Am revizuit 5 cele mai bune gazduire web în Singapore pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune

Configurarea unui site web în Singapore este de fapt destul de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o gazdă care să fie fiabilă, de încredere și care să funcționeze bine în acea regiune, deoarece viteza este importantă, iar lipsa de viteză se traduce direct în pierderea vânzărilor..


Pare destul de simplu?

nu.

Alegerea celor mai bune site-uri de găzduire web din Singapore ar putea fi doar cea mai dificilă alegere pe care am avut-o vreodată atunci când am decis să creăm un site web chiar în Lion City. Există doar atât de mulți furnizori și opțiuni din care să aleagă și toți sunt destul de bine!

Așa că, pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună gazdă web din Singapore, am decis să ne desfășurăm mânecile, să ne coborâm și să ne murdărim și să ne adâncim în lumea găzduirii web din Singapore..

Ce este important în alegerea unui Webhost

Alegeți cel mai ieftin și alergați cu acesta! Este doar un site web, căruia îi pasă corect?

GRESIT!

Selectarea gazdei web greșite poate fi în detrimentul direct pentru afacerea dvs. și prezența web. Un webhost este ca o fundație pentru o clădire – fără baza corectă, totul va fi în cele din urmă destrămat. În mod ideal, veți dori ca fundația voastră să fie puternică, rapidă și fiabilă.

Să aruncăm o privire la factorii și caracteristicile pe care ar trebui să le aibă fiecare gazdă web bună.

 1. SpeedNeedless să spun, acest lucru este de cea mai mare importanță. În această lume a tehnologiei în mișcare rapidă și a satisfacției instantanee, clienții dvs. potențiali vor face doar clic pe „x” dacă site-ul dvs. nu se încarcă suficient de rapid. La Bitcatcha, măsurăm viteza serverului și oferim fiecărei gazde un scor de la A + la D.
 2. Viteza în care este publicul dvs. În mod normal, veți dori ca serverul dvs. să funcționeze cel mai rapid la locația publicului vizat. A avea viteze de server foarte rapide la Londra nu este cu adevărat relevant atunci când vizează Singaporeans!
 3. Uptime Nimeni nu-i place să plătească pentru un serviciu de găzduire web și să aibă timp de oprire pe site-urile lor. Căutați un webhost care se poate angaja cu cel puțin 99,8% uptime.
 4. SecurityYour-ul dvs. este o extensie a mărcii dvs. și poate conține toate datele dvs. prețioase. Nu ați dori o gazdă care să fie ușor de hackabil! Asigurați-vă că gazda dvs. are credențe de securitate puternice și scanare automată a programelor malware.
 5. Legea Serviciului Clienți a legii Murphy prevede că orice lucru poate merge greșit, va merge greșit în cel mai rău moment posibil. Aceasta se aplică și serverelor și site-urilor web. Când se va întâmpla, va fi frumos să aveți oameni de care puteți depinde pentru a vă ajuta, astfel încât asistența pentru clienți să fie 24/7/365 este esențială.
 6. Copii de rezervă au întotdeauna un plan de rezervă. În acest caz, o gazdă bună ar trebui să aibă întotdeauna copii de rezervă automate ale datelor dvs., în cazul în care ceva nu merge bine.
 7. Spațiu de stocare și lățime de bandă Veți dori cât mai multe lucruri posibile, deoarece afectează în mod direct cantitatea de date pe care le puteți încărca pe servere (imagini, conținut etc.). De asemenea, controlează cantitatea de trafic pe lună permisă.
 8. Preț Știți acel zical vechi care merge „nimic bun nu este ieftin, nimic ieftin este bun”? Da, nu veți dori să aveți grijă. Cu toate acestea, obțineți ceva care să se potrivească nevoilor dvs. – nu aveți nevoie de un webhost foarte scump, dacă nu folosiți doar un site web mic. Doar fiți puțin atenți la cele ieftine uber.

Cum testăm gazdele web din Singapore

Cel mai bun site de găzduire din Singapore

Pentru ca noi să clasăm și să examinăm corect gazdele web, am achiziționat planurile lor de găzduire și am configurat site-uri de testare pentru fiecare dintre gazdele web, testându-le pentru uptime, asistență pentru clienți și, cel mai important, viteza serverului..

Ne-am asigurat că site-urile noastre de testare au fost găzduite fizic pe centrele de date din Singapore ale companiei, astfel încât să putem executa testul de viteză al serverului pe toate cele 5 mărci utilizând aceiași parametri.

Folosind propriul verificator de viteză al Bitcatcha, am trimis ping-uri din 8 locații diferite din întreaga lume, măsurând timpul necesar pentru ca serverele să răspundă la fiecare dintre aceste ping-uri. Apoi clasificăm gazdele web de la A la D, în funcție de performanța lor în funcție de timpul de răspuns recomandat de Google de 200 ms (Dacă timpul de răspuns al acestora este sub 200 ms, acestea vor fi clasate în A).

Acest lucru este destul de important, deoarece dacă alegeți o gazdă cu timp de răspuns lent, va dura mai mult timp până la încărcarea site-ului dvs., ceea ce face ca clienții dvs. să piardă interes, ceea ce vă pierde vânzarea..

Fapt amuzant – Amazon ar putea pierde până la 1,6 miliarde USD pe an dacă site-ul lor este încetinit cu doar o secundă!

Clasat: Cele mai bune 4 găzduire web pentru site-urile din Singapore

Bine, așa că ne-am gândit suficient de mult la metodele și ghidurile noastre de testare plictisitoare, așa că aruncăm o privire asupra rezultatelor testelor noastre începând cu gazda noastră favorită, SiteGround!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteză în SDY + SG + JP

56 ms

Preț (SGD)

8.00 / mo

Caracteristici cheie

 • 20 GB stocare SSD
 • 25.000 de vizite / lună
 • SuperCacher
 • 24/7 tehn. a sustine
 • Copie de rezervă premium

"O gazdă versatilă și foarte bine rotunjită. Chiar găzduim Bitcatcha cu ei!"

Dintre cele 4 gazde site-uri prezentate, Siteground este cel mai de renume, cunoscut la nivel internațional pentru serviciile excelente pentru clienți.

Vor răspunde rapid la oricare dintre problemele dvs. și sunt un grup extrem de bine informat. Dacă întrebi frumos, îți vor spune chiar unde să găsești cel mai bun crab de ardei iute din Singapore (OK, AM RĂZBIT!).

Problemele noastre au fost rezolvate fără a ne transfera în diferite departamente, economisindu-ne dificultatea de a repeta problemele noastre din nou, până când cineva ne poate ajuta, ceea ce este un mare economisitor de timp..

Din punct de vedere înțelept, am fost surprinși să aflăm că Siteground ne-a oferit cea mai bună bătaie pentru buck, mai ales când sunt cel mai mare brand de acolo:

 • Stocare SSD – Verificați.
 • Spațiu de stocare – 20 de concerte freakin.
 • Site-urile permise – oricâte doriți.
 • Lățime de bandă – Până la 25.000 de vizite.
 • Viteza: A+

Toate pentru un preț extrem de scăzut de SGD8 pe lună (mănânc gustări mai scumpe decât atât!).

Aruncați beneficii suplimentare, cum ar fi sistemul lor de cache gata de utilizare și SuperCacher, iar SiteGround are un avantaj clar față de restul.

Când am trecut de gazdă prin verificatorul nostru de viteză unic al serverului, SiteGround a produs rezultate fenomenale, cu un clasament mediu la nivel mondial de 159,9 ms, și o medie de 56 ms în Sydney, Singapore și Japonia.!

În beneficiul cititorilor noștri care nu înțeleg ce înseamnă aceste numere – se aprinde repede!

SiteGround Singapore în acțiune

Notă : 

Monitorizăm SiteGround îndeaproape pe măsură ce ne găzduim. Consultați recenzia noastră în profunzime pentru tot ce trebuie să știți despre SiteGround (site-urile noastre de testare, testul de viteză al serverului, termen etc.).

2. Exabytes SG

https://www.exabytes.sg/

Exabytes Singapore

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteză în SDY + SG + JP

74 ms

Preț (SGD)

14.99 / mo

Caracteristici cheie

 • 10 GB stocare SSD
 • Lățime de bandă nelimitată
 • 1 site web permis
 • 100 de zile înapoi bani
 • Backup zilnic gratuit

"Magazinul unic pentru toate prezențele dvs. web are nevoie."

Când cineva vorbește despre găzduirea web locală din Singapore, singurul brand care îmi vine întotdeauna în minte este Exabytes.

Înființat drum înapoi în 2001, exabytes este cel mai în vârstă jucător din cei 5 ani. De-a lungul anilor, au stabilit o prezență puternică pe piață, creând relații și conectând cu clienții. Unii dintre prietenii noștri jură de ei, folosindu-și serviciul de peste zece ani. Așadar, având reputația lor de „frate mai mare” în industrie, nu am putut aștepta să vedem cum au prețul în comparație cu ceilalți băieți mari.

Rapid, Exabytes s-a comportat destul de bine. Au produs o medie mondială de 173,9 ms pe verificatorul de viteză al serverului nostru, cu o medie de 74 ms în Singapore, Sydney și Japonia. Cu siguranță sunt la egalitate cu jucătorul internațional.

Analizând caracteristicile și beneficiile, Exabytes este Exabest.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a construi un site web, le vinde. Este esențial un magazin unic pentru construirea de site-uri și găzduire. De asemenea, bifează toate casetele potrivite și au toate caracteristicile necesare (care poate nu sunt la fel de interesante ca și concurenții, dar sunt încă destul de decente). Să aruncăm o privire la listă:

 • Stocare SSD – Yup! Dar numai pe planurile premium
 • Spațiu de stocare – A 10 GB redutabil. Este totuși mult!
 • Site-uri permise – 1.
 • Lățime de bandă – Nelimitat.
 • Viteza: A+

După cum am menționat, caracteristicile lor nu pot fi la fel de puternice ca concurenții, dar Exabytes compensează acest lucru din punct de vedere al comodității – tot ceea ce am nevoie este corect pe site-ul lor, nu trebuie să caut un constructor de site separat.

Există un singur dezavantaj – prețul. Exabytes oferă aceleași caracteristici ca omologii lor internaționali … dar numai cu planul lor premium Ebiz Lite Pro, care costă 14,99 USD pe lună. Părerea mea personală, este puțin pe partea înaltă și nu aș putea justifica costurile.

Exabytes Singapore în acțiune

3. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteză în SDY + SG + JP

89 ms

Preț (SGD)

5.08 / mo

Caracteristici cheie

 • Numele de domeniu gratuit
 • Depozitare nelimitată
 • Lățime de bandă nelimitată
 • hPanel
 • Suport localizat

"Un web hosting internațional cu prezență locală. Foarte bun pentru începători. "

Această mică companie lituaniană de găzduire web a făcut valuri la nivel internațional cu prețul lor introductiv excepțional și serviciile stelare.

După ce am descoperit că au un centru de date în Singapore, am decis să creăm un site de testare cu ei pentru a vedea cum sunt cei mai buni dintre cele mai bune companii de găzduire web din jur.

După ce am făcut câteva testări, am decis că merită un loc pe masa băiatului mare aici, pe această listă. Hostinger Singapore, cu siguranță, nu dezamăgește.

Serverul lor din Singapore s-a descurcat destul de bine în testul nostru de timp de răspuns al serverului, cu o medie mondială de 153,8 ms și 66,6 ms în Singapore, Sydney și Japonia, dar asta este deja așteptat, fiind o gazdă web internațională și toate.

Ceea ce ne-a impresionat cu adevărat a fost cantitatea de valoare pe care am obținut-o la prețul lor irezistibil de scăzut. Planul nostru Premium Shared a costat doar 2,90 SGD pe lună (cu abonament de 48 de luni) (5.08 SGD pe lună pentru abonament de 12 luni), iar numărul de funcții pe care le-am primit cu acesta s-a simțit aproape criminal..

Avem aproape toate aceleași avantaje ale omologilor de găzduire web premium, și anume:

 • Lățime de bandă nelimitată
 • Stocare SSD nelimitată
 • E-mailuri nelimitate
 • NGINX cache
 • Suport PHP7
 • Suport GIT

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le-am primit (dacă doriți să vedeți care este lista completă, consultați recenzia noastră completă aici), dar glazurarea acestui tort foarte frumos este că Hostinger oferă utilizatorilor lor partajați premium cu 1 domeniu gratuit Nume! Este un gest mic, care are cu adevărat un impact mare, în special pentru proprietarii de afaceri începători, care sunt îngrijorați de costurile de pornire a snowball-ului..

Simțim că Hostinger are grijă cu adevărat de clienții lor, datorită modului în care își structurează și antrenează echipa de asistență. Widget-ul lor de asistență poate fi găsit cu ușurință în dreapta jos a tabloului de bord, ceea ce ușurează frustrarea, deoarece cine vrea să vâneze legătura blestemată a chat-ului live atunci când ceva nu merge bine cu site-urile noastre web?

Au 4 centre de asistență, care deservesc 20 de țări în limbile lor locale (cu intenții de a adăuga mai multe) pentru a facilita comunicarea și sunt cu adevărat informați și sunt de mare ajutor. Nu le place să te țină de mână și să te ghideze pas cu pas pentru a-ți rezolva problemele de pe site-ul tău, oricât de stupide ar fi acestea.

Inutil să spun, ne place foarte mult Hostinger. Nu sunt cei mai buni din jur, dar sunt cei mai buni pentru proprietarii de afaceri începători.

Hostinger în acțiune

4. Gazduire A2

https://www.a2hosting.sg/

A2 Gazduire

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteză în SDY + SG + JP

71 ms

Preț (SGD)

6.61 / mo

Caracteristici cheie

 • SSD nelimitat
 • Lățime de bandă nelimitată
 • WP optimizat A2
 • Migrare site gratuit
 • Oricând bani înapoi

"Cel mai bun pentru întreprinderile mici și site-urile personale care rulează pe WordPress."

A2 Gazduire este un furnizor internațional de găzduire web, iar serviciile lor trebuie să îndeplinească un anumit nivel internațional de standarde. Ne bucurăm să spunem că, din experiența noastră, A2 Hosting depășește cu ușurință așteptările noastre.

Când am efectuat testul de viteză al serverului pe A2 Hosting, nu ne așteptam mult de la ei, dar am fost plăcut surprinși de rezultate – o medie la nivel mondial de 173,2 ms și o medie de 71,3 ms în Singapore, Sydney și Japonia..

Pe hârtie, este posibil ca numerele lor să nu funcționeze la fel de bine cu site-ul nostru gazdă 1, dar la viteze sub 200 ms, încărcarea paginii dvs. este practic instantaneu! Apreciem, de asemenea, faptul că nu am întâmpinat nicio problemă și considerăm că sunt destul de fiabile.

Să vorbim despre funcțiile de discuție!

 • Stocare SSD? o da.
 • Spatiu de depozitare? Nelimitat. Cât de minunat este asta?
 • Site-uri permise – cred că nelimitat este ca standardul în aceste zile
 • Lățime de bandă – De asemenea, nelimitat. În mod clar, A2 nu-i place să impună limite!
 • Viteza: A+

Funcția lor optimizată A2 este umflată și funcționează foarte bine cu diferite CMS. Tehnologia lor proprietară se înțelege foarte bine cu WordPress, Joomla, Magento și alții, împingând sistemul pentru a vă oferi cea mai rapidă viteză posibilă în orice moment!

Acum, luați în considerare tot ceea ce ați citit despre găzduirea A2, toate funcțiile, viteza, totul – cât ați plăti pentru un serviciu ca acesta?

SGD15 pe lună?

SGD 20?

Naaaah.

Acest pachet vă va costa doar un SGD6.61 pe lună. Acest lucru este mai puțin decât un Starbucks Java Chip Frappuccino!

Singurul lucru de care a trebuit să ne plângem (și, într-adevăr, ne descarcăm aici) este viteza chatului live. Ne pare mai lung decât de obicei să ne conectăm la cineva, dar, odată ce am făcut-o, am găsit personalul de asistență al acestora foarte experimentat și de ajutor. Deci da, chat-ul live este puțin lent pentru a răspunde, dar când vine vorba de viteză și fiabilitate, putem spune în siguranță că A2 Gazduire este A-Ok.

A2 Gazduire în acțiune

5. Vodien

https://www.vodien.com/

Vodien Singapore

Scorul Mondial de Viteză

A+

Viteză în SDY + SG + JP

70 ms

Preț (SGD)

50.00 / mo

Caracteristici cheie

 • 20 GB stocare SSD
 • 10 site-uri web permise
 • 99,9% SLA de rețea
 • cPanel & Softaculous
 • SpamGuard Basic

"Un favorit local cu o gamă completă de servicii de webhosting"

În continuare, am testat unul dintre cele mai frumoase Singapore, combinat prin caracteristicile lor și am vorbit cu drag echipa de servicii pentru clienți, doar pentru a vă ajuta să decideți cu ce gazdă să mergeți.

În mod surprinzător, pentru o marcă la fel de proeminentă ca ei, serviciul lor pentru clienți este … să o spună în termeni mai blânzi, nu grozav. Le-a trebuit 12 ore să răspundă la o problemă pe care am întâlnit-o în timpul configurarii site-ului de testare. 12 ore! Sunt 3 zile și jumătate în anii de câine! Din fericire, când au răspuns DID, problema a fost rezolvată rapid și profesional.

Înțelept, Vodien s-a descurcat destul de bine.

 • Stocare SSD? Da, dar numai pe planurile Premium
 • Spatiu de depozitare? 20 de concerte. Nu este rău, la egalitate cu SiteGround
 • Site-uri permise – Limitate la zece, dar avem într-adevăr nevoie de atât de multe?
 • Lățime de bandă – Se spune „neschimbată” în broșură. Să presupunem că înseamnă nelimitat.
 • Viteza: A

Nu este rău, nu? Totul pare comparabil cu SiteGround până acum. Totul, cu excepția prețului. Vedeți, pentru a obține date corecte despre compararea mărului cu mărul, a trebuit să folosim planul bizValue al Vodien.

Cu alte cuvinte, acesta este pachetul lor super scump, premium, care costă o SGD50 pe lună. Nu știu despre voi, dar mi se pare foarte scump.

Din fericire, Vodien pare să își justifice prețurile atunci când vine vorba de viteza serverului. Cu un clasament mediu global de 177,6 ms și 70,4 ms în Sydney, Japonia și Singapore, știți că clienții dvs. nu așteaptă mult timp să vă încarce site-ul.

În mod semnificativ, acestea sunt puțin mai lente comparativ cu celelalte 4 gazde de mai sus, dar la ceva mai mic de 200 ms, nu veți putea spune diferența.

Vodien Singapore în acțiune

Verdict

Ne-am distrat de minune, trecând în revistă aceste 5 mărci, dar ne-a fost foarte dificil să alegem un câștigător.

Statistic vorbind, toate cele 5 s-au comportat bine – unele mai bune decât altele pe hârtie, dar nu sunt suficiente pentru a face cu adevărat diferența în aplicațiile din lumea reală.

Se reduce la preferințe (unii preferă gazdele locale din Singapore, altele ar putea prefera cele internaționale), deoarece fiecare dintre aceste mărci este excelentă, cu caracteristici și numere impresionante pentru a le sprijini..

Cu toate acestea, principalul factor decisiv pentru noi ar fi prețul. SiteGround, Hostinger și A2 Hosting ne-au oferit tot ce aveam nevoie cu pachetele lor de nivel de intrare, care costă sub SGD10 pe lună.

Brandurile locale ar putea concura, dar numai cu pachetele lor premium, care pot costa până la SGD50 pe lună.

Pachetele lor de nivel de intrare vin doar cu opțiuni de stocare HDD, ceea ce nu este ideal mai ales că avem de-a face cu viteza și timpul de încărcare. Par, de asemenea, că nu au suport 24/7, lucru care este destul de important pentru noi.

Hostinger se pare că nu a ieșit de nicăieri, cu viteze, beneficii și suport uimitoare la prețul lor introductiv cu adevărat scăzut. Le lipsește anumite caracteristici, dar credem că acestea sunt cel mai bun pariu pentru cele care abia încep.

Prin urmare, datorită prețului, vitezei și suportului excelent pentru clienți, ar trebui să spun că SiteGround este cel mai bun gazduire web din Singapore pentru noi, dar dacă preferați să mergeți cu oricare dintre celelalte mărci, nu trebuie să vă preocupați – toate au performanțe foarte bune la nivel local și internațional, așa cum justifică verificatorul de viteză al serverului nostru.

Toți aceștia au performanțe mai bune decât cele recomandate de Google de 200 ms, ceea ce înseamnă că ratingul lor minunat este 10/10!

Pentru a recapătă, aici este topul nostru gazdă din Singapore:-

RATA DE VITEZĂ ÎN LUME

AVG. VITEZĂ ÎN SDY + SG + JP

PRET (SGD / MO)

SiteGround

A+

56 ms

8.00

Exabytes Singapore

A

74 ms

14.99

Hostinger

A+

89 ms

5,08

A2 Gazduire

A+

71 ms

6.61

Vodien Singapore

A

70 ms

50.00

Sperăm că acest articol v-a ajutat în luarea deciziei pentru o gazdă web. Lasă-ne o linie dacă ai întrebări!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map