstedet går tregere? Det reduserer konverteringer. Det er noe ingen liker.

Virtuell privat server (VPS) hosting

Du forstår aldri friheten før du flytter ut av leiligheten med vennene dine på shitty toalettet og flytter inn på ditt eget loft.

God riddance, Karen!

Slik er VPS hosting. Du har hele leiligheten til deg selv, og selv om du fremdeles holder til på en fysisk server med andre brukere, er serverressursene dine og dine alene.

Med VPS trenger du ikke å bekymre deg for å ha dårlige brukere som hogger serverressurser som du er isolert fra hverandre, til tross for at du deler den samme fysiske serveren.

Dette betyr at nettstedet ditt vil prestere raskere, noe som resulterer i flere konversjoner og salg.

Du har også bedre sikkerhet med VPS siden alle dataene dine er skilt fra andre brukere, noe som reduserer en hackers sjanser til å få tilgang til nettstedet ditt.

Den beste delen?

VPS koster vanligvis omtrent en brøkdel av en dedikert server. I hovedsak får du fordelene med en privat server, minus den ublu prisen.

Dedikert serververt

Når du kommer til et bestemt punkt i livet, vil du bo i et luksuriøst herskapshus med toaletter som er større enn stuen i din gamle leilighet.

Og det er nøyaktig hva dedikerte servere er. Du har i utgangspunktet hele serveren for deg selv med tilgang til så mye ressurser du trenger, men akkurat som å eie et hus, er dedikerte servere det dyreste alternativet av alle hosting-tjenestene.

Siden du har hele den fysiske serveren for deg selv, har du tilgang til alle serverressursene uten å måtte dele eller dele den med andre brukere. Du har også total kontroll over alle aspekter av serveren din, inkludert operativsystem, maskinvare og så videre.

Det er den kraftigste hostingtjenesten, men også den dyreste, og anbefales generelt for brukere som kjører høyprofilerte nettsteder med høy trafikk, som krever stor båndbredde.

Bør du bytte til VPS?

Noen av dere lurer kanskje på om du burde gjøre det eller ikke bytt til en VPS.

Ærlig talt, hvis du driver et lite nettsted eller en hobby-webside, er det mest sannsynlig nei.

DERIMOT.

Hvis du opplever noe av det vi har oppført nedenfor, bør det være en god indikasjon på at du bor med huskamerater er ikke akkurat det beste alternativet for deg:

 • Nettstedet ditt begynner å avta, eller brukerne dine opplever sider med langsom lasting.
 • Du får store mengder trafikk regelmessig.
 • Du får stadig se “Intern serverfeil” eller “50X” -meldingen.
 • Du har sensitive data lagret på nettstedet ditt.
 • Du vurderer eller driver en nettbutikk.
 • Du vil installere et tilpasset program eller programvare.
 • Du får feilen “Tjeneste utilgjengelig” når du laster inn nettstedet ditt.

Hvis du driver en virksomhet eller en tjeneste, vil du sannsynligvis bytte. VPS-hosting er vanligvis mer pålitelig og raskere enn delt hosting, og den ekstra hastigheten vil øke salget og konverteringene.

RANKED: Den 5 beste VPS Hosting Provider

beste vps bitcatcha

Nå skal du ha en grunnleggende forståelse av VPS og hvordan det kan hjelpe deg å selge mer med nettstedet ditt

Problemet er at det er mange tilbydere som tilbyr VPS-tjenester, og hvordan skal noen velge med all den overveldende informasjonen som er fylt i ansiktene?!?

Vel ærgrer ikke.

Vi gikk gjennom dem alle og innsnevret det til de 5 beste VPS-alternativene for deg.

1. SiteGround

https://www.siteground.com/

SiteGround Cloud

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 80 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 40 GB SSD-lagring
 • 5TB dataoverføring
 • 2 kjerner & 4 GB RAM
 • Apache / Nginx & CentOS
 • GIT integrert

"Et flott hostingfirma som tilbyr solide serverprestasjoner med live chat support"

SiteGround Hosting er et flott vertsfirma som tilbyr solide serverprestasjoner med live chat-støtte av høy kvalitet, og passer både nye og erfarne brukere som ønsker å gå over til VPS for deres hjemmeside..

SiteGrounds skyplan er i samme brakett med VPS. Det administreres fullt ut med dedikerte ressurser for å lage og administrere separate cPanels.

Skyplanen tilbyr også en rekke viktige funksjoner som er viktige for VPS-tjenester som gratis CDN for forbedret hastighet, muligheten til å velge serverplasseringer og VIP-kundestøtte 24/7.

SiteGround, som alltid er pålitelig og kjent for sin hastighet, er vår nr. 1 anbefaling hvis du verdsetter lastes hastighet, stabilitet og salg.

Formidling

Vi er vert for Bitcatcha.com på SiteGround Cloud – Business. .

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger VPS

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 4.99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 20 GB SSD
 • 1 TB båndbredde
 • 1 GB RAM & 2 GB burst-RAM
 • 100 MB / S nettverk
 • IPv6-støtte

"30 ganger raskere enn gjennomsnittlig delt hosting-tjenester"

Hostinger gir en 6-lags plan for deres VPS-hosting-tjenester, som du kan velge å passe til behovene på nettstedet ditt. Plan 1 deres tilbyr de grunnleggende spesifikasjonene med 1 000 GB (aka 1 TB) båndbredde, 20 GB diskplass og omtrent 1 GB RAM. Hvis du vil ha mer, kan du velge Plan 6 som gir deg hele 8 GB RAM, 160 GB diskplass og 6000 GB båndbredde.

Den andre viktige styrken til Hostinger VPS-hosting er at de er 30 ganger raskere enn de gjennomsnittlige delte hosting-tjenestene. Dette setter dem som en av de raskeste leverandørene av VPS-hosting på markedet, så hvis hastighet er viktig for deg, så er Hostinger et godt valg.

Prisen deres er latterlig lav for en VPS av dette kaliber. Utmerket valuta for pengene, kan ikke gå galt med Hostinger. Hvis SiteGround-prisene er litt for mye for deg, ville Hostinger være det neste beste valget.

3. Inmotion Host

https://www.inmotionhosting.com/

Inmotion Hosting VPS

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 27.99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 75 GB SSD-lagring
 • 4 TB båndbredde
 • 4 GB RAM
 • CentOS w LAMP
 • Full cPanel-lisens

"Eksepsjonelle serverprestasjoner med høy oppetid & lav TTFB"

Med Inmotion Hosting kan du forvente å få eksepsjonelle serverprestasjoner med høy oppetid (>99,95%) og lav Time-To-First-Byte (<450ms) i tillegg til deres solide kundeservice. Deres VPS-hostingplan er sterkt anbefalt hvis serverprestasjoner er din prioritet.

Mengden funksjoner du får med Inmotion Hosting, for eksempel gratis cPanel-lisens med CertOS og SSL i bedriftsklasse & SSDs sertifikat for ekstra sikkerhet og høyhastighets hosting, gjør dem til et godt valg for strømbrukere.

Vi pleide å være vertskap for www.bitcatcha.com med dem, så det snakker volum om deres hastighet og service.

4. A2 Hosting

https://www.a2hosting.com/

A2 Hosting VPS

Totalt Uptime

99,9%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 32.99 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 75 GB SSD-lagring
 • 2 TB overføring
 • 4 GB RAM & 4 vCPUer
 • node.js & TLS 1.2
 • cPanel eller Plesk

"Med Railgun Optimizer, forhåndskonfigurert hurtigbufring av serveren & SSD, A2 er alvorlig med turtall."

A2 Hosting handler akkurat som Hostinger om å tilby den beste hastigheten for nettstedet ditt med VPS-hosting. Med teknologi som Railgun Optimizer, forhåndskonfigurert hurtigbufring av server og SSD-lagring for serverne sine, ser gutta på A2 Hosting alvorlig på hastigheten.

Mens de tilbyr alle de viktige funksjonene du trenger for en VPS-hosting, for eksempel muligheten til å bruke cPanel, Linux OS, og til og med tillate root-tilgang, er deres største styrke å gi uovertruffen serverhastighet som er uovertruffen i vertsindustrien.

5. HostGator

https://www.hostgator.com/

HostGator VPS

Totalt Uptime

100%

Serverhastighet

EN+

Pris

$ 29.95 / mo

Nøkkelegenskaper

 • 120 GB diskplass
 • 1,5 TB overføring
 • 2 kjerner & 2 GB RAM
 • 2 IP-adresser
 • Gratis kontooverføring

"Perfekt passform for bloggere som ønsker en cloud hosting-løsning som er både enkel & fleksibel."

Mens VPS er billigere enn dedikerte servere, er de fremdeles relativt kostbare hos de fleste hostingleverandører. HostGator tilbyr en rimelig VPS-plan som er både pålitelig og enkel å bruke. VPS-planen deres passer perfekt for bloggere som ønsker en cloud hosting-løsning som er både enkel og fleksibel.

Noen av nøkkelfunksjonene som de tilbyr inkluderer et oppdateringssystem med ett klikk, full root-tilgang, et antall gratis utviklingsverktøy og en sikkerhetskopi på stedet..

Innpakking: Hvilken VPS du skal gå for?

Vi har nevnt det før, og vi vil nevne det igjen – det er ikke noe som heter den perfekte VPS-leverandøren (i det minste ingen som vi vet om). Siteground kommer imidlertid ganske nær, til tross for prisen.

Uavhengig av hvilken VPS du bestemmer deg for å gå med, er de 5 som vi har listet over for tiden de beste leverandørene, ettersom de gir deg god kundeservice, serverytelse, pålitelighet, generell brukervennlighet og viktigst av alt, hastighet.

Hvis du verdsetter konverteringer og salg, vil hastigheten til NOEN av disse topp 5 VPS-tjenester hjelpe. Alle av dem er gode alternativer, og til slutt avhenger det alt av behovene til nettstedet ditt, funksjonene du ønsker og budsjettet du har.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map